League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

soha nem értettem mi a pöcsnek sírnak az emberek több mapért
dotába is volt 1, még csak nem is kettõ mégis kurvára elvolt mindenki, személy szerint pedig tényleg bõven elég ez a kettõ ami van. a 9v9es teamfightoknak meg már csak az elképzelése is nevetséges és könnyen belátható, hogy ezek a karikat nem lehet csak úgy berakni akármilyen mapra, mert rohadtul szarok lehetnek az egyiken, míg a másikon imbák mint a szar (lasd mundo 3v3ba legjobb, 5v5be legszarabb, de képzelj egy egy galiot vagy egy amumut 9v9be...)
a játékmódokkal mondjuk már egyetértek, szívesen tolnék én is néha -art vagy rd-t vagy akármit

faszsagok. championt raernek csinalni. itemeket raernek csinalni. mapokat kene csinalniuk. 9v9et 5 lane-val. random all normal gameket. random all ranked gameket. test gameket custom gamehez, lvl18 kezdesnel es 30k gold.

de mielott nekiallnak, meg kene fixelni a kibaszott pvp.netet es a kurva adobe airt kidobni az ablakon.

Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off.

Unknow
Leblanc nem volt op, egy erõs hõs volt a hotfix elõtt, de túl könnyû. Én igazából annak örülnék ha jönne megint valami tank. Csak ne olyan designban mint Galio vagy ilyesmi.
+ a concept art milyen istenkirály volt, most meg egy 4 darabos szörfdeszkával mászkál. Én valami olyat pirat karit szeretnék, mint a lineage2-ben a zaken, de semmi nyomorék ultikkal, meg ap ratios faszom aktív-passzív skillekkel, olyan igazán jó dps karit, like olaf.
Zomil
Amugy nem érte, h Riot nem tud egy rendes höst csinálni, vagy elbaszott op lesz akit 2nap alatt hotfix-elnek(lásd leblanc), vagy csinálnak egy tök jó höst, ami papiron király, de igazábol a kategorián belül vannak jobbak...Irelia jó jungler/ganker lenne, de akkor már inkább ww esetleg akali.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
Jó lenne Irelia, de a spelleknek elbaszott range-je van és az ultijának használata nagy faszság...faszom fog pl. menekülés közben magam mögé mutogatni az egérrel vagy chase-nél pontosan követni az ellenfelet, mikor a creepeket kerülgetem, h ne akadjak el bennük...ugy az egész ulti koncepcio egy hülyeség...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Unknow
Nincs is jobb mint egy AP Rammus... XD
Szerintem is totál tré... Elfutni 0 hp-val, arra jó. Tegnap a gyerek aki rankeden próbálta, beszól, hogy olyan,mint WW csak stun nélkül. Nem tudom hol élt... legalább xin-hez hasonlította volna, vagy yi.
Tegnap rankeden!!! Teemo nak mondjuk, hogy bogyózza be nashort, kérdi az hol van. 😊
Cobra.
Abyssal Galiora is kötelezõ, meg ha fel vagy feedelve, akkor Nunu-ra és Rammusra is érdemes rakni. Egyébként szerintem olyan 500 körüli lehet a hatótávja.
Irelia elõnye, hogy majdnem olyan nehezen hal 1vs1-ben, mint Warwick, mondjuk eddig 2 meccsen találkoztam csak vele, szóval sok infot még nem szereztem róla.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

daemonervosa
akalira is szokták, de láttam már nunun is

Trolling is a art.

darkmenx
uj karit tegnap reggelire ettuk kogmaw-val

Kennenre, fiddle-re, swain-re és néha amumura szoktam megvenni, ja meg karthusra.

Új kariról vélemény? Velem tegnap volt egy rankeden, aki ott próbálta ki elsõnek, nem feedelt, áhh neeeem.
De hagyjátok már, van vagy 16 éves, serdül és azt hiszi övé a világ. Max megsérteni tudjátok, de megtörni nem, tehát le kell szarni. Nem védeni akarom, de kíváncsi lennék melyikõtök idegesebb ilyenkor...

De azt sem tudom, hogy fiddle passzívja mekkora távra hat?! Mint pl MF slow köre?
darkmenx
úgy fejberugnálak, adod itt magad azt kitudja a való életbe mennyi vagy, lenne pár tippem.

daemonervosa
Annyi kb mint a fiddle passzivja, szóval csak AP meelee-re éri meg venni.

Trolling is a art.

Uncsiiii!

Na, de valaki meg tudja mondani, hogy az abyssal scepter "debuff"-nak mennyi a ható távolsága?
Unknow
Szerintem mától csak Flóra margarinnal kend a kenyeret, az kíméli a szívedet.
Zomil
Istenem csak huzz már innen a picsába ne irj többet csak csendesen olvasd a forumot. Mostmár tényleg nagyon unalmas a faszságaidat olvasni.
Vedd már észre magad, h saját magadat égeted, és mindenki elkönyvelte, h egy idiota kis vérpistike vagy, aki még hülye is. Menj el egy angol tanárhoz, juss el legalább 600+ lejátszott meccsig és utána gyere vissza, és meglátod máshogy fog mindenki hozzádszolni és csak röhögni fogsz rajta, h mekkora hülye voltál...

david insane
A flame - az angol láng szó - került át a webkettõ szótárba szándékos indulatkeltés jelentés alatt ...

Szóval te flamelsz, epic fail :'D

david insane
üres szavakal dobálozol bazdmeg.
epic fail, mert rohadtul nem tudsz mit felmutatni.

meg mindig arra varok, hogy felfogd miert kezdtunk most flamelni teged es miert vagy skizofren.

david insane
reagálni már luxus : ))

Még mindig linkre várok ahol hazudtam.

:😄>DL😄>DL😄>D:LD>😄LD:>D:LD>D:LD

buta vagy. futyolsz es hazudsz.

jazzy
Elmagyaráztam helyetted a linkelt képpel.

Amúgy hozzám normálisan szóltak amikor kérdeztem <#smile>
watto
Iróniára gondolsz?

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

david insane
Húú ritka barom fogadhat el egy efféle pesszimista barmot, voltál te e közelmúltba bulizni, kikapcsolódni a nem létezõ haverjaiddal ?!?!
Mert nagyon rád férne, agyadra megy a gép :'''D

david insane
Retardált baromarc ...

"ossze vissza hazudozol."
MÁSOLD MÁR BE NEKEM AHOL ÉN HAZUDTAM !

Most is csak támadni tudsz, a hülyeségeiddel bazdmeg, meddig írtam?! kurvaszád 6 napig azt?!

Ha meg túl intelligens lennék az lenne a bajod, ha túl csöndes akkor meg az, de õszintén úgy fejberugnálak, adod itt magad azt kitudja a való életbe mennyi vagy, lenne pár tippem.

És mint említettem...
Buta kérdések, bután fogalmazok, nos mivel nincs aki elmagyarázza hogy mi micsoda, ezért olyan helyettesítõ szavakkal pótolom, amik számomra érthetõ jelentéssel bírnak, pl😞skill)képesség, de fura módon te is mindig levetted a mondani valómat ...

david insane
Sajnos még mindig nem értem ..

!: azért vagyok ojj büszke magamra, mert semmit se csináltam, 3 afk volt, és azért kéne reálisan nézni, mert a büszke kijelentést nem komolyan értettem ... Nem bírom elmagyarázni normálisabban, sajnálom :/

darkmenx

igy talan felfogod vegre 😞

ahoz kepest, hogy masfel oran at probaltad ezt leirni, kurvara tele van hibaval. meg ha akarsz akkor se tudsz emberi modon irni.

az meg hogy ilyen vagyok, ez van. van akinek nem tetszik es van aki leszarja en viszont mind a kettot leszarom mert legalabb nem vagyok hulye.

nem veszed eszre, hogy nem csak en irom, hogy buta vagy, hanem rajtad kivul kb mindenki ezt allitja, amit a hulyesegeid alapjan szurnek le. en flamelem a retardalt hozzaszolasokat, ha van kedvem, de ezt rajtunk kivul kb senki sem teszi. teged azert flamelnek mar masok is mert unjak, hogy nem csak hulye kerdeseket teszel fel, de bena buta modon teszed azt es ossze vissza hazudozol.

david insane
Ezt te sem gondolod komolyan, vissza olvasva eddig is voltak ilyenek, és szerintem lesznek is,most amúgy mit kérdeztem? Tettem egy kijelentést ami számomra meglepõ dolog, és erre le szkizofréniáztak ...

Itt mindenki okos volt, okos lesz, mindenre van relatív rá látása, és színvonalas tehetsége ... szürreális ami itt folyik.

Ha valaki véletlen ide tévedne, és tenne fel kérdést,pl, byzhause, neki például nem ment a lol a gépén, és övele is úgy beszéltetek mintha mitudomén milyen analfabéta lenne...

FOGJÁTOK MÁR FÖL egyszer és mindenkorra, nem mindenkinek indul a agyikapacítása a league of legends féle pc világból, anarga te szájba baszott agyielementál de megnéztelek volna téged is mikor elõször mentél 3v3 vagy épp 5v5 öt, nem hinném hogy egyrõl a 100 jutottál volna egyik napról a másikra, vagy ha mégis, nem tudom honnan a származási léted, de biztos nem emberi létre utal..

Troll 3 hete vagyok itt, és csak azt látom hogy téped a szádat mindig valakire, ha nem épp rám, akkor másra .. És akkor nem is sorolom tovább e tökéletes közösséget, mert megfájdulna a fejem.

Lehet e tömör szövegsorban is ejtettem pár hibát, mert tudjátok az emberi lét se tökéletes, hibázni emberi dolog, a hiba tanít okít, attól leszünk igazán valaki, ha hibát követünk el és felállunk és tanulva a hibáinkból bölcsebben járjuk tovább az élet rögös útjait.

"Kérlek, törd össze ezt a poharat - és szabadíts meg bennünket az átkozott elõítéleteinktõl, és a hülye mániától, hogy mindent meg kell magyarázni, és hogy csak azt merjük megtenni, amit a többiek helyeselnek."

szerintem david jobban tennéd ha többet nem írogatnál itt mert én már kezdem unni hogy sok hülyeséget kérdezel és semmilyen értelmes téma nincs csak az hogy a te hülyeségeidetet olvassuk

david insane
Az mért cink nekem hogy nem volt enemy, és számomra ez újdonság mert még nem tapasztaltam ilyet, mond mi ebbe a skizofrén?

darkmenx
:FSAD:FDS:FADS:AFDSFDS:AASD:AFDS:

sok mindennek gondoltalak eddig, de a skizofenia nem jutott eszembe. viszont most h sajat magadnak/magadra quotezol ujabb jelzot kaptal.

david insane
Ha reálisan néznéd akkor észre vennéd hogy pont azért írtam, hogy milyen cink már hogy nemvolt enemy, és mekkora lowság már hogy ilyen is van.

reggel yellowstarral 14 perces jatekot toltunk. jungle akali+twitch szetbaszta oket. vegen 4900 penzem volt ket itemet vettem, rageblade es sima boots.

+6 elo! kkthx.

jazzy
nekem már volt 12percet 5v5meccsem mégsem verem magam , erre én nem lennék büszke hogy 2v5be 5perc alatt nyertetek ^^

darkmenx
mi is, hogy annyira ostoba vagy, hogy nem realizalodik benned ha nem telik el 11perc nincs IP/XP

david insane
3 enemy afk, not connected, 5 perces menet volt, most ojj büszke vagyok!

avengir
USen csak a level jott, hogy Great Old Player :`(

https://hotshu.wordpress.com/

darkmenx
US-en mar felhuzott Fpocok 10re?

avengir
Eun nekem is van 😄 Foleg a level 5os accommal 😄

https://hotshu.wordpress.com/

Agreed.

Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...

Hát ez a corki nerf kurvára nem hatna meg, még ha sokat corkiznék akkorse és e miatt sírnak??? viszont a twitch nerf az már elég gáz, két patchben egymás után...
Pyotr
<#eljen>

&#9608;&#9608;

Végig legendary KILL rõl volt szó, nem a normál legendary-ról. Pentakill után ha mész ölsz, akkor jön a legendary, pl mint a videóban is... pentakill, revive teleport az ottani wardhoz és azt is megöli. Ha nálatok minden "menetben" van ilyen, akkor tényleg epic prok vagytok.
szerintem többet ne írj ide mert egyre jobban égeted magadat...😄😄😄😄 EPIC FAIL

daemonervosa
Fölösleges, úgy is hülyeséget linkelsz, ha épp nem, akkor csak egyszerûen ostobaságot hordasz össze.

Trolling is a art.