League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor a jövõben próbálok nem kezdõ, értelmesen megfogalmazott kérdéseket feltenni.
Mivel most nerfelték, eddig kb. instantwin volt mikor pickelted 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Fejezd már be.
ON:
Ez a Sona nagyon tetszik, csak sajnos soloban elég "használhatatlan", hogyha a társaid balfaszok, nehéz vele túlélni segítség nélkül akár egy pici hibát is, legalábbis nekem. Persze gyakorlás még bõven rámfér.
ON:
Ez a Sona nagyon tetszik, csak sajnos soloban elég "használhatatlan", hogyha a társaid balfaszok, nehéz vele túlélni segítség nélkül akár egy pici hibát is, legalábbis nekem. Persze gyakorlás még bõven rámfér.
lehet hogy túl noob kérdést tettél fel és azért válaszolnak ugy , ha normális kérdést tennél fel ami nem a kezdõ kérdésekhez tartozik akkor talán válaszolnának normálisan is szerintem^^ nekem legalább is normálisan válaszoltak amikor kérdeztem még régebben
Jó, de akkor se illendõ kifigurázni.
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1242418833&no=4054
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1242418833&no=4057
TIPIKUS trollság.
Amúgy meg lenne pár, ha annyira vissza nézném,csak rád nem fogok ennyi idõt fordítani...
Én viszont a hazugságaimat várom!! :'D
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1242418833&no=4057
TIPIKUS trollság.
Amúgy meg lenne pár, ha annyira vissza nézném,csak rád nem fogok ennyi idõt fordítani...
Én viszont a hazugságaimat várom!! :'D
Látom már ismered önmagad : $
nyomorek.
Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off.
Ezt te közösségnek hívod? Szégyeld magadat ... ha te nem lennél itt és anarga, talán lehetne közösség, de jelen állapotba egy troll övezet.
Akárki jön ide kérdezni, vagy bármi, te rögtön adod magad, és direkt keresed hogy hogyan köthess az illetõbe ..
Hazudozásaim? Még mindig várom azt a bejegyzésem ami rá mutat arra hogy én hazudtam : ))) Anarga feladta,de lehet te több sikerrel jársz : )
Vessenek, majd fordul még a kocka 😊
És az ostobaság erõs túlzás :'D
Neked is tudom ajánlani a hétvégi kikapcsolódást, ahogy anarga is tette ^^. Ja és bocs hogy használok szmájlikat, csak én miközben írok néha felröhögök rajtad, és muszáj valamiféle jelzõvel ezt kifejeznem : DDDD
Meg nem vagyok depressziós bocsmá : 'SSS
Nem kell rám reagálnod, azt leszarsz, beveszed a leszarom tablettát, azt okcsá . dolgok megoldva mr. elementál :'D
Ja és én ezzel az új accomal megint nem írtam semmi olyat ami idegölõ lenne, de TE ebbe is bele kötöttél ami jelentõsen azt jelenti hogy troll vagy bazdmeg, és megint te kezdted ezt az egészet, szánalmas vagy.
Akárki jön ide kérdezni, vagy bármi, te rögtön adod magad, és direkt keresed hogy hogyan köthess az illetõbe ..
Hazudozásaim? Még mindig várom azt a bejegyzésem ami rá mutat arra hogy én hazudtam : ))) Anarga feladta,de lehet te több sikerrel jársz : )
Vessenek, majd fordul még a kocka 😊
És az ostobaság erõs túlzás :'D
Neked is tudom ajánlani a hétvégi kikapcsolódást, ahogy anarga is tette ^^. Ja és bocs hogy használok szmájlikat, csak én miközben írok néha felröhögök rajtad, és muszáj valamiféle jelzõvel ezt kifejeznem : DDDD
Meg nem vagyok depressziós bocsmá : 'SSS
Nem kell rám reagálnod, azt leszarsz, beveszed a leszarom tablettát, azt okcsá . dolgok megoldva mr. elementál :'D
Ja és én ezzel az új accomal megint nem írtam semmi olyat ami idegölõ lenne, de TE ebbe is bele kötöttél ami jelentõsen azt jelenti hogy troll vagy bazdmeg, és megint te kezdted ezt az egészet, szánalmas vagy.
újreg
ha mar ugyis valaszoltal kerlek aruld el, hogy megis, miert akarsz minden aron beilleszkedni egy olyan "kozossegbe" ahol meg a szinteden levo azonos kepessegekkel rendelkezo jatekosok is megvetnek a sok ostobasagod es hazudozasod miatt?
13. keruletben 11-15-ig ezt barmelyik nap megteheted csak szolj elore es adok cimet hova gyere.
ha tetszik ha nem, fogok még szmájlizni ; D
Nem vagyok én egy gyps barom akinek a röhögés 1évben 1x fordul meg az életébe.
A fa vicceidel együtt téged is felrúgnálak : $$$
cs.
Nem vagyok én egy gyps barom akinek a röhögés 1évben 1x fordul meg az életébe.
A fa vicceidel együtt téged is felrúgnálak : $$$
cs.
+1
tehat ezzel elismered, hogy te vagy "david insane", mar a szmajlijaidbol is vilagos volt de koszonom, hogy megerositetted
"A troll egyetlen célja, hogy jól felhúzza a hozzászólókat, indulatokat keltsen. Ezt általában azzal éri el, hogy becsmérlõ, a hozzászólókéval homlokegyenest ellenkezõ bejegyzéseket ír, amitõl a legtöbb embernél felmegy a pumpa. Az eredetileg a témáról zajló beszélgetés így hamarosan veszekedéssé fajul, és egymás ócsárolásában merül ki."
Do not feed the troll 😊
Do not feed the troll 😊
Más szövegébõl énis bírnák flegmázni te szajha :'D
Nem tudom mi bajod van, de szerintem csak nem tudsz magaddal mit kezdeni,ja és bocs de nem érdekel a Wikipédiád. bb
sense?
gyorsan olvasd el wikipedian mit jelent az a kifejezes, hogy "fonetikus iras/kiejtes", nehogy nekem a nyelvtan tanarneni 1est adjon az ora'n 😞
gyorsan olvasd el wikipedian mit jelent az a kifejezes, hogy "fonetikus iras/kiejtes", nehogy nekem a nyelvtan tanarneni 1est adjon az ora'n 😞
"az igazi csampijon"
kössz inkább kihagyom 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Én most rankeden akartam trollkodni. Elsõ pick karthus, második teemo, na mondom szopjatok le akkor eve... de 11-1 ben álltam amikor az enemy feladta. 😊
Faszom annyiszor megfogadtam már, h nem fogok éjfél után játszani ezzel a fossal... Most is gondoltam tolok egy laza játékot, még lefekvés elött, de neeeeem, mert pont az én csapatomba kellett lennie egy nyomorék troll eve-nek, aki ad build-et csinált, jungle-özött, és teamfight-okban végignézte ahogy meghalunk, és hiába volt totál balfasz az ellen elhuzodott a játék és 5v4-ben simán forditották a meccset...
Ilyenkor ugy odamennék hozzá, mint a Jay és Némabob visszavágban, csak én nem megverném hanem jól tarkon löném a kis retardált pöcs nyomorékot...
És igen ideges vagyok mégha normalban is játszottam...
Ilyenkor ugy odamennék hozzá, mint a Jay és Némabob visszavágban, csak én nem megverném hanem jól tarkon löném a kis retardált pöcs nyomorékot...
És igen ideges vagyok mégha normalban is játszottam...
Sírok... rankedet játszottam és egy irealia ap-ra gyúrt, valami 22-2 ben állt. Mondom a csapattársaimnak vegyetek már egy kibaszott banshe-t vagy valami magic resistet...de neeem mert azért kapunk ki mert nincs teamplay, nem azért mert most figyeljetek TEEMO-t 2 lövésbõl szedi ki...vicc már az egész.
Hello,
Nem tudja valaki miért van az hogy egyik haver állandóan kifagy lolból? Semmi másnál nem csinálja ezt csak lolnál. Ötletek? (Az egész játékra értendõ, szóval még a menübõl is képes kifagyni.
Nem tudja valaki miért van az hogy egyik haver állandóan kifagy lolból? Semmi másnál nem csinálja ezt csak lolnál. Ötletek? (Az egész játékra értendõ, szóval még a menübõl is képes kifagyni.
regi kép már egy jóideje lehet slowolni
õ most WC-t tervez xD
Azon gondolkoztam ha tervezhetnék championt milyen lenne,azt nem vagyok kocka amúgy.
ez viccnek is rossz.
42 új üzenet
egy se lolról
egy se lolról
akkor anargának ismernie kell téged :x
q3 -aztam 3évig : DDD
"btw tenyleg az volt a neve. rakos 'kuncsorgo' frodo. "
Erre reagált.
Erre reagált.
anarga attól hogy valakinek van egy személyes véleménye, és mást gondol mint te, mert tudod nem lehet mindenki egy gondolkodási fázison, nem kell letépni a fejét ... (halk megjegyzés)