53877
0MWkPbn.jpg
  • DarkHorSe
    Hello, most lettem 20as milyen alap runakat vegyek meg? Ugy most van az a 30%os akcio, ha jol tudom.
  • Különc
    Rek'sai get Evelynn'd
  • Darthmushroom
    erre gondolsz?

itt is nagy "meglepetésre" sokat várnak Csacsiéktól. (21.perctől)
  • ronihun
    ez de gáz volt, nézi valaki a scripted ptl-t? :DDD
  • jazzy
    Akali
    Crescent Slash (E) no longer triggers Mark of the Assassin

annyira bekaphatják
  • MitsuMishi
    Valamit csinálhatnának ezzel a telibevert bugos Fiorával, mert az hihetetlen, hogy Lissandrával leultizom, és azt kell látnom, hogy egy hatalmas jégtömb cikázik köztünk, és megöl mindenkit... Világ hulladéka az a karakter... >.>
  • ronihun
    budapesten lesz egy worlds group stage, you heard it here first
  • j0nNyKa
    ez sajnos 90%-ban pont így van
    de azért:
  • j0nNyKa
    fizzből is ahrit csinálnak, nidából meg dzsungelt
  • Darthmushroom
    Sjokz az új HandofBlood által készített interjúban:
    -Do you think that one team is a bit underrated?
    -Of course I trust in the UoL, a young refreshing team

a végén mindenki olyan sokat fog várni tőlük h csalódás lesz a vége
  • zozoalma
    köszi igazad van én szintemen tökéletesen megállja a helyét mindenhol :=)

Ezeket a hősöket ritkán látom , gondolom ilyen szinten még drága .
  • j0nNyKa
    janna thresh morgana, ez kb nem is fog változni ~soha
    szerk: nagyobb baj az adc felsorolásod, az vayne, jinx, graves perpill, aztán kalista, nigger, tristana, de kb bármi jó, ami adc, és nem teemo, ami apc, és toplaner
    Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2015.01.21. 20:43:11
  • SzirmosSzisza
    Alsó ösvényen (izé botlane) általános felállás az ad carry + support, Teemo normálisan ezek közül egyikre se jó (talán supp gombák miatt, de kb ennyi). Ha jól tudom most épp Graves nagyon erős boton, de Ashe és Tris elég olcsó és használhatóak. Supportból meg érdemes megtanulni Thresht, Ő egy picit erősre sikeredett, bár igazából azon a szinten ahol te vagy (Teemo botlanere egyáltalán szóba jön), igazából tök mindegy, játssz azzal ami tetszik D:
    Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2015.01.21. 20:08:44
  • zozoalma
    jojó typo master , bocs gyorsan gépelek nem néztem .
    Teemoval mi a baj ?
    Tudom a legtöbb embernek csak Graves meg Caitlyn létezik , de 2 hónap alatt nem telt még annyira, hogy minden Hőst megvegyek.
  • Különc
    Az hogy Teemo a felsorolásban van és Sivir nevét nem tudod leírni, azt mondom bármi
  • zozoalma
    Hello

Bot lane re legjobb 3 supporter ?
    Teemo, tristana meg mondjuk shivir mellé :)
  • Különc
    Éjfél
  • ronihun
    mikor lesz eza PTL?
  • zozoalma
    de ugyanaz a szó :)
  • sadface #50037
    akkor a többes számot is tudják.
  • zozoalma
    Hát a csapaton is sok múlik, én mindig rengeteg pl játékossal vagyok és kiakasztanak , már Wot-ba se nagyon viselem öket nemhogy még itt is
    Egyetlen angol szót tudnak a Noob(s) , ilyenkor már megy is az ignore .
  • j0nNyKa
    ja mostansag egy csomo meccsem bekerult oda jobb alulra a kliensbe, a ma reggeli is ott volt ta'n ilyen ~10 perctol kezdve :)
    btw most jarok egy 14:0-s winstreaknel zyraval, sose legyen rosszabb senkinek :)
  • zozoalma
    Látom megy a hent rendesen , néha beleszoktam nézni egy egy meccsbe hogy tanuljon az ember :)
    Vannak rendesen gold ,plat meg dia játékosok :)
  • j0nNyKa
    hjaja de a userek meg mar kenik kemenyen a promo meccseket, gyorsan le is toltam egyet, amig ra nem szabadul mindenki
  • zozoalma
    Tényleg jó sok szerencsét:O)
    Mondjuk vicces hogy a bevezető akció meg holnaptól kezdődik :)
  • j0nNyKa
    no, sunyiban el is kezdődött az új szezon
    gl everybody
  • vegicsek
    Tényleg érdekes. Sok értelmét nem látom mondjuk, videók alapján nem lehet falakon keresztül közlekedni vele.
    Valamivel talán előnyösebb, így gyakorlatilag mindenkit le lehet radírozni egy gombbal a carryről, viszont így simán lehet, hogy elrontom a ranget és túl messzi játékosra tolom el a w-q kombót.
  • Különc
    Supportnak is írok, de hátha valaki találkozott ezzel a problémával: mostanában azt csinálja a kliens, hogy tetszőleges mennyiségű játék után nem tölti be a statisztikát, "waiting for stats" játék végén. Ha arra rányomok n+1 idő várakozás után, akkor visszatesz ugye főoldalra a kliensben, de olyan mintha nem lennék online, tehát nem kapok inveket, chaten sem tudnak rám írni, ellenben friendben látnak. Store sem tölt be. Csak feladatkezelőben tudom bezárni.

Ha kilépek utána fél óráig "Logging on" képernyőnél tovább nem megy a kliens. Nem enged belépni. Próbáltam már restartot, repairt, rendszergazda módban futtatást, átlépni westre majd vissza eastre, és ugyanúgy. Csak egy bizonyos idő letelte után enged vissza ami kb 15 és 30 perc között van.

WTF is this shit már?
    Utoljára szerkesztette: Különc, 2015.01.20. 22:13:09
  • Darthmushroom
    érdekes:
    "Alistar
    Headbutt (W) is now a "skill shot" instead of needing to click target. It also knocks away everything it comes in contact with."

• Jani Hun
    phreak:D
  • j0nNyKa
    te jo isten ez az arc mikben van
  • zeli
    PS
  • j0nNyKa
    jajaja ugy
  • vegicsek
    Ja hogy ez olyan mint a fociguru, csak lolban, így már értem, én azt hittem hirtelen hogy effektíve gyepáljuk egymást Summoner's Riften
  • SzirmosSzisza
    one trick pony
  • j0nNyKa
    vayne opzyra opkívánok legalább ilyen szezon nyitást mindenkinek
  • j0nNyKa
    így
  • vegicsek
    Bár ebből az SG league-ből kicsúsztam, elmagyarázza valaki hogy működik ez a privát bajnokság?
  • jazzy
    Juj de izgi, lehet játszok majd, mondjuk még nem sikerült megnézni az új summoners riftet
    Utoljára szerkesztette: jazzy, 2015.01.20. 00:54:08
  • j0nNyKa
    zsír thx