League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
3v3mal se jatszik senki. és abba is nagyon biztos vagyok, hogy a magma chamber se fog akkorát dobni, hogy a többség átmenjen, hacsak rá nem kényszerítik az embereket, pl azzal, hogy kijelentik, hogy arra a mapre balanceolnak innentõl meg ilyesmi
játékmódok viszont királyak lennének, -ar, -sd, -rd, all mid, ilyesmik hivatalosan beépítve
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
...
De a hang még mindig alacsony minõségû. Nem lehet, hogy a render miatt lesz ilyen? Mivel rendereled?
Parasite Eve 2, best game EVER!
De persze nem vagyok senki, hogy kitaláljam ezeket, viszont szerintem a Riot nem keres annyira szarul, hogy ne tudnának megoldani egy fontos kérdést. Mert ez azért szerintem fontos.
Gz 😊 Ugyanezeket az itemeket raktad?
Parasite Eve 2, best game EVER!
bar en meg kimondottan ellene vagyok, azzal a par alkalommal, amikor duoztam, az ellenfelbe az atlag elo legalabb 100-zal tobb volt mindig, pedig akivel duoztam csak par 10zel volt kisebb/nagyobb. ha meg par szaz is meg van a kulonbseg, elszabadul a pokol es teljesen random dobalja be az embereket a jatekba, persze neked mindig szarul
a veresegekkel meg nem kell torodni, nekem a legnagyobb vereseg-streakem egy 7es volt, gondoltam magamba azt soha az eletbe nem hozom vissza, aztan egy het mulva mar siman a duplajat is visszanyertem 😊
...
azt meg en se tudom ertelmezni, hogy a rankednek tetje van, normalban is van elo ugyan ugy, csak nem latod, szal annak is epp ugyanannyi a "tetje"
par meccs utan meg amugy is leszarja az ember, ha veszit, majd kesobb nyer, legalabbis nekem eleg hamar elmult ez a lampalazam rankedbe
amugy azert jo szerintem rankedet tolni, mivel normalba mindenki funolni megy, en is ha uj karit vagy vmi mas itembuildet probalok, akkor megyek oda, ott nem folyik komoly jatek, rankedbe meg szeretem hogy 9 masik ember is a legjobbjat adja bele, nem pedig a trollkodas meg a faszkodas megy (legalabbis magasabb elon, ugye)
inkább rankedezni kéne, talán fejlõdnél is valamerre
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
...
Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ