League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
amúgy igen cho 1350 lett, vele együtt még 2 hõs, 1-2 hete történt a dolog.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Nem a legjobb, de lehet vele játszani, még nincs eve szintjén azért.
Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United
+ESL, elképesztõ, ezért a riot ip boostal pótolhat, mert már hozzá szoktam az elõkelõ riotosokhoz :$
ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |
ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |
- Ha van jungle enemybe, free kill ,beállsz bokorba beteszed 2 mini rakétát,megdobod E vel stun, W, aztán ulti, + ignite ajándékba, azt heloszia : D
Ennyit tudok jelenleg : S
spells: Teleport, és ingite.
runák meg mana reg, ap, pici hp reg jelenleg.
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
ki hogy áll vele kapcsolatba? : D
Rogerke: hát most reggel küldtem az üzenetet, szal türelmesen várok.
(nemtudom mennyi idõ ennek a leforgása)
Másik téma írtam a supportnak, 2 champot,és 1 skint fogok visszaváltani (refund), remélem "csak most csak nekem" megcsinálják ; D
Az viszont rohadtul pofátlan, hogy kérdezte TB, hogy mivan a spectatorral... aztán jött a bullshit szöveg, de dátumot nem mondtak.
Pár hónappal ezelõtt az volt, HOGY DREAMHACK UTÁN nem sokkal. Hazudozó köcsögök.
Parasite Eve 2, best game EVER!
gtronic: Én amikor kijött Wukong egybõl megvettem, játszottam egy normált és nyertem, akkor úgy voltam vele, hogy nem egy nagy szám.
Utána ment is a süllyesztõbe egészen két nappal ezelõttig.Elõvettem megint, és megváltozott a véleményem, nekem nincs vele gondom se a játék elején se a végén. Igaz nem csinál hatalmas sebzést, de elég nagy kárt lehet vele okozni.A buildelést szerintem meg mindig az adott helyzet szerint kell alakítani, én egyedül a rúnákat szoktam megnézni, hogy ki mit használ az adott championhoz, és azt is csak viszonyításképp nézem.
Aullah: belerakhatom, nem szólt senki én meg sose néztem az az oldalt 😊
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Swain jelenleg milyen? múltkor hallotam hogy nerf kalapács leütött rá, azóta semmi?
Vaynet, Renekton, blitzet., szeretném mostanság megvenni : )
3 igazán jó hõs, 3 különbözõ poszton : )
Amúgy SG-s játékos lista picit akadozik, valszeg Google doksis lesz, nem saját fejlesztés :/