League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha ha ha

Vagy Clgaminget, bár ez a Kakasoult jó nagy noob

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

This is madness!!!!! :-)

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Gubberx
nézzétek addig wizzard varázsgömbjét 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

DarkSector
én majd nyomok holnap inkább nem várok ilyenekre...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fec papa
Be lehet jutni csak nagyon lassan, nekem még fél óra. 😊

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

DarkSector
srácok miért is nem tudok belépni????????????

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

nonicks
tuti innen van az ötlet..

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Fec papa

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Fpocok
Semmi személyes. Elkapott az enrage és töröltem mindenkit. Amúgy meg troll is megmondja milyen noob vagyok.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Alatta levõ live stream meg a másik csapat 😄DD

"Hey Everyone.

We had a problem with a hash file in our latest EU patch. Some people (who were using the RADS Beta Patcher) we're able to patch. Other players (myself included), were getting errors around the 33% mark when trying to download the new patch.

We've identified the problem, and our rebuilding the patch. We should have everything up in about 3-4 hours. Unfortunately, that means some additional downtime as we re-patch.

We apologize for the inconvenience, and are working on getting this fixed ASAP.

Many Thanks,

Paul"

1 oraja postolak ugyhogy meg maradt 2-3 ora h legyen server ^^
Persze US-en vígan játszanak 😊
Patch days... ilyenkor 2 napig tuti szar minden. Chat login store stb-stb.
BEAST
Aullah túl jó hozzánk, ez van :/

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

darkmenx
nyilvan azert, mert nem kivancsi rad. ilyet, miert kell megkerdezni? 😄 😄

Maak
volt patch, letoltotte majd mikor masolta a fajlokat 33%-nal hibauzenettel kilepett...kabe 10-15 perc mulva probaltam ujrainditani, siman elindult, nem ellenorizte a fajlokat, kabe 6000-en akartak ekkor beloginolni...majd miutan beleptem, lehalt a csetrendszer es most all az egesz...te, mar akartam kerdezni, miert toroltel friendsbol?

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Fpocok

Fpocok
OVER 9000!

Fpocok
RIOT megint jól elkúrt valamit... hogy a faszomba kell patchelni? Vagy most nem lehet? Kivártam a sort, azt kidobott, mert nincs patch, viszont nincs patch... faszom.

Elvileg most bugos volt, de megjavították.

Fpocok
izé... patch nincs? Csak mert nem patchelt semmit nekem. Ellenben 200as sor van.

Kry
Patcheléskor ha internal errorral kilép akk mi baja?

Gosu 23 SMF Earl.J.Hickey 24 AMF PassEater 22 CMF

http://lol-hungary.hu/Tudastar/roeviditesek
DarkSector
Most teszik fel a skin-eket meg a Nocturne-t!!!!

Kíváncsi lennék hogy mennyi idõ ez.

games4ever
Igen. 😊

DarkSector
Nocturne!

:: Skill 1 ::
LOL - Duskbringer: Nocturne throws a shadow blade which deals damage, leaves a Dusk Trail, and causes champions to leave a Dusk Trail. While on the trail, Nocturne ignores unit collision and has increased Movement Speed.

:: Skill 2 ::
(This isn't as much the same but its equivalent as DotA abilities.)
LoL - Shroud of Darkness: Nocturne empowers his blades, passively gaining attack speed. Activating Shroud of Darkness allows Nocturne fades into the shadows, creating a magical barrier which blocks a single enemy spell and doubles his passive attack speed if successful.

:: Skill 3 ::
LoL - Unspeakable Horror: Nocturne plants a nightmare into his target's mind, dealing damage each second and fearing the target if they do not get out of range by the end of the duration

:: Ultimate ::
LoL - Paranoia (Ultimate): Nocturne reduces the sight radius of all enemy champions and removes their ally vision in the process. He can then launch himself at a nearby enemy champion.

ToCsEk

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

DarkSector
A Nocturne?

games4ever
6300 IP.
Mától elérhetõ az US servereken.😊

nonicks
vki csinálhatna egy szótárt, mert néha annyira nem értem mi a fenérõl van szó itt...

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

bakker, vki magyarázza el nekem miért nerfelik szitává chot?😞

Akkor már régen el kellet volna vele kezdenem gamelni.....

DarkSector
jah tier 3-mnak valóban nem eléág a 17 de amúgy igen, aztán meg 3 runa elég többet úgyse tehetsz be

Unknow
Amikor átlõtték bétából fullba, mindenki 50-60k IP-vel mászkált. Nincs ebben semmi különös. Egy rúna oldalra sem elég az a 17k.
DarkSector
Nem vágom miért kell soknak lenni, szerintem te nem érted a képet!!!
A piros cuccokat nézd ember...😊

Attól még nem sok 😄DD

Mondjuk, ha annyiból meg van a lvl 5 nem szóltam, nekem ezzel pont annyi lett, se több, se kevesebb

DarkSector
Ezek kamu akkountok, nem ölésre megyek, csak a 945 rp-re 😊

Czdano
Ment request de legközelebb csak szombaton leszek online mert kolis vagyok..majd akkor veretjük 😊

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Akinek jól megy!!!!! 😉

Látom gyakran halsz 😄

adsz 1 nevet azt nyomhatjuk most

DarkSector
Gondolhatod mekkora nagy poén volt, az egész csapat dõlt a nevetéstõl...én 1x mentem vissza a kezdõre a piros kristályért, mert a kék alapba kezdéskor megvettem, és ennyi....XD
Epic Battle volt.

Nem tudom abban az IPben mi a kemeny... 😞

Most akkor szerinted nekem hany champion, skin, rune van meg, vagyis inkabb mennyi nincs? 😄😄😄

http://bugi.ph33r.hu/donator.jpg

Mindig is kiváncsi voltam mi történik ha mindenki dc-zik. 😄 Köszi 😄
DarkSector
Jah értelek, nekem se mindig, ezért vagyok csak 12 körül...
Csak akkor megyek ha este haverok jönnek és meghívnak.

Nemrég nyomtam egy új karaktert...mondom level 1-en bemegyek fidelstick-el 3v3-ba!!!!

Azt képzeld el, hogy kapásból 4 kill, az elsõ 3 percben, és 3 enemy disconnect!!!!
9-10perc alatt WIN! 😄

nem direkt csinálja, nincs ideje játszani. 😊 ahogy nekem sincs, csak én régebb óta játszok.
DarkSector
igen akkor õ ezzel trükközik, nyer napi 1-et, az 200% Ip, de lassan fejlõdik közbe....enyi, most ez akkora nagy szám?
láttam olyat akinek az összes karakter megvan már. 😊

10-esen akkor is kétlem, a srác kb. 2naponta játszik 1-1 meccset...
DarkSector
nem vettem semmit, sok elsõnapi gyõzelem stb stb...
jah és ha még szerzel ingyenes RP-t benyomod az 1hetes dupla ip-t akkor folydogál mint a kánaán, szóval nem nagy szám már bocs.