League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzirmosSzisza
Hotshot streamje bazzE😄DD

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

ronihun
na ne veszekedjetek már<#levele>

...

Unknow
Miért? Légyszíves! Kérlek, mond el nekem ,hogy hol hibáztam. "Zorovpeter iskola gyerekeknek akik nem tudnak Jannázni...jól." XD
nem, azt hiszem, hogy ebbe most nem vágok bele. <#szomoru1>

Unknow
Taníts mester XDDDDDDDD
jazzy
Pont a lanen kéne shieldelned a carrydet XDDD
Jah..Jannával mindig teamfightolok level10-ig és véletlenül sem lanen vagyok vagy gangelek. XDDD

Unknow
Jah..melyik noob pakolja a SUPPORTNAK a pajzsot+dmg buffot amit rátud rakni a carryre és a CC breaker, team saver healt? Sok noob XDDD
Megint nem okoskodás akar lenni, ne érts félre, de én nem pajzsot meg heal(ultit) pakolnék neki. Helyette tornádó, slow(aminek a passiveja is elég zsír). Mondjuk ha elakartok kapni valakit, akkor elég könnyû egy janna mellett, de menekülésre is kiváló. Bár igaz, hogy egyedül leölni csak a bénákat tudod vele.

Holnaptól kezdõdik a suli emberek!! Ki játszik még így az utolsó éjszakán?<#idiota>

Grr1234
LOL

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

pluhi
Janna ultija kétélû fegyver sajnos. Ugyanúgy beszopathatod vele a sajátjaidat teamfightban, mint az ellent. Melee-k különösen utálják, nem beszélve Morgana-ról<#hehe>.
Különc
Solo PvPben ha hülyékkel játszol tényleg nem fog bejönni

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Saccard
Értem. Hát akkor csak nekem nem jön be😊

Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.

jazzy
Most meg aztán szerintem ismét number 1 support lett a heal nerffel.
Különc
Janna tökéletes counter az Amumu köré épülõ teamekre, az alsó lanen (jól) játszó AD carry babysittere, knock upol a tornádója, lassít és az ultija is knock backel.

Egyik legjobb support

Saccard
Janna tényleg ennyire gyengus vagy csak én használom rosszul? Tudom, hogy support kari, de nem ér annyit a healje meg a pajzsa, hogy amiatt sebzésre viszont szinte használhatatlan legyen. Vélemény?

Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.

rhazid
ez kurva jó kép 😄

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

Fabio Capello
alapszabály public pvp-ben, ha nyerni akarsz, carryt válassz 😄

Grr1234
Faszom, ez nem igaz. Trynda 4 percnél már kétszer halt, angolul rajtam kívül egyik sem tud, lenti turretet 11 percnél elveszítjük, Vayne 10 perc után szarrá van feedelve. Én meg Jannával lófaszt se tudok csinálni egyedül.

tommyknockers
Regi (TSM) az jó arc, bírom,plusz Dan Dinh (EG) testvére, és érdekes nézni a meccseiket, egymás ellen. Rain Man no comment. Chaox-ot szintén bírom, IRC-n Amumuval hasonlítják össze, mert mindig szomorú arcot vág 😄 Továbá Westrice mutterját igazi MILF-nek tartják, és azt mondják, szívesen meghúznák, majd mondani Westrice-nak, hogy: "Who's your daddy?"

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."

SzirmosSzisza
A "vesztesek" vacsorája

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

jazzy
Ja az TSM-es volt, rainman, tejóég, na az mekkora homár volt 😄
SzirmosSzisza
Rainman a rózsaszín, szõke göndör. Saint az a CLG-s idõsebb, magas.

[Rush]
A gyapotra gondolsz? Az Rainman volt😄

hTTp://ror.hu/

jazzy
Saintvicious az a rózsaszín pólós gyerek volt?
ronihun
Doubleliftnek most mondta egy csaj hogy fura hogy saintviciousnek több nézõje van mint neki.

Doublelift: How many viewers he have?
Girl:5k
Doublelift: WHAT? He just started streaming. He is just gay. He thinks he is a good player, because he have name.
Girl:Shushei is the second.
Doublelift: Oh I like Shushei, he is so fun to watch, actually I'm watching him sometimes.
Girl:Saintvicious plays in low elo?
Doublelift:Yeah, on stream.
Girl:It's not good.
Doublelift: It's fuckin retarded to be honest.
Girl:Looks like the more shit you talk the more viewers you have.

<#taps>

egyébként én se értem mért nézik többen õket mint doubleliftet, most pl ireliázik és nagyon durva már megint amit csinál 😄

...

Fabio Capello
Az AOE spelljükkel volt gond, ezért szedték ki õket ideiglenesen, de már újra aktívak.

ronihun
valami bugos, ezért kiszedték õket egy idõre, de egyébként rákeresel a barátunkon hogy karthus temporarily disabled és voila

...

nekem megvannak : )

böröczk
jajaja, de karthust már visszatették, a többit nem tudom, mivel nem ingyenesek..

Kumiho #2179

nem enged normál gamen, karthusra, cassiora, és vladire nyomni, szürke .. MIÉRT?!?!?!?!

Valami temporarliy disabled ... nem értem

ronihun

...

jazzy
Hány mondatot írtál most egybe?
Sziasztok Cho'gath és galio milyen karit érdemes megvenni hasznos a csapatnak?

böröczk
<#banplz>

Kumiho #2179

Grr1234
És még hogy a norvégok a hülyék...

ronihun
Kennen:mid
LeBlanc:a kurva anyád mid
LeBlanc: te fasszopo nyomorek geci
Kennen: umad?
Leblanc: /ignore all
Garen:It's only works ingame, not in champ select
...

LeBlanc: you f***n piece of sh**t
Kennen: értettem elsõre is ^^
LeBlanc: orvendek
-----
de végül nyertünk ja én voltam Kennen <#gonosz1>

...

Grr1234

Unknow
Jaja, a backdoor az pont nem az. A backdoor az amikor creep wave nélkül ütsz be valamit.
Grr1234
õket alatt a gép által kisorsolt ellenfeleket értem

#12136 így már jobb?😄

Panzeradler
igen, irta h gg akkor vettem eszre hogy bent van :/
Különc
<#nevetes1><#eljen>

daemonervosa
Nem vagyok mindig teljesen biztos benne, hogy az ellenfel a másik csapat...

Trolling is a art.

Grr1234
õket alatt az ellenfélt értem. 😊

Gubberx
back door sztem 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Grr1234
backdoor. Akkor ütöd be a tornyokat, amikor a csapatod másik fele "lefoglalja" õket.

Különc
Backdoor

Panzeradler
bd mit jelent, nem minden roviditest ertek meg😊
SzirmosSzisza
Yi bd ? 😊