League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

crackyS
Most játszottam vayne ellen, tényleg nem erõs annyira

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

Fabio Capello
életre papír, viszont az abijai kegyetlenek. Ha haldoklik, csak gurul nyolcat, plusz esetleg ulti és az életben nem találod el...

jazzy
Ja és poppyt nem is említettem aki rádver 1500-2000-t 1 ütéssel és sebezhetetlen.
jazzy
Nem érzem azt a karaktert annyira erõsnek, hogy nerfelni kelljen. Ennyi erõvel jaxet és tryndát is lehetne nerfelni. Le kell verni és kész.
crackyS
Az már nem normális, hogy hetek óta ilyen balfaszok mellé rak <#rolleyes>

Fpocok
Vayne nerf.
Remélem más is lesz.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Czdano
Nem tudom, én eddig csak ezt a buildet alkalmaztam és MINDIG bejött..így kaptam egy gyorsan, nagyot ütõ carryt aki az egész játékban megállja a helyét, ráadásul a passzívja és a lifestealje miatt szinte kinyírhatatlan. Egyébként ti mit pakolnátok akkor neki ha nem a lentebb írt buildet?

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

AD Soraka 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

nonicks
amúgy ma rájöttem hogy 2 jó ranged meg 3 tank le tud hozni egy meccset,ha az ellen feedelve van(de nem 0-50-re gondolok<#banplz>)
fõleg ha az ellenek early game karikkal vannak

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

jazzy
De komolyan mondom, a Poppy dolga, hogy falhoz csapja a carryt, üssön 1 nagyot és a carry halott. Ezt megcsinálja 2 low hp-ssal akkor már jó vagy. Ha 1.5 as-t akartsz tryndát kell játszani, az 1000-eket üt.
Fpocok
De csak 6 perc nálam.

csak nálam van Over 9000?😮

Czdano
Ezt ugye most nem mondtad komolyan? o_0 1 phantom dancerrel + trinity minimum 1,5ös attack speedje van..emellé üt 220-akat..

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

ronihun
nem így értettem, persze hogy AP morde jó, úgy értettem hogy nem annyira meglepõ az AP morde build mert Laczy azt írta Aullah hsz-ére

...

Fpocok
AP Poppy>AD Poppy

jazzy
Attack speed teljesen fölösleges Poppynak.
Grr1234
Kaptam egy nagyon jó csapatot, háromnegyed óra játszma után 2-en rámentek az ellenfél Nexus-ára, én maradtam a bázisunknál védeni, jól elbasztam, és nyertek, de még így is jó volt.

Czdano
Te jó ég de rátorzultam poppyra..elmúlt 10 meccsbõl 9 poppyval ment, és 3-4 lossom volt...abban is erõsen pluszos statok..lehet megtaláltam neki a legjobb buildet..lessetek match historyt 😄DD(XumuX)

1. sheen
2. berserker greaves
3. zeal
4. trinity
5. zeal -> phantom dancer
6. hextech gunblade
7. bloodthirster

Most tartunk 5 nagy tárgynál, 6-nak mehet ward vagy akármilyen protective item (én legutóbb warmogot raktam neki) így lesz egy 3400 hp-s poppy amit csak akkor lehet megölni ha van 5kg stunnod...eleve a spellekbõl kap 25% spell vamp-et + ottvan a 20% lifesteal a hextechbõl + a stackelõs bloodthirster...így volt vmi 40% lifestealem...ha azt nézzük lategameben egy hullámban ütök 2000-ret egy carryn és gyógyulok 1000-ret minimum...

Vélemény? 😄

Sokat sebez, hamar felmegy a shield. 1v1-ben mid lanen iszonyatosan nehéz vele elbánni :/ Mert lövöd, lövöd, de csak a passzív pajzsa megy le, skillezik egyet aztán megint maxon.

ronihun
Ap morde az nem annyira nagy szám sztem

...

Spell Vamp Mord is tud meglepetéseket okozni :!

AP Morde? Én ma játszottam ellene. Jól nyomta a srác.

ronihun
Akiket írtál egyik se egyszer használatos pl Urgot meg kifejezetten jó, nekem is volt olyan h megvettem egy championt pl WW játszottam vele egy két meccset aztán visszatértem egy régebbire v megint vettem ujat, aztán utána sok idö elteltével megint WW-t kiprobáltam, akkor meg elég jo voltam vele, szóval ha megveszel egy championt akkor tanulj meg vele játszani és akkor már csak azzal akarsz majd😊
Amugy 6300-ok közül: Ezreal,Kennen,Blitz,Malz ezek elég jók+ a kedvencem MF 😄

...

Maradj torony közelébe, onnan öld a minionokat, esetleg tutorialt játszd végig.

Grr1234
Most azzal játszok, de eléggé béna vagyok... 😞

crackyS

Fpocok

Fpocok
Caitlyn most ingyenes.

Grr1234
Kösz, egyébként valami jó ranged-et keresek. 😊

Recommendedeket. Itt keress rájuk.

Grr1234
Sziasztok!
Tegnap kezdtem el játszani, melyik Championt ajánljátok?

Tegnap LLL-tõl is hamar kikaptak. Bár ott rossz volt a pick.

Fpocok
De az a "lagg miatt volt" 😄

nonicks
TSM ellen 20 perckor surrender volt<#banplz>

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

daemonervosa
Megnyerték a WCGt, top playerek USAn és elsõk között csináltak normális minõségû streamet

Egyébként EU top csapatoknak közelébe sincsenek

Trolling is a art.

Fpocok
EU>US

Solo queu ban nagyon jó, de csapatban nem tudtak együtt játszani a CLGsek.
+állandóan streamel.

Amúgy aki régebb óta LoLozik meg tudja mondani, hogy Hotshot / CLG miért ekkora szám ? Nézegetem streamet de clg eddig csak kikapott, GG is csak trollkodik néha...

U Sir just got trolled 😄

CharrDen
Lux vett 3db phantom dancert, Mercury cipõt, és 1 BF swordot. Ilyet fogadok nem láttál, engem ez köszöntött ma reggel.

szucsy89
?
Fpocok
Amikor már az ember azt hiszi, hogy minden õrült karakter/buildet látott...
/facepalm

jazzy
Nekünk megvolt a közös meccsünk Ronihun-al és Nonicks-al, fasza volt :p
szucsy89
Karma, Xin, Nidalee nem egyszer használatos 😊
Czdano
Blitzcranket tudom ajánlani, 12-es winstreakem volt vele és végig én carryztem mikor megvettem. Teamfightokban darálós (beránt 1 ellenfelet, knocked airborne és tömegsilence!)

Fpocok

Én nem írok bele,de XunusualX :-)

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Fpocok
Nekem meg majdnem összejött a kerek 10000. De sajnos csak 9997 lett :S

Mindjárt meglesz a 6300 ip, erõsen gondolkozom kit vegyek meg, eddig 3150-nél megállt a világ és vettem ilyen egyszer használatos champikat, nid,urgot,karma,xin, meg még vagy jó párat, egyszer ha mentem velük, swaint is megvettem, azóta csak van, kész vicc .

de most elhatároztam hogy 20x meggondolom mit veszek rajta, azért 6300 nem kevés ip, akármi akármit mond, nem vagyok kocka, 1-2hét amire összejön nekem .

+1

Fpocok
Kabbe bazmeg. Ha nem irogatsz ide rendesen, akkor nem is kéne belinkelgetned a buzis videóidat.