League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Így kell egyszerre elõre nézni, meg a kamerába.
látszik hogy mocskos köcsög emos gempa vagy , ezt feltételeztem , anyádnak sokat sírsz hogyha valamit nemkapsz meg és most nekünk is sírsz hogyha valaki leavelt a gameba
Name
Molnar David
Date of birth
05/04/1992
Hungary
Profession
Student
Looking for
Relationship
Love status
Single
es ez mi? 😞
Molnar David
Date of birth
05/04/1992
Hungary
Profession
Student
Looking for
Relationship
Love status
Single
es ez mi? 😞
õrülnétek ti ha olyan eldeformált nyomorék lennék : $$
http://www.facebook.com/Originaldavid
Ez vagyok én cicáim ♥
Ez vagyok én cicáim ♥
Amugy ha ez a z a srác aki kint van gtronic profilján az nem õ.
Nézd meg ennek a srácnak az ismerõsei között a dávid nevû embereket, akkor fogod megtalálni. A legdagadtabb lesz ö. Ez csak tipp 😄
Nézd meg ennek a srácnak az ismerõsei között a dávid nevû embereket, akkor fogod megtalálni. A legdagadtabb lesz ö. Ez csak tipp 😄
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
tááááj hogynézel ki ember? 99,999999 % hogy nincs magánéleted vagy max a macskáddal/kutyáddal szoktad csinálni ...😄😄😄
gtronic most komolyan nem vagy annyira érett hogy GONDOLKOZZ MÁR EL AZON AMIT MONDUNK NEKED. Én nem vagyok olyan aki egybõl megutál valakit kérdései miatt de te most már nálam is kihúztad a gyufát , de elég szánalom 2 sg.hu-s profiled van és mind a kettõnek más a neve meg a kor... kiv vagyok hogy is nézel ki valóba ..., és még nekem szóltál be hogy nincs magánéletem??!!! 100% hogy nekem több van mint neked ugyhogy mostanstól maradj már kussba . Ez neked is jó lesz meg nekünk is 😊
nem tudjatok ez kicsoda?
Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off.
tényleg hülye vagyok,nem trollkodok : $$$
Uram isten, ez most tényleg trollkodni akar. Van még mit tanlnia darkmenx mastertõl 😊
Nem veszitek észre?! Lepereg rólam.
Így tovább még végén elszállok magamtól :'D
Minden rosszindulatú szándék nélkül mondom, de szerintem csinálj egy új forumaccot, és ne lépj vissza a topikba, van itt így is elég idióta.
Trolling is a art.
Most az a helyzet ember, hogy nem veszed észre, hogy mindenki rühelli a pofád és hülyének tart? Talán el kéne gondolkozni azon, hogy miért csak TE hiszed azt, hogy normális vagy?
"... itt nekem akkor lenne szavazati lehetõségem, HA tán 10 év múlva visszatérnék high elovel, és 1000 játék menetel, de azért ez vicc ..."
meg ha megtanulnál legalább általános iskolai szinten helyesen írni.
baromarc <#mf1>#mf1>
az 50es iq-d miatt hánynak tõled az emberek itt, nem az ELO-d miatt, az csak a hab a tortán.
ha csak jól akarod érezni magad semmi akadálya, nyiss magadnak egy topicot és írkáld bele az agyfingásaidat. <#wave>#wave>
meg ha megtanulnál legalább általános iskolai szinten helyesen írni.
baromarc <#mf1>#mf1>
az 50es iq-d miatt hánynak tõled az emberek itt, nem az ELO-d miatt, az csak a hab a tortán.
ha csak jól akarod érezni magad semmi akadálya, nyiss magadnak egy topicot és írkáld bele az agyfingásaidat. <#wave>#wave>
IGEN !
Istenem, kibaszott buta vagy az az igazság. KIBASZOTT buta.
Jajjbocsmár hogy én jól érzem magam :'D
azt nem vagyok még gyps, mint itt a többség xdd
azt nem vagyok még gyps, mint itt a többség xdd
Ja én legalább magamat adom .. egyesek itt már nem is önmaguk, csak mutat egy képet magáról hogy õ az intelligens, azt kitudja ...
Kik vagytok ti hogy engem bíráljatok?!?! Gondolkodjatok már el egy kicsit, rám is rám férne igaz, de rátok is ;D
Kik vagytok ti hogy engem bíráljatok?!?! Gondolkodjatok már el egy kicsit, rám is rám férne igaz, de rátok is ;D
Nem, csak jó rajtatok röhögni, komolyan xddddddddd
olyan vicces hogy itt mindenbe bele illendõ kötni, most is csak 1 mondatom volt, ami lehet nagyképûen hangzott, és?! szartad volna le.
Ti már egy ürkomplexusba szenvedõ realixtikus akusztikum vagytok bazd, itt nekem akkor lenne szavazati lehetõségem, HA tán 10 év múlva visszatérnék high elovel, és 1000 játék menetel, de azért ez vicc.
És néhányan itt úgy néznek le engem, hogy õk maguk se többek se kevesebbek mint én, csak vissza nézve olvasgattam miket irkáltak, és a sírás ríváson kívül, ja meg ma kikaptam mert team work 0, nem írtak semmit. Szóval nézzen mindenki mélyen a tükörbe, azt utána pofázon.
olyan vicces hogy itt mindenbe bele illendõ kötni, most is csak 1 mondatom volt, ami lehet nagyképûen hangzott, és?! szartad volna le.
Ti már egy ürkomplexusba szenvedõ realixtikus akusztikum vagytok bazd, itt nekem akkor lenne szavazati lehetõségem, HA tán 10 év múlva visszatérnék high elovel, és 1000 játék menetel, de azért ez vicc.
És néhányan itt úgy néznek le engem, hogy õk maguk se többek se kevesebbek mint én, csak vissza nézve olvasgattam miket irkáltak, és a sírás ríváson kívül, ja meg ma kikaptam mert team work 0, nem írtak semmit. Szóval nézzen mindenki mélyen a tükörbe, azt utána pofázon.
okcsá xdddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd
Tedd már magad takarékra...senki nem kíváncsi rád. Amúgy is, hány éves vagy te ilyen stílussal? Nincs barátnõd? Nincs életed? Vagy mi van veled? Komolyan...fizetek neked egy kurvát ha ennyire nem jönnek össze a dolgok.
Nyugi eljön az én idõm : )
És távozok innen : D
És távozok innen : D
Nyugalomság van. Bújj vissza a kõ alá ahonnan elõmásztál.
- 1 BAZD! MEG !
már nagyon kéne ide 1moderátor mert engem egyre jobban idegesítesz-.-
szajha kurva : $
Szerintem nincs tisztába az "önfényezés" fogalmával. Szerintem õ a maszturbálást is szexnek éli meg.
nyomorek.
nem fényezésnem szántam, csak szimplán meglepõdtem : D
Attól h olyan nagyképûen írom, nem azt rejti magába hogy a monitor elõtt most 6x akkora a fejem a "büszkeségtõl" érted-e :'D
Attól h olyan nagyképûen írom, nem azt rejti magába hogy a monitor elõtt most 6x akkora a fejem a "büszkeségtõl" érted-e :'D
megtanulhatnád hogy itt rühelljük ha magadat fényezed.
Olyan vérre veszitek ezt a játékot, he nyugi man : DDD
nem linkelgetek statokat, és én kis csicska vagyok a prokhoz képest : D
Csak tökjó h így egymás után, jó napjaim vannak : D
Csak tökjó h így egymás után, jó napjaim vannak : D
Nem is vagy....új accounton lehet egymás után (30 meccs amíg nincs ELO-d kb ugye? annyi kell a lvl 10-ig) nyerni jó sok meccset. Meg persze ha low eloról indulsz, nem nehéz nyerni egy rahedlit. Amúgy tényleg elbújhatnál már, nem értem miért kell itt verni a nyálad. Nálad jobb játékosok nem linkelgetik a statokat, mutogatják néger barátaiknak az eredményeiket, de te...te bazzeg kurva jónak hiszed magad.
Nem ide tartozik, de ez annyira jó:
http://www.youtube.com/watch?v=9XhC5b2FEOk&feature=player_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=9XhC5b2FEOk&feature=player_embedded
10 menetet nyertem egymás után, ennyire jó nem lehetek már : $$$$
aha, szal csak a basic attack procol
nem, azt úgy kell érteni hogy first hit akit támadsz. ami már tovább pattant (azaz a ricochet skillhez tartozik) az nem proccol semmit (on hit, lifesteal, stb).
sivir richochet skilljénél, az only first hit proc item effectet úgy kell érteni hogy az auto attack utáni elsõ lepattanó is procol?
2x9800gx2 =/
Az beb@szna <#schmoll2>#schmoll2>! Egy pár éves sapphire 4850 nehogy már csak úgy megadja magát, húzva sem volt. Újraindítás után meg helyrejött. Azért majd ráeresztek valami tesztet, de szerintem a driver vagy a lol kúrált el valamit.
brenchmarkra rakod vagy ha azon van, atrakod masra ingame settingsben (driver fuggo). futtasd windowed modban, akkora felbontasban mint a windowsod van es nem fog kifagyni, szetesni a kep.
nekem is szokott ilyeneket csinalni azzal az indokkal h nincs shader 2.0am =D
nekem is szokott ilyeneket csinalni azzal az indokkal h nincs shader 2.0am =D