League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tegnap este nem tudtam játszani, mert kiírta lol hogy mindjárt kezdõdik maintance merthogy new featureok kerülnek a gameba, erre se update nem volt, se semmi újdonságot nem vettem észre, bár lehet én vagyok a vak😛
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
http://cup.lol-hungary.hu/index.php?site=brackets&action=tree&cupID=4
ahogy latom csak 1 winner lett, mi.
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
>a srác kiválasztja Vladot és magyaráz tovább
>teemo midet akar és elküldi vladot ( és teemo meglepetésére vlad tényleg kurva nagy láma volt)
...
Ma egy meccset nem tudtam lejátszani mert szétkapcsol mindig... még szerencse, hogy nem írja lossnak...
>midet akar és elküldi vladot
>full retard
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
...
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off.
hazaesekrészegen
és
nemengedfel?
miezmábuziriothe?
anyádcsájátmáelnézést
"A megtekintendõ webhely tanúsítványa elévült, vagy még nem érvényes. Folytatja?"
Hiába nyomok az igenre, a LOL a következõt írja: Unable to connect PVP server... valaki találkozott már ilyesmi hibával? :S
Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United
Dorans blade, berserker's grave, divine sword, infinite's edge, Bloodthirster, ezután még esetleg egy stark's fervor. Ez úgy kb nekem az alap buildem vele, de abszolút játék válogatja a sorrendet és az item buildet.
AD Twistednél, hanyagold a wild cardot amíg az lehetséges mert csak mana pocsékolás, fõleg a játék elején, késõbbiekben esetleg arra jó hogy leszedje Banshee's Veil védõ bubiját. Kezdj W skillel, majd E és így tovább.
AP vagy az ajánlott cucc, ami ad,crit,meg speed :o
██
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

03/03/2011 08:16
olaf ( L )
1. nincs armor seal semelyik runepagen, kurva valószínûleg nem tud jungleözni (ez már 1200on is gáz)
2. ezreallel rankedben pro mint a fasz
...
nemprau: enjoy 😄
elarulod, h ezen megis mit elvezni ?
Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off.