League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
Béna társakat felesleges, jobban jártam volna, ha megyek carrynek
Ilyenekkel próbálkoztam. Látszik nagyjából dupla a fizikai sebzés mint a magic, de a magic sem rossz, még egy rabadont gondoltam, vagy hourglasst nem tudom.. Csodacsapat miatt csak azért is vesztettünk.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
...
Parasite Eve 2, best game EVER!
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Akár hányszor újra indítom ezt írja ki. :S
...
Btw ma is imbultam yivel..raktam 2 blodthirstert, és innentõl kezdve eldõlt a meccs. 1500-öt ütöttem folyamatosan és 50%-os lifestealem volt 2.100-es attack speed mellett (ulti nélkül!). Gondolom el tudjátok képzelni a szitut...😄 meccs végéig 36000 arany jött össze és 450000 dmg-t toltam
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
Hogy lehet megoldani a következõ dolgot:most töltöttem le és telepítettem fel a játékot(egy hibát se dobott ki közben). Most duplán rákattintok a játék ikonjára behozza a kliens ablakot és olyan mintha elkezdene tölteni. Várok kb. fél órán át és ugyan úgy tölt(nem patchel).
Már háromszor újra letöltöttem a játékot és ujratelepítettem de semmi változás. A pando media booster fent van és mûködik a tûzfal kivan kapcsolva. Valaki tudna segíteni?😞
Tûzfaladat próbáld kikapcsolni és úgy.
loss forgiven nél nem kapsz loss-t. Valszeg, mert szar a szerver... akkor van ilyen.
Hogy lehet megoldani a következõ dolgot:most töltöttem le és telepítettem fel a játékot(egy hibát se dobott ki közben). Most duplán rákattintok a játék ikonjára behozza a kliens ablakot és olyan mintha elkezdene tölteni. Várok kb. fél órán át és ugyan úgy tölt(nem patchel).
Már háromszor újra letöltöttem a játékot és ujratelepítettem de semmi változás. Valaki tudna segíteni?😞<#shakehead>#shakehead><#schmoll2>#schmoll2><#falbav>#falbav><#sir>#sir>
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676