League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Csak annyi hozzáfûznivalóm van a gyõztes csapathoz, hogy mikor a meccs végén kiderült , hogy magyarok megkértük õket játszunk egy normális meccset. De természetesen akiknek heti egy ilyen szerencsés meccsük van nem vállalták a visszavágó kockázatát. Szóval sok sikert a következõ fun csapathoz valamikor 100 meccs múlva talán lesz még egy ilyen meccsed ha szerencséd van 😄
Nem tudja valaki, ha a skint váltok vissza, és akciósan vettem akkor az akciós rp-t adják vissza, vagy a teljes árat ?
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
...
...
Elég érdekes team comp, 5 tanky dps, eléggé OP az összes, borzasztó lose sorozatom után most már jó volt kicsit nyerni is 😄
...
Nem értem egyébként miért erõltetik ezt az assassin dolgot, nem bírják balanceolni.
...
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Most meg champion selectig jutottam amikor is egy Ashe,Garen,Nocturne,GP pick aztán instalock.
Én(fiddles):4 ad really?
Garen: solo up
GP: me mid
Én(fiddlesticks): im mid
GP: GTFO I GO MID!!!
oké, dodge<#mf2>#mf2>
...
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
- MERT HONBAN MEG VAN OLDVA A LEAVE NYOMORÉK LOL! Felmentem, 4 gamebõl 3ból leaveltek. meg van ám oldva bizony.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Parasite Eve 2, best game EVER!
Engem amúgy nem zavar.

...