53877
0MWkPbn.jpg
  • Különc
    De csak gondolom Szirmos redditről linkelte
  • j0nNyKa
    ez nem grammra ugyanaz?
  • SzirmosSzisza
    ofisől, trinket változás érdekes lesz
  • sadface #50453
    Kíváncsi vagyok milyen lesz így Ahri. + Amikor megláttam Dianát megdobbant a szívem.... aztán el is szállt a lelkesedés. ennél azért többet vártam...
  • j0nNyKa
    5.3 nócc
  • j0nNyKa
    lunar 2015 infók
  • ronihun
    pye
  • sadface #50449
    jó mondjuk én nem is játszottam vele versenyszinten.
  • j0nNyKa
    egyrészt grat, másrészt tűnt a picsának, nem volt képes kijózanodni este 6ig, ezért estünk ki lolfoglalásról
    megbízható, right
  • sadface #50447
    Pedig megbízható emberkének tűnt anno.

hajrá pajtás
  • j0nNyKa
    valami szerveződik a háttérben, de nem tudom magamnak sem megígérni, hogy lesz belőle valami
    lolfoglaláson is ugye kriszcsön frankón nem jelent meg az egyik meccsen, többet most sem várok az egésztől :)
  • TBTPumpa
    És neked van valami csapatod vagy ilyesmi? Mert akkor mehetnétek erre a bulira. Pirszdöhevön úgyis stream-elni fogja és jobb lenne ismerősnek szurkolni, mint "vadidegeneknek". És, ha elveritek az összes hazai csapatot, talán még Sjokz kisasszonyt is megkóstolhatjátok.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.02.10. 17:37:16
  • SzirmosSzisza
    Szerintem Japán szerón, az most új :D
  • j0nNyKa
    zippot kéne megkérdezni hol tolja mostanság, ott a helyed!
  • sadface #50442
    vágom vágom, már veszem is a transzfert
    vagy inkább oceánia oda úgyis ingyé volt úgy még nagyobb fail
    Utoljára szerkesztette: sadface, 2015.02.09. 23:58:13
  • j0nNyKa
    de vágod hogy ez neked égő, ad annie-t jóhogy elvered mónika, aztán jön ellened bármi normális, és kiszopsz? westre való vagy!!!!
  • sadface #50440
    de vágod mikor rendes karaktereket pickelnek akkor meg kiszopunk:DDD
  • zozoalma
    Troll Game ?
  • j0nNyKa
    :DDDDDDDDDd nem is néztem a buildeket, ad morde, ad annie, 0 tank itemes wu adc :DDDD
    ez esküszöm még az euw goldnál is alacsonyabb szint, pedig az...
  • ronihun
    ha ilyen annieket kapsz az nem ér
  • ronihun
    OFF:
    A videóik nagy része amit láttam arról szól, ahogy egy teljesen hozzá nem értő próbálja meg kritizálni a feldolgozott művet bele-bele csempészve magvas gondolatokat amitől a 10-25 éves gondolkodni nem kívánó perszónák elájulnak. Eközben persze a tényleges értéke a videóknak a nullához konvergál.(a videók tartalma kb: szinopszis -> szereplők -> jó/szar) Ez leginkább a filmes részre vonatkozik, abból néztem párat anno, de csak azért mert kíváncsi voltam mekkora hülyeségeket tudnak állítani teljes bizonyossággal. Ráadásul ha humorral próbálkoznak az Dancsó-féle awkward lesz, ha valami nem tetszik nekik akkor fröcsögnek és emellett vannak azok amelyekben egy rossz blockbustert az egekig magasztalnak.

És ha valaki elmondja nekik a véleményüket és ez esetleg negatív, akkor bannal, komment törléssel, vagy a komment szekció teljes letiltásával oldják meg. Szóval véleményem szerint színvonalon aluli a társaság.
  • sadface #50435

ez mi a szar?:DD
  • BEAST #50434
    Szólj, ha kell egy support a kispadra.
  • j0nNyKa
    na jó hát érted, csinálj már itthon lolban bármit pierce-ék bandája nélkül
    írnak amit akarnak, szarni rájuk, én konkrétan nem is vágtam hogy közük van hozzá, amíg itt fórumot nem lett megemlítve, pedig már vagy ~2 hete vágom hogy szerveződik
    ..pont ennyire érdekesek otherworld-ék..
  • TBTPumpa
    Na várj. Az ő facebook oldalukon meg úgy van feltüntetve, hogy közel nekik köszönhető, hogy ez a dolog megvalósul idehaza.
  • j0nNyKa
    btw arwylék szervezik, az hogy bevonták az otherworldöt, k*rvára egy dolog
  • SzirmosSzisza
    Pedig tavalyelőtt ők csinálták a döntő közvetítést.

Amúgy silver elite master
  • TBTPumpa
    Vannak jó próbálkozásaik elismerem, viszont őket "összefüggésbe" hozni a League of Legends-szel. Néhány Stream közvetítésük alatt rákérdeztek, hogy szoktak-e LoL-ozni. Válaszul meg olyanokat mondtak, hogy így szar a LoL, meg úgy szar a LoL (+ az se normális aki azzal játszik + az is idióta aki cosplay-ezik), most meg ők szponzorálják ezt a dolgot. Ez a tipikusan, hogyan csinálj segget a szádból esete.
    Nemtom, de ha nekem valamilyen játék nem tetszik, akkor a későbbiekben sem fogom szponzorálni és verni a mellem, hogy segítettem, hogy Magyarországon befusson, csak azért mert népszerű, miközben "lenézem és kinevetem" a (hazai) LoL játékosokat.
    Az ilyesfajta álszenteskedésből már kinőttem, de úgy látom vannak akik még nem.
    Ebben az a szép, hogy ők megmutatják nekem azt is, hogy én milyen ne legyek. Minden nap tanul valamit az ember!

Ettől függetlenül vannak jó elképzeléseik/kritikáik, de attól még nem ők lesznek a non-plus ultra kategória idehaza.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.02.09. 22:00:35
  • j0nNyKa
    ha nem 2000es accod lenne, most olyan real elon lennél ahol ilyen nem történik meg
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    na jó faszt, mindenhol megtörténik
  • sadface #50427
    nyugi első meccs fizz mid shaco jungle wu adc... :)
  • ronihun
    amint jonny szkriptje vagy mije frissít és te diamond vagy, automatikusan elérhetetlenné válik a topik nekem
  • j0nNyKa
    edward ha kell vihető fantasyn
  • sadface #50424
    Shirin Stronghold videója nagyon beteg. :DD

oh boy:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

roni készítsd az unfav gombot kappa

Utoljára szerkesztette: sadface, 2015.02.09. 20:52:52
  • ronihun
    otherworld.hu imádom őket, a kedvenc dilettánsaim ever
  • TBTPumpa
    Szponzor: Otherworld.hu

Nabaz+
  • sadface #50421
    kriszcsönékkel mivan?
  • j0nNyKa
    elindult az esportfeszt magyar verseny honlapja, ahova egyébként perpill keresek _komoly_ csapatot
  • sadface #50419
    euVesztnek nem is kell :p
  • ronihun
    szerintem felesleges
  • sadface #50417
    jöhet