League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

j0nNyKa

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

j0nNyKa
nekem az ő magyarázata jobban tetszett <#idiota>

Zickler
"Jelen pillanatban kicsit bugos a játék..."

Battletag: Muhee#2716

Mydgard
Csao, egy kerdes! Miss Fortune-t miert takarta egy kek negyzet a minimapon ez valami passziv skill?

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

sadface
há' kellett ez is az is <#banplz>

I decide when I'm done.

j0nNyKa

Különc
Már LoLban is kezdik az öregfiú meccseket?

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Zickler
időközben már énis megtaláltam, és pontosnak tűnik. Szóval nálunk hajnali 3 és 9-kor meg délután 3-9-kor van váltás.

sadface
Nincs pulzustűz ezrealod, nem vagy main!

I decide when I'm done.

SzirmosSzisza
Itt ír időt, nem tudom mennyire pontos.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Zickler
Azt lehet már tudni, hogy hány órakor van a váltás a Flash Deal Skinek között? Azt tudom hogy 6 óránként, de eddig sajnos még nem sikerült kiderítenem, hogy mikor kezdődnek ezek a 6 órák.

Zickler
Jelen pillanatban kicsit bugos a játék... Gondoljunk csak a lvl 1-es fiora ultira. És valahogy úgy érzem hogy RITO-nál nem az AI kijavítási az első a teendő listán, bár ki tudja...

Sziasztok,

Tegnap óta egy olyat vettem észre, hogy a bot-ok meghülyültek. Intermediate szinten próbálkozom Co-op vs. AI módban (mert kezdő vagyok) és a botok soxor csak állnak nem csinálnak semmit. Hagyják, hogy kinyírják őket. Most éppen 36-3-ra nyertünk. Másfél hete kezdtem csak el játszani, így nyilván nem vagyok akkora zseni, hogy 11-16 killeket csináljak normál körülmények között.

Akkor ez most miez, hogyvanez?
SzirmosSzisza
Mondjuk Froggen kikapna valami brazil csapat ellen, szóval nem igazán jó példa ide <#hehe>

j0nNyKa
ok nem csalódtam <#idiota><#idiota>
most ezért elolvastam én is az ergo részt, és.. izé, Froggen lesz az, a világbajnok. tuti.

Különc
Én sem ismerek ilyen nevű játékost

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

ronihun
az "Ergo"-t mert gondoltam magyar kliensen ez a "tldr"

...

j0nNyKa
te elolvastad 😮

Jobb az új Ahri splash! kurvásabb <#ravasz1>
ronihun
ki az a Frozen?

...

j0nNyKa
neked alumínium 83ban csak annyi érdekes <#idiota>
bezzeg nekem, a pro ezreal mainnek!

TBTPumpa
Visszavonták, mert még módosítanak rajta. Viszont mindenképp kapni fog újat... <#rinya>
Bár jobb lenne, ha megtartanák a régit (Classic Katarina skinnél is).
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.10.25. 12:15:48

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

sadface
ebből egy dolog érdekes: ahri splash! maradjon is.

I decide when I'm done.

Tobbnyire segit, de mikor afk (k) van(nak) akkor nemigen 😞 Sajnos tényleg mikor mérges az ember nem szabad menni már, én mentem sajnos még egy negyedik, utolsot, és Jayce ki is csinált a lanen sajnos, pedig nagyon ritkan bukok lanet, de ezuttal -1 tower és 0-3 volt az áldásos tevékenységem mérlege, meg aztán tf ba is kb 3X hagytam ki Shyvanaval az E-t mikor Kata minimum HP vel menekult meg ilyenek...

Persze az a vicc, hogy ez a game lett win, mikor fosszar voltam, mert a bot lecarryzte....
Mute all, figyelj magadra!

Én azt vallom ha valaki nem ad frag-et , csak lane-t tart , már megvagyok vle elégedve...Személy szerint énis erre törekszem, hogyha f@szvagyok, legalább frag-et ne adjak.
2 nap szunet után ujrakezdtem a rankedezést, rogton 3 game ma reggel :

Elso : Shyvana top, carryzem, Gnart szejjalcsapom, vegul 20-8-15 el zárok, persze jon a Cait quitterunk, de még 4 vs 5 is hozzuk... Hoznánk, ha nem lépne ki Orianna is, van 80 killunk vs 30 de persze 3 vs 5 be loss.
Kovetkezo game : szokasos quitter elejen, én is csak tartani tudom a lanet, 4-4-5, esélytelen.
Harmadik game : Rammus bácsival allatkodok jungleben 0-0-10 el kezdek, gankelek mindenhol mint állat, ismét nyerésre állunk, ámde veszitunk egy teamfightot. Még mindig nyernénk, csakhogy Tristana és Akali eszeveszett durva flame és anyázásháboruba kezd, hogy melyik miatt is buktunk, a vége az lesz, hogy mindketto nyom egy quitet, ismét 3 vs 5. Welcome bronze....

Ergo : szerintem ilyen csapattársakkal tényleg maga Frozen vagy a vilagbajnok is johetne ide, akkor se tudna feljebb jutni 😞
j0nNyKa
ne izéljed már hagy próbálkozzon, NA
akinek van kedve olvasgatni, további pre-season változások jöttek

FYI nem, nem tegnap volt és a korát sem találtad el<#idiota>
TBTPumpa

SzirmosSzisza
ap > ad 😞

TBTPumpa
Háddefőnök, az már megvan. Csak 3 win kell abból az ikonhoz.
Ez meg Teambuilder volt, kell itt is az ikon, mert +epenis + 10 dollárral többet ér az acc Ebay-en. <#idiota>

jazzy
Szóval megy a hexakill és te normalozol, nub
j0nNyKa
kipróbáltam amit írsz, lehet nyerni, pedig én is sg user vagyok, ráadásul ordas balfasz módon játszok mostanság
sajnos nem az átok tehet a dolgokról mégsem, biztos a zippo hibája
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2014.10.24. 18:28:30

TBTPumpa
Én Katarinkát vettem elő. Még így 110-es pinggel is szórakoztató a kis vörös. <#idiota>

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.10.24. 18:19:56

SzirmosSzisza
vótmá #49102

előbb tryhardoltak le, mert 5 adc mellé nem adc-t hoztam, hanem fiddlet 😄

TBTPumpa

Kurvajó lett ez a videó!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.10.24. 18:05:00

Darthmushroom
komolyan nem hiszem el h egy hete 1 meccset se tudtam nyerni, pedig én még nem is rankedozok mivel nem vagyok 30s de egyszerűen semmi.. volt olyan meccs is h én is sz@r voltam elismerem, de akkor is ez már hihetetlen. most kipróbálom ezt a hexakill módot persze 4/0 győzelem.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

TBTPumpa
Tavaly azért húztam be a Katarina skint mert akkor azt mondták, hogy többé már biztosan nem lesz elérhető. Most megint mindenki ezzel szaladgál, mert ismét elérhető. <#szomoru1>
Ha limited egy skin, akkor valóban legyen az (mint mondjuk az utolsó 2 Riven skin, amiért élet-halál harc megy még ebay-en is). De legalább a Red Card Katarina újabb 4 évig nem lesz elérhető (2018-as foci VB-ig). <#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.10.24. 16:45:48

SzirmosSzisza
Állítólag kövi patchben jön. A régi skinek visszahozása miatt régen is kiakadtak az emberek, evvan sajna.

j0nNyKa
munkanélküli soraka? kell

TBTPumpa
Tavaly azt mondták, hogy a Headmistress Fiora és Kitty Cat Katarina többet már nem lesz elérhető (és a velük kiadott skinek), ahhoz képest megint kapható mindkettő.
Így csinál segget a szájából a Rito. <#idiota>

Illetve 6 óránként van skin leárazás is. Gondolom ez csak a korábbi évek skinjeire vonatkozik és nem a mostani új skinekre (LB és Wukong).
LB-t be is húztam, eléggé csöcsös.

De azt hittem, hogy a Reaper Soraka is most lesz elérhető, de ezek szerint mégsem. Pedig az is hasonló témájú skin (halál), csak nem karácsony felé akarják kidobni?! <#hehe>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.10.24. 16:15:33

SzirmosSzisza
http://na.leagueoflegends.com/node/24330 akciók meg skinek meg hősök meg dolgok

TBTPumpa

TBTPumpa
SzirmosSzisza

TBTPumpa
2 új splash:

Akkor ma már nem is eszünk, ez annyira jó.
TBTPumpa

TBTPumpa
Ma van Sjokz szülinapja...