League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem XP-n explorerben sem megy és a felsõ kép is hiányzik, win7 operán jó.

FrostBite
Csak nálam nem megy a fixálás, és a Hasznos oldalak link ?

Fabio Capello
manája.

Morgana-nak manaja vagy energiája van?

meg ottvan még Rumble is (õ magát fõzi fel folyamatosan a spell használattal bizonyos % felett erõsíti a spelleket 100% viszont selfcc: silenceli magát)
crackyS
meg van ami hp-t használ castoláshoz

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

Különc
...és fury

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

SzirmosSzisza
Van mana, energia, meg semmi. Energia gyorsabban visszatöltõdik, mana az nem. Ha nincs semmi, akkor nem kell semmi a skillhez, csak a CD miatt nem tudod spamelni.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

crackyS
minden hõsnek más, legtöbbnek mana

Ami az életcsík alatt van, amit a skillek használnak az Mana vagy Energia? Vagy mi a külömbség?

szucsy89
a hasznos oldalak mellett lévõ # jellel tudod fixálni
Fpocok
Kicsit fura, hogyha görgetem lefelé, akkor ryze teste elcsúszik 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

crackyS
jó az új külsõ, minden elismerésem<#worship>

FrostBite
PL: Van egy champ akinek a 2. skinjét szeretnéd akkor amikor kiválasztod a skines karid akkor annak is a 2. skinjét kell használni, ha a 3. vagy 4. skint szeretnél, akkor ugyan így 3. vagy 4. skint kell kiválasztani azon a championon amelyiket alkalmazod.

Rendben.köszönöm!

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Fpocok
Nem kell új. Ha már felraktad, akkor elindulásnál bal oldalt van, hogy choose region vagy mi. Ott átkapcsolod.

Egy kérdés még,hogy most akkor új kliens is kell vagy elég az új account(ami már kész is persze😊
Mert most mikor meglettem új regisztrációval akkor ott az áll,hogy "download eu nordic+east,windows" és mikor westre regeltem akkor "download eu west,windows" opció volt ott és ugye én a westeset is töltöttem le<#conf>

Fpocok
Csinálj újat.
A magyarok alapból a north easten vannak, szerintem ide érdemesebb.

Westre regisztráltam reggel:/
Lehet váltanom vagy új accountot kell csináljak,hogy East-en kezdjek?

Fpocok
North + Easten vannak a magyarok.
(Westesek még mindig élvezik amcsi szervereket? Egy ideje nem voltam hivatalos fórumon).

Fec papa
Kérdés: sikerült már többször is megcsinálnom, de hogy válaztod ki pontosan hogy melyik skint szeretnéd?

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Hello!
Új játékosnak melyik szerveren érdemes kezdeni?Eu west vagy East?Melyik a "lagmentesebb" és Magyarok hol többen?😊

FrostBite
Kicsit visszakanyarodva a skin bugra.Mûködik a nem releaselt skinekkel is. <#vigyor5> Kíváncsi vagyok, hogy ha meglátnának azokkal játszani és postolnák fórumra insta bann lenne-e ? xD

Gubberx
😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

SzirmosSzisza
De úgy tûnik már nem merik streamelni 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza
Elvileg vasárnapig van a verseny.

Ilyen dota2 gameplay nem lesz már? : S

SzirmosSzisza
Lehet fixálni a hátteret, hogy maradjon felül vagy ne, használjátok ahogy jobban tetszik 😊
#-re kell kattintani

Unknow
Így kell megbuktatni egy játékot mielõtt kijönne. ^^
Különc
Tiny akkorát sebez, hogy kilõtte a hálózatot

Fpocok
Amúgy tényleg nagyon jó lett az oldal... na majd nekem is segíthetsz fórum csicsásításban! <#idiota>

Fpocok
Nem a streammel van gond, hanem a játék.

SzirmosSzisza
Mivel ez a stream egy vicc, ezért még ma, csak be kell másznom a városba a monitoromért 😄

Különc
Most beállt

szucsy89
Nagyon jó lesz ez... kedvet is kaptam egy kis LoL-hoz 😄

Btw az 'SG játékos lista' menüpont mikor lesz elérhetõ?
Különc
15 percet bírt a játék probléma nélkül, nem rossz

Fpocok
Nem is vettem észre... nekem nem kell kommentár, nekem elég ha látom magát a játékot.

SzirmosSzisza
Kapcsold át angol kommentátorra :/

Fpocok
Nálam tökéletes a kép és hang is.

pluhi
Nálam elég fos a hang
Fpocok
APA KEZDÕDIK!

pluhi
Kezdõdik
SzirmosSzisza
Kezdõdik!

Fabio Capello
Semmilyen 😄 Még nincs semmi.

Valójában nem is lesz DOTA2, az egész átbaszás 😄

SzirmosSzisza
Elvileg már kéne mennie, de nem nagyon van semmi :/

szucsy89
Na, milyen? Nekem sajnos nem jön be a link 😞
Különc
Megjavút

Különc
Az általad linkelt oldal már nem jön be, tulajdonképpen semmilyen dota2.com-os oldal nem jön be, biztos alacsony az érdeklõdés...

SzirmosSzisza
30 perc és kezdõdik \o/

Fabio Capello
Ingyen RIOT K9 Nasus skin jár azoknak akik elmennek a Gamesconra Németországba, a többieknek 975 rp lesz.

Valakinek dojcse ismerõs aki szerezne nekem egy ingyenkártyát? 😄