53877
-
#50456 De csak gondolom Szirmos redditről linkelte -
#50455 ez nem grammra ugyanaz? -
#50454 ofisől, trinket változás érdekes lesz -
#50453 Kíváncsi vagyok milyen lesz így Ahri. + Amikor megláttam Dianát megdobbant a szívem.... aztán el is szállt a lelkesedés. ennél azért többet vártam... -
#50452 5.3 nócc -
#50451 lunar 2015 infók -
#50450 pye -
#50449 jó mondjuk én nem is játszottam vele versenyszinten. -
#50448 egyrészt grat, másrészt tűnt a picsának, nem volt képes kijózanodni este 6ig, ezért estünk ki lolfoglalásról
megbízható, right -
#50447 Pedig megbízható emberkének tűnt anno.
hajrá pajtás -
#50446 valami szerveződik a háttérben, de nem tudom magamnak sem megígérni, hogy lesz belőle valami
lolfoglaláson is ugye kriszcsön frankón nem jelent meg az egyik meccsen, többet most sem várok az egésztől :) -
#50445 És neked van valami csapatod vagy ilyesmi? Mert akkor mehetnétek erre a bulira. Pirszdöhevön úgyis stream-elni fogja és jobb lenne ismerősnek szurkolni, mint "vadidegeneknek". És, ha elveritek az összes hazai csapatot, talán még Sjokz kisasszonyt is megkóstolhatjátok.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.02.10. 17:37:16 -
#50444 Szerintem Japán szerón, az most új :D -
#50443 zippot kéne megkérdezni hol tolja mostanság, ott a helyed! -
#50442 vágom vágom, már veszem is a transzfert
vagy inkább oceánia oda úgyis ingyé volt úgy még nagyobb fail
Utoljára szerkesztette: sadface, 2015.02.09. 23:58:13 -
#50441 de vágod hogy ez neked égő, ad annie-t jóhogy elvered mónika, aztán jön ellened bármi normális, és kiszopsz? westre való vagy!!!! -
#50440 de vágod mikor rendes karaktereket pickelnek akkor meg kiszopunk:DDD -
zozoalma #50439 Troll Game ? -
#50438 :DDDDDDDDDd nem is néztem a buildeket, ad morde, ad annie, 0 tank itemes wu adc :DDDD
ez esküszöm még az euw goldnál is alacsonyabb szint, pedig az... -
#50437 ha ilyen annieket kapsz az nem ér -
#50436 OFF:
A videóik nagy része amit láttam arról szól, ahogy egy teljesen hozzá nem értő próbálja meg kritizálni a feldolgozott művet bele-bele csempészve magvas gondolatokat amitől a 10-25 éves gondolkodni nem kívánó perszónák elájulnak. Eközben persze a tényleges értéke a videóknak a nullához konvergál.(a videók tartalma kb: szinopszis -> szereplők -> jó/szar) Ez leginkább a filmes részre vonatkozik, abból néztem párat anno, de csak azért mert kíváncsi voltam mekkora hülyeségeket tudnak állítani teljes bizonyossággal. Ráadásul ha humorral próbálkoznak az Dancsó-féle awkward lesz, ha valami nem tetszik nekik akkor fröcsögnek és emellett vannak azok amelyekben egy rossz blockbustert az egekig magasztalnak.
És ha valaki elmondja nekik a véleményüket és ez esetleg negatív, akkor bannal, komment törléssel, vagy a komment szekció teljes letiltásával oldják meg. Szóval véleményem szerint színvonalon aluli a társaság. -
ez mi a szar?:DD -
#50434 Szólj, ha kell egy support a kispadra. -
#50433 na jó hát érted, csinálj már itthon lolban bármit pierce-ék bandája nélkül
írnak amit akarnak, szarni rájuk, én konkrétan nem is vágtam hogy közük van hozzá, amíg itt fórumot nem lett megemlítve, pedig már vagy ~2 hete vágom hogy szerveződik
..pont ennyire érdekesek otherworld-ék.. -
#50432 Na várj. Az ő facebook oldalukon meg úgy van feltüntetve, hogy közel nekik köszönhető, hogy ez a dolog megvalósul idehaza. -
#50431 btw arwylék szervezik, az hogy bevonták az otherworldöt, k*rvára egy dolog -
#50430 Pedig tavalyelőtt ők csinálták a döntő közvetítést.
Amúgy silver elite master -
#50429 Vannak jó próbálkozásaik elismerem, viszont őket "összefüggésbe" hozni a League of Legends-szel. Néhány Stream közvetítésük alatt rákérdeztek, hogy szoktak-e LoL-ozni. Válaszul meg olyanokat mondtak, hogy így szar a LoL, meg úgy szar a LoL (+ az se normális aki azzal játszik + az is idióta aki cosplay-ezik), most meg ők szponzorálják ezt a dolgot. Ez a tipikusan, hogyan csinálj segget a szádból esete.
Nemtom, de ha nekem valamilyen játék nem tetszik, akkor a későbbiekben sem fogom szponzorálni és verni a mellem, hogy segítettem, hogy Magyarországon befusson, csak azért mert népszerű, miközben "lenézem és kinevetem" a (hazai) LoL játékosokat.
Az ilyesfajta álszenteskedésből már kinőttem, de úgy látom vannak akik még nem.
Ebben az a szép, hogy ők megmutatják nekem azt is, hogy én milyen ne legyek. Minden nap tanul valamit az ember!
Ettől függetlenül vannak jó elképzeléseik/kritikáik, de attól még nem ők lesznek a non-plus ultra kategória idehaza.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.02.09. 22:00:35 -
#50428 ha nem 2000es accod lenne, most olyan real elon lennél ahol ilyen nem történik meg SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!na jó faszt, mindenhol megtörténik -
#50427 nyugi első meccs fizz mid shaco jungle wu adc... :) -
#50426 amint jonny szkriptje vagy mije frissít és te diamond vagy, automatikusan elérhetetlenné válik a topik nekem -
#50425 edward ha kell vihető fantasyn -
#50424 Shirin Stronghold videója nagyon beteg. :DD
oh boy:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
roni készítsd az unfav gombot kappa
Utoljára szerkesztette: sadface, 2015.02.09. 20:52:52 -
#50423 otherworld.hu imádom őket, a kedvenc dilettánsaim ever -
#50422 Szponzor: Otherworld.hu
Nabaz+ -
#50421 kriszcsönékkel mivan? -
#50420 elindult az esportfeszt magyar verseny honlapja, ahova egyébként perpill keresek _komoly_ csapatot -
#50419 euVesztnek nem is kell :p -
#50418 szerintem felesleges -
#50417 jöhet