League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Eve végülis jól játszott, nyertünk.
Miért kell már az elején folyamatosan rinyálni a chat-en? Még el sem kezdõdött a játék, már all chatbe nyomja hogy reportolják a srácot. Szánalom <#shakehead>#shakehead>
Eddig fenntartásokkal fogadtam a fórumon is jelenlévõ anti-francia mozgalmat, de az ilyen és hasonló esetek kezdik bennem is erõsíteni a csigazabálók iránti ellenszenvemet. <#boxer>#boxer>
Nem volt rossz poén, csak még kicsit fejlõdni kell 😄
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
Lassan harom hete jatszom a jatekkal. Nagyon szeretek vele jatszani. Nagyon Jol jatszok es nagyon sok embert meg tudok olni benne. Nagyon jol jatszok Jannaval (o a masodik kedvencem) miutan mar megszereztem a ketto darab piros kardot es egy B.F kardot. Onnantol mar mikor attakos cipom van, megallithatatlan vagyok. A legkedvencebb hosom az erdozo kritikalos te-emo. Nagyon jol tudom vele belecsalni a lenyeket a gombacskaimba. De az embereket is nagyon jol bele tudom csalni vele. Egyszerre tobbet is nagyon jol es nagyon hamar meghalnak. Rengeteg dupla olesem van. nagyon keves haromszoros es elegge sok negyszeres. otos szorost meg nem sikerult szednem de nagyon jo uton haladok fele.
Summonernevem: mOlNaRdAvlD
level: 25
Nagyon orulnek, ha felvennel a barat listadra es nagyon jokat jatszhatnank egyutt.
Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off.
-Már pickelésnél fehér zászlót választ.
-Amennyiben a kezdõn clairvo-t kap az ember, a francia tudja, hogy már nincs esély.
-A solo lanes francia, halott francia. Egyedül nincs esélye, minek is próbálkozzon?
-A dual lanes francia, halott francia. Az ellenfél nagyobb, erõsebb, minek is próbálkozzanak?
-Az egyetlen nép amely 25 perc elõtt tud surrendet nyomni.
-Az egyetlen nép amely hivatakis nyelve a francia, amely egyetlen angol szót tartalmaz: surrend.
-Továbbá az egyetlen nép amely tudja, hogy fölösleges bármilyen skillt nyomni team fightban, hiszen úgyis silencet, stunt , vagy fókuszt kap majd. Minek is próbálkozzanak?
Olyan játékosokat keresek, akiket felvehetek friend listába, el tudnak számolni kettõig a játékban, türelmesek, nem smack-olnak, nem nooboznak, hogy együtt pre-arranged-ezhessek velük, jó lenne ha ts3-on is tudnánk találkozni velük.
Amennyiben te is csapatot keresel, embereket, akikkel együtt tudsz játszani, írj nekem egy pm-et és estérõl estére megpróbálok összerakosgatni pre-arranged-eket, amelyekkel nagy eséllyel végigverjük az átlagos játékospopulációt.
Nagyon szépen köszönöm az eddigi jelentkezõket, látszik hogy vannak itt értelmes arcok is, és igazuk van, mert szóltak hogy nem mondtam de az EU szerverrõl van szó, az EU környezetben keresek játékostársakat, az ajánlat most is él, küldjetek pm-et.
Csillagjegy: Szûz
Életkor: 14-18 között
!
kids are havin fun =/
látszik,hogy 15éves tudatlan gyerek vagy és még te fenyegetõzöl... vicces
ON
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
nezz gsl s3at http://www.livestream.com/fixnstreamingdastuff most kezdodik.
amugy vicces, hogy o arrol beszelt mikor emilkevel vitaztam, hogy az eletben vannak fontosabb dolgok is, mint egy jatek vagy az internet es hogy nem tudod milyen erzes az, amikor 8-10 ora munka utan hazaerek es egy csalad var ram amit el kell tartani, foglalkozni kell veluk. fura, hogy ilyen tapasztalatai vannak '92es mivoltja ellenere. vegulis csak 7 evvel vagyok idossebb nalla =D
Amúgy tényleg takarékoskodj már az erõddel. Mit akarsz te itt? Már bocs, de egyedül a 12-13 éves korosztály az aki EMO-snak öltözik és nem érzi ezt cikinek pl. Most meg nyomogatod itt a hülye smileyiaidat és azt hiszed nyomorult életednek ezzel értelmet adhatsz. Tegyél egy szívességet a társadalomnak és temesd el magad élve.
szeretnél te úgy ki nézni mint én nyomingerné :'D
PRICELESS.
(komment quoteolva.)
Tudom, lekéstem a reagálást, de akkor se tudok elmenni egy ilyen söpredék mellett csak úgy 😛
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Retardált orvosi kezelésre szoruló emos geci visszavonult.
Pl van oszttársam, napi 12óra gép elõtt , de 8évig úszott és szélesebb mint 2 másik, nem merik basztatni. Ez nem arról szól hogy valaki kocka vga ynem, hanem hogy hogy viselkedig emberek között. Ha visszahúzódó kis senki, eggyértelmûen õt bazstatják. Na az olyan embernek nagy az arca neten, aki az iskolában megmukkanni se mer, és még lánnyal se bbeszélt 5percnél többet.
. . , -cske készen van a ☺ -cske.