League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gubberx
szerintem szerdán

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Nem ma kéne jönnie az új ingyenes kariknak?
Annyira late gameben kihal a csapat és instant végigmennek :/

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

nonicks
múltkor 25/10/40 -es statom volt Brand-el és és sikerült elbasznia a csapatnak...

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Azért nem szeretek support lenni :/
Béna társakat felesleges, jobban jártam volna, ha megyek carrynek

jazzy
Meg hát mókás, hogy milyen statokkal lehet gamet veszteni.. bezzeg az 1/5/7 amikor elbasztam a buildet és useless voltam megnyertük.
jazzy

Ilyenekkel próbálkoztam. Látszik nagyjából dupla a fizikai sebzés mint a magic, de a magic sem rossz, még egy rabadont gondoltam, vagy hourglasst nem tudom.. Csodacsapat miatt csak azért is vesztettünk.
szucsy89
Miket veszel neki és mikre nyomsz? 😊
jazzy
Hybrid ezreal nagyon tetszik fasza lett, ultija brutál, Sonát is kipróbáltam nagyon jó support lett belõle talán jobb mint Janna már.
Most nyomtam egyet. Hát vicces volt. Mind az 5 fõ ott állt a torony alatt és nem mert kimenni. Mikor felment top toronyhoz vettek 2 sima wardot, meg 3 pinket 😄

Czdano

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

nonicks
ESL stream a legjobb 😄

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

ronihun
own3d.tv és itt teli van LoL streamekkel, leginkább a US top játékosai, de van pár EU player is pl Wickd.

...

Fpocok
Én ezt szoktam nézni. 0-24 LOL stream, több emberke is streamel. Lehet egyszerre akár hármat nézni is :d

Parasite Eve 2, best game EVER!

Czdano
Streameket szívesen néznék..de hol tudok és KIT érdemes nézni?

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

RedDevilsza
<#taps>

TruckerDave
Pedig már úgy játszanék.<#ravasz1>

TruckerDave
ááááá miért nem frissítettem idõben. 😞 Nem láttam írtál én meg már letöröltem és töltöm újra. :S

RedDevilsza
Feladatkezelõbõl lõdd ki az exét, mer az még ilyenkor fut, és aztán idítsd el megint, és jó lesz.

TruckerDave
Ezt miért csinálja?: The launcher has experienced an error. Please restart this application.
Akár hányszor újra indítom ezt írja ki. :S

ronihun
Elõbbi meccsemen WW-vel Nunu elég keményen counter junglingolt ezért szarul fejlödtem stb, aztán Blitz a csapatombol elkezdett ugatni, hogy mekkora noob vagyok, miután beengedték Taricot meg még két enemyt a junglebe és azok legankeltek, aztán mondta h mért nem wardozok( de persze raktam wardokat) én mondtam neki h nem csak nekem kéne wardozni, azt mondta nézzek 2000+ elo-s streameket, mert hogy a jungleren meg a supporton kivül nem kell senkinek wardot raknia 😄 na és akkor ezek után egyértelmû volt a defeat

...

Czdano
cc? Amugy banshee's veilt mindig pakolok neki szinte szóval elsõ stun/snare lepattam rólam

Kapsz egy cc-t és nem érsz semmit, meg eléggé papír Yi is sajnos :/

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Czdano
Hát érdekes..szerintem evet még gyakorolnom kell majd..elején nagyon gyenge..

Btw ma is imbultam yivel..raktam 2 blodthirstert, és innentõl kezdve eldõlt a meccs. 1500-öt ütöttem folyamatosan és 50%-os lifestealem volt 2.100-es attack speed mellett (ulti nélkül!). Gondolom el tudjátok képzelni a szitut...😄 meccs végéig 36000 arany jött össze és 450000 dmg-t toltam

Fec papa
AD Eve brutális, leggyorsabb cipõ, kivéve ha combatba vagy, trinity force, black cleaver, infinity edge, GA, + egy olyan item ami még kel éppen aktuális. Kicsit OP így, de imádom vele szopatni a népet. <#hehe>

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Van aki használja, valaki nem. Én nem szoktam azt. Endgamere az E-m sebez 1k-t kb, azzal fele élet általában instant lemegy így is ellenségnek 😊

jazzy
Én nem használok Evelynnt de Sheen nem?
Én általában AP Evelynn vagyok. Akkor kezdek azzal a hp/mana regen kõvel. Utána az ajánlott cipõ, ha noob az ellenfél, akkor AP stackes könyv, utána jöhet a lassító bot (Q-ra nagyon hasznos), aztán csak AP itemek 😄

Helló!

Hogy lehet megoldani a következõ dolgot:most töltöttem le és telepítettem fel a játékot(egy hibát se dobott ki közben). Most duplán rákattintok a játék ikonjára behozza a kliens ablakot és olyan mintha elkezdene tölteni. Várok kb. fél órán át és ugyan úgy tölt(nem patchel).
Már háromszor újra letöltöttem a játékot és ujratelepítettem de semmi változás. A pando media booster fent van és mûködik a tûzfal kivan kapcsolva. Valaki tudna segíteni?😞
Czdano
Tárgyra gondoltam, a képesség az alap volt még számomra is 😄

Én W-t szoktam meg E-t, hp és mana regennel.

Czdano
Valaki árulja már el hogy evelynnek mit kell pakolni earlybe..mert mid gamebe már tudom hogy miket választok de egyszerûen nem birok vele elindulni -.-

TruckerDave
Azt hogy US-en próbálok belépni az nekem írta, és gazi is, köszi.

a tûzfal ki van kapcsolva
Fpocok
Elvileg felrakja a telepítéskor...
Tûzfaladat próbáld kikapcsolni és úgy.

A pando media boostert honnan tudom megszerezni?
Fpocok
Vagy pedig a tûzfalad a gond.

Fpocok
pando media booster-t rakd fel. Másoknak megoldotta.

Nem. Úgy értem addig se jutok el hogy be tudjak jelentkezni.
Fpocok
Harmadik részecske:

ronihun
valoszinüleg az US oldalon akarsz belépni, pedig EU-ra regeltél

...

A lassan az mennyi idõ szokott lenni? Mert már több mint egy órája tölt.
Fpocok
defeat azt jelenti, hogy +1 loss.
loss forgiven nél nem kapsz loss-t. Valszeg, mert szar a szerver... akkor van ilyen.

szucsy89
a defeat és a loss forgiven között mi a különbség?
Fpocok
Várjál még, valamikor lassan indul a patch.

Helló!

Hogy lehet megoldani a következõ dolgot:most töltöttem le és telepítettem fel a játékot(egy hibát se dobott ki közben). Most duplán rákattintok a játék ikonjára behozza a kliens ablakot és olyan mintha elkezdene tölteni. Várok kb. fél órán át és ugyan úgy tölt(nem patchel).
Már háromszor újra letöltöttem a játékot és ujratelepítettem de semmi változás. Valaki tudna segíteni?😞<#shakehead><#schmoll2><#falbav><#sir>
TruckerDave
Az miért van, hogy a honlapon nem enged be, és azt írja ismeretlen felhasználó név és jelszó. Már 2x regisztráltam.

Szegény Fidle :-DDDDDDD

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

crackyS
ez de baromság!😄DD

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

Czdano
Igen. 3 meccsel ezelõtt volt hogy egy yi-t már agyonpakoltam tárgyakkal és 15+ fragem volt bõven amikor is a társak elcseszték az egészet (3 teamfightot buktunk egymás után, mert nem katarinára focusáltak. Innentõl kezdve el volt döntve az egész..utálom az ilyet.