League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én voltam az 1 10es Janna azon a fun meccsen.
Különc
De nagy az arc, bemutatkoznál kérlek?

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

😄😄 Zsír, hogy a napi fun game-ünket valaki kilinkeli 😄
Csak annyi hozzáfûznivalóm van a gyõztes csapathoz, hogy mikor a meccs végén kiderült , hogy magyarok megkértük õket játszunk egy normális meccset. De természetesen akiknek heti egy ilyen szerencsés meccsük van nem vállalták a visszavágó kockázatát. Szóval sok sikert a következõ fun csapathoz valamikor 100 meccs múlva talán lesz még egy ilyen meccsed ha szerencséd van 😄
Grr1234
Nem a teljes árat adják vissza.

FrostBite
Az én csapatomban is volt a héten egy dps Janna, jól játszott és Xin Zhaot bedarálta 1v1be.

Nem tudja valaki, ha a skint váltok vissza, és akciósan vettem akkor az akciós rp-t adják vissza, vagy a teljes árat ?

NagyiBMX
Köszönöm!!!<#eljen><#worship>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

NagyiBMX
Ha elszeretnék adni champokat akkor mit tegyek ? Hova irjak, Mit irjak?<#worship>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

ronihun
SK megy Kínába, most verték el a Milleniumot 2-1re, vicces volt ahogy örültek, oce persze szokás szerint ordibált 😄

...

ronihun
jah, a vicc az, hogy azt hinné az ember hogy elõször játszik Jannával, mert ingyenes, de skinje volt szóval valószinüleg trollkodott vagy nem tudom 😄

...

Grr1234
Bazki, itemeket most nézem... <#merges2>

Grr1234
Jó kis statok voltak. 0/8 Tryda, 1/10 Janna... 😄

ronihun

Elég érdekes team comp, 5 tanky dps, eléggé OP az összes, borzasztó lose sorozatom után most már jó volt kicsit nyerni is 😄

...

Jungle teemo, 8-4-12. Mondjuk ellen elég béna kellett, hogy legyen, mert 4v5 ben nyertünk.

ronihun
lehet hogy majd ezzel együtt jön a stealth-rework, nekem mondjuk tetszik ez az uj champ

...

Különc
Szokásos "INSANE OMFG DMG", 2 hit a 3 szinttel kisebb top solo Veigart az új, 20 percnél 27 killel rendelkezõ hõssel Spotlight majd megmutatja mit is tud a hõs.

Nem értem egyébként miért erõltetik ezt az assassin dolgot, nem bírják balanceolni.

ronihun
most meg laneudyrral voltunk, 1v2be persze mert ellenfél soha nem dzsungelezik, na mindegy le 1v2öztem öket stb tök jol ment az egész csapatnak, aztán diveoltuk öket többször, nemtudom mért, és elég szarul jöttünk ki belöle, aztán teemo osztotta hogy sorakát focusáljuk, miközbe a brandjük ölt meg kb egyedül mindenkit,aztán akalink leavelt folytatták a veszekedést aztán surrender... na mindegy ellenünk volt soraka,morde,brand OP.

...

SzirmosSzisza
Frissült amúgy Dominion oldala, vannak új videók, meg helyszínek leírása, illetve játékmenet is.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Grr1234
ronihun
Na összekerültem valami lengyel v tökömtudja milyen kettes premadedel és meglepõ módon valami hihetetlen szarok voltak, egy Ashe mid és egy Amumu jungle volt, aztán amumu nem csak afk volt egy darabig hanem utána még feedelt is, Ashe meg borzasztoan last hitelt és szar itemeket vett, és olyan nyilakat lõtt hogy rossz volt nézni, sajnálom mert a másik kettõ player jó volt, de hát mikor az Ashe ott marad védeni miközbe ace van és pusholnánk, fõleg hogy mondta neki rumble h menjen pusholni, na mindegy.

Most meg champion selectig jutottam amikor is egy Ashe,Garen,Nocturne,GP pick aztán instalock.

Én(fiddles):4 ad really?
Garen: solo up
GP: me mid
Én(fiddlesticks): im mid
GP: GTFO I GO MID!!!

oké, dodge<#mf2>

...

volt róla szó hogy konkrétan mikortól lehet váltani és hányszor? ha igen akkor légyszi mutasd meg...

SzirmosSzisza
Ez nem a Trynd skin ?

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Grr1234
de volt.

marha jó, ez mekkora patkányság, semmi normális infó nem volt róla hogy mikortól van rá lehetõség meg hányszor lehet meg ilyenek....

csak 1 szer lehet ingyen átmenni

account transferrõl, egyik ismerõsöm átment westre ingyen, és nem tud visszajönni, csak rp-ért, most nem azért, de nem arról volt szó hogy egy darabig ingyen lehet átmenni és akár vissza is jönni?

szucsy89

instant buy
pluhi
1-2 core itemen túl már úgyis dinamikusan választasz a meccs alakulásától függõen. Amúgy nem lenne szar egy profilban megadott per kari választék, de megoldani kényelmesen nem olyan egyszerû.
crackyS
ott marad örökké

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

Szasztok! véletlenül nem tudjátok meg lehet e változtatni a kezdõ tárgyakat amik felül vannak ha vásárolok. vagy mindig fejbe kell tartanom mi a jó nekem?
olaffal junglézok egy ideje,elég jó, de dragont nem bírom megölni egyedül, lv 7-8 ig,ez a baj

Különc
Gangplank nagyon jó jungleben, Teemo nem, és nem lehet mindennel "erdõzni" JÓL

Ti hogyan látjátok, szerintem mindennel lehet erdõzni. Most (nemrég) toltam egy-egy erdõzõs gangplanket és teemot. Persze vesztettünk, de nem maradtam el se szintben se pénzben a dual lanesektõl. (és így ugye esélyünk volt két solo lanen)

jazzy
Én felmentem kipróbálni HoN-t hun csatin már 15en sírtak, hogy mióta ingyenes, azóta fos.

- MERT HONBAN MEG VAN OLDVA A LEAVE NYOMORÉK LOL! Felmentem, 4 gamebõl 3ból leaveltek. meg van ám oldva bizony.
MINDENHOL ismétlem MINDENHOL , LESZNEK ,noobok, idióták, feederek, kisgyerekek akik nem bírnak a vérükkel, ezalol ez a játék sincs felmentve mivel ingyenes, nincs olyan játék közeg ahol normális keretek között hibátlanul, zökkenõmentesen menne a játékmenet, kivételek a fizetõsek, hon is mekkora szar lesz csak figyeljétek meg.

szerintem itt westen nincs sok noob.
Grr1234
Mivan...? A lengyeleknél jobb fej emberek nincsenek. De tényleg.

Unknow
Igen, pontosan errõl van szó XDDD
Fpocok
Elk*rtam.

Szóval

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://www.youtube-nocookie.com/v/LNBjMRvOB5M?version=3&hl=hu_HU&hd=1

Parasite Eve 2, best game EVER!

Különc
Magad nevében

Unknow
Miért? Miben beszéljek rólad? E/1-ben nem megy. Ha valakirõl beszél az ember az általában E/3. Javíts ki ha tévedek.

Engem amúgy nem zavar.
Különc
Ebben van valami

ronihun
szerintem ha át is akarsz menni várj még vele, mert mindenki mostanában fog transferelni, szóval a nubok is átmehetnek ugyanugy, vissza meg már nem jöhetsz ingyen, meg egyébként nem hiszem hogy akkor változás lenne, de te dolgod mondjuk, a lényeg ha átmész majd mesélj milyen.

...

szucsy89
😄 hát lehet igazad van... tény hogy nekem is elegem van már a sok k.csög lengyelbõl, egybõl azzal indítanak hogy "ugly hungarians i hate u" epdig hozzájuk sem szólunk 😄
Különc
Jó lenne ha nem E/3-ban beszélnél rólam, és ha átakarok menni? Téged mit zavar?

Különc
Szerintem botrányos ami Easten van, megvárom mit mondanak a többiek elõbb, de a tököm tele van Easttel tényleg. AZ igazság odaát van

Unknow
Egyel több lesz ha átmegy <#eplus2> Na de most komolyan , nem értem ,hogy mit vár a transfertõl. Azt hiszi, hogy attól, hogy átmegy már skillesebb lesz, több gamet nyer és stb? Akkor is lesz majd kire fogni,hogy miattuk nem megy. "Szemét Spanyolok, Franciák!!!" Végülis mindegy, csak ne az õ hibája legyen majd 😛
szucsy89
miért? sztem westen is ugyanannyi nub van 😄
Különc
Asszem igénybe is fogom venni