League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...
...
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Parasite Eve 2, best game EVER!
Kumiho #2179
Kumiho #2179
Parasite Eve 2, best game EVER!
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
Egyébként meg a prok azt mondják hogy a mostani meta a bruisereken alapszik (irelia,renek,garen...stb.) és mostanában én is ezekkel játszom, de nem tudom miért, csak tetszenek. Renek pl nagyon erõs, ma játszottam vele egy olyat amiben 7-0-val jöttem ki lanerõl, mondjuk utána elég csúnyán kikaptunk már nem is tudom miért. Most akikkel legtöbbet játszok Nasus,Renek és Lee Sin, mindnek nagyon jó dmg-e van úgy is hogy alig veszek nekik valami offensive itemet, és lategame ölhetetlenek, és itt meg fõleg Nasusra meg Renektonra gondolok, nem véletlenül testvérek. Imádom mikor úgy megyek be a teamfightok közepébe, hogy tudom hogy nem fogok meghalni, és azt csinálok amit akarok.<#vigyor5>#vigyor5>
...
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
...
bánom is hogy megvettem
やられたらやり返す。倍返しだ!
De ez olyan mint dotában az erdõzés, mindenki beastmasterrel akart creepeket húzni, közben bármelyik aoe-s hõssel (és pár tango-val felszerelve) lazán lehetett többszörös creep húzást csinálni.
Más az eset mondjuk egy kis teemonál. (én vele a golemeket verem be elõször, aztán farkas és mire van smite újra akkor a négy kicsit és közbe folyamatosan heal potion).
Okoskodás befejezve. Jee.
Kumiho #2179
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Ha most kezdted és nincs kedved lanezni akkor menj erdõzni.
Jó, mert: nem kell figyelni lasthitre, hogy minden a tied legyen.
nem baszogatnak az ellenfélbõl miközben farmolsz (kivéve, ha bejönnek hozzád, de akkor úgyis mondják a miss-t)
meglepetésszerûen ki-ki ugorhatsz gangelni (ha nincs wardjuk)
lesz két solo lanetek
És mindehez van a kezdõs hõsök között egy erre kiválóan alkalmas is. Master yi. 450-be kerül(t) (mikor még megvettem). Elején kéket behúzod és csak spammeled az ugrabugrát. ha lvl 6-ig nem mész gangelni az se olyan nagy gond, de amint megvan az ulti nincs az az isten aki elõled elfutna (de van olyan aki elflashel...) az ellenfél ellen amúgy eléggé egy gombos hõs (attack), mint mondjuk kat is (blink-ulti).
lényeg, dmg itemekkel kell kezdeni,és attack speedet beéri, megfelelõlen dinamikusak lesznek : ) aztán jöhetnek a passiv defes, hp-s itemek, persze ez az ellenség csapat összeállításától is függ hogy építed épp,és mivel kezded mivel folytatod : )