League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
lehet csak túl fáradt vagyok : |
gtronic : Nem csak custom gameben lehet megcsinálni, csak a videó készítõje szerintem így könnyebben tudta demonstrálni mert customba ki tud lépni, normál meccsbõl meg nem tud instant ki-be lépkedni, ha nem sikerül.
mostanság egyre több ilyet kapok .
Shen support tanknak nem rossz az ultijával, de a tauntja túl gyenge ahhoz, hogy sokáig magán tartsa az ellent. Ráadásul a pajzsa sem olyan jó már, sokszor rég meghal a társ mire odaérnék.
Amumu, Rammus, Leona, Morde, Malphite lenne nálam a tankok sorrendje. Bár mordenak nincs se tauntja, se hatalmas mindent eldöntõ cc skillje, de tud olyan erõs lenni tank builden is, hogy vagy foglalkozni kell vele, vagy menekülni elõle.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
2. ez nekem bonyolult, és unalmas : S
A másik, lenne egy olyan kérdésem, hogy kinek mi a véleménye Shenrõl.
Nekem 400+ meccsem van eddig és kb 250 meccset vele játszottam le.
Elég sûrûn kapom mindig, hogy Shen így useless, úgy usless.Bár amikor általában ezeket bekapom a meccs végén mindig mosolygok.Ezt csak azért kérdezem, mert én kipróbáltam a "tanknak" nevezett champeket, de shenen kívül egyik champet se éreztem kimondottan tanknak(Malphot szoktam még sûrûn tanknak használni 😛), sokan mondták, hogy Leona elég jó tank, de nem volt még alkalmam kipróbálni. (Rammust direkt nem említettem, mert nem vagyok vele valami jó. xD)
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Lenne olyan kérdésem, hogy a megvett championokat nem lehet valahogyan visszaváltani/visszaváltatni? Mert szerintem már nem fogok 1-2 championnal játszani többet 😄 és nem lenne rossz ha érte kapnék pontot vagy valamit.
Elõre is köszi a választ.
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
Hide and fear, Cobra Commander is here !
mindenesetre én élveztem, szóval elértétek a célt, mondjuk azért annyit kérdeznék, attól fun meccs nektek, hogy direkt vesztetek, vagy csak olyan championokkel játszotok akikkel amugy nem? na mindegy, igen sajnos be kell osztanom ezt a heti egy gyõzelmet<#bohoc>#bohoc>
...