53877
-
#53597 Érdekes ez a position breakdown. Azt mondja hogy diamond playereknél minden statom (kda, cs/min, gold/min stbstb) sokkal jobb mint az övéké, emellé goldba végeztem:D igaz nem is rankedeztem sokat, szal nem is volt nagy climb idén. Inkább normálozni szoktunk custom game-eket, ahol 7-8 játékos általában dia1-3 és nem is tolom szarul ellenük:D, mindenesetre érdekes. -
#53596 -
#53595 -
EnxTheOne #53594 jó ez a review:
double:627
triple: 83
quadra:11
penta: 3
Yasuo ölt meg a legtöbbször, és én is öt öltem meg a legtöbbször. Megvan a nemesis-em :D
-
#53593 bedobta ezt, (meg ezt), jézus, azér néha a rito furán válogatja össze a csapatokat
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2017.12.19. 09:48:42 -
#53592 YEAR IN REVIEW -
#53591 erre kíváncsi leszek. Rekkles szerintem biztonságibb játékos mint Hyli, bár én utóbbi stílusát jobban kedvelem. am ezek szerint a 2 hónapja pletykált dolog igaz.
Csacsinak meg Neki is akkor kellet volna menni mikor Huniék leléptek, Capsékkel azóta milyen jó csapat lettek volna. am érthető mindkét játékos lépése, egyszerűen nincs "elég háttér" az UoL csapatnál hiába szerethetőek.
Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2017.12.14. 21:00:01 -
#53590 Hyli csapatot talált. Érdekes lesz:
-
#53589 #crypost:D
Vége:
top & mid: p3-p4. Hogy? :D
Utoljára szerkesztette: sadface, 2017.12.09. 23:07:30 -
#53588 Mint kiderült, Hylissang is kilépett az UoL-ból. Az unikornisok már sosem lesznek a régiek.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.12.07. 18:42:08 -
#53587 látod, so-so, most épp 50%
viszont ha jól láttam PBEn nerfet kapott, úgyhogy át kell szokni malzára :D
nemnagyon fogom most fel a support metát, van hogy laning phase végére legendary az adcm annyira erős vagyok, máskor meg van hogy egy csak armoros tank bard 1v1ben simán összehajt úgy hogy alá rakok minden spellt
mióta kijött az új hős még nem mertem játszani, zyrával az mit művelne? -
#53586 Jonny mi a tapasztalod zyrával? Képtelen vagyok nyerni vele, minden el baromi papír vagyok.. -
RainForest #53585 UOL remélem újoncokat hoz, hátha találtak egy új tehetséget, aki ki viszi őket a VB-re, bár erre szerintem 0% az esély, nálam ők kiesőjelöltek.
Még a G2-ra leszek kíváncsi, mit építenek Perkz köré, de szerintem örülni fognak ha kijutnak a vb-re. -
#53584 Longzhu: Khan, Peanut, Bdd, Pray, Gorilla
Xerxe-->Splyce, izgalmas lehet majd Odoamne+Xerxe román kettős
Aphromoo távozik a CLG-től.. Team Liquid meg izgalmas felállást hozott össze: Impact, Xmithie, Polbelter, Doublelift, Olleh -
#53583 NA $ -
#53582 Visszautasíthatatlan ajánlat? Eh. -
#53581 Kb énis igyvagyok vele, amikor elöször láttam öket (szerintem két éve) akkor tetszett hogy uj dolgokat próbálnak ki, aztán power of evil tehetsége miatt néztem inkább.
Bár igazság szerint én midnig is egy tsm, c9 fan voltam, eu-t ritkán néztem, max fnaticot -
#53580 nekem PoE volt az UoL, azóta nem érdekelnek hogy PoE elhúzott
Csacsi miatt majd ránézek erre az FC Schalke 04-re, aztán csókolom - UoL innentől 100% hidegen hagy -
#53579 Én arra vagyok kiváncsi hogy a milessz a sok uol"fan"-nal vizicsacsi nélkül :D -
#53578 FC Schalke 04 Esports
16 órája ·
Pleased to announce that we have signed our League of Legends team for the 2018 season, pending Riot approval. With a team-focused environment and 5 talented players we believe we can achieve great things.
The Team:
Toplane Vizicsacsi
Jungle Pridestalker
Midlane Erlend "nukeduck" Våtevik Holm
ADC Upset
Support Vander
~
Nem tudom. Upsetet nem tartom sokra, se Pridestalkert. Atomkacsa meg jóideje csak önmaga árnyéka. Na majd meglássuk -
#53577 Optic Gamingnél kötött ki Romain -
#53576 nem ennyire durva de azé ismerős volt
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#53575 Amikor minden lane nyer de a mides úgy dönt leinteli mert a jng adott egy killt a katának Hálaisten jött az üzenet, hogy kivágtak valakit a reportjaim után. Én már flexelni sem merek, viszonylag későn szokok játszani szóval elég lassan talál ellenfelet. Nem ritka, hogy én vagyok az egyetlen scrub a meccsen. :'D -
#53574 :o
Múltkor mentem egyet 2 challenger volt velem, kb ugyanezt csinálták.. heimer (!) adc és thresh supporttal 2v5ben szétalázták az enemyt. -
-
#53572 S1 ota jatszom, chatbant, de megcsak figyelmeztetest se kaptam.
Ellenben sok olyan uzit, hogy altlam reportolt jatekosokat banoltak.
Nem hiszem, hogy a rendszerben a hiba ;) -
Mirk #53571 -
#53570 * Annyi egyéni oldalat lehet ahány runepaged volt az átállás előtt -
Mirk #53569 3 egyéni oldalad lehet. -
Plata #53568 Veszel 6300 KE-ért egy oldalt,azt hiszem ennyibe kerül. -
EnxTheOne #53567 Hogy lehet több rúna oldalt csinálni?
Van pár darab előre elkészített (ezeket nem engedi törölni vagy módosítani), de csak két újat enged csinálni. Illetve, az előre elkészítetteket csak akkor engedi módosítani ha nincs két általam készített oldal, de a módosítás után a 2 szabad helyből elvesz egyet, az előre elkészített meg változatlan marad :S
A gyári rúna oldalak nem tetszenek, a 2db custom meg kevés :S -
#53566 Valószínüleg... :D -
#53565 flameltél? -
Cassell #53564 Very nice mikor premade top idiot zao 16szor hal és akkor szóvá teszem 10 match chat ban oké e-mail cím mint a pitypang a mezőn csak ettől még idióták vannak ott ahol a banokat osztogatják - kb mint itt akik szerint ez az új rendszer húj de jó.... -
zozoalma #53563 32 nekem is egy darab 4800 as champ ami 960 lebontva azt ennyi :S -
EnxTheOne #53562 32. szinten is 900 körüli be-t kaptam :( -
RainForest #53561 Tapasztalatok az új rendszerrel -
EnxTheOne #53560 Én 900-at kaptam :( -
zozoalma #53559 Hello
Nekem ma sikerült szintet lépni , mivel nekem a championok fele kb hiányzik igy rengeteg blue essence kellene még .
Szintlépéses kapszulába 5 darab 90 blue essencet érő champet kaptam amit csak lebontani lehet mert mind megvan :) -
#53558 Nekem minden megvan kb szóval engem annyira nem zavar. Én csak ward skinre meg chromára verem el szóval.. Ettől függetlenül megértem a hisztit. Nekem se tetszene.