League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eszembe jutott valamikor ingyen megkaptuk Tristana-t ha regisztráltunk a facebookon lehet most is él s egész jó kis hõs az is.
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Annie
Nidalee
Mordekaiser
kennen
S egyiket se bántam meg, mindegyikük másban jobb s AP-s mindegyik De arra figyelj hogy rankeden banolni szokták Annie-t, Mordekaiser. Legalábbis a haver azt mondja én még csak 25-ös vagyok

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
amúgy valami ördögi gép lehet a csapat kreálásnál mert a nyerõ sorozat után fail sorozat jön mindig
やられたらやり返す。倍返しだ!
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
[PC GAMING]
amúgy Geo még ismertebb, számontartott játékos SC2-ben, illetve SC1-ben is voltak sikeres játékosok kishazánkból.
Van más magyar, aki ilyen helyzetben van? (Jó Calebv, de õ nem él a wowból gondolom)
Nem tudom hasznos volt e amit mondtam, de remélem valamit segítettem.
...
Nem tartom kizártnak hogy itthon is meg lehetne élni belõle, de hosszú idõ, nevet kell szerezni versenyeken, rááldozni a szabadidõd, stb.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Új Lol játékos vagyok szívesen megtanulnék játszni ezzel a játékkal, de egyenlõre nem igazán megy. Valaki esetleg tudni segíteni?
Elõre is köszönöm!
[PC GAMING]
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."
Épp ezért a "nem megy nekik" kicsit enyhe kifejezés, én legalább is úgy gondolom.Ezzel egyáltalán nem azt akarom éreztetni, hogy én mindig hú de faszán játszom, de ha érzem, hogy nem tudok érvényesülni az ellenem lévõk ellen, akkor inkább nem is pokeolom õket meg nem megyek ki a torony alól, ha meghalok halljak meg az alatt,de ne abból álljon 5-10 perc, hogy a torony és a nexus között rohangálok folyamatosan. <#vigyor4>#vigyor4>
Ingyen RP + "meghívottak"
...
vagyis elvileg azt kellet volna odaírnom amivel vettem, de mivel én ugy gondoltam nem kell nekem annyi ip meg nem is tudok olyat visszaadni amiért sok ipt kapnék odaírom hogy pl Shaco(975 RP) ha megkapom érte akkor jól járok, ha meg nem és valamit ír h lecsekkolta stb akkor meg elkezdek neki magyarázkodni, szar az angolom stb, de szerintem nem érdekelte különösebben, csak lecsekkolta hogy ez meg az mennyibe kerül rp-be és mivel a normális árát mondtam ezért odaadta.
Szóval ha alapból ugy intézed hozzá a kérdést (persze mulik azon is hogy kihez) ,hogy xy-t megvettem 3150 ip-ért de nekem az rp kellene inkább, szerintem valószinüleg leirja hogy sajnos csak azt tudja adni amiért vetted.<#gonosz1>#gonosz1>
...
Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.
...
nekem is válaszolhatnának már ..
most vettem meg azt tök jó : D