League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jazzy
builded?
Jockey
miss fortune-rõl mi a véleményetek? most vettem meg nem rossz de úgy érzem nics elég burst damage-, egyernlõre attack speed+damage+lifesteel-re gyurtam. nagyon halékony is, gyakorlatilag ami melee az szétütim, de ami nem az is:-p

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

games4ever
Persze, hogy versenyben vannak. Tegnap hozták az összes meccsüket az A csoportban.

TSM még versenyben van egyébként vagy már kiestek?

Különc
Hajrá Fnatic!

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

daemonervosa
Szarul pickeltek+ wickd meg nagyon szar volt. Megérdemeltek, hogy kiessenek.

Trolling is a art.

games4ever
Jaja, GG-t hagyták, hogy Nidalee-val játszon. 😄 Jól tolta a dárdákat.

Különc
SKt csúnyán hazaküldték

Különc
Szerintem zseniális volt

szucsy89
kaptunk egy male vayne-t (legalábbis kinézetre)

gáz!
pluhi
Clairvoyance
tommyknockers
A CV mit is takar? Többi játékbeli kifejezéssel tisztában vagyok - nagyjából, de a CV-t nem tudom mit jelent 😄

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."

SzirmosSzisza
Na, most olvastam mi volt ez az epic CV, nem figyeltem elõtte
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Álltak 4en a bokorban és magukra CV-ztek, Ashe meg besétált oda 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza
Szegény SK, Dreamhackre se jutottak ki, itt is kikaptak :/

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza
Meh, még Baron se lett meg, remélem nincs vége :/

Fabio Capello
ha ocelote egyszer beindul lololol 😄

Különc
Hogy megszopatták már Candy Pandát xD

Fabio Capello
kezdõdik az fnatic vs. SK gaming.

Fabio Capello
99% hogy 6300-as lesz szvsz

Különc
1350-6300 ip között valahol, de ne kérdezd már meg minden karakternél

remek! : D
Árban merre fele? vagy ez még a jövõ titka?

Fabio Capello
kedden szerintem

nagyon szép kinézet, ilyesmire vártam : )
Várhatólag mikor kerül be?

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

biztos te is mondtad már magadba, " hogy rohadjon meg hogy leavelt" ez ugyanilyen : )

Csak nem értem hogy e-fajta emberi lényeknek mire van ilyen nagy arcuk, biztos hogy sorakával elvertem : S

RedDevilsza
Akkor kezeltesd magad.

Szeretem mikor 4v5be majdnem elverjük az enemyt, én sorakaval, 5/8/30 stattal 30 perc körül, irelia, skarner, caitlyn csapatom, a veigar lelépett az elsõ perctõl ugye, és úgy majdnem egy óránál late gameba elvernek, mert nem nagyon van tankunk, hát persze hogy beírják hogy gg noob, meg így noob úgy noobs, oda mennék azt az ilyeneknek kitaposnám a belét : )

SzirmosSzisza
Need😄

SzirmosSzisza
Januárban 😄
De ja, smurfel mentünk.

Unknow
Evelyn = slowoló ward
szucsy89
slowoló ward

whait. what?
Fpocok
Preview of the League of Legends: Dominion Livestream from 12pm-3pm Pacific, 21:00-00:00 CEST on August 19-21, 2011

Parasite Eve 2, best game EVER!

RedDevilsza
"slowoló warddal" ?

Unknow
Az még a mejai és stb nerf elõtt volt gondolom, mert azóta nem igazán vesz senki mejait. Az ha jól számolom kb egy éve történt. Egy slowoló warddal ,hogy most ownolni tudj, elég buta ellenfelet kell kifognod ^^
Különc
Minimális IQ, 125 és/vagy 400 gold és csõ. Teamfightban szintén hasztalan, de ugyanezt leírtam a másik 5 alregemmel már <#nevetes1>

Grr1234
...régen.

SzirmosSzisza
Régen lehetett vele faszán ownolni, ha megvolt a 20 stack 😄
Full AP Eve, ellenség nem mert kijönni torony alól, de még mid toronyról a szélsõ lanekre se mertek átmenni 😄

Unknow
Szerintem valami akkor sem stimm ott ahol egy Evelynnel "ownolhatsz", hacsak a csapatod másik 4 tagja nem carryz el, és te nem húzhatod be a killeket. Kb semmit nem ér most a karakter.
hát az átlaghoz képest, nem szar : )
normálnak inkább mondhatnám

Unknow
Olyan nincs ,hogy "nem gyenge enemy" ellen ha Evelynnel tudsz ownolni. Ez bizony fix.
SzirmosSzisza
Nem tudom mi megy most streamen, de luxluxlux 😄

FrostBite
Minél kevesebbet legyen Phreak <#vigyor2>, nekem teljesen ellenszenves az a csóka.Amikor meglátom Sebaj Tóbiás jut róla az eszembe, de kinek a pap kinek a paplan.

SzirmosSzisza
Stun nélkül nagyon kevés Evelynn, alapból is nehéz vele játszani ...

RedDevilsza
DE gyenge enemy ellen. Evelynn nevetségesen gyernge hõs, és attól hogy volt vele egy szerencsés meccsed, attól ez nem fog változni. És ezt nem csak én meg különc mondjuk hanem mindenki aki kicsit is ért a játékhoz, szóval felesleges ezen vitatkozni.

Különc
Gondolom...

you fail, elõbb toltam vele egy nagyon szép statot, és NEM gyenge enemy ellen : )

"minden agyban dõl el" ( ha érted az iróniát )

RedDevilsza
De ezek a kommentátorok csak engem irritálnak? Miért nincs Phreak+Nika? 😞

games4ever
A mostani TSM vs Millenium meccs elég izgalmas.

games4ever
A meccseket egyébként senki se nézni most?😊
Ha valakit érdekel 😉

SzirmosSzisza
Pedig van epic ... slowja <#idiota>