53877
-
#50496 bocs nem hivatalos oldalról van, csak a játék fájljaiból
-
#50495 EU Balkán Challenger vok
Szerk: és best jungler a házban
Utoljára szerkesztette: Különc, 2015.02.13. 00:00:53 -
zozoalma #50494 Eune (itt lakunk vagy mi a fene :)
Utoljára szerkesztette: zozoalma, 2015.02.12. 23:56:41 -
#50493 melyik szerveren vagy, valami fungame mehet -
zozoalma #50492 Egyszer igy az SG-fórumos csapattal szivesen játszanék egyet (persze unranked ) , hátha sokat sokat tanulhatnék belöle :)
Persze TS- használattal . -
zozoalma #50491 Persze , de ha a csapat nem tudja kihasznáni az ultiját akkor nem ér sokat .
Maokai ultija azért tankosabb :D -
#50490 első héten volt egy Sion aki jó volt, talán valami 3 vagy 4:0ba is volt,de a végén vesztettek így is ha jól emlékszek. -
#50489 pedig az ötlet jó volt
Overpow tried to counter Maokai with the Lumberjack skin, sadly it didn't work. -
zozoalma #50488 Hát valahogy a Sion tankoknak nem megy a játék , úgy veszem észre a többi tank karakter kicsit erősebb .
-
#50487 nagyon sima volt ez az UOL meccs, bár az első nap mindig jól megy Nekik. a holnapira kíváncsi leszek, h végre nyernek e a második nap. -
#50486 -
#50485 hát ez gáz.. nézőknek is rossz h ilyen csúszások vannak, de a játékosoknak még rosszabb lehet. -
#50484 szokásos problémák miatt csúsztak, ami mostanság van -
#50483 Gambit default nem áll meg 60 percnél előbb szóval ja -
#50482 most komolyan még a csak mai második meccs indul (h2k vs ele) úgy h 8óra elmúlt? :O -
#50481 Xerath érdekesnek tűnik, most jobban tetszik, mint Velkoz. Reksait még nem játszottam, nem tudom mennyire állna kézre. -
#50480 én agyalok hogy nekiállok a játék élvezete miatt tolni, volibear, reksai ha tanky akarok lenni, velkoz xerath ha carry -
#50479 Lanen még nincs gond, de nagyobb harcokban a sok ugráló, pattogó meg bruiser vadállat között mindig elveszek. Morganat még mindig bannolják, szóval marad Thresh/Janna, vagy meg kell tanulnom Leonat/Braumot használni. -
szkript #50478 hát a heti ingyenes engem hidegen hagy mert megvan minden champxD -
#50477 mer most zyra nagyon nem meta, én is pihentetni készülöm egy darabig -
#50476 Majd szólj ha rankedet játszol. Különórákra lesz szükségem, mert valahogy semmi sem jön össze megint. :D -
#50475 lehet mindkettő az oka, de sokan panaszkodnak mostanság ilyesmikre, azt mondanám hogy inkább kliens
also egyszerű, teszeld le havernál / másik gépen ugyanazon a hálózaton otthon / munkahelyen / iskolában stb -
Balázs 17 #50474 Sziasztok!
Az miért lehet, ha elvesztem a játék szerint a kapcsolatot (persze nem), bejön az attention szöveg és onnantól csak úgy tudok visszamenni a játékba, ha az egész lol-t bezárom, nincs már az mint régen, hogy magától csatlakozik 1-2sec után, vagy kilépek és simán reconnect
sima reconnectel nem jön be a töltőképernyő se
csak ha feladatkezelőben bezárom a játékot és újra login stb.
most a kliens ilyen szar vagy nálam szarakodik vmi, -
#50473 http://na.leagueoflegends.com/en/news/game-updates/features/meet-your-nemesis-draft
ahogy nézem tl;dr: te választod ellenség hősét, battle boostot meg mintha meccse elején lenne venni RP-ért. -
zozoalma #50472 Valaki látott már leirást a nemesis draftról, hogy a battle boostot ki miért adja ? -
zozoalma #50471 Hát az .
Mindig support karaktert bannolnak , mert azzal nehéz nekik játszani .
Én legalább igy olyan hősökkel is játszhatok ami nincs benne a heti ingyenesbe ez tetszik benne .
-
szkript #50470 hát ez a nemesis draft szörnyű:D olyan tard emberkéket kaptam akik yi meg aniviát meg kb az összes op champet odaadták enemynek xD
pedig poén lehetne , ha az enemy nem tudná hogyan kell pickelni D: -
zozoalma #50469 987MB a 8G ból -
#50468 nekem 2x meg az első gameben 10 fps-em volt végig de azóta jó szóval /cry
+1: nektek mennyit eszik ez a hulladék a memóriából? -
#50467 igen -
zozoalma #50466 Sziasztok
Patch nap miatt lehet hogy iszonyatosan laggol a játék ?
Meg álladoan dc-zik az összes csapattárs :( -
#50465 Nekem mióta új személyi számítógépem van tisztára jól működik, EUNE->EUW váltás se 2 perc már. -
#50464 1x elszállt nálam, utána újraindítottam és ment mint az ágybaszarás -
#50463 mekkora kula már megint a patcher.. -
#50462 Jonny loves Moobeat, HA!
Utoljára szerkesztette: jazzy, 2015.02.11. 14:41:47 -
#50461 pontosan ez volt a modani valóm ket, pontosan ez.
ennyiben maradhatunk is, úgy érzem. -
#50460 Kint szokott lenni, én leírtam a véleményem, ha nem tetszik úgyis az lesz amit te akarsz, mert moderátor vagy (mint már kifejetetted). -
#50459 Most erre linkelnék egy .gifet, de nem szabad mert nem lol related és nem redditről van -
#50458 elnézést hogy grammra ugyanaz ott van a linkemen, és még több is, képekkel és videókkal illusztrálva pl a skineket
legközelebb ami nem redditről jön, azt eszembe se jut majd linkelni. -
#50457 Nem olvastam végig, de inkább linkeljük a hivatalos oldalt, mint egy fan siteot.