League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hat toled se vartam tobbet 😄
nyomorék

Skill nelkul en is leszarnam 😞
ronihun
én is kiprobáltam most, bár nem volt különösebben hibrid build, mivel el se jutottam odáig 20-nál feladták 😄 statom 6-0rol két hülyeségem miatt 7-2 lett.

...

nonicks
arra gondoltam<#banplz>(csak nem lehet utólag javítani <#falbav>)

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Czdano
Én lvl 18-ig csak 3v3-t toltam..jóval pörgõsebb, agresszívabb, így lvl 18 felett felüdülés volt áttérni a nagyobb pályára :-p

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

ronihun
*Twisted Treelinet

...

szucsy89
wait. what?
nonicks
próbáld ki hogy egyhuzamba sokat játszol Summoner'S Rift-en majd játszol egyet Twisted Fate-t mintha egy teljesen új játék lenne, úgy hat<#eljen><#eljen>

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

sose értettem, miért akarnak az emberek ennyire új mapet, kijön, pár napig tolnak rajta gameket, aztán visszamennek SR-re, mivel arról szól a játék, és azt tanulta ki mindenki kívülrõl
3v3mal se jatszik senki. és abba is nagyon biztos vagyok, hogy a magma chamber se fog akkorát dobni, hogy a többség átmenjen, hacsak rá nem kényszerítik az embereket, pl azzal, hogy kijelentik, hogy arra a mapre balanceolnak innentõl meg ilyesmi
játékmódok viszont királyak lennének, -ar, -sd, -rd, all mid, ilyesmik hivatalosan beépítve

Fpocok
Szerintem nem lesz.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Érdekesnek tûnik, remélem kap stealthet, aztán leget vele szopatni az embereket 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Fpocok
Azok majd egyszerre jön a Dota 2 megjelenésekor.

Czdano
Nem a renderrel van a baj hanem a frapssel/hangkártyával.. amúgy sony vegassal renderelek és 190kbps a hang beállítása

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Nem adnak ki új hõsöket,megunod az egészet...mindig ugyan az a map, mindig ugyan azok a hõsök. Nekem meg van majdnem az összes, még is unom õket 😊 Ha meg beraknak új mapokat , vagy új game módot, akkor megint megy a balance a levesbe.
Fpocok
Legutolsó hõs, amit megvettem, amikor kijött... az Urgot volt.

ronihun
Ha Vaynere gondolsz akkor lehet én is megveszem majd, tetszik a stilusa, mondjuk sztem kicsit hasonlít twitchre, nyílván lesz valami stealth abilityje ha már night hunter.

...

Fpocok
😄D

De a hang még mindig alacsony minõségû. Nem lehet, hogy a render miatt lesz ilyen? Mivel rendereled?

Fpocok
Az új hõs jól néz ki. Lehet megveszem.

jazzy
Erre is van egy megoldás, nem kell ennyi kibaszott hõst releaselni, balanceolni kéne a régieket.
Czdano
Ezt tegnap hoztam össze..😄

Szerintem nem foglalkoznak vele annyira, nem hiszem,hogy ennyi játékosra (statra,stílusra,random factorra), ennyi championra lehetne valami értelmes balance-ot kitalálni.
jazzy
De ha arányaiban nézi a csapattársaidhoz, akkor neked jobb lesz és te emiatt mondjuk csak a bukott pont 50%-át bukod.

De persze nem vagyok senki, hogy kitaláljam ezeket, viszont szerintem a Riot nem keres annyira szarul, hogy ne tudnának megoldani egy fontos kérdést. Mert ez azért szerintem fontos.
RedDevilsza
De hiába alázol miden, ha utána szembejön veled a másik 4 elfeedelt enemy <#idiota> Szal innentõl kezdve meg neked is szar lesz a statod...

jazzy
Mák? Milyen mák? Egyszerûen checkelje az egyéni statokat is, mondjuk fele-fele arányban teammel.

Gz 😊 Ugyanezeket az itemeket raktad?
Akárhányszor próbáltam duo quez-ni, mindig 100 elovasl kisebb társakat kaptam,mint az enemy...persze a tudásukon is meglátszott.
Fpocok
Aki múltkor meg akarta venni... úgy látom GP ingyenes lesz most.

RedDevilsza
Solo queue egy vicc, lutri az egész, 1800 alatt semmit sem ér a rendszer, odáig meg eljutni egyedül kb lehetetlen. Duoba szoktam tolni rankedet, és 10bõl 9szer nyerünk. Amugy lehet hogy te túl tudod magad tenni egy 7-es lose sorozaton, de én azért játszok, h élvezzem, és azt valahogy nemsikerül, ha feeder/leaver miatt 7.edjére is kikapok. Ez van, nem vagyunk egyformák, hidd el énis sokkal szívesebben tolnék ÉRTELMES rankedot, de a rendszer miatt soksok mák kéne hogy a szintemnek megfelelõ ELO-ba dobjon.

van aki eskuszik a duo queue-ra, szal megprobalhatod, hatha vmi normalisabb emberrel a csapatodba fel tudsz kuszni. szerintem legalabb van 100 magyar, akivel kb egy elon vagy, ventrin osszeultok, funabb is a game ugy, meg lehet eredmenyesebb is
bar en meg kimondottan ellene vagyok, azzal a par alkalommal, amikor duoztam, az ellenfelbe az atlag elo legalabb 100-zal tobb volt mindig, pedig akivel duoztam csak par 10zel volt kisebb/nagyobb. ha meg par szaz is meg van a kulonbseg, elszabadul a pokol es teljesen random dobalja be az embereket a jatekba, persze neked mindig szarul
a veresegekkel meg nem kell torodni, nekem a legnagyobb vereseg-streakem egy 7es volt, gondoltam magamba azt soha az eletbe nem hozom vissza, aztan egy het mulva mar siman a duplajat is visszanyertem 😊

ronihun
ezzel én is így vagyok, de mivel 1385-röl lebuktam 1230ra és már egy ideje nem bírok visszamenni 1300 fölé se, ezért eléggé elment a kedvem az egésztõl és alig játszok, ha játszok is akkor általában egy analfabéta minimum van a csapatomban, rosszab esetben(részegen) ez én vagyok <#idiota>

...

1500-1600 utan mar normalis emberek vannak, elotte en is non-stop jungleoztem, mivel azzal lehet a legkonnyebben carryzni (szerintem) es azt soha senki nem tolta persze, akkora ratingen viszont mar tobbszor van veszekedes a tankon meg a jungleon mint az ad vagy ap carryn
azt meg en se tudom ertelmezni, hogy a rankednek tetje van, normalban is van elo ugyan ugy, csak nem latod, szal annak is epp ugyanannyi a "tetje"
par meccs utan meg amugy is leszarja az ember, ha veszit, majd kesobb nyer, legalabbis nekem eleg hamar elmult ez a lampalazam rankedbe
amugy azert jo szerintem rankedet tolni, mivel normalba mindenki funolni megy, en is ha uj karit vagy vmi mas itembuildet probalok, akkor megyek oda, ott nem folyik komoly jatek, rankedbe meg szeretem hogy 9 masik ember is a legjobbjat adja bele, nem pedig a trollkodas meg a faszkodas megy (legalabbis magasabb elon, ugye)

RedDevilsza
rating=tét

szucsy89
nekem is bejött, 10-0-4 most toltam vele 😊
daemonervosa
Rankedbe sincs 😊

Trolling is a art.

RedDevilsza
Fõleg hogy solo queueba akkora hulladék playerek vannak hogy az nemigaz. Én volt letöröltem a gamet, egy hosszab ranked sorozat után. Annyi retardált embert fél nap alatt sose láttam még. Normalba esküszöm jobb playerek vannak, és itt legalább nem is bánt annyira a lose, mert nincs tétje.

Fpocok
Magasról leszarom a rankedet.

jazzy
Nekem csak 4el van több winem mint lossom, kaknub vagyok 😞
684 normal game win = wat
inkább rankedezni kéne, talán fejlõdnél is valamerre

Maak
lopta a killeket a ratyi<#banplz><#mf2>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

RedDevilsza
Meghaltál egyszer?! feeder nub<#idiota>

Fpocok
HULK SMASH!!!

jazzy
Nem tudom láttátok-e már Win10Centet Sonával játszani, ahogy õ hívja Ezona, szerintem epic 😄

ronihun
A szánalmas Solo Q ratingemet tovább rontja az hogy champion selectnél megáll a játék nem indul el, senki nem válaszol emiatt relogolok viszont 5 perces login queue van, magyarul ha elindult a játék,akk 5 perc hátrányba leszek, ha nem akkor miattam nem, vagyis -10 rating, fasza.

...

EU-n mert ot jáccok csak 😄
Hát volt már olyan is h hétfõ este volt váltás
JSbyMSI8800
Én régebben LoL-oztam de akk úgy volt kedden USA, szerda EU

Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United

Czdano
Ideje lenne már..unom a sok szerencsétlent brandet meg karthust -.-'

Fabio Capello
Nekem most Annievel összejött egy 12/2/19

Fpocok
Változó... kedden szokták amúgy, de van hogy késõbb.

Kedden szoktak.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;