League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
valaki csak belebarmolt.

lolSL

Fec papa
Na felírtam magam én is.

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

szucsy89
ilyenkor van azzal a baj, mikor beírja hogy nem, én akarok midezni, majd megy midre és nem hajlandó elmenni onnan... ilyenekkel nem tudsz mit kezdeni... vagy ha nagy nehezen meggyõzzük a másik 3 játékossal, akkor meg kijelenti hogy afk lesz/feedelni fog, sajnos volt már ilyenben részem 😄D
jazzy
Most írtam, hogy senkit nem engedek be midre, erre beengedek egy LeBlancot aki befailel és felfeedeli a Veigart, tényleg én vagyok a hülye, de a szemhéjamra fogom tetováltatni, hogy "LET ME MID".
Cobra.
A belinklet Corki builddel ne is csodálkozz, hogy senkit nem tudsz megölni. Egyébként sajnos Corkit elég sok más hõs leveri 1vs1-ben, de csapatharcban (ha megfelelõen fedeznek), akkor nagyon durván lehet irtani az ellenfelet vele.
Twitchet meg agyonnerfelték, jelenleg szinte semmit nem ér.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

CharrDen
Ez tök jó, be kéne rakni fejlécbe.

daemonervosa
Az elsõ közös nagy baráti meccs után megy tovább az anyázás :=/

Trolling is a art.

Áhh, majd játszunk együtt és kiderül, hogy mindenki feeder noob 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Mi a fene történik itt? Nem értem nem bírom felfogni... Heteken át csak az anyázás ment meg az oltogatás, most meg egymással játszanak az SG-sek, meg tök normálisan elkezd épülni egy közösség... nem értem, de örülök neki.

30asok írhatnak be ELO-t.
Meg majd rakhatunk be Youtube csatornát meg ilyeneket, de akár összedobhatok valamit fejlécbe is.

nonicks
én vagyok

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

szucsy89
zsír, mindenki írja be a nevét ide, thx
Gyors csináltam egyet. Kéretik nem összebarmolni 😊

Fabio Capello
Kéne egy sg-s nicklista google docssal.

Gubberx
Na én is belezavarodtam most hogy ki ki csoda 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

jazzy
Aki felvett örülnék majd ha játszanánk akár most is online vagyok, de kezdek átmenni only midbe mert megint visszamentem 1370ig és megint beengedtem midre pár embert akirõl elhittem, hogy jó lehet és le is buktam 1260ra..😊
jazzy
Megkérdezhetem melyikõtök Xtr33m?
CharrDen
Tudom, de nem ár alapján veszem õket, hanem azt veszem meg, ami tetszik. Amúgy elõzõ hozzászólásokhoz: nem tudom mit csinálok rosszul, igaz még rúnáim nincsenek, most kezdem el õket venni, nagyon próbálkozom. Néha megy és darálok vele, néha meg esélyem sincs. Amúgy általába midre megyek vele.

ronihun
Corki nagyon jó ranged carry, Twitch szerintem gyenge, fõleg amiatt h olyan papír mint egy kinder csoki. Egyébként ne csak a 6300asakra koncentrálj, több jó champion van az olcsóbbak közt.

...

Fec papa
Hát nem vágom te hogy tolod Coorkival, de ugyanezzel a buildal 30as szinten vertem be az ellenfeleket, 1v1 be is simán, nem tudom hogy használod a skilleket, de kicsit jobban lehet õket spamelni mint jaxnek vagy tryndanak, aki amugy is csak autoattackal sebez a legtöbbet.

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Pedig Corki hogy ha jó a builded és vannak hozzá Runáid nagyon tud darálni 😄, Barátomnak van full Runepageja Corkihoz és mindent verni szoktunk ha én meg poppyval megyek vele 1lanen ugyhogy minden csak tudás kérdése, ha úgy érzed nemtudod leverni ne is támadd meg csak maximum lõdd meg 1x-1x hogy kevesebb hpja legyen és ha úgy érzed hogy már megtudod ölni akkor rohand csak le , addig csak az életét vidd le apránként

CharrDen
Emellett az élete kevés, mint Twitchnek, és lassú, mint Tristana. Fõleg ez zavar, nagyon lassú, bárki lefut.

CharrDen
Ezzel arra céloztam, hogyha 1v1re kerül a sor, akkor a support championökön kívül mindenki lever aki kicsit is tud játszani. Igaz még csak most tanulom és próbálgatok különbözõ buildeket, de eddig nem valami nagy szám. Szerintem nem éri meg a 6300 IP-t.

Fpocok
Mellesleg cserébe neked nem kell melee rangbe menned.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Ja bocsi, nem tudtam, hogy mindegyik hõsnek kötelezõen ugyanannyit kell sebeznie, ugyanannyi idõ alatt...

minden nap tanul valamit az ember 😄

CharrDen
Nem a hp-val van a problémám, hanem a sebzéssel. Csak viszonításként: egy jó jax/trynd lazán üt 800-900 körül (próbáltam), míg én még az ultim nagy bombájával is csak 500at lövök. Nekem ez így átlagba 9 sec alatt 1200 sebzés, õk ütnek 18x900at.

Fpocok
Egy darab hps itemmel ne csodálkozz, hogy kevés hpd van.

CharrDen
Attól függ mi ellen. Corkival megyek, full build és mindenkinek dupla élete/auto attackja van mint nekem, emellett még a skilljeimmel is 300 körül sebzek. Borzalmas, pedig nagyon tetszik és kedvencem lenne.

Fpocok
Ezek közül max a twitch up. A többi fine.

CharrDen
Kezdem megunni a játékot... Bármelyik championt amit megveszek mert tetszik, annyira gyenge hogy esélyem sincs mások ellen még full gearben elfeedelve se... Ezekre gondolok: Sona, Twitch, Corki

RedDevilsza
summonerem: RedDenya lvl 30

Ez mekkora 😉 <#vigyor4><#alien2><#alien><#eplus2><#hehe><#vigyor>

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Ez jó! :-D

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

CharrDen
Ez hatalmas 😄

crackyS
iMuCephei a nevem, még csak 12 a summoner szintem, nem vagyok pro dehát azért vegyetek fel.<#ravasz1>

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

ronihun
<#eljen> jo kis duo😄

...

Fpocok
Az.

ronihun
Neked Aullah a summoner neved? majd játszhatnánk
Egyébként fogalmam sincs az imént közületek kikkel játszottam, de vesztettünk az biztos 😄

...

Fpocok
<#eljen>

Fpocok
1200

Minél több meccsed van, annál kevesebbet ad, vesz el. 50 körül kezdõdik talán.

Czdano
Mennyirõl indul az ELO és hanyassával megy fel 1-1 win után?

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Nem olyan egyszerû egybõl 1400-1500ig felvinni az ELOdat, ugyanúgy van noob/feeder/afk Rankedon is de kevesebb

CharrDen
Húú de várom már hogy 30as legyen, eljussak 1400/1500ig rankeden, és végre játszhatok rendesen soloban is... Amióta megvan corki, vidáman játszanék de vagy leaver/feeder/idióta játékosok vannak, vagy mint most, kitalálja hogy úgyis veszítünk és nem jön ki a bázisról...

Czdano
Neeeeeeeeee 😄DDDDDD

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Tatyla
én is felvettem mindenkit nevem: Tatyla (míj meglepõ)

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

ronihun
felvettelek páratokat, a summoner nevem hunter07ar

...

Amúgy sokatoknál látom, hogy csak Co-op, ne csináljátok. Inkább sok normal game sok vesztéssel, mint csak bot ellen.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Hurkans a nevem szívesen játszanék végre én is nem totál gyökér, random teambe... 😄