League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Panzeradler
Ezek után kikaptunk.<#wow3>
ronihun
Na kaptam valami király premadet megint, szenvednek champion selectnél hogy valaki junglezzen miközbe egyikük egy Nocturne, de õ nem, aztán mivel Leona-Talon-Noct-Kennen instalock volt mondom választok rangedet, Ashet. Persze én vagyok a hibás, miattam fogunk veszteni mert nem mentem erdõbe stb. Elkezdõdik mondtam hogy Leonaval lemegyek, erre ASHE U GO TOP, és egy Kennen! egy Nocturnenal megy botra, én felmegyek Leonával Cho ellen, midre megy Talon, last hitet alig kapok, Cho mivel gyorsabban fejlõdik ezért megölni nem tudjuk, lent és miden pedig természetesen feedelnek, 6 killt kap az enemy Kennen, aztán elbukjuk mindkét tornyot lent és miden, majd ezután fentit is, ekkor jött a premade agya Talon, hogy mekkora fail 1v2be nekem hogy elver egy Cho'Gath, persze ezalatt tovább feedeltek, folytatták a baromságaikat oltogattak én írtam a másik csapatnak hogy borzasztó, persze õk is premade voltak, egy fullos és jól is játszottak, aztán végén persze én voltam a troll, hogy én sírok közös chatbe miközben én elbuktam fent stb. hát a faszom az ilyenekbe...

...

Grr1234
Lol

ronihun
Regrowth Pendant+1 Hpot/Cloth Armor +5 hpot kezdésnek aztán Philo,( néha HoG is). Ezután kezdem építeni a Trinityt vagy Sheen-nel vagy Phage-dzsel kezdem, innentõl kezdve attól függ, hogy megy a game, ha jól akkor befejezem minél elõbb a Trinityt, ha nem annyira akkor a Phage-bõl csinálok egy Forzen Malletet a hp+Ad miatt, ha megvan az alap buildem Trinity-Ninja Tabi/Merc's Treads-Frozen Mallet, akkor Atma,Force of Nature,GA vagy más def item az enemytõl függõen, de mondjuk elég drága build, és pont ezért meg a Q-ja miatt Nasus-szal nagyon jól kell farmolni, és általában ha kapok egy solo topot akkor sikerül is mindenkinél többet farmolni. Azért szeretem nagyon mert a Q-ja ugye nem csak hogy leszedi mid-late gameben a carry fél hpját hanem még az épületekre is 500-1000ig üt ha jól farmoltál vele, teamfightba Ultijával halhatatlan, W-je nagyon OP 1v1be és teamfightba is, szóval nagyjából ezeket veszem, de változó egyébként.

...

Grr1234
Nasus-ra miket veszel?

Grr1234
Hirtelen azt hittem, hogy valami nagyon durva Friday paródia ez. <#idiota>

tommyknockers
Édes jó istenem, 2 leaver, és 3v5...

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."

Különc
Errõl nekem azok az okostónik jutnak eszembe, akik beszaladnak egyedül 3-4-5 közé (vagy jó esetben teamfightban) elnyomom még az ultimat is hogy segítsek, erre miután meghal beírja hogy: Heal?

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Fabio Capello

SzirmosSzisza
<#idiota>

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza
Az a baj, hogy szar az egerem és emiatt nem nagyon merek rendeset játszani 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

pluhi
Kayle és Morgana meg Lux és Garen is tesók. Egy játék az egész családnak. 😄
Fabio Capello
coopra boostot pazarolni... :/

SzirmosSzisza
Co-opban próbálgasd. Ha meg nem vagy benne biztos, írd be magad listába, én napi 1 coop-ot fixen szoktam nyomni IP boost miatt és általában lehozom 😄

Fpocok
Tudtommal, ha mindenki más bot, akkor nem. Legalább is nekem régen nem adott, én is csináltam már ilyet.

Parasite Eve 2, best game EVER!

böröczk
ha csinálok magamnak custom game-t full botokkal, akkor a leave-ér ilyenkor nem jár semmi, ugye? próbálgatni szeretném a karaktereket

Kumiho #2179

böröczk
Jaja, tegnap egyszer bebugolt a rota, megmutatta a hõsöket, aztán egyszer csak visszadobta a múlt heti bagázst. : )

Kumiho #2179

Fpocok
Ugye tudod, hogy megjelenés után KÉT HÉTTEL szokott ingyenes lenni új hõs?

Parasite Eve 2, best game EVER!

tommyknockers
Én Nocturne-t próbálnám ki szívesen, de nem nagyon akarják ingyenessé tenni 😄

SZURKOLTAM hogy ne legyen talon ingyenes, és YES : )

RedDevilsza
+Janna, Miss Fortune

ronihun
király, pont Garenezni meg Karthusozni volt kedvem mostanában

...

tommyknockers
Hét hõsei: Garen, Allistar, Ashe, Leona, Lee Sin, Kassadin, Sion, Karthus. Lehet valakit kihagytam.

Fabio Capello
Katarina és Cassiopeia is azok.

Fec papa
Olvasd el a történetüket.

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Fec papa
Hát nemtudom, Renektont nem nagyon látom tournamenten, ellenem is jött kétszer solo topon, egyszer AP alival megettem, meg Jarvannal is. :p Persze ez nem azt jelenti hogy a csampiön a szar, lehet hogy bénák voltak playerek, de temafightba jól csapatták az tény, de lane phaseben nem volt sok esélyük. Amúgy nekem is a bruiserek jönnek be, jó az amikor bemész az 5 közé és van csapat mögötted, elég durva szokott lenni 😊 És nem fognak ignorálni mert tudsz damaget tolni elég szépen.

Grr1234
Testvérek? Nem is hasonlítanak egymásra.

ronihun
én vissza is adtam, de sztem akkor sincs igazad, tanky dpsként kell építeni, ennyi, én pl nem is értem mért látok mindenhol olyan Xineket akiknek egy def itemük nincs és tényleg squishyk én mikor játszottam xint alap volt a tankyság és azzal együtt is nagyon erõs volt, bár rosszabb mint a jelenlegi top tier bruiserek, és itt a válasz, ugyanis rengeteg bruiser van mostmár a gameben emiatt nem fogják xint választani, mert van nála egy raklapnyi jobb,hasznosabb tanky dps.
Egyébként meg a prok azt mondják hogy a mostani meta a bruisereken alapszik (irelia,renek,garen...stb.) és mostanában én is ezekkel játszom, de nem tudom miért, csak tetszenek. Renek pl nagyon erõs, ma játszottam vele egy olyat amiben 7-0-val jöttem ki lanerõl, mondjuk utána elég csúnyán kikaptunk már nem is tudom miért. Most akikkel legtöbbet játszok Nasus,Renek és Lee Sin, mindnek nagyon jó dmg-e van úgy is hogy alig veszek nekik valami offensive itemet, és lategame ölhetetlenek, és itt meg fõleg Nasusra meg Renektonra gondolok, nem véletlenül testvérek. Imádom mikor úgy megyek be a teamfightok közepébe, hogy tudom hogy nem fogok meghalni, és azt csinálok amit akarok.<#vigyor5>

...

Irelia.

Fec papa
Nincs azért van a ranged AD carry. 😉

Grr1234
Van olyan champion, ami ilyen sok DMG-t visz be, de nem squishy?

ronihun
ma játszottam bátyámmal pár gamet, hát borzaszót ami alacsonyabb leveleken van, most pls volt egy 3v3 amiben mivel enemy kapta a first bloodot azt mondta trynd hogy õ nem játszik, mert nyert a másik team, és hogy afk-zik amig nem surrenderelünk....

...

Győri Devi
mert papírból van és nincs semmi menekülõ képessége
bánom is hogy megvettem

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Grr1234
Xin Zhao-t miért nem használják versenyeken?

Szerintem már írtam ide, hogy mûködik. De ha akkoriban ránéztél a profilomra láttad volna, hogy tényleg megy (még a loseok is úgy jöttek össze, hogy baromi sok kill és assistom volt). Most ha ránézel asszem már csak gragasos és nidalees lose-okat fogsz látni. eh...

De ez olyan mint dotában az erdõzés, mindenki beastmasterrel akart creepeket húzni, közben bármelyik aoe-s hõssel (és pár tango-val felszerelve) lazán lehetett többszörös creep húzást csinálni.

ronihun
I'm gonna ult this guy here because he is an asshole.

...

jazzy
Theres a guy that shooting rainbows at me 😄😄😄: OH BOY
ronihun
<#hehe>

...

SzirmosSzisza
😄D

jazzy
Teemoval felejtsd el az erdõt, ezt olvasni is rossz volt 😄
ronihun
teemo jungle<#idiota>

...

Szerintem yi-nél pont nem gáz, annyira nem kapják szét a creepek és ezért a heal-re meg, hogy melyik után melyik campet verje be nem is kell annyira figyelni.
Más az eset mondjuk egy kis teemonál. (én vele a golemeket verem be elõször, aztán farkas és mire van smite újra akkor a négy kicsit és közbe folyamatosan heal potion).

Okoskodás befejezve. Jee.

Fõleg mivel Yivel megdöglene mint egy darab*** elég mastery pont és rúnák nélkül. Akkor már Warwick.

böröczk
Ezt biztosan ki fogom próbálni, köszi, de rohadt fontos, hogy a last hiteket megtanuljam, kattel már egész jól megy, penge meg shunpo last hitnek, középen, néha odacsapni a pengét az ellenfélnek, ha közel jut a tornyomhoz, ráugrok, ha visszatámad, a torony elkezdi darálni, egyelõre ez a kezdõtaktika, cipõvel meg 3 hílpotival megyek ki, és a gunig ott is tudok maradni vele.

Kumiho #2179

Különc
Jó dolog a jungle, kötelezõ is de normalon kis szinten sokszor az ellenfélnél nincs (vagy sincs) és a felsõ solo lane 2 ember ellen gáz. Többin is feedelnek a csapatodból, de a fentin akkor 100%

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

SzirmosSzisza
Szerintem kezdõnek junglet ajánlani, picit para 😄

Van egy baszott (elnézést) jó ötletem:

Ha most kezdted és nincs kedved lanezni akkor menj erdõzni.
Jó, mert: nem kell figyelni lasthitre, hogy minden a tied legyen.
nem baszogatnak az ellenfélbõl miközben farmolsz (kivéve, ha bejönnek hozzád, de akkor úgyis mondják a miss-t)
meglepetésszerûen ki-ki ugorhatsz gangelni (ha nincs wardjuk)
lesz két solo lanetek
És mindehez van a kezdõs hõsök között egy erre kiválóan alkalmas is. Master yi. 450-be kerül(t) (mikor még megvettem). Elején kéket behúzod és csak spammeled az ugrabugrát. ha lvl 6-ig nem mész gangelni az se olyan nagy gond, de amint megvan az ulti nincs az az isten aki elõled elfutna (de van olyan aki elflashel...) az ellenfél ellen amúgy eléggé egy gombos hõs (attack), mint mondjuk kat is (blink-ulti).

gondoltam e kérdéssel fordulsz felém, armor pennel kezdtem énis ,de õszintén mivel mit üssek át, def meg itemekbõl kialakul : )

lényeg, dmg itemekkel kell kezdeni,és attack speedet beéri, megfelelõlen dinamikusak lesznek : ) aztán jöhetnek a passiv defes, hp-s itemek, persze ez az ellenség csapat összeállításától is függ hogy építed épp,és mivel kezded mivel folytatod : )

SzirmosSzisza
Meh, töröltem az egyiket és mindkettõ törlõdött, bocsi :*

Maak
semmi armor pen, defes runak?

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774