League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FrostBite
Ezek se unatkoznak.

Fabio Capello
még mindig meg lehet kapni a facebookos tristanát.

szucsy89
ja, meg chogatot is
Nem is vettem amíg nem értem el XD
Eszembe jutott valamikor ingyen megkaptuk Tristana-t ha regisztráltunk a facebookon lehet most is él s egész jó kis hõs az is.
Fec papa

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Grr1234
Nekem Teemo a 2. kedvencem (csakis Brand után), és én E skillt szoktam húzni, az ajánlott itemekkel, max 1-2-t cserélek. Remélem ez nem núbos. 😄

SzirmosSzisza
lvl 1-20on nem is érdemes rúnát venni 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza
Többi se rossz!

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Ha hozzászólhatok 1 jó tanács az elején érdemes olyan hõsöket venni ami egy rúna fajtát használ (AD/AP) rúnát meg level 20-tól tier 3-mast sok sok ip-t megspórolhatsz. Én így vettem a hõsöket
Annie
Nidalee
Mordekaiser
kennen
S egyiket se bántam meg, mindegyikük másban jobb s AP-s mindegyik De arra figyelj hogy rankeden banolni szokták Annie-t, Mordekaiser. Legalábbis a haver azt mondja én még csak 25-ös vagyok
SzirmosSzisza
need 😄

Különc
Teemot alapból hasztalannak tartom, a random nyomorékok meg fõleg nem tudnak vele játszani, azért (blabla Rainman azzal húzta az ELOját, ok de õ más szintet képvisel)

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Győri Devi
amilyen jó teamek voltak délelõtt most kapásból 3 meccs 4v5el indult természetesen az ellen javára... még jó hogy egyet így is megnyertünk
amúgy valami ördögi gép lehet a csapat kreálásnál mert a nyerõ sorozat után fail sorozat jön mindig

やられたらやり返す。倍返しだ!

FuRiONight
Végignyomtam a toturialokat, most 5vs5-öt tolok, Coop vs Al-t.

[PC GAMING]

SzirmosSzisza
Shop, narancssárga ikonja van. Ashe olcsó és egyik legjobb AD (attack damage) carry (õ öli az ellenfeleket :-D). 2 tutorialt mindenképpen játszd végig!

FuRiONight
Hogyan tudok karaktert vásárolni?

[PC GAMING]

ronihun
Ashe jó

...

Grr1234
Mert?

FuRiONight
nekem inkább a távolsági harcosok jönnek be, azokból mit ajánlanátok?

[PC GAMING]

Maak
Minden meccsert IP-t kapsz amibol a shopban tudsz venni championt/runat, yi 450ip-be kerul, ha megcsinalod a battle traininget az kabe meg is van belole.Szerintem probalgasd a free hosoket es az alapjan donts /minden heten van 10 hos akit kiprobalhatsz/ , hogy melyikuk jon be.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

FuRiONight
bocs, veigar a karakter neve

[PC GAMING]

FuRiONight
és melyik szinten kapom meg master yi-t? Igazából ashen és wergil (remélem jól írtam) kasztok jönnek be inkább. Ajánlat esetleg?

[PC GAMING]

Fabio Capello
én, csak jól titkolom 😄

amúgy Geo még ismertebb, számontartott játékos SC2-ben, illetve SC1-ben is voltak sikeres játékosok kishazánkból.

Különc
Én egyetlen embert ismerek, aki ilyen helyzetben van (magyar), az Draintrainy bár a financiális hozamai a versenyeken kívül nem ismeretes.

Van más magyar, aki ilyen helyzetben van? (Jó Calebv, de õ nem él a wowból gondolom)

ronihun
Eleinte senkinek nem ment, legalábbis én amikor elkezdtem körülbelül fogalmam nem volt mi hol van, mit kéne csinálni, szerintem a leglényegesebb a gyakorlás, játszol (szvsz normalt) és tanulsz a hibáidbol ellenfél hibáibol, rájössz mit hogy kell csinálni, és mire 30as leszel már lesz fogalmad elég sok dologról. Kezdõként én a Master Yi nevû championnel játszottam nagyon sokáig, de próbálj ki többet, aztán lesz egy vagy több bajnok aki megtetszik. A minionok, a kis szörnyek fontos tényezõk öld õket, amiért kapsz XP-t és goldot, aztán igy fejlõdsz egyre erõsebb leszel, egyébként ajánlom hogy ha nagyon nem megy akkor csináld meg a tutorialt és akkor már legalább elkezded érteni.
Nem tudom hasznos volt e amit mondtam, de remélem valamit segítettem.

...

Fabio Capello
baromi jónak és ismertnek kell lenni hozzá.

Nem tartom kizártnak hogy itthon is meg lehetne élni belõle, de hosszú idõ, nevet kell szerezni versenyeken, rááldozni a szabadidõd, stb.

Czdano
Igen, csak nem Magyarországon. Németország/USA/Svédország/Korea, ezek a fõ ESport "hatalmak".

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

FuRiONight
Hali

Új Lol játékos vagyok szívesen megtanulnék játszni ezzel a játékkal, de egyenlõre nem igazán megy. Valaki esetleg tudni segíteni?

Elõre is köszönöm!

[PC GAMING]

tommyknockers
Szerintetek csak LoL-zásból meg lehet élni? 😄 Múltkor írta Dyrus, hogy 250 $-t keresett a streamen egy nap alatt, plusz, ha hozzá vesszük, hogy leckéket ad, no meg szponzorálják...😄

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."

jazzy
Sajnos ezek meg annyira idióták, meg azt hiszik jók, hogy mindegy mit írsz nekik 😞
FrostBite
Ilyenkor bánom, hogy nem veszem fel a meccseket.Igazad van abban, hogy nem megyek vele semmire, HA olyan embernek irkálom akinek tényleg nem megy(bár ezt elég nehéz kiszûrni, hogy suta vagy tényleg nem megy neki), de a "Premade" bot creep nélkül megy neki a creepekkel védett enemyhez, akkor fél élettel kezdik el a fightot, a skarner nekimegy a 2 full hp-s eneminek, egyedül nekimegy 5 embernek stb...
Épp ezért a "nem megy nekik" kicsit enyhe kifejezés, én legalább is úgy gondolom.Ezzel egyáltalán nem azt akarom éreztetni, hogy én mindig hú de faszán játszom, de ha érzem, hogy nem tudok érvényesülni az ellenem lévõk ellen, akkor inkább nem is pokeolom õket meg nem megyek ki a torony alól, ha meghalok halljak meg az alatt,de ne abból álljon 5-10 perc, hogy a torony és a nexus között rohangálok folyamatosan. <#vigyor4>

SzirmosSzisza
thefuck

jazzy
Namost ez a ne feedelj ez olyan amikor egy full ideges embernek mondod, hogy ne legyen már ideges.. Nyilván õ sem akar feedelni, csak épp rossz játéka van, tehát ez a kijelentés teljesen fölösleges és még fel is idegesíti az amúgy is ideges embert mert nem megy neki.
Különc
Megint ingyenes Teemo is, 1 hétig nem tolom

FrostBite
Miért nem tudom megállni, hogy mikor jönnek az új heti hõsök 2-3 napig ne is játsszak ? Pro premade Skarner/Cho 0/9 0/7 20 percig... és még én vagyok a retard, mert meg mertem említeni, hogy ne feedeljenek már.<#idiota>

SzirmosSzisza

SzirmosSzisza
Luxot szeretem egyedül, hozzá meg összes skin gáz 😊

ronihun
még azóta nem költötted azokat el? 😮

...

SzirmosSzisza
Nekem is akörül van, bár lehet 1860 😊
Ingyen RP + "meghívottak"

ronihun
egyébként miután már irtam neki hogy mit mennyiért vettem, utána vettem csak észre hogy már van olyan fül a shopban hogy purchases, és ott még én is visszatudom nézni mit, mikor, mennyiért vettem, szóval tényleg szerencse, és elég jófej volt akit kifogtam

...

szucsy89
igen, elvileg ilyet nem lehetne csinálni, mert megvan nekik hogy mit mibõl vettél, de te jelen esetben bemákoltad mert lusta volt utánanézni 😊
ronihun
nem, leírta nekem a kollega hogy: "three items, in which you can get RP or IP back for said item, for what ever you purchased the item with."

vagyis elvileg azt kellet volna odaírnom amivel vettem, de mivel én ugy gondoltam nem kell nekem annyi ip meg nem is tudok olyat visszaadni amiért sok ipt kapnék odaírom hogy pl Shaco(975 RP) ha megkapom érte akkor jól járok, ha meg nem és valamit ír h lecsekkolta stb akkor meg elkezdek neki magyarázkodni, szar az angolom stb, de szerintem nem érdekelte különösebben, csak lecsekkolta hogy ez meg az mennyibe kerül rp-be és mivel a normális árát mondtam ezért odaadta.

Szóval ha alapból ugy intézed hozzá a kérdést (persze mulik azon is hogy kihez) ,hogy xy-t megvettem 3150 ip-ért de nekem az rp kellene inkább, szerintem valószinüleg leirja hogy sajnos csak azt tudja adni amiért vetted.<#gonosz1>

...

pluhi
Mivel egyéni "elbirálás" van, gyak attól függ szvsz, hogy melyik droidhoz kerül az ügyed...
UH, szóval ha én is leírom hogy wukongért rpt,swainiért rpt,és lee sinért ip-t kérek, akkor úgy adják vissza? : D

crackyS
de viszont olyan nincs, hogy de viszont, de viszont rp-t adtak olyanért amit ip-ért vettél?

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

ronihun
úgy hogy kettõért RP-t kértem, mivel ip-t össze tudok szedni bármennyit, de viszont rpt nem <#ravasz1>

...

rpd? azt hogy? : D

nekem is válaszolhatnának már ..

ronihun
na visszaadtam Shacot,Tryndát és Xint
most meg van 5500 IP-m és 1680 RP-m <#beka3>

...

oh kár : S
most vettem meg azt tök jó : D

Fabio Capello
nerfelik mivel amióta 1.0 ratiot kapott AD-re a leap strike, azóta akkorát csap mint a ház.

Jaxel mit csinálnak? : S