League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Grr1234
Lassan meglesz rá az IP, nem tudom, hogy megvegyem-e.

CharrDen
Kezdõk ellen nagyon jó, másodpercek alatt ledarál, de ha valaki kicsit ért hozzá akkor könnyen rak ki rá countert.

Grr1234
Kár, hogy bénán játszok, jó lenne szerepelni. =)

Xin Zhao-ról vélemények?

Czdano
Jó lett megint 😊 Szombaton vagy vasárnap töltök fel mostmár tényleg replayeket 😄 Van valami kikötés hogy mi legyen benne? (multikillek, 1v1-ek stb)

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Czdano
Hihetetlen mennyi gyökér van ebben a játékban..mondjuk még mindig kevesebb mint dotában :/

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

daemonervosa
3 leaver in a row, lassan meglesz a rekord 😊

edit:

mikozbe leirtam 4 lett

Trolling is a art.

tipikus, aztán meg mikor már nincs egy rohadt turret, meg inhibator, surrendelnek, azért is a haveromal a NO-ra nyomunk, azt hogy ugattnak : D

Grr1234
De utálom, amikor mindkét csapattársam feeder köcsög, de azért sem surrendelnek. Fél óráig szenvedek...

Gubberx
😄😄😄😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Maak
vegre normalis zenet tesz ala, erre mivel vagyok benne? egy halallal, remek...nem kellenek az embernek ellensegek ilyen baratok mellett😄

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Grr1234
Corki is tök jó.

ronihun
voltak benne jó jelenetek, de nekem ez most nem tetszett annyira, nekem most a jelenetek többsége átlagos volt, vagy az enemy noobsága miatt alakult ki.

...

Fpocok
8!

Parasite Eve 2, best game EVER!

Grr1234
El is felejtettem, hogy Caitlyn ilyen jó. Ha lesz rá IP megveszem.

Fec papa
TS/Ventri

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Fabio Capello
mumble/TS

Czdano
Amúgy ti milyen voip progit használtok? TS, Ventri?

Különc
Én is beírtam magam, csütörtöktõl IP farm lesz. Nidalee, Amumu és Vayne a legtöbbet játszott karektereim

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Czdano
Mikor játszanátok? Nyáron ráérek, szívesen játszok amumut, nasust is jól használom tankként, rammust is..

Biztos megdrágult valami, azért van ott a dollár jel.

Fpocok
Mi történt?

ups $:

fogadjunk vladi ingyenes lesz, h rohadjanak meg -.-"

Fpocok
Ha valakinek van még érdekes replaye, akkor szóljon mert este zárok, holnap fent is lesz a videó 😄

Sziasztok! Haverokkal épp most csinálunk Premade-t a Season 2-re , és szükségünk lenne egy úgymond ,,tank" playerre. Akit érdekel keressen fel ingame: DeviLPwN

Lehetõleg legyen aktív a player.
daemonervosa
A paraméterek amik alapján ellenfelet keres az eltelt idõvel arányosan bõvül, egészen addig amig egy csapatot nem talál megfelelõnek.
Teljesen változó, ha nem talál statok alapján egyenlõ erõsségû csapatot akkor sokáig pörög, fõleg ha nagy különbség van eloba és szintbe a premadebe lévõ playerek közt.

Legalábbis ezt irta valamelyik gyökér riotos

Trolling is a art.

Ja hogy ti máshogy értelmeztétek, nekem ugye egyértelmû volt, talán ezért nem sikerült elég konkrétan megfogalmazni… Szóval Premade-ben vagyunk, csak 15-20 perceket kell várni… Pedig haver másokkal úgy tolta hogy átlagos idõ(2-3 perc) alatt besorsolta…
daemonervosa
ha 2nél nagyobb a premade akkor csak premadet kapsz

régen normal gamebe kaphattál nem premadet is , csak magasabb elo-bol, nemtudom ezt meghagytak vagy mar csak premadet kapsz

Trolling is a art.

Így értettem én is.

Különben ha meghívhatok 2-3 embert és nem egy premade csapat ellen megyünk, akkor nem indulunk túlzott elõnnyel? Vagy ilyenkor egy azonos premade csapat+ random emberek mellé sorsol a gép?

Fec papa
Gondolom premadel próbálják csak nem talál játékot. <#wow3>

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Grr1234
Komolyan mondtam. Mondjuk lehet félreértettelek, vagy valami.

Mert qrva sok játékos van, csináljatok premadet.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

ronihun
<#eljen>
egyébként még azóta is nevetek ha arra a Mundora gondolok <#nevetes1>

...

Ez volt a poén?
Grr1234
Hívd meg egy játékba.

Valakinek valami tipp haverral miért nem akar besorsolni minket játékba? Külön, külön megy mindkettõnknek de együtt valamiért csak szökõ évente… Az õ accountja valamivel tapasztaltabb, egyszer úgy is bekerültünk egy 5v5-be de csinált direkt egy kezdõt õ is megnézni, akkor meg elsõre sorsolt, de azóta azon sem megy… Valami ötlet?
Voltam a lol.hu mumble csatornáján, de a 3 alkalom után, amikor egy 12 éves kisgyerek viccesnek találta hogy huhogjon meg kurvaanyázzon vadidegeneknek a csatin ( én voltam a vadidegen ) szóval a 3. ilyen után átmentem a mumble.hu szerverre és ott csináltam egy leagueoflegends szobát, aztán levédtem access tokennel. Akiket esténként meghívok játszani, megkapják a jelszót, aztán néha cseréljük a jelszót, ha valakirõl kiderül hogy ... khmmm .... szóval hogy nem ugyanazok fontosak neki mint a többségünknek :d

Grr1234
Az más tészta. 😞(

Akkor játssz játékosok ellen. Bizony.

Grr1234
35-2-16, ugyanúgy könnyû botok ellen. Ma nagyon megy. 😄

Fabio Capello
voipra gondoltam, játék közben 😊

lol nekem karthusal voltam custom gaméba, 100/10 körül, 2óráig unatkoztam xd

Grr1234
23-0-17 stat könnyû botok ellen, Brand-del. Rekord. 😄

lolon pl, egy chat szoba, mint a HUN : D

Fabio Capello
Na látod, engem nem hívtok soha... 😄 Mondjuk én sokszor haverokkal játszom.

Amúgy mit szolnátok, ha mumble-n/ts3-on csinálnánk egy szervert/szobát valahol, hogy legyen egy hely ahova összegyûlünk?

Fpocok
LOL nézzétek meg karbantartás van.
😄

Fpocok
OMG... az elõbb egy olyan epik meccsem volt hogy beszarás... muszáj lesz megörökítenem a YT-ra 😄

jazzy
<#nezze><#vigyor>
+1

Az összes meccs amit SG-sekkel játszottam meg is nyertük. Mindenki tette a dolgát és normális volt a légkör.

<#vigyor4><#alien2><#alien><#taps><#eljen><#nezze><#email>

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676