League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jazzy
Az, hogy a blizzard a blizzcon streamért pénzt kér, az egy dolog, de a két cég között van egy kis különbség. A másik meg, hogy még a blizzconon is ingyenes az arena stream.
ronihun
tegnap én own3den néztem, valaki streamelte a premium streamet és sokkal jobb minõségû volt még úgy is

...

jazzy
Bekaphatják a nézhetetlen streamjüket, azért nem ekkora eSport ez a LOL ahol versenyek, döntõk közepén lehalnak a játékok, bugos, vacak a szervezés, hogy pénzt kérjenek egy minimálisan is nézhetõ streamért.
ronihun
Megtaláltam EG vs CLG jön.

...

ronihun
valaki tudná linkelni a streamet ahol a mai MLG-t lehetne nézni?

...

Gubberx
éjjel 2-kor is ezt csinálta reggel 8-kor is meg most is 😄 szal nem hinném hogy non-stop több ezren vannak épp rajta 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

ronihun
szerintem inkább csak lefagyott a rendszer a sok embertõl, vagy csak nagyon lassú

...

Arnoux
sajna nekem is 😞 lehet elfogytak már a free runák

Gubberx
dettó....

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

ronihun
miután kitöltöttem és elküldöm minek kéne történnie, mert a processing your requestnél áll és nem történik semmi

...

ronihun
Én speciel jobban szeretem Miss Fortunet mint Caitlynt, nagyon jó early game dmg-e van, fõleg ha a Q-t megtanulod használni, aztán a W is nagyon jó spell +atk speed, +dmg és regen reduction, a 3. spellje nem sokra jó de néha az is hasznos, ultija meg jó mind farmra mind pentakillre 😛

régebben mikor többet játszottam vele nagyon szerettem mert kb minden meccsen 15+ killem volt vele 😊

...

RedDevilsza
kis szintre/kis ELOra igen

FuRiONight
Tryndamare-t érdemes megvenni?

[PC GAMING]

SzirmosSzisza
"As many of you have noticed, draft pick for normal matches was available for a short period of time this evening on our European platforms. Due to some unforeseen issues the feature had to be disabled until additional testing can be completed. We know how much players are looking forward to this feature and we?re working hard to perfect it for deployment across all platforms as soon as possible!" :%

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Különc
Invalid

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Gordis2k
Trish az egyik legjobb kari😊

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

SzirmosSzisza
Teljesen korrekt, csak játszani kell vele tudni, nem véletlen volt kint versenyeken is 😊

FuRiONight
Srácok, ez a Tristana mekkora sz@r már. Nem véletlenül adják ingyen 😄

[PC GAMING]

SzirmosSzisza
Az se rossz, bár szerintem nehezebb, mert nincs olyan jó skillje mint Caitlyn Q-ja, mondjuk annyiból mindenképp jobb, hogy nem olyan drága. De ha AD carry kell, akkor ott van Ashe 😊

FuRiONight
Miss Fortune is van ilyen jó? Arról mi a véleményetek?

[PC GAMING]

szucsy89
hát jah, csak rá kell klikkelni az ellenre, hátradõlni, popcorn/cigi/kávé tetszés szerint és nézni ahogy ownol <#idiota>

autoattack ftw
NagyiBMX
Caitlyn csak a Caitlyn best,legjobb mindent visz!! Vayne se rossz de Caitlyn az még úgyis jó hogy aligtud vele játszani az ember

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Sziasztok szerintetek Caitlyn, Vayne vagy Miss Fortune éri meg inkább megvenni?melyik a jobb ad carry?
tommyknockers

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."

Fpocok
Végignézegettem oldalt. Ha volt már, akkor elnézést:
Limited Edition, promo r rúnákat lehet itt szerezni, ingyen. Elég sokan vannak rajta, nekem az elõbb bejött... próbálgassátok.

Nem az én érdemem, hanem damcontroll é

Parasite Eve 2, best game EVER!

tommyknockers
Ez az MLG botrányos.

pluhi
És még fagyos is a tekintete...
ronihun
<#gonosz1>

...

RedDevilsza
ronihun
az a helyzet hogy voyboy tényleg a legjobb játékos jelenleg<#eljen> és pont õ helyettesíti jijit,

...

tommyknockers

tommyknockers
Úgy tûnik, hogy a meccseket játsszák tovább, az eredményekrõl live blogban tájékoztatják a nagy érdemût, csak stream nincs. Tehát, míg egy idegbeteget látunk, ahogy egy tankkal játszik, közbe megy a meccs.

ronihun
Szóval akkor most addig mennek ezek míg meg nem oldják és utána lesz meccs? mer nem vágom még igyse mivan

...

tommyknockers
Technikai problémák. CLG nyerte a 2. meccset, 1v1 van.

ronihun
de mi a szar az, hogy indult volna a CLG vs CRS és erre most kb 20 perce reklámok meg ilyen szar bejátszások mennek?

...

tommyknockers
Rohadt MLG, a streamje nézhetetlen minõségû. Ahhoz, hogy lehessen valamit látni, persze prémium kell...

Split óta nem volt leaver a csapatomban és angolul beszélnek easten. Érdekes...

http://freeriotpoints.net?id=2j80vn1

Mekkora fake már, ezt írta rám valaki😄
Gubberx
Szerencsére mióta westen vagyok majdnem mindig gyõztesen jövök ki 😄 Ja és beszélnek angolul... 😄

Egyszer hopp, egyszer kopp - én speciel folyton úgy érzem hogy csak nálam vannak kevesebben 😉

tommyknockers
Nem tudom mi van az East-esekkel, de most megint egy 3v5 meccs volt. Most speciel nekünk volt 5.

NagyiBMX
Én 9 napot vártam hogy válaszoljanak, commentben leirtam utána hogy melyik champokat akarok eladni és + 2nap megjött az IP, nem fogod látni hogy ha pl. volt 3000IP-d és eladod Fiddle-t(1350) akkor 4350IP-d lenne, úgyanugy 3000 lesz, majd menj be Store-ba és vedd meg a champot amit megakartál megfogja adni

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

de jó, idetaláltam😊

Wizard

Különc
Ma még nem volt

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Valaki írt már supportnak champion refund ügyben? Nekem még nem válaszoltak, már 5 nap eltelt. Kérdés hogy kb mennyi a válaszidejük?
Nem vagyok türelmetlen, de jó lenne megszabadulni pár championtõl, amit idõközben szarrá nerfeltek!

jazzy
Rakd át az optionsban a shadowst bármi másra mint amin van és meg fog javulni.
shadow off nekem megoldotta 😊

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

RedDevilsza
videókártya driver frissítés.

böröczk
Segítség kéne,
a legutóbbi patch óta grafikai bug tapasztalható nálam, az árnyékok (ha mozgok, haladok) ugrálnak, vibrálnak.
Másnál hasonló, vagy valami ötlet, megoldás erre?

Kumiho #2179