53877
-
Cassell #53517 Elég Szomorúarc az aki hajnal kettőkor is ezt a topicot posztolja még....nagyokos. -
#53516 -
#53515 Mondok pár nagyon egyszerű dolgot:
(- Ha már idejössz és elsírod akkor próbálj meg érthetően fogalmazni, hogy ne kelljen bogarászni, hogy mire gondolsz.)
- Ha gyökér van veled mute és utána report gomb. Go next, elég nagy sample size mellett ugyanannyi gyökér lesz veled mint ellened. (trust me úgy 3k normál és sacc 2k ranked van mögöttem)
Na én nem fogom vissza magam, elküldöm a hülyéket Mariokartozni
Kimerítetted a Verbal Abuse report opciót.
ahol én mint Teemo midre vagyok kényszerítve mert Mf megy topra???
Report, go next. Tedd túl magad rajta. Ha ezzel törődsz sehova se fogsz jutni.
szóval már a hero picknél mondom ez nem lesz jó totál agyonvernek minket már 15 percnél 1:9 de ne adjuk fel
Negative attitude, szintén reportolható
na nem baj amíg e-mail cím van addig a veteran joggal toxic captainoknak welcome aboard:DDD
Tipikus mindenki hibás csak én nem hozzáállás...
~ Teljesen megérdemelt a bünti amit kaptál. Alsó hangon 2 pipát kapnál tőlem a report lapon, de lehet még hozzáfűznék szöveget is. Ha nem vágesz miről van szó (katt) első két report opció zárójele.
Adjál ennek egy olvasást.
Utoljára szerkesztette: sadface, 2017.10.31. 22:03:21 -
Dreadshade #53514 Én voltam az, aki mostanában irkált itt erről, megnyugtatlak, akik végig tilteltek meg miattuk lett rossz a game, ők vígan tolják tovább ezentúl is :D Zseniális rendszer. Amúgy én azóta írtam riot supportnak mondom nem hagyom ennyiben. Írták, hogy match előtti chatet nem is nézik, meg nem nézik a szituációt, csak az épp reportolt ember chat szövegét nézik meg és kész :D Egyszerűen zseniális aki kitalálta. Szóval én is értek már mindent, hogy miért ilyen hulladék az egész. Ez van sajnos, egyszerűen nem kell chatelni meg ezek után egy betüt se szabad írni mert úgyis megmagyarázzák, hogy miért büntethető meg ilyesmi. -
Cassell #53513 Valaki írta, hogy mekkora fos ez a ban rendszer. Na én nem fogom vissza magam, elküldöm a hülyéket Mariokartozni De kaptam is valami 25 meccses chat bannt azóta hááát mondjuk finom vagyok és nőies na most ehhez képest a mai meccsen ahol én mint Teemo midre vagyok kényszerítve mert Mf megy topra??? twitch jungler soraka free hero useless idiot bot supp meg tán ashe de az is szóval már a hero picknél mondom ez nem lesz jó totál agyonvernek minket már 15 percnél 1:9 de ne adjuk fel aztán nekem ugatnak egy halálall Talon ellen és elküldök kettőt a négyből akkor meg ahogy vége a meccsnek 14 nap kitiltás? For What? Mert én mondtam meg már az elején a sok agyhalott selejtnek hogy ez szopás és mikor az is lett akkor csak beírtam hogy I told... na nem baj amíg e-mail cím van addig a veteran joggal toxic captainoknak welcome aboard:DDD -
#53512 Én már úgy vagyok vele, hogy játszok aztán lesz ami lesz. -
#53511 -
#53510 teljesen korrekt, sokat nyomiskodtam az elmúlt időben, kb mostanra egyenlítettem ki az mmr-em, utóbbi időben alatta voltam
mindenesetre idén sem lesz ebből diamond :| -
#53509 Látom nálad se kegyes a játék a pontokkal. A plat4-es mélyrepülésem után úgy kell szenvedni, hogy kapjak pontot... -
#53508 na ilyen team-em se volt még
AnayMZ earned an S- on Zac
KkGasior earned an S+ on Kog'Maw
MasterFireFly earned an S on Gnar
Naquadah earned an S+ on Azir
You earned an S+ on Leona
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2017.10.30. 23:03:27 -
#53507 Büszke. Nekünk pedig hálás, hogy free2play a játék -
#53506 Hm, 30 kemény euró, pedig van egy csomó skinem, többre emlékeztem :D -
zozoalma #53505 0-ra büszke legyek vagy szégyelljem magamat ?
-
#53504 nekem is 6 számjegy lenne, csak HUF GBP és EUR valutákkal fizettem eddig, ez pedig érdekes : GBP 239.51999999999998 :D csak az a kérdés hogy hova tünt az a 2 x 10^-12 penny:D -
#53503 yep -
#53502 Sajnos igen.. -
#53501 Van akinek 6 számjegyű? :d -
#53500 Sajnos sokkal többet mint kellett volna. :( -
#53499 meg tudjátok nézni mennyit költöttetek lolra -
Dreadshade #53498 Hát most nem tudom mi a baj a 8 évvel. 2009 október valahanyadika óta van league of legends és azóta játszom, és igen most volt az a pont hogy kiakadtam annyira, hogy a 2 jómadárnak visszaírtam 1 - 1 sort és ennyi volt. Nyilván olyan volt már hogy mérges voltam, de sose bántottam más embert emiatt, max magukra a hősökre voltam mérges akkor is és nem a játékosra. Akármennyire hihetetlen, de egyszer se voltam megbüntetve a 8 év alatt csak most először, még csak chat banom se volt, én voltam az első ember aki az all chatet is kikapcsolta, hogy még véletlenül se lássam mit irkálnak. Tudom, hogy a riot report rendszere nagyon szentnek és szépnek tűnik, de elárulom nem az :) Nyilván értem, hogy miért ragadta ki azt a mondatot amiért kaptam a büntetést hiába csak egy reakció volt, de továbbra is az volt a mondandóm lényege hogy ha ennyire jó a report rendszer akkor a 2 csodálatos ember aki rákkal átkozott minket még mindig ugyanúgy játszik és ahogy elnéztem a match historyjukat még a szánékos feed is elég gyanus náluk néha.
Utoljára szerkesztette: Dreadshade, 2017.10.26. 15:22:15 -
#53497 mondjuk így szezon 7ben a 8 év egészen fura, az meg hogy te "8" év alatt most akadj ki először
aha.
átlag player ezen 8 nap után van túl :) - ami tökoké is, 1 hét játék után belefér, aztán szépen megtanul mindenki együtt élni a többi játékossal -
Dreadshade #53496 Igen sajnos ezt csak ők tudják, hogy működik, bár azt kétlem, hogy tökéletes a rendszer, de a lényeg ugyanaz. Az ilyen embereket egyből muteolni kell és kész és a játékra focusálni teljesen, most elkezdhetném itt, hogy nem volt fair hogy csak én kaptam X meg Y nem kapott bant, de úgyse fog változni :D Ja és bocs a sok írkálásért csak muszáj volt a lelkemet megnyugatni, mert 8 év alatt nem mentem ilyen toxic matchet mint ez volt. -
#53495 Az a baj ezzel a reportolásos dologggal hogy egyikünk se tudja (leglaábbi szerintem nem:D) hogy hogy müködik igazábol. Lehet a feléd irányuló reportokat hamarabb nézték meg a felülvizsgálók, az is lehet hogy számitógép irányitja az egészet és ök helyesebben irtak angolul, amiböl a gép könnyebben következtetett, az is lehet hogy saját nyelvükön irták és azt hamarabb megnézték, és még sorolhatnám az alternativákat.
Na meg amugy is. Rohadt sokan játszanak a lollal, igy nem nehéz olyanba bukkani akit bannolnak, vagy oylat találni akit nem bannolnak pedig megérdemelné.
Ilyen ez, az ember elveszti a fejét és csak késöbb látja be hogy kellett volna csinálnia:D
Utoljára szerkesztette: Jani Hun, 2017.10.26. 13:24:04 -
Dreadshade #53494 Igen itt én is hibás vagyok, nem állítottam, hogy nem mert visszaírtam, de érted egész matchen azt kivánták hogy haljunk meg rákban és amikor 10-jére elhajtotta akkor visszaírtam, hogy remélem te is azt kapsz. Nyílván nem kellet volna, de az se segített, hogy előtte felakartuk adni és ez a 2 ember direkt No-zott, hogy folytassák. Amúgy igen lekellett volna muteolni őket és kész ezt belátom és igazad van, de akkor nagyon mérges voltam miattuk. Szóval értem én miért kaptam a büntetést csak azt nem hogy ők egyáltalán nem kaptak semmit, ezt onnan tudom, hogy néztem azóta a profilukat és játszanak vígan, ezért idegesít csak, pedig a reportok kimentek rájuk is, de akkor ezek szerinte reportoltak már engem előtte is? Nem állítom, hogy nem voltam mérges már a játékban, de sose kívántam senkinek se a halálát most is csak azért írtam, mert már nagyon untam amit műveltek. Na de nem szaporítom a szót ígyis regényeket írtam már :D Annyit tudok tenni hogy tényleg leszarom végleg a chatet és hogy mit írnak és mehet a mute egyből :D
Utoljára szerkesztette: Dreadshade, 2017.10.25. 21:53:15 -
#53493 Engem se bannoltak a 5-6 év alatt. Egyszerü, rákell hagyni, tökmindegy hogy mit csinál. Azzal hogy ugat neki az ember nem lesz jobb... Elhiszem hogy idegesítő, barátom is most uninstallálta ö is 5-6 évet nyomta, de az elmult 2-3 évben tényleg volt egy durva változás ami egyeseknek kibirhatatlan. Én mindig leszarom ha van nálunk egy afk/troll, ha tényleg biztos bukás a meccs akkor is próbálom gyakorolni a last hitet, jungle path-et, stb..
Egy aranyszabály van lolban, megszokod és nem szitod a tüzet, vagy megszöksz. -
#53492 Nekem néha eldurran az agyam de még chatbant se kaptam soha. Ezért nem értem azokat akiket bannolnak >:D
Utoljára szerkesztette: sadface, 2017.10.25. 20:02:53 -
Dreadshade #53491 Hát én is szoktam, ennél kevésbbé toxikusokat is reportoltam már, mint akiket leírtam és egyből kapták a bant, de ez a 2 jómadár egyszerűen hihetetlen volt, nincs más szó rá, és semmit nem kaptak, nem hogy nem kaptak én kaptam érte a lebaszást, csak ezért nem értem.
Utoljára szerkesztette: Dreadshade, 2017.10.25. 19:25:46 -
#53490 engem sose bannoltak még és rendszeresen írják hogy akit reportolok azt kibaszták -
Dreadshade #53489 Bocs a dupla postért, de igazából nem is az a lényeg, hogy banoltak, mert hát minek írtam vissza, hanem a 2 ember viselkedése, akik miatt banoltak, őket meg nem érte semmi büntetés csak ezért érdemes elolvasni amit írtam, hogy mennyire nagy az igazság a rendszerükben. -
Dreadshade #53488 Hát akkor nemtudom mire kaphattam a reportokat mert all chat alapból kivan kapcsolva, ha meg játszok akkor is nagyon ritka, ha nem full teammel pl ez a match is pont úgy jött össze, hogy nem voltak fent a barátok. Szóval semmi hazugság nincs itt. Egyszerűen nem írok a chatbe és kész, Max akkor reportolhatnak ha nem megy úgy a játék, de hát az meg nem reportolható elméletileg és direkt nem feedeltem egyszer se :) Szóval ez van, most valamiért ezt a 2 szövegemet kifogta. Vagy néha mert nincs idő több játékra megyek egy coop vs ait és néha beírtam hogy ott, hogy: gj vagy nice talán ezt reportolták akkor :) -
#53487 bár nem olvastalak végig, de senkit nem bannolnak egy csúszás miatt, fix hogy több meccsen is reportoltak
mi az őszinteség? -
Dreadshade #53486 Emberek! Mi ez a report rendszer? Agyvérzést bírnék kapni! Hol is kezdjem, volt egy meccsünk, ahol egy Zed Mides meg egy Yasuo toppos volt velünk. Mindketten borzalmasan játszottak, de ez egy dolog, ez sose zavart. De amikor rápingelt az egyik társam, hogy ne menjen már be torony alá meg az ellenfél junglébe akkor megkezdték a flamelést mindketten. Már vagy 5 - 6 szor addigra meghaltak emiatt. Egyből jött is a válasz a pingelésre: Idiots, retards. stb. Egyik társam visszaírt valamit nekik már nemtudom pontosan mit de valami ilyesmit : Fejezzék már ezt be (lehet volt valami durvább is nemtudom annyira nem figyeltem a chatet végig). Na akkor megkezdték a flamelést azért is, azért is bementek meghalni gondolom már direkt is. Zed kb 8 szor ha nem többször leírta ezt: I hope you all die from cancer irl, Yasuo meg: Idiot blind retard team not helping! Én meg a maradék 2 játékos végig objetiveztünk egy szót se szólva. Felakartuk adni a matchet 2 szer, persze ők No-ra szavazva és tovább tilteltve folytatták az egészet. Na és a lényeg, hogy amikor már 10 szer elpofázták ezt a szöveget én már ekkora kivoltam idegileg, hogy még befejezni se tudjuk a mérkőzést miattuk, visszaírtam yasuonak, hogy: Go solo more retard, zednek a rákozásra meg: i hope you die too. Igen nem szép tudom. Muteolni is kellett volna őket de értitek nem lehet miattuk befejezni, afkolok akkor meg megint csak hibás vagyok és reportolható. Meccs után reportoltuk őket, de kiderült ,hogy ők is minket, fél órára rá jött is 14 nap ban nekem :) ott volt a 2 szövegem, hogy amiatt és még el is fogadnám de a 2 álom player továbbra is tolja ilyen 0/10/0 meg 2/21/2-es statokat láttam végig és gondolom a toxicitás ugyanúgy megvan :) Ma is megnéztem, hát semmi büntetés továbbra se. Mert oké én elfogadom, hogy minek írtam vissza nekik még ennyit is. De ők akik végig ezt csinálták miért nem kaptak semmit? Ezt biztos, hogy nem hagyom annyiban, supportnak mindennek írok, bár lefogadom semmit se fognak tenni az ügy érdekében. Hulladék szar a report rendszerük, már bocsánat. Meg a hosszú szövegért is elnézést csak muszáj volt kiadnom magamból, mert totális igazságtalanságot érzek. 2009 óta tolom egyszer nem voltam megbüntetve még, nem is csodálom, mert sose írok vissza semmit, egyszer próbálom 2 ilyen takonytól megvédeni magukat akkor is engem banolnak a 2 toxic meg vígan játszhat. Szóval aki jót akar magának annak csak annyit tudok mondani: /mute all a match elején. -
-
#53484 Ezt redditről kukáztam, nekem ez valószínűbbnek tűnik:
I highly doubt it. If I had to guess, I'd say he got a position at Lagardère Sports and Entertainment. They are a European marketing agency based in France that also works with Formula 1 and over 100 European football clubs (including 11 Premier League clubs, 15 Bundesliga clubs, and even 2 FIFA confederations) - they also have a large Asian and African sports presence.
UoL (and Splyce) signed deals with Lagardère not too long ago. Lagardère has been expanding into e-sports in general recently, and given that they have already worked with Romain in the past, I wouldn't be surprised to see them hire him specifically for their e-sports expansion. The reason this offer can't be refused is because to my knowledge, they are the largest sports marketing agency in the world. It would also make sense because Romain is French and Lagardère is based in France - to get a job at their HQ would be a pretty big deal.
More info about them: https://lagardere-se.com/
-
#53483 Romain otthagyta az UoL-t.. mert visszautasíthatatlan ajánlatot kapott (valszeg a Riottól) -
#53482 Nagyot mentek a srácok de ugyanaz lett a vége mint a Misfitsnél. :( Reapered nagyon benézte az utolsó draftot, de ígyis szép. GGC9 -
#53481 Csúnya vége lett. :( Kár érte, nagyon közel volt. -
#53480 https://go.twitch.tv/riotgames
Épp 2:1 a Misfits-nek, SKT ellen ..... -
zozoalma #53479 Hát EDG eléggé elszomorió volt ! TSM -nek se sikerült megint :(
Fntic MSF meglepő volt de szép nagyon .
-
#53478 Lz - Skt hype...:D