League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Úgy kérlek, hogy én láttam már 30ast 30-40 winekkel is...
Ez mindent elárul

daemonervosa

Trolling is a art.

nonicks
amúgy nem értem néhányan hogy a fenébe jutottak el lvl30-ig ha azt se tudják mit kénne csinálniuk csak koszolnák össze-vissza a pályán, néha belekeverednek 1v5-be,stb.. hiába van vezetünk 40 kill-el de elbaszák a végére, mert nem tudják hogy mit is csináljanak...és vagy 15 meccsem volt igy egymás után,más találkozott már ilyennel egymás után ilyen sokszor??

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Esetleg Garen,vagy Trynda ami most olcsóbb is. Én vele tolom most,és tetszik nagyon. 😉

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Czdano
Menj Yivel, egy képességbõl több creepet is öl egybõl + végére nagyon durva tud lenni

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

TruckerDave
Oké, próbálgatom a karaktereket.

szucsy89
Hát figyelj... vannak a 450es hõsök, azok közül próbálj ki pár tankosabbat, amiket nem 2 ütésbõl szoktak megölni (Yi, Nunu...) bár ez is emberfüggõ, legelsõ meccsemet Annievel játszottam, és nagyon ment vele, mindekit öltem emlészem 😄 Próbálgasd végig az ingyenes hõsöket is, amelyik bejön, arra kezdj el gyûjteni, de ha felveszel egy játékodat és belinkeled ide, itt megmondjuk hogy mit/miket csinálsz rosszul 😄
És arról ugye nincsenek információk hétfõn mik lesznek ez új karik?
Fpocok
Most nerfelték... szerintem egyelõre ne vedd meg... ha lesz ingyen, próbáld ki.

Parasite Eve 2, best game EVER!

TruckerDave
És valami tanács kezdõnek melyik karakter a legjobb vagy valamit tudsz mondani ?

Hali!
Valakinek nincs meg GangPlank,mert gondolkozok hogy megveszem,és valami vélemény érdekelne😄
szucsy89
😄DDDDDDDDDDDDD

gyakorolj sokat erre nem lehet mást mondani

ja de: noob!😄

na de viccen kívül nyomj sok meccset és amjd belejössz
TruckerDave
Sziasztok

Nagyon tetszik a játék és szeretnék játszani, de mikor kezdek egy játékot a többiek olyan könnyedén ölik a másikat én meg akármit vettem akkor is gyenge voltam. :S

Nice! GZ.....Majdnem hasonló az ingame nevünk 😉

Czdano
Még csak 23.

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

jazzy
Gz, ez mekkora summoner szint?
Czdano
Nem tudom, elvileg fraps kiválasztja magának a legjobb minõséget..hát ez az 😄D majd megpróbálom beállítani manuálisan

Fpocok
Nice.

De valamiért az ingame hang recsegõs és/vagy szar minõségû... ez mitõl lehet?

ronihun
nekem is letöltött valamit, de fogalmam nincs mi volt az

...

Czdano

Fpocok
Ööö... elindítottam, és valami patchet akar letölteni wtf?

ronihun
ez kemény 😄 szép volt

...

Fpocok
Fraps 3.2.9 felett már jó. Nekem ez van.

Czdano
Újabb verzió már felveszi (nekem asszem 3.4.0 van)

Fec papa
Biztos kérdezték már, de most rohadtul nincs kedvem utánakeresni, hogy mivel veszed fel a videót? Mert nekem Fraps nem akar vele semmit csinálni, csak méri az FPS-t azt viszlát.

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Czdano
Az úgy annyi...😄DD

Fpocok
Néha lehet nekem is szerencsém ^^

Ez vicces😄DD
De lövi, minions is lövi, ha látja :!

Mondjuk csak botok ellen lehet

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Fpocok
Bár én úgy tudom, hogy már nem lehet. Nem lövi a wardot. De akkor lehet tévedek.

jazzy
Ezt hogy kell? Sosem láttam még 😊
Fec papa
Semmi gond, legközelebb figyeljetek oda. <#idiota>

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Sajnos nem vagyunk prok botok ellen fun ward rushban, elnézést ezért, jobban szeretünk saját hõsökkel játszani :/

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

ezreal, warwick, jarvan alap ehhez, persze egyiket se latom

Ward rush <#idiota>

RedDevilsza
Persze, hogy egyfolytában oneshotolják<#idiota> Kezdõknek inkább a tankosabb karaktereket kéne ajánlani szerintem: Garen, Morde, Shen, satöbbi, amivel ha nem is öl, de legalább nem hal meg folyamatosan ami nagyon frusztráló tud lenni.

ronihun
Én elején master yi-vel játszottam nagyon sokat õt is próbáld ki majd😊

...

ronihun
Ezért mondtam, hogy próbáld meg normalon, mivel jobb beprogramozott botok ellen akik tudják h mit kell és mit nem, mint kezdõ játékosok ellen ahol még talán ölni is tudsz, ha meg belefutsz esetleg smurfökbe akkor is mivan, gyakorolsz, nem hiszem h minden csapat minden játékosa egy paraszt aki húzza az accountját.

...

Ashe,Teemo lesz akkor a te hõsöd egy ideig szerintem. Nekem az volt az elején,és elvagyok most is velük. 😉

Ez nem lesz könnyû... már van asszem 75 hõs 😮
Zsolek123
Baromira tetszik a játék, frusztráló is de nem tervezem abbahagyni, most azon vagyok hogy guide-okat nézek át, hátha rám ragad valami

jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu

Ja, ellenség tornya alá ne fuss be, etc

Fpocok
Lényeg, hogy rájöjj, kinek milyen skillje van, mit tud, mekkora a range. Aztán meg agyalj azon, hogy mikor érdemes támadni, le tudod e ölni... vagy pedig maradj kicsit hátul és védekezz.

De persze ha nem megy, akkor hagyjad. Ami nem megy, úgy érzed nem megy, azt hagyni kell... én is két hét után eladtam az SC2met.

Zsolek123
Rohadtul nem megy ez nekem, csak az elején volt mázlim. Még a beginner botokat se tudom legyõzni... Ieriaval, Ryze-al. Többivel már nem is mertem próbálkozni, nem nekem való. Tetszik, de 0/17/2-es stattal mit mondhat az ember. (botok ellen)

jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu

És, ha pl haverral próbáljátok, hogy mivel lehet jól miden counterelni egy hõst ? ld Wickd ? :p

Fpocok
Ha egyedül customozol, akkor nem.

Ugye tudjátok, hogy custom gamenél is számolja?

Fpocok
LEAVERBUSTER FAIL!

ToCsEk

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?