League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Különc
Én uninstallálnám a gamet ha Evelynn ölne meg a jelenlegi körülmények között

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

FrostBite
Rég volt már, hogy így tudom meg egy magyar gyarapítja a csapatom <#falbav>

jazzy
<#idiota>

Igen Cho'gath, Taric 1350-es lett, Annie meg 450-es.
Fabio Capello
le sigh.

Nem voltam egy hétig, rohadtul nem olvastam vissza ennyit 😄

please dont : S
amúgy igen cho 1350 lett, vele együtt még 2 hõs, 1-2 hete történt a dolog.

Különc
5. oldal aljától a tetejéig végig facepalm képekkel, nézd meg

szerintem jó, megveszed azt a dmg alapuló mana itemet, dobálod mint állat õket ,tud stunolni, terület lassítás, teamfightokba elmegy .

Nem a legjobb, de lehet vele játszani, még nincs eve szintjén azért.

Fabio Capello
wait, what?

<#nevetes2><#hehe>

jazzy
czdano feltörte az sg accod?
Fabio Capello
Gyerekek én látom rosszul, vagy cho tényleg 1350-es champ lett?

[Rush]
most buffolták<#hawaii>

hTTp://ror.hu/

JSbyMSI8800
Nerf óta nem éri meg!

Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United

1,5 hét, hát akkor nem is élem bele magam 😄

+ESL, elképesztõ, ezért a riot ip boostal pótolhat, mert már hozzá szoktam az elõkelõ riotosokhoz :$

de lehet hogy most ESL miatt kicsit várnod kell. (SRY DUPLAPOST miatt)

ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |

nekem 1,5 hét volt de haveromnak volt ugy hogy 3 skint cserélt vissza neki 2 nap alatt lecsengett

ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |

Pantheon mennyire jó hõs érdemes kiváltani ?
Elég silány véleményem van még csak,felszínes de biztos, mini turret mindig közeledbe legyen, w- szórakozhatsz, ilyen 5mp szedegetek a ellenfél hp- ját, rohadt idegölõ számára, teamfight-ba bedobod 2 turretet,aztán ulti, közbe W,W,E,W, spawnolod mint állat , de mindig tartsd a tisztes távolságot az ellenféltõl.

- Ha van jungle enemybe, free kill ,beállsz bokorba beteszed 2 mini rakétát,megdobod E vel stun, W, aztán ulti, + ignite ajándékba, azt heloszia : D

Ennyit tudok jelenleg : S

spells: Teleport, és ingite.
runák meg mana reg, ap, pici hp reg jelenleg.

Fec papa
okok, akkor majd nap végén. 😄

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

NagyiBMX
LoL neved ASD:😄_S:SADS😄DDD

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

SzirmosSzisza
Küld el megint, majd kitörlöm a régit 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

NagyiBMX
gondolkodom rajta énis, véleményt tudsz mondani?

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

heimert megvettem, és nem csalódtam : )

ki hogy áll vele kapcsolatba? : D

Rogerke: hát most reggel küldtem az üzenetet, szal türelmesen várok.
(nemtudom mennyi idõ ennek a leforgása)

Fec papa
Cat, ELOt hol tudom átírni?

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

nekemis megcsinálták szal neked is megfogják : )

Szerintem wukong unalmas is, nem sok elképzelés szerint buildolható, jungle off, egyedül lanon,de ott se mindig állja meg a helyét : S

Másik téma írtam a supportnak, 2 champot,és 1 skint fogok visszaváltani (refund), remélem "csak most csak nekem" megcsinálják ; D

hozzá szoktunk már nem?

Fpocok
Rengeteg új infó van benne, lehet szemezgetni.
Az viszont rohadtul pofátlan, hogy kérdezte TB, hogy mivan a spectatorral... aztán jött a bullshit szöveg, de dátumot nem mondtak.
Pár hónappal ezelõtt az volt, HOGY DREAMHACK UTÁN nem sokkal. Hazudozó köcsögök.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
World Exclusive : League of Legends : Dominion - complete match with commentary

FrostBite
Én eddig csak 2 Skarnert láttam jól játszani 😞

szucsy89
Én Skarnerrel vagyok ugyanígy...
FrostBite
Na meg a community...

gtronic: Én amikor kijött Wukong egybõl megvettem, játszottam egy normált és nyertem, akkor úgy voltam vele, hogy nem egy nagy szám.
Utána ment is a süllyesztõbe egészen két nappal ezelõttig.Elõvettem megint, és megváltozott a véleményem, nekem nincs vele gondom se a játék elején se a végén. Igaz nem csinál hatalmas sebzést, de elég nagy kárt lehet vele okozni.A buildelést szerintem meg mindig az adott helyzet szerint kell alakítani, én egyedül a rúnákat szoktam megnézni, hogy ki mit használ az adott championhoz, és azt is csak viszonyításképp nézem.

Különc
Nem valami nívós oldal

SzirmosSzisza
Pedig benne vagy a doksiban.

Aullah: belerakhatom, nem szólt senki én meg sose néztem az az oldalt 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Ok tárgytalan, hülye módon nem a felirakozásra mentem elõször hanem a listára, így már jó.

Próbáltam kitölteni de nem engedi.

Fpocok
Bár igazából nem akarok kötözködni, tényleg nem, meg nem is érdekem, de a linekeknél nincs benne a lol hungary oldal. Nem vagyok érdekelt semmiben, csak azt hittem, hogy azt is belerakod.

SzirmosSzisza
Van új játékos lista, tudom volt régi is, de ott úgyse volt East/West, szóval alapból is ki kellett volna tölteni újból.

Írnom kéne a supportnak, én ezt a wukongot nem értem miért vettem meg, egy dolog hogy jól nézz ki, de nem valami értelmes szerintem, normális buildot még nem találtam hozzá,ami laten és eralyn is megállja a helyét .

Swain jelenleg milyen? múltkor hallotam hogy nerf kalapács leütött rá, azóta semmi?

Vaynet, Renekton, blitzet., szeretném mostanság megvenni : )
3 igazán jó hõs, 3 különbözõ poszton : )

SzirmosSzisza
<#hehe>

Amúgy SG-s játékos lista picit akadozik, valszeg Google doksis lesz, nem saját fejlesztés :/

szucsy89
Okok, no problem, próbáld ki nyugodtan megéri 😊

Én warcraft 3 map keresgélés közben akadtam erre a gémre, nem is tudtam, hogy létezik. 😄
Fpocok
Látták az új designt, és gondolták kipróbálják 😄

szucsy89
Van.

(mi most ez a sok új játékos? 😄)
roland4
Sziasztok! a játéknak van európai verziója?
Grr1234
Akkor szarakodik. Mostanában elõfordul... kattintgass addig, amíg nem jön be. :p

Rákattintok de nem jön be semmi csak egy fekete ablak.
Grr1234
store

Sziasztok, új vagyok ebben a játékban és azt szeretném megkérdezni hõsöket hol tudok venni ?
SzirmosSzisza
Új Explorer alatt megy csak sajnos :/
De a Hasznos oldalaknak ott is kéne mennie.