League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
okcsá.
Nem érdekel kinek gratuláltál, az se érdekel ki vagy, az ilyen idióták miatt mint te szar ez a játék. Ha meg tudod,hogy ki vagyok gyere már fel hozzánk TS-re és magyarázd el nekem miért vagy olyan okos, meg egyáltalán ki vagy Te. Persze gondolom egyikre se számítsak 😛
1 franciából nem fogom azt mondani, hogy mindegyik fasz, azt se mondom hogy szarul játszanak, de ez az egyed egy francia crybaby volt, ez tény.
"Nálad természetesen a kettõ nem függ össze, szar is vagy, és valjuk meg...seggfej is." Az alaptalan vádaskodás elég szánalmas dolog...
Tudod még gratuláltam is a barátodnak mikor megnyertétek a huncup-ot de azért ennyire nem kéne elszálni..."A vesztes azt mondja: nem vagyok annyira rossz, mint sokan mások.
A gyõztes azt mondja: jó vagyok, de még nem eléggé"
Nálad természetesen a kettõ nem függ össze, szar is vagy, és valjuk meg...seggfej is.
http://eu.leagueoflegends.com/ladders/solo-5x5
Miért látok annyi azonos nevet mind a két linken? Biztos mindegyiknek szerencséje volt míg itt senkinek sem. Leginkább hozzá álláson kéne változtatni és akkor talán még elis lehetne jutni valameddig... De ennyibõl azért már leszûrtem hogy a te mentalitásod úgy néz valószínûsíthetõleg: Dõlt egy két turret team kill arány 2:10 Kikaptunk ! És itt van gond a hozzá állással, mert feladod, elkezded basztatni a társaid ergo nem a játékkal foglalkozol hanem mások csesztetésével és itt a hiba a te részedrõl. ha nem így lenne akkor nem jönnének ide konstans a "hudefaszlámavoltmamindenkiacsapatobanszokászerint" hsz-ek.Ezt az egészet nemis konkrétan neked szánom mert lehet hogy rád ez nem igaz 100%-osan mivel nemismerlek ezért nemfoglak meggyanúsítani hiszen lehet hogy alaptalan rád nézve, de úgy általánoságban biztos vagyok benne hogy jópár ember magára fog ismerni !
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
az mm fail ott kezdodik, hogy ha nincs 9 masik a te elo rangedben, akkor vagy te kapod a 150-200al kevesebb ratinges retardaltakat, vagy a 150-200al tobb ratinges idiotakat. es ugy fog kinezni a jatek h 1650, 1600, 1550, 1300 vs 1200, 1250, 1300, 1450, 1900.
Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
😄 és tényleg. amúgy nagyapám lengyel volt. 😊
Tier 1: egyiptomiak
Tier 2: lengyelek
Tier 3: magyarok
Tier 4: brazilok
majdnem elmegy tier: németek
Magyarázat:
Tier 1: azonnal szétbasz az ideg amikor csak látom õket, buták mint a segg. nap mint nap bizonyítják, hogy itt a helyük
Tier 2: nagy ritkán lehet találkozni normálisakkal, szókincsünk kimerül a kurwa használatában. csak nagyon kicsivel vannak a tier 1 alatt, jelentõs felkúrási erõt képviselnek
Tier 3: ez a topik jól mutatja a színvonalukat. nem a legjobb választás a csapat felidegesítésére, de néha beválhat
Tier 4: jajajajajahuehuehuehuehue mordekaizer ban plase. régen tier 1 volt, de mostmár mindenki immunis lett rájuk
majdnem elmegy tier: legnagyobb arcuk nekik van de általában van is mire, lehet találkozni pár fasszal. ha a csapat felkúrása a célunk, a fentebbi kategóriák nagyobb erõt képviselnek
Ez csak és kizárólag az ÉN véleményem, nem tükrözi a csapatom illetve a többi high elos véleményét. Csak szórakoztatási célokat szolgál.