53877
-
#53557 Mondjuk ha nem adnának chromákat meg ward skineket blue essencért teljesen mindegy lenne, azokra költöttem el egy csomót. -
#53556 Én mostanában inkább ebbe a kategóriába tartozom: "A guy that only loses the same 37 min games" szóval nekem jobb lett :D -
#53555 Nem tudom a linked óta történt-e az update a postján, de látszik, hogy az új rendszer valamivel rosszabb, főleg magas szinteken. Bár nekem mindegy, de keveslem a blue essenceket én is picit. -
#53554 Annyira nem tűnik rossznak. -
Cassell #53553 Üdv!
Csodálom még senki sem írt semmit erről az új blue essences Ip helyetti megoldásról, hogy miszerint meccsek után nem kapunk semmi rewardot csak az expet és szintlépésnél esik némi blu essence meg hős töredék de az meg tiszta lutri. Redditten írt valaki 30-ról felment 32-re és ashe meg karthus darabok estek amiket betörve meg ami esett összvissz 560 essencet kapott cirka 20 meccs után!!
Szóval mások szerint ez nem a real money felé próbálná terelni a népeket? -
EnxTheOne #53552 Megvan.
Köszönöm :D Valamiért úgy gondoltam hogy automatikusan megkapom :S
Nem kaptam túl sokat, de egy championt tudtam venni. -
#53551 a lootok között van a mystery skinek fölött -
EnxTheOne #53550 Akkor mit lehet csinálni ha nem kaptam meg az IP-böl átváltott blue essence-t?
A küldetést megcsináltam (el is tűnt a quest logbol) de nem kaptam semmit :( -
zozoalma #53549 Eléggé pörgősnek tünik a karakter :)
-
#53548 -
Pénztárcákat elő :o -
#53546 ZOE THE ASPECT OF TWILIGHT -
#53545 -
#53544 Preseason patchben át is lehetne nevezni a Tear of Goddesst :D -
#53543 Ezért írtam, hogy valóban az én hibám, nem szoktam lenyitni spoilereket, csak most elfelejtettem, hogy worlds megy :D -
#53542 Worlds spoiler
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#53541 Egyetértek, Worlds megy és spoilerbe rakok valamit. Nem véletlenül! De bocsi, legközelebb gondolok rád :) -
#53540 Igaz én vagyok retardált, de beírhattad volna fölé, hogy worlds spoiler, kösz -
#53539 Most még jobban sajnálom, hogy november 10-ig nincs rendes netem, megnéztem volna élőben, ahogy Faker sír! :D -
#53538 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
ééés ennyi volt... Grat az SSG-nek!
-
Plata #53537 Aranyos,félig Jinx félig Lux. -
#53536 Azóta fent van rendesben, Lunity-nek szép hangja van. -
#53535 https://www.youtube.com/watch?v=CNTEhMIkRYs pár fajta zene van, kb a felénél kezdődik -
#53534 -
#53533 Ez igaz, én is jobban játszottam évekkel ezelőtt. -
#53532 valoszinüleg azért volt baj a magyarral mert értetted mit mond:D tegnap mf adcztem eggyet és ritkaszar voltam 2-3-6 lett a laning phase végére a statom, egyszer szoltam rá a supportra hogy máshogy célozzon már a poke-jaival (velkoz) hogy had irányitsam én a minionwaveeket.
Na ezek után folyamatosan láttam hogy németül beszélnek és minden második mondatban ottvolt h Miss/mf/adc :D
Ha magyar lett volna lehet elmagyaráztam volna hogy miért is kérem meg ilyenre, de mivel németül nemtudok kitudja mit beszéltek:P
(kicsit más téma de ehez csatlakozik, nagyon sokan szidják a fiatalok(14-18éveseket) hogy menynire szarul játszanak. hát én saját tapasztalatbol mondom hogy 15-18 éves korom között WoW pvpben vagy bármilyen fps játékkal jobban játszottam:D szal se a magyarokat se a fiatalokat nem kell szerintem beskatujázni)
Utoljára szerkesztette: Jani Hun, 2017.11.02. 17:52:12 -
Plata #53531 Kövezzetek meg de engem nem érdekel a meta,oda megyek ahova kedvem tartja épp.
Sok éve játszom már a játékkal,de még sosem voltam büntetve,sosem érdekel hogy mit vinnyog akár a csapat akár az ellenfél,nem szoktam csúnyát válaszolni senkinek.Ha nagyon szid az ellenség azt meg élvezem.Ha a csapat azt meg magasról letojom,igaz sosem rankedeztem,sosem érdekelt.Ha valamelyik csapattárs nagyon vartyog de nem értem max megkérem hogy legyen szíves emberi nyelven beszélni mert klingonul nem tudok.
De általában magyarokkal szokott baj lenni,szerencsére sosem veszik észre hogy én az vagyok.
Magyarral már azért is volt veszekedés,mert meg köszöntem a meccset. -
#53530 tavaly volt faszán téli map, ihol:
-
#53529 nekem normal ranked ilyen 49.5-50.5 között szokott ingadozni, normalba olyan 3k körüli lehet rankedbe olyan 2.5k jatek. Aramozni is sokat szoktam, ott 750 win-600 lossal vagyok jelenleg kb:D -
#53528 Ugye azt vágod, hogy minél többet játszol annál jobban közelítesz a real elodhoz -> egyre közelebb leszel az 50%hoz. Akinek ennél jobb winrateje van az meg nem a mi szintünkön játszik. De amúgy linkelj már egy op.gg-t mostmár kíváncsi vagyok. -
Cassell #53527 Ennyi "okos" embert egy rakáson oké látom 50%-os winrate platinum x ligás megmondóemberkék meeeh csak belterjeskedjetek tovább:D
-
#53526 A honor rendszer is máshogy kezeli őket ;)
Szerintem lesz. Event tuti. -
#53525 Mondjuk erre nem gondoltam hogy a friend listán lévőket máshogy kezelné a rendszer :D
Amugy van e valami infó arról hogy lesz e téli map idén?Igaz arra se emlékszem hogy tavaly lett volna
Utoljára szerkesztette: Jani Hun, 2017.11.01. 17:43:27 -
#53524 plusz sgn is van ban, just sayin -
#53523 gyere egyvéegy akkor
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ha nem vennéd: most lesüllyedtem a szintedre. :/ De amúgy tök poén, hogy veszem a fáradtságot és elmagyarázom hol siklott ki a sztorid de ahelyett, hogy elgondolkodnál a dolgokon még azért pattogsz. :D /thread meghagylak magadnak, sok sikert a Riften :D
Utoljára szerkesztette: sadface, 2017.11.01. 10:54:33 -
#53522 Nem is azért járna a report mert offmetát pickelt hanem mert hostage szitut csinál champselectben vagy nem olyan lanere megy ami ki lett neki osztva. Még a végéhez hozzátenném, hogy a friendek reportjait közelsem olyan súllyal nézi a rendszer mint a randomokét. -
#53521 A macsó gyerekek este 9kor hisztiznek, 11kor lefekszenek és reggel 8kor posztolnak újra.
Azt meg hagyjuk már, hogy 1 beszólásért 14 napos bant kap bárki, nekünk és magadnak is kár hazudni. Én leszarom, magadnak meg fölösleges bemesélni. Anno amikor nem tanultam még meg használni a mute gombot én is voltam toxic időnként, mégsem kaptam bant. Ahhoz elég nagy százalékban kell csinálni, hogy valaki bant kapjon, főleg 14 naposat.
Utoljára szerkesztette: jazzy, 2017.11.01. 10:47:42 -
#53520 -
#53519 Tegnap haverral mentünk pár normal meccset 1 év kihagyás után, így készülve hátha meg lesz a Gold. Hát picit fura volt, hogy legalább 1 plat/diamond mindig volt mindkettő csapatban, szerencsére általában carryztek, de olyan nem volt, hogy lanet nyertem volna :D Remélem rankeden már tényleg gold körüli ellenfelek ad a játék. -
#53518 Mondjuk ebben nem értek teljesen eggyet. Azért nem lehet reportolni valakit mert nem metát visz topra:D Jó persze néha engem is zavar mondjuk egy galio support vagy zyra jungle(tegnap azvolt velem és winelt is durván:D) de ezért nem lehet reportolni senkit, kivéve ha mondjuk szövegesen elküld a fenébe és ö megy inkább topra, de akkor se az offmeta miatt hanem a stilus miat lehetne reportolni
Amugymeg nemtudom mi a fenét pattognak emberek ezen a kurva report/bann rendszeren.. egyszerüen nevetséges. Nem gondolnak bele hogy akkora a playerbase hogy mindkét csapatba ugyanugy lehetnek/vannak és biztosan lesznek hülyék? Bármilyen LoLos közösségbe bele-bele olvasgatok neten folyamatosan sir valaki hogy "engem bannoltak de a másik pudvás, kurv., .... , fasz,.... noobot bezzeg nem bannolták". Az ilyen esetekkor átkéne gondolni hogy vajon ez a személy hányszor lett reportolva és mennyit vett figyelembe a rendszer.
Volt egy időbe amikor 3v3-maztunk rankeden haveromékkal és 20 meccs alatt folyton reportoltuk egymást poénbol hogy leteszteljük milyen a rendszer, és egyikünk se kapott semmi büntetést.
Utoljára szerkesztette: Jani Hun, 2017.11.01. 09:28:08