League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Régebben nagyon korpásodott a hajam.
Most is, de most már leszarom, mert az SG fórumozók LOL-os karakterei között találtam párat, akikkel tisztább, szárazabb, biztonságosabb érzés együtt játszani, akik maguktól rakják a wardot, akik nem a tankot baszkodják elsõként teamfightban satöbbi.
Próbálja ki Ön is - tisztább, szárazabb, biztonságosabb érzés, és az orrát is tiszticcsa.
A táblázatba nyugodtan beírhatod magad, nem fog fájni, max kapsz pár friend invitationt. Menj egy két teszt futamot a srácokkal akiket felvettél friend listre, ha nem tetszik amit látsz, nyugodtan remove-old, de lehet hogy talász egy - két embert a saját szinteden, és nem kell a randomok miatt üvölteni és tépni a hajad.
Most is, de most már leszarom, mert az SG fórumozók LOL-os karakterei között találtam párat, akikkel tisztább, szárazabb, biztonságosabb érzés együtt játszani, akik maguktól rakják a wardot, akik nem a tankot baszkodják elsõként teamfightban satöbbi.
Próbálja ki Ön is - tisztább, szárazabb, biztonságosabb érzés, és az orrát is tiszticcsa.
A táblázatba nyugodtan beírhatod magad, nem fog fájni, max kapsz pár friend invitationt. Menj egy két teszt futamot a srácokkal akiket felvettél friend listre, ha nem tetszik amit látsz, nyugodtan remove-old, de lehet hogy talász egy - két embert a saját szinteden, és nem kell a randomok miatt üvölteni és tépni a hajad.
Könnyû vele játszani : )
Azért ez nem régi twitch új twitch, mert az már valami, a mostani vladi is megállja a helyét, nagyonis, én ha midre kerülök vele, + lvl, szépen lehet vele farmolni, nem kezdek bele elmagyarázni, de még mindig jó !
azért nézd meg a videók dátumát is mert ez már nem a régi vlad...nehogy csalódás legyen a vége.
Én Vlad-ra gyûjtök éppen. 😊 Még nem is volt szerencsém vele játszani. Videókat néztem,meg mást láttam már vele gamelni. Kíváncsi vagyok nekem hogyan megy vele. 😉
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Ha a héten vladimir ingyenes lesz, lerugom a gépházat az biztos.
next ..
Imádom mikor az enemy, kikosaraz, és a teamfightokba, tudják csak én érek valamit, focusálnak, mindegyik rám nyomja az ultiját, mert persze amumu tank nem azért volt velünk, hogy aoe stunoljon az ultijával, megvárja még mindenki meghal,és a végén menekülésre használja, grat, "unskilled player" csak ma már a 10-15 reportom ..
next ..
Imádom mikor az enemy, kikosaraz, és a teamfightokba, tudják csak én érek valamit, focusálnak, mindegyik rám nyomja az ultiját, mert persze amumu tank nem azért volt velünk, hogy aoe stunoljon az ultijával, megvárja még mindenki meghal,és a végén menekülésre használja, grat, "unskilled player" csak ma már a 10-15 reportom ..
win7*
Felraktam a win 64bit-et,és 100-120fps-em van. 😉 A legkisebb 60-70között. Eddig Vista 32bit-em volt,és max 80fps volt. Kicsit jobban is megy a game. 😉 Na jó azért annyira nem! 😊
Fearsomedot <16:15:23>16:15:23>: I wrote Fu
Fearsomedot <16:15:25>16:15:25>: what does Fu mean?
Darkvan <16:15:37>16:15:37>: Fu = F.uck You
Fearsomedot <16:15:40>16:15:40>: Nope
Fearsomedot <16:15:45>16:15:45>: What if I meant Flower U?
Fearsomedot <16:15:52>16:15:52>: See you can't report for that
Fearsomedot <16:15:52>16:15:52>: 😉
<#vigyor>#vigyor>
Fearsomedot
Darkvan
Fearsomedot
Fearsomedot
Fearsomedot
Fearsomedot
<#vigyor>#vigyor>
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Akkor addig rögzítsed majd... aztán ha újrarakod, akkor elõtte mentsd el e repeket, hogy ha újraraktad meg tudd nézni.
Parasite Eve 2, best game EVER!
persze, felvenni felveszi...de nem tudom lejátszani...ugye kiírja, hogy a lol replay mûködése leállt stb., de úgyanúgy fut...de a replay-t nem tudom megnézni...
Jó, de ha nem kattintasz rá, csak lerakod minimálra, hogy fusson háttérbe, akkor jó? (ilyenkor veszi fel a replayt)
Ahogy rákattintok, hogy play egybõl kiírja a hibaüzenetet...
De amúgy egybõl hibaüzenet dob ki, ahogy rákattintasz? Nem is tud a háttérben futni?
Most tuti nem állok neki, annyira nem fontos...Nemrég lett újratelepítve...Inkább játszódom egyet, aztán hátha tud majd valaki megoldást😊
semmi változás😞 Hát nem tudok mit csinálni sajnos...megpróbálhatom újrarakni az egész windowst hátha segít, de az sok idõ😄
de képet feltöltötem neked, láthattad
nekem el se akarja indítani...a windows leállítja és akkor küldhetek nekik hibajelentést😄
Amikor le akarod játszani a replayt, playt nyomsz és majdnem elindul a játék és akkor kifagy. És akkor bugsplat ablak bejön.
De te azt mondtad valami más gond van, még mindig?
De te azt mondtad valami más gond van, még mindig?
bugsplat?
Akkor mennie kéne.
Illetve ha elindításnál bugsplatet kapsz, akkor meg kell csinálni a #8035 írtakat.
Illetve ha elindításnál bugsplatet kapsz, akkor meg kell csinálni a #8035 írtakat.
már megvolt, framework is fent van..3.5
nem tudtam még1x felrakni😊
jaja, elvileg ezt már felraktam...de nekiesek még1x😄
a fájlnak mekkorának kellene lennie? Nekem kicsinek tûnik, csak azért😊
3.73mb a replay
3.73mb a replay
Nemtom. Mindenesetre ezt rakd fel
uninstall megvolt...most sem mûködik sajna😞
DirectX Redistributable látnom kéne programok tel/tör-nél?
Mert azt sem látom...
DirectX Redistributable látnom kéne programok tel/tör-nél?
Mert azt sem látom...
Egyébként programok telepítése/törlése-nél nem látom a LOL replay-t
C:\Riot Games\League of Legends\RADS\solutions\lol_game_client_sln\releases\0.0.0.55\deploy
van benne egy szóköz, egyébként miért nem lehet?
na vazze, képfeltöltés.hu-ról nem lehet linkelni😄
http://kepfeltoltes .hu/110606/sdgad_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes .hu/110606/sdgad_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Próbáld újrarakni, miután letörlöd teljesen.
Indítsd újra gépet.
Add meg a lol könyvtár pontos címét...
Indítsd újra gépet.
Add meg a lol könyvtár pontos címét...
Nem tudom mi lehet...avastot is kikapcsoltam...egyébként xp-t használok
A windowsnak van valami problémája, nem a programnak😞
Bugsplat?
Akkor a lolreplay ablakban, menj rá a repre, amit meg akarsz nézni. Jobb klikk... fix. És a számsornál az utolsó számot írd át egyel kisebbre... pl ha az utolsó szám 9, akkor 8ra, ha 8 akkor 7re, stb... aztán okézd le. Megvárod míg végigfutnak a csíkok alul és jó lesz.
Kicsit bugos most, majd tuti javítják, csak az oriana patch elkúrta.
Akkor a lolreplay ablakban, menj rá a repre, amit meg akarsz nézni. Jobb klikk... fix. És a számsornál az utolsó számot írd át egyel kisebbre... pl ha az utolsó szám 9, akkor 8ra, ha 8 akkor 7re, stb... aztán okézd le. Megvárod míg végigfutnak a csíkok alul és jó lesz.
Kicsit bugos most, majd tuti javítják, csak az oriana patch elkúrta.
A LOL Replay hibát észlelt, ezért leáll. A kelemetlenségért elnézését kérjük.
Nem akarja lejátszani a replay-t...netframework van és felraktam ezt a directx-et is...Megpróbálom újrarakni a lol replay-t hátha az segít...
Nem akarja lejátszani a replay-t...netframework van és felraktam ezt a directx-et is...Megpróbálom újrarakni a lol replay-t hátha az segít...
Köcce! Kipróbálom😊
http://www.leaguereplays.com/download/
Felrakod, 8 kattintás. Beállítod, hogy magától induljon el a windowsal...
profit.
Nem kell csinálni semmit, magától felvesz mindent. Ha meg meg akarsz nézni egy replayt, akkor jobb alul rákattintasz teemora és nyomsz egy playt.
Felrakod, 8 kattintás. Beállítod, hogy magától induljon el a windowsal...
profit.
Nem kell csinálni semmit, magától felvesz mindent. Ha meg meg akarsz nézni egy replayt, akkor jobb alul rákattintasz teemora és nyomsz egy playt.
Hali! Errõl még nem is hallottam, hogy van replay...hogy mûködik a dolog? Hogy tudom megnézni?
Sivirrel csináltam már quadra killt. Szerintem jó. Az ultija hasznos, q val nagyon sebez lanen, van egy kis aoe ja meg jó shieldje. Teljesen használható😄
Én W-re olyan lvl 10 körül szoktam elõször rakni, mikor elkezd haldokolni a csapat, mondjuk én inkább carry Lux vagyok, mint support.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ