53877
0MWkPbn.jpg
  • j0nNyKa
    bocs nem hivatalos oldalról van, csak a játék fájljaiból
  • Különc
    EU Balkán Challenger vok

Szerk: és best jungler a házban
    Utoljára szerkesztette: Különc, 2015.02.13. 00:00:53
  • zozoalma
    Eune (itt lakunk vagy mi a fene :)
    Utoljára szerkesztette: zozoalma, 2015.02.12. 23:56:41
  • j0nNyKa
    melyik szerveren vagy, valami fungame mehet
  • zozoalma
    Egyszer igy az SG-fórumos csapattal szivesen játszanék egyet (persze unranked ) , hátha sokat sokat tanulhatnék belöle :)
    Persze TS- használattal .
  • zozoalma
    Persze , de ha a csapat nem tudja kihasznáni az ultiját akkor nem ér sokat .
    Maokai ultija azért tankosabb :D
  • Darthmushroom
    első héten volt egy Sion aki jó volt, talán valami 3 vagy 4:0ba is volt,de a végén vesztettek így is ha jól emlékszek.
  • j0nNyKa
    pedig az ötlet jó volt

Overpow tried to counter Maokai with the Lumberjack skin, sadly it didn't work.
  • zozoalma
    Hát valahogy a Sion tankoknak nem megy a játék , úgy veszem észre a többi tank karakter kicsit erősebb .
  • Darthmushroom
    nagyon sima volt ez az UOL meccs, bár az első nap mindig jól megy Nekik. a holnapira kíváncsi leszek, h végre nyernek e a második nap.
  • TBTPumpa
  • Darthmushroom
    hát ez gáz.. nézőknek is rossz h ilyen csúszások vannak, de a játékosoknak még rosszabb lehet.
  • j0nNyKa
    szokásos problémák miatt csúsztak, ami mostanság van
  • Különc
    Gambit default nem áll meg 60 percnél előbb szóval ja
  • Darthmushroom
    most komolyan még a csak mai második meccs indul (h2k vs ele) úgy h 8óra elmúlt? :O
  • BEAST #50481
    Xerath érdekesnek tűnik, most jobban tetszik, mint Velkoz. Reksait még nem játszottam, nem tudom mennyire állna kézre.
  • j0nNyKa
    én agyalok hogy nekiállok a játék élvezete miatt tolni, volibear, reksai ha tanky akarok lenni, velkoz xerath ha carry
  • BEAST #50479
    Lanen még nincs gond, de nagyobb harcokban a sok ugráló, pattogó meg bruiser vadállat között mindig elveszek. Morganat még mindig bannolják, szóval marad Thresh/Janna, vagy meg kell tanulnom Leonat/Braumot használni.
  • szkript
    hát a heti ingyenes engem hidegen hagy mert megvan minden champxD
  • j0nNyKa
    mer most zyra nagyon nem meta, én is pihentetni készülöm egy darabig
  • BEAST #50476
    Majd szólj ha rankedet játszol. Különórákra lesz szükségem, mert valahogy semmi sem jön össze megint. :D
  • j0nNyKa
    lehet mindkettő az oka, de sokan panaszkodnak mostanság ilyesmikre, azt mondanám hogy inkább kliens
    also egyszerű, teszeld le havernál / másik gépen ugyanazon a hálózaton otthon / munkahelyen / iskolában stb
  • Balázs 17
    Sziasztok!

Az miért lehet, ha elvesztem a játék szerint a kapcsolatot (persze nem), bejön az attention szöveg és onnantól csak úgy tudok visszamenni a játékba, ha az egész lol-t bezárom, nincs már az mint régen, hogy magától csatlakozik 1-2sec után, vagy kilépek és simán reconnect
    sima reconnectel nem jön be a töltőképernyő se
    csak ha feladatkezelőben bezárom a játékot és újra login stb.
    most a kliens ilyen szar vagy nálam szarakodik vmi,
  • SzirmosSzisza
    http://na.leagueoflegends.com/en/news/game-updates/features/meet-your-nemesis-draft

ahogy nézem tl;dr: te választod ellenség hősét, battle boostot meg mintha meccse elején lenne venni RP-ért.
  • zozoalma
    Valaki látott már leirást a nemesis draftról, hogy a battle boostot ki miért adja ?
  • zozoalma
    Hát az .
    Mindig support karaktert bannolnak , mert azzal nehéz nekik játszani .
    Én legalább igy olyan hősökkel is játszhatok ami nincs benne a heti ingyenesbe ez tetszik benne .
  • szkript
    hát ez a nemesis draft szörnyű:D olyan tard emberkéket kaptam akik yi meg aniviát meg kb az összes op champet odaadták enemynek xD
    pedig poén lehetne , ha az enemy nem tudná hogyan kell pickelni D:
  • zozoalma
    987MB a 8G ból
  • sadface #50468
    nekem 2x meg az első gameben 10 fps-em volt végig de azóta jó szóval /cry
    +1: nektek mennyit eszik ez a hulladék a memóriából?
  • j0nNyKa
    igen
  • zozoalma
    Sziasztok
    Patch nap miatt lehet hogy iszonyatosan laggol a játék ?
    Meg álladoan dc-zik az összes csapattárs :(
  • SzirmosSzisza
    Nekem mióta új személyi számítógépem van tisztára jól működik, EUNE->EUW váltás se 2 perc már.
  • j0nNyKa
    1x elszállt nálam, utána újraindítottam és ment mint az ágybaszarás
  • sadface #50463
    mekkora kula már megint a patcher..
  • jazzy
    Jonny loves Moobeat, HA!
    Utoljára szerkesztette: jazzy, 2015.02.11. 14:41:47
  • j0nNyKa
    pontosan ez volt a modani valóm ket, pontosan ez.
    ennyiben maradhatunk is, úgy érzem.
  • SzirmosSzisza
    Kint szokott lenni, én leírtam a véleményem, ha nem tetszik úgyis az lesz amit te akarsz, mert moderátor vagy (mint már kifejetetted).
  • Különc
    Most erre linkelnék egy .gifet, de nem szabad mert nem lol related és nem redditről van
  • j0nNyKa
    elnézést hogy grammra ugyanaz ott van a linkemen, és még több is, képekkel és videókkal illusztrálva pl a skineket
    legközelebb ami nem redditről jön, azt eszembe se jut majd linkelni.
  • SzirmosSzisza
    Nem olvastam végig, de inkább linkeljük a hivatalos oldalt, mint egy fan siteot.