League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem állítottam felbontást meg semmit. 2 játék lement rendesen, a 3. ilyen volt, meg utána a practice meccs is.
Fogalmam sincs mi lehetett, gép újraindítás megoldotta.
A vidikaresz nem hiszem hogy túlmelegedne, inkább valami driver problémára gondolok én is.
Unknow
Videókártyád nem melegszik túl esetleg? Vagy nem kavart be valami a drivernek?
Nem állítottál felbontást? Nekem egyszer az volt a probléma, hogy átállítottam a felbontást, visszaállítottam az eredetire, újra indítottam és jó let.
edit: alt+tab nem oldotta meg, alt+f4-reconnect sem. A meccs után client újraindítás sem. Mókás volt így játszani <#szomoru2>
darkmenx
amugy csak ugy halkan megjegyzem, hogy egy forumnak ott van vege mikor elkezdik moderalni. ha megkapja ilyen anthrax/zomil a modot akkor olvashatjatok egesz nap a david insane + fpocok bejegyzeseket, ha anarga kapja meg akkor nem lesz mas csak ugatas, ha en kapom meg akkor semmi nem fog valtozni, mert ez pont igy van jol ahogy most van.

tehat eljen az un-moderated forum.

mondom, en elvallalom szivesen.

Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off.

Lenne mit...
Kezd átalakulni off topiccá...
Meg kéne szavazni ki legyen, ki indulna?
Én esetleg ha úgy van, de szerintem nincs elég szavazó/aktív idejáró...
Meglátjuk

daemonervosa
Már hónapokkal ezelõtt írtam mod topikba, hogy adjanak mod jogot, de legalább banner cserére jogot, de válaszra sem méltattak.. ugyanez e-mailre.

Mondjuk takarítani elég sokat kellene az biztos :=/

Trolling is a art.

vigyázz a türelmes ember haragjától : ))

darkmenx
en is csak ugyan ezt tudom 'mondani', tovabba topicok kozotti teleportaciot is bevezetjuk.

elvallalom.

amire szamithatnatok, hogy ilyen fergek mint ez a szutyok david insane, a topic kozelebe nem kerulhetne.

Szerintem zomil legyen, v anarga, v darkmenx : DDDD

Ráférne egy házigazda a topicra ki vállalná?

nemkell írni mert ezt eddig is tudtuk😄😄

túl retardált vagyok hogy fel bírjam fogni :'D

hát igen, itt már az on-topic hsz-okat kell megjelölni, nem az off-topicokat

darkmenx
es neked most, miert kell megegyet belerugni Elvis?

gtronic nem vagy képes felfogni hogy itt nem bírjuk a hülye kérdéseidet és nem akarjuk hogy itt írogasd le a hülye gondolataidat?^^ vagy a sírásaidat ....

Amúgy meg ha más lenne ki írva abba is lenne számotokra hiba, szóval totál mind1 : D

De szerintem ezt fejezzük be, elírogatok én itt retardált létemre magamnak, ti meg röhögjetek rajtam jó sokat : DDD
bb.

nem hát ^^.

1 screenshotot postoltam be, de megmutathatod a többit : D

darkmenx
ahoz amugy nem rovid, hogy retardalt legyel?

Látom még egy idézetet is nehezedre esik értelmezni : D

nem veletlenul volt az, hogy x volt a neved az egyiken, majd a masikon mar y (bocs de kurvara leszarom a neveidet, szal marad x es y). mire megjegyezte valaki, hogy multkor meg akarhanyas most miert vagy kissebb szintu. mire csak azt HAZUDTAD, hogy elrontottad mert vasaroltal runakat.

ez mar 2 screen es nem olvastam vissza. megint hazudsz es futyulsz kiddo.

teljesen igazad van, igen onnan maradt meg bennem.

Nincs bajom veled : D

"Az élet túl rövid ahhoz, hogy átlagos legyél."

ezt mondogatjak a filmekben a beteg, eletkeptelen, retardalt kisfiuknak is, hogy ne legyenek elkeseredve, ha mar nem olyan atlagosak (egeszsegesek) mint a tobbi gyerek. innen maradt meg benned ?

"es a screenshotjaidat postolgattad."

Én nyelvtanból, de te matekból voltál 0 : $$$
Felétek az 1 mióta számít többnek?
epic fail.

Hülye vagy te csak nem forogsz : D

darkmenx
😄 😄

en vallalom, hogy minden honapban 1x viszek neki hamburgert a szanatoriumba ha bekerul. az elozo postomat meg sajnos mar nem tudom torolni 😞 es a faradtsagot se vettem hozza, hogy visszaolvassak 😞

@gtronic: egyebkent mikor szeretnel az "arcomba lepni", mert meg azota se irtad, hogy melyik nap jossz 😞

eddig is irogattad a hulyesegeidet es a screenshotjaidat postolgattad.
csak 1 oldalt mentem visza: "3 enemy afk, not connected, 5 perces menet volt, most ojj büszke vagyok! "

skizofrent pedig nem viccbol irtam, ahogy azt sem h beteg vagy.

feljohetsz 20 masik accal is, ugyan olyan nyomoreksagokat, ugyan olyan retardalt modon, ugyan olyan proli szinten fogod irogatni. nem fognak az emberek megkedvelni az interneten, ha mar az iskolaban is te vagy az, akit a szekrenybe bezarnak a nap vegeig.

darkmenx
na mar kezdem megkedvelni a gyereket 😄

Lehet ez sírás,de a sírásnak mi köze az értelmetlen hülye íráshoz? Néha elgépelek dolgokat... de nem "létszíves" Csak itt az volt a különbség az idézetben, hogy morganaval voltam és engem öltek meg a legnehezebben, mert volt annyi eszem, hogy vettem magic resistet.
Én is lebírnám írni hogy vert el az enemy, mert a csapattársaim között 0 team work volt, lehet ha ezt megtenném mindennap, értelmesebbnek látszódnék, de én kétlem : )

Én kérek elnézést.
Akkor adom a szintedet:

"Sírok... rankedet játszottam és egy irealia ap-ra gyúrt, valami 22-2 ben állt. Mondom a csapattársaimnak vegyetek már egy kibaszott banshe-t vagy valami magic resistet...de neeem mert azért kapunk ki mert nincs teamplay, nem azért mert most figyeljetek TEEMO-t 2 lövésbõl szedi ki...vicc már az egész."

VICC EZ AZ EGÉSZ VICC!!! xdddddddddddddd

Ha ugyan olyan faszságokat írsz, persze, hogy kiderül.
hát lehet : $

Yami, csak kíváncsi voltam hogy viszonyultok hozzám, ha én kicsit másmilyen vagyok, 1 picit pozitív volt, de miután kiderült kilétem, megint csak a off olások tömege, amit én már nagyon unalmasnak tartok ..

Szóval hajtott a kíváncsiság, és végül úgy is elmondtam volna : D
Én kérek elnézést.

Új magyar szó?<#mf2>

Te tényleg idióta vagy insane david, eddig azt hittem van remény, de semmi. 😊 Miért vagy hazudozós? Pl.: mert feljössz egy új accal és letagadod, hogy te vagy az(elején). Értem? okcsá
hát a szótár szerint ez a helyes kiejtés : D

LÉTSZÍVES ??? <#wilting>
<#falbav>
létszíves nemár 😞((

És tényleg skizofrén<#banplz>
Ezt ti honnan tudtátok?

darkmenx
lejatszunk meg 100 jatekot es utana mar durvabb leszel mint szilur 😄

solyomb
fõleg hogy az esetek 99%-ban én játszom ezt a szerepet😄
Cobra.
Hmm, ez Sancinak ment volna, nem tudom mit kavart el a fórummotor.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Cobra.
Ja, tiszta L2 😄
Csak mondjuk itt méginkább szívás, ha legalább 1 láma van a partiban 😊

Hide and fear, Cobra Commander is here !

zsakosfrodo2
Ez is azt bizonyítja, hogy support, tehát játsz vele úgy. 😄

darkmenx
hidd el, hogy a kerdeseid 99% -a'ra a gugli tudja a valaszt.