League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
meg h van ertelmes hozzaszolasa, a sajat topicaban is befailel. oda postolja amit ide akar =( sosad.
Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off.
Mondtam hogy enemynél történt???
"nálunk"
Hát ha össze kerülök egy ilyen nagyszerû csapatal mint tegnap,
(még jó párszor) lesz még penta kill :'D
csak 72 perces menet volt ;D
okcsá?
david sane: Penta kill -> Megölni egy teamfightban gyorsan egymás után mind az 5 ellenfelet.
Legendary kill -> Halál nélkül több, mint 5 killt szerezni. Ez egyáltalán nem lehetetlen.
Legendary kill is, igaz azt szinte lehetetlen egy normális menetbe beadni, csak videót láttam róla.
http://www.youtube.com/watch?v=LMIv768Lrbo
Itt vannak a killek egymás útán.
Kíváncsi leszek milyen lesz gyakorlatban, de karthussal meg teemoval(only AP fun) már nem fogok játszani. 😊 Karthus counter--> banshe, hexdringer, zhonas.
Nem is értem, hogy varik ellen miért van ennyi lehetõség. Legalább beraknának valami itemet, ami ad magic pen/ap és armort.
Nem baj, a spell vampiric buffnak örülök.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...
Trollok vélemény? Áhh inkább ne.
Code:
Fiddlesticks Mage
Morgana Support
Nunu Tank
Sion Tank
Sivir Ranged DPS
Teemo Ranged DPS
Zilean Support
Nidalee Melee DPS
Garen Melee DPS
LeBlanc Mage

Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...
Ide? Ahol az õsök szelleme jár? Itt az én hátamon csattan minden...ne fütyülj...
"Sziasztok lassan fél éve lolozok" (idézem tán, linket?) x'ddd
Hol itt a hazugság? : D
És hagy tudjam már én jobban hogy smint ez az egész ..
A másikat kaptam 15 körüli szinten, és elcsesztem az ipt ..
Drámázzál már nagyobbakat, 2 szint miatt x'ddddddddddddddd
te vicc vagy ember :'D Kell neked a mûdráma.
FÉL KEMÉNY ÉVE LOL OZOK,(elején funnybol)...
de akár printelhetek regisztrációs dátumot is, sõt account lapomat is ha szeretnéd, komplexusba szenvedsz te már nagyon.
Fõkép azért jöttem ide hogy megerõsítsem a tapasztalataimat, aminek így visszanézve a fele mind baromság volt ...
Komolyabbra szerettem volna fordítani a játék menetemet.
/next/
Azt se tudod milyen szerzet vagyok honnan, azt te már fújod a himnuszt?
TE "idiota, hulye, analfabeta, bena, idegesito" szar alak : $
folytassam meg? ide jarsz hazudni es elvarod h mindenki veled rohogjon a nem igaz faszsagaidon.
Am jókat röhögök rajtad, meg a erõlködéseiden, így tovább (YY) XDDD
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
Jajj istenem, eddig olyan örömmel jártam ide : ss
De most így az egész játéktól elveszitek a kedvem, és olyan szar érzés, és hogy haljak 5 percen belül .... Ártottam én neked?? Azon kívül hogy nem vagyok kocka, és böngészem egész nap az itemek után a netet...
Sajnálom hogy mertem kérdezni, sajnálom hogy be mertem vállalni hogy kedvelem ezt a játékot, elo ide vagy oda .. :///
Nem tudok mit mondani, kössetek bele ebbe is, légy boldog anarga büszke lehetsz magadra, az ilyet mint te az élet majd jól megpofozz.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?