League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elég szar lehet hogy még az interneten keresztül is csak egy jelentéktelen troll szerepét tudod betölteni, akit igazából lese szar senki 😞
darkmenx
most mar tenyleg csak forrai hianyzik ide 😞

ha ilyen "idiótákkal" lenne tele mint amilyen én vagyok akkor valószínûsithetöleg nem lenne ez a fórum is tele sírással hogy "jaj mien csunya mindenki de én vagyok a pro, miért történik ez velem?" Mellesleg attól mert nem fröcsögöm szét az összes fórumot valami aktuális faszsággal, meg nem szállok be én is osztani az épp aktulis illetõt. Az is megérne egy misét igazából elképzelhetõ hogy kitérek majd rá ha lesz kedvem...
darkmenx
annyira megsertettel mindjart megyek sirni a sarokba. meg gyakorolj egy picit aztan gyere vissza a moral faggotry annyira nem meno, es a franciak amugy is szarok es fergek akarmit hordasz itt ossze ugyhogy szerintem eleg ha annyit mondok, hogy a kurva anyadat.

okcsá.

Unknow
Szerintem nem fogtad fel, hogy mirõl beszéltünk eddig. Arról, hogy a franciák seggfejek, és nyafognak és rinyálnak és idióták. Egy szó se volt arról, hogy mekkora lámák.

Nem érdekel kinek gratuláltál, az se érdekel ki vagy, az ilyen idióták miatt mint te szar ez a játék. Ha meg tudod,hogy ki vagyok gyere már fel hozzánk TS-re és magyarázd el nekem miért vagy olyan okos, meg egyáltalán ki vagy Te. Persze gondolom egyikre se számítsak 😛
http://www.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=360440
Lehet, hogy ilyen negatív aurájuk van, meglátod, hogy FR és feladod. Na jó ez hülyeség 😊
A #4475-be írtam le ahogy egy francia pöcsfej pont ezt csinálta(sõt nem is ezt, rosszabbat). Még el sem kezdõdött a meccs, senki nem feedelt, soha nem voltunk negatívba stattal, mégis folyamatosan ment a sírás meg az anyázás hogy noob jungle eve revive-al. Azt amikor mondtam h qssoljon és figyeljen inkább a saját dolgára akkor engem is report-al fenyegetett. Ha meghalok akkor reportol, mondván hogy direkt feedeltem. És erre buzdította az ellenfél csapatot is.
1 franciából nem fogom azt mondani, hogy mindegyik fasz, azt se mondom hogy szarul játszanak, de ez az egyed egy francia crybaby volt, ez tény.
"Amúgy meg sokan a franciák közül top elo playerek." Hát pont ezaz ehhez képest pont azt magyaráztad hogy mennyire szar az összes francia, most sikerült segget csinálnod a szádból de nembaj Krisztián majd legközelebb...
"Nálad természetesen a kettõ nem függ össze, szar is vagy, és valjuk meg...seggfej is." Az alaptalan vádaskodás elég szánalmas dolog...
Tudod még gratuláltam is a barátodnak mikor megnyertétek a huncup-ot de azért ennyire nem kéne elszálni..."A vesztes azt mondja: nem vagyok annyira rossz, mint sokan mások.
A gyõztes azt mondja: jó vagyok, de még nem eléggé"
Unknow
Majd akkor leszel tisztába a dolgokkal ha nem lvl 20as accountod lesz 😛 Addig maximum elképzelésed van. (Legalábbis a lolról)
Unknow
Mert? Te is bekerülsz valahogy néha jó játékosok mellé nem? Egyébként rossz embernél próbálkozol haver. (Amúgy meg sokan a franciák közül top elo playerek.) Ettõl még tény,hogy a franciák nem beszélik az angolt és állandóan cryolnak. Attól ,hogy valaki seggfej még lehet jó játékos.

Nálad természetesen a kettõ nem függ össze, szar is vagy, és valjuk meg...seggfej is.
Általában utoljára szoktam pickelni, hogy megpróbáljam a "hiányt" pótólni, de egy idõ után ezt megunom és pickelem amihez épp kedvem van, bár ebben az esetben nem is érdekel, hogy nyerek-e, vagy veszítek. 😊
Alkalmazkodni kell, nem szeretés kérdése ha nyerni akarsz akkor elég sok komprumisszumot kell kötni. Ha meg te pick-elsz elsõnek akkor próbálj meg beszélni a többiekkel hogy ki? mit? merre?
Nem lepõdtem meg hogy nem jött le a mondanivalóm lényege, de tõled nem is várok el semmit.A legnagyobb bolondság lenne egy hulladéktól akármit is elvárni nem? 😊
Az elõzõ hozzászólásomban szerintem ott a válasz erre.
darkmenx
kerlek nyugtass meg, hogy a nyelvtanod soha nem volt jobb 2-esnel az isibe.

http://www.lolbase.net/lists
http://eu.leagueoflegends.com/ladders/solo-5x5
Miért látok annyi azonos nevet mind a két linken? Biztos mindegyiknek szerencséje volt míg itt senkinek sem. Leginkább hozzá álláson kéne változtatni és akkor talán még elis lehetne jutni valameddig... De ennyibõl azért már leszûrtem hogy a te mentalitásod úgy néz valószínûsíthetõleg: Dõlt egy két turret team kill arány 2:10 Kikaptunk ! És itt van gond a hozzá állással, mert feladod, elkezded basztatni a társaid ergo nem a játékkal foglalkozol hanem mások csesztetésével és itt a hiba a te részedrõl. ha nem így lenne akkor nem jönnének ide konstans a "hudefaszlámavoltmamindenkiacsapatobanszokászerint" hsz-ek.Ezt az egészet nemis konkrétan neked szánom mert lehet hogy rád ez nem igaz 100%-osan mivel nemismerlek ezért nemfoglak meggyanúsítani hiszen lehet hogy alaptalan rád nézve, de úgy általánoságban biztos vagyok benne hogy jópár ember magára fog ismerni !
Nekem ezzel igazán itt csak azzal van bajom, hogy supportokkal szeretek játszani és, ha a tank,vagy a carry hal a legtöbbet ott már nem tudok mit csinálni és ebben a franciák tapasztalatom szerint jók...
A hiba nem mindig másban van...mert te simán carryzed a francia által feedelt enemy-t is. 😊 Nem fogod még mindig fel, hogy a 10. percben van 5-6 halála? Akkor biztos én vagyok a hibás, ha ilyenkor meg tudnak ölni 😞
Ha te mondod...
"DE te ilyen überhigh mindent megmagyarázó übermensch lehetsz." nem. egyátalán nem. Csak én tisztában vagyok azzal a dologgal amivel itt nagyon kevesen : A hiba nem mindig másban van.
Zomil
Arrol nem is beszélve, h ugye aki pl. duo-ban nyomja annak megnö az eloja...mondjuk rankeden ezen ha jól tudom már finomitottak, de normalban igy is gyakran találkozok lvl27-28-29 emberekkel.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

lulz=D a max 80 wines smurfom lvl30asokat kap. legdurvabb az volt akinek tobb winje volt mint nekem a mainemen win+lost. ez elo kerdese nem pedig MM faile.

az mm fail ott kezdodik, hogy ha nincs 9 masik a te elo rangedben, akkor vagy te kapod a 150-200al kevesebb ratinges retardaltakat, vagy a 150-200al tobb ratinges idiotakat. es ugy fog kinezni a jatek h 1650, 1600, 1550, 1300 vs 1200, 1250, 1300, 1450, 1900.

Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off.

Ez még mindig nem magyarázza meg, hogy ha összedob engem egy szerinted ilyen 40+os "valószínû hogy tisztában van a játék alapjaival és tudja mit csinál.." franciával, akkor miért feedel és bukod miatta a játékot, aminek köszönhetõen csökken az elod... DE te ilyen überhigh mindent megmagyarázó übermensch lehetsz. (sosem állítottam, hogy pro vagyok)
Mert nem a win-jeid mennyisége számit, lehet 1500 win-ed is ha olyan az elöd simán összefog dobni 120 win-es emberekkel is... Ha +70-ben vagy nagyságrendileg a franciának is legalább kéne lennie +50 de legalább +40-ben... amitõl persze nem mondató hogy elit szintû gamer,de azért elég valószínû hogy tisztában van a játék alapjaival és tudja mit csinál... Visszakanyarodva elmúlt hónapokban meg még nem olyan rég is azt olvastam itt hogy mindenki mekkora pro, a gond az egésszel az hogy azért játszottam még anno innen egy-két emberrel és nem azt tükrözte amit ide leírtak.
Na ez baromi jó kérdés, hogy miért rak össze 500 winnel (430lost) 180 wines franciákkal, de gondolom erre te tudod a választ. MM fail! Easy.
Csak egy kérdés: Ha ennyire balfaszok ezek a csúnya francia bácsik akkor hogy a fenébe dob össze titeket "PRO" magyarokkal? fail.
Nekem nem magukkal a franciákkal van bajom úgy összességében, annak ellenére, hogy a legbuzibb nyelvet beszélik és elhányom magam, ha hallom. Hanem, hogy akárhányszor találkozok franciával a csapatban, kikapok...ez nem 45%, hanem 80-90. 😊
Unknow
Szerintem megérdemelsz egy jó nagy baguettet az ánuszrózsádba ha ezt komolyan gondoltad. Menj és fogjál kezet Pierrel meg a haverjaival és postolgass francia fórumra.
Unknow
Franciákkal kapcsolatban nem ismerek viccet 😛

Megpróbálom egyszerûbben. Nyilván van a francia játékosközösségnek is van életképtelenebb része,de ez ugyanúgy megtalálható szerintem mindenhol. Elképzelhetõnek tartom hogy azért gondoljátok úgy hogy a franciák rosszak mert a LOL- játékos közösségének elég nagy részét teszik ki, de szerintem ha létezne errõl a százalékos grafikon azért egyértelmûen tükrözné hogy viszonylagosan egyenletesen oszlik el az egész.Hogy mindenki értse itt egy példa Franciák:45% nem érti a játékot,Svédek:40% nem tud játszani,Magyarok:50% nem tudja mit kell csinálni.(nem tükrözi a valóságot, szimpla szemléltetés).Csak épp az a különbség hogy a Franciák 50 ezren játszák,a Svédek 10 ezren, míg a Magyarok meg 5 ezren.
Francia fika? Bennem van a hiba, mikor tartom a tornyom, esetleg néha tudok pusholni mert erõs az enemy, majd 10 perc után rám jönnek 3-man 3 irányból és kinyírnak torony alatt. Megnyomod a tabot? Jé? A franciának van 5 halála és esett a lineon a tornya...miafasz...bennünk van a hiba?
Sajnos ez nem vicc kérdése. De szerintem pont neked nem fogok magyarázni semmit mert értelmetlen lenne.
darkmenx
valahogy viccesebb volt a franciafikat olvasni, mint ezt a moral szoveget ugyhogy inkabb menj vissza wowozni.

FIKÁZZUK A FRANCIÁKAT ! ugyanmár... Sajnálom hogy ezt kell mondanom de a magyarok sem jobbak semmivel se, sõt ! Ha pár laikus megnézi ezt a fórumot akkor mit lát? Hmm... Volt egy kedves ismerösöm anno mindig mondta : Elõször a hibát saját magadban keresd ! Szerintem érdemes lenne ezen elfilózgatni egy kicsit srácok...
Zomil
Én kb. 6-7 honapot toltam, haverokkal bár leginkább a társaság miatt, mert amugy semmi kedvem nem volt hozzá, de addig a 6-7 honapig jó volt, de aztán meguntam 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

darkmenx
keressel

watto
Errõl van valami felmérés is?😊

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

watto
Oszttársam wowbuzi, játszottam vele vagy 1 hónapot mert szépen kérte de szerintem unalmas. Mondjuk nem értem el a max szintet ugyhogy inkább nem nilatkozom, lehet több izgalamt nyújt magasabb szinten 😄

Zomil
Jah még mielött jön a flém, én is mmo-ztam eleget 😄

Zomil
Semmi különbség, mind a kettöben csak elbaszod az idödet, akárcsak a többi mmo-ban 😄

darkmenx
kevesebb homoszexualis jatszott/jatszik l2vel, mint wowval

watto
Lehet hogy ez idiota kérdés lesz, hogy megint legyen mibe belekötnie darkmenx-nek, de l2 miben más mint wow 😄

darkmenx
ezekszerint te se L2ztel tobbet 1 hetnel

Cobra.
Érdekes, mert L2-ben pont a lengyelek voltak a legnormálisabb k-európai játékosok.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

darkmenx
svedek legalabb csak scammelnek de nem ostobak

"szókincsünk kimerül a kurwa használatában"
😄 és tényleg. amúgy nagyapám lengyel volt. 😊
ronesz's legidegesítõbb népek online játékokban tier list:

Tier 1: egyiptomiak
Tier 2: lengyelek
Tier 3: magyarok
Tier 4: brazilok
majdnem elmegy tier: németek

Magyarázat:
Tier 1: azonnal szétbasz az ideg amikor csak látom õket, buták mint a segg. nap mint nap bizonyítják, hogy itt a helyük
Tier 2: nagy ritkán lehet találkozni normálisakkal, szókincsünk kimerül a kurwa használatában. csak nagyon kicsivel vannak a tier 1 alatt, jelentõs felkúrási erõt képviselnek
Tier 3: ez a topik jól mutatja a színvonalukat. nem a legjobb választás a csapat felidegesítésére, de néha beválhat
Tier 4: jajajajajahuehuehuehuehue mordekaizer ban plase. régen tier 1 volt, de mostmár mindenki immunis lett rájuk
majdnem elmegy tier: legnagyobb arcuk nekik van de általában van is mire, lehet találkozni pár fasszal. ha a csapat felkúrása a célunk, a fentebbi kategóriák nagyobb erõt képviselnek

Ez csak és kizárólag az ÉN véleményem, nem tükrözi a csapatom illetve a többi high elos véleményét. Csak szórakoztatási célokat szolgál.

Pyotr
Svédekrõl is megvan a véleményem más mmo-kból😊
Azok is hozzák néha a hülyeséget

██

daemonervosa
Franciák... Brazilok... ugyanmár.
Majd ha megtalálják a Görögök a LOLt , nah akkor lesz bizony kurva világ...

Trolling is a art.