League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lol
tegnap este nem tudtam játszani, mert kiírta lol hogy mindjárt kezdõdik maintance merthogy new featureok kerülnek a gameba, erre se update nem volt, se semmi újdonságot nem vettem észre, bár lehet én vagyok a vak😛

Fpocok
Troll barátunk, meg 4 másik <#puszi>

Parasite Eve 2, best game EVER!

Mi volt a nyertes team setupja ?

Történelmet írtatok!
avengir
Aham...

https://hotshu.wordpress.com/

Mekkora buziság direkt feedelni :/

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

darkmenx
avengir
Ti is?

szucsy89
Hmmm... erre nem gondoltam, hogy ez lehet a probléma, thx 😄
LOL ;-) Sok ilyen van sajnos.....

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Én ilyenkor winamp-al szoktam online rádiót futtatni.....

ronihun
>egy srác elkezd ugatni champion selectnél, hogy kapja be aki jarvant választotta
>a srác kiválasztja Vladot és magyaráz tovább
>teemo midet akar és elküldi vladot ( és teemo meglepetésére vlad tényleg kurva nagy láma volt)

...

szucsy89
Csak nekem szarakodik a szerver? (gondolom nem)
Ma egy meccset nem tudtam lejátszani mert szétkapcsol mindig... még szerencse, hogy nem írja lossnak...
>teemo
>midet akar és elküldi vladot
>full retard

BEAST
Ilyennel már én is találkoztam. Szó szerint beírta, hogy engedjük középre vagy feedelni fog... O_o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

ronihun
nem hiszem el, hogy mennyi noob van, egész nap olyanokkal rakott össze akik lámák és feedelnek, aztán még ök ugatnak. most összerakott egy Vladdal aki középre akart menni aztán én meg Teemoval már középen ovltam mondtam h hagy legyek én ott, erre ö fent szétfeedelte Yit mert noob volt és velem kezdett el ugatni h mértnem engedtem középre stb....

...

szucsy89
köszi!
darkmenx
mi nightcuppot nyertunk, sorry. 😞

avengir
Allitsd be a windowsodba a helyes datumot.

Te sem maradhattál túl sokáig oda 😞
Fec papa
Fasza egymás váltogatja a hibaüzenet, kiváncsi vagyok mikor jön a 3. hogy a storet se lehet használni.

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

anyu csak 11ig engedett el ? 😞

Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off.

programnemválaszol?hátanyádpicsáját....

faszombaezzelazszarralmá
hazaesekrészegen
és
nemengedfel?
miezmábuziriothe?
anyádcsájátmáelnézést

A pro teamet <#hawaii><#bdead>

Arnoux
ezen mit kell nézni?

Fpocok
Ez új. Rakd újra.

szucsy89
Hi! Van egy kis problémám a játékkal... tegnap még ment, ma meg már nem, amikor logolni akarok be, azt írja, hogy:

"A megtekintendõ webhely tanúsítványa elévült, vagy még nem érvényes. Folytatja?"

Hiába nyomok az igenre, a LOL a következõt írja: Unable to connect PVP server... valaki találkozott már ilyesmi hibával? :S
Yeee

JSbyMSI8800
true.

Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United

Ha kezdõ twisted vagy, akkor felejtsd el az AP TF-et. TF alapból az egyik legnehezebb karakter (Riot nehézségi besorolási szerint), AP formájában pedig rádob még egy adag nehézséget, szóval ne szopasd magad az elején.

Dorans blade, berserker's grave, divine sword, infinite's edge, Bloodthirster, ezután még esetleg egy stark's fervor. Ez úgy kb nekem az alap buildem vele, de abszolút játék válogatja a sorrendet és az item buildet.
AD Twistednél, hanyagold a wild cardot amíg az lehetséges mert csak mana pocsékolás, fõleg a játék elején, késõbbiekben esetleg arra jó hogy leszedje Banshee's Veil védõ bubiját. Kezdj W skillel, majd E és így tovább.
Twistednek ti mit ajánlotok ?
AP vagy az ajánlott cucc, ami ad,crit,meg speed :o

Elég régi. 😉 De most leszedem ami fent van honlapon,és avval próbálom majd meg.

Sajnos nem, végig balfasz volt a gyerek.

Mikori a kliens amit ujratettél? Én úgy tudom, hogy a nagyon régi klienseken nem mûködik a mostani patcher, de majd valemelyik überhigh kijavít, ha tévedek.
Pyotr
Ezt a cipõs dolgot akárki megcsinálja,ha tudjuk közeleg a játék vége eladod az összes cuccod aztán cipõket veszel belõle, valszeg õ is ezt csinálta.😊

&#9608;&#9608;

A sebességnövelésnél szerintem a legjobbat veszi, tehát hiába van 3 db enhanced speed 2-es cipõd, +1 db enh.speed 3-asod, a 3-as sebességnövelõ hatása fog érvényesülni és semmiképp sem fogsz 2+2+2+3 9-es sebességgel tépni 😄 viszont a többi bónusz amit magukban adnak a cipõk, azok mûködnek, persze.

Gordis2k
Összeadodnak a cucok hatásai? És ha egy dologból kettõt veszek az duplán hat a játékban?

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Szerintem cipész a gyerek mi ? 😄D Nézd meg mit mondott amikor megkérdezték tõle hogy miért is ... 😄 mondom szerintem poénkodott a csóka, de ha mellettem poénkodott volna így akkor nagyon csúnyán reportoltam volna - márha érne valamit a report - amiben nemigen hiszek.

Fpocok
Az nagyon sok cipõ 😄

Bocs de nem mûködött a kép beszúrása cucc...

http://i61.photobucket.com/albums/h69/freddyhawk/fiddle.jpg

Szerintem egy troll a gyerek, aki így viccelkedik : figyeljétek fiddlesticks gearjét !

3x-or próbáltam újrarakni a game-t,de nem akar menni. :-(

03/03/2011 08:16 Unable to download settings ffs

nekem sincs,csk dps,meg attack speed, és mégis tudok junglézni : )
olaf ( L )

lecsekkoltam már ezt a whitewizard gyereket, két érdekes dolgot találtam:

1. nincs armor seal semelyik runepagen, kurva valószínûleg nem tud jungleözni (ez már 1200on is gáz)

2. ezreallel rankedben pro mint a fasz

ronihun
own3d.tv-n solomid és clgaming is streamel, Hotshot és Guardsman Bob és egy teambe kerültek, érdekes😄

...

nemprau: http://www.youtube.com/watch?v=ErMWX--UJZ4&feature=player_embedded
nemprau: enjoy 😄

elarulod, h ezen megis mit elvezni ?

Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off.

Köszi. Megpróbálom amit lehet.