League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
...
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."
...
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
onallo velemenyed is van vagy csak a cimbide?
Aion: Telemachus - Cleric - Bogyo LOL: EU West - Morfonz
Infinity Edge-Phantom Dancer-Banshee-Bloodthirster nagyjából ezek a legjobb itemek Ashenak és mondjuk más carrynél meggondolandó az IE de Asheval nagyon könnyû farmolni és õ nélküle nem olyan erõs, szal musthave.
...
Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.
Rúnák : MR, HP , Armor
Masterik : Sok sok utility, defen annyi hogy a magasabb MR és Armor meglegyen.
Itemek : Heart of gold, 1-es cipõ, Philosophers stone -2-es cipõ, közben ward ward ward x 5 ->senkinek nem kell wardot venni a csapatból, supportként az a TE dolgod. Clairvoyance talentelve természetesen és folyamatosan használni. Ha megvannak ezek a cuccok és még mindíg nincs vége, akkor lehet egy spirit's visage felé elmenni - cooldown reduction + magadra erõsebb heal.. késõbb ( ha még mindíg nincs vége ) Frozen heart.
Cipõ : ha sok az ellenségnél az AP akkor Mercury's tread, ha nem annyira akkor a cooldown reduction-os is nagyon jó.
Ha még mindíg megy a csata, akkor egye fene vehetsz egy sheent hadd dübörögjön a damage hahaha 😊
De úgysem lesz rá pénzed az irgalmatlan mennyiségû ward miatt amit ki fogsz rakni, meg természetesen te veszed az oracle-t is amivel leveszed az ellenség wardjait, szóval ne számíts túl sok zsozsóra.
Ha még mindíg van pénz, akkor Randuin's oment lehet csinálni a Heart of Goldból, meg Trinity-t a sheenbõl, de idáig én még soha nem jutottam el, mert vége lett a meccseknek 😉
やられたらやり返す。倍返しだ!
Ashe-nek, meg bármilyen carrynek fölösleges igazából a gp10, egyszerûen mert, ha jól csinálod lesz 632467347476264 cs-ed -> máni,máni,máni
Alistar buildnek pedig én személy szerint sima support build + sheen/triforce-t ajánlanék, elég tanky az ultijával.
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."
Köszi..😊
Aion: Telemachus - Cleric - Bogyo LOL: EU West - Morfonz
Amúgy Akalival a fõ baj, hogy egy Oracle simán countereli. Illetve némi MR meg HP és már elõbb hal meg teamfightban, mint a carry, akire rámászott (persze csak ha fókuszálják, ahogy illik).
Az a helyzet, hogy igencsak bejönnek az assassin vagy stealth-es karakterek a játékban, de nem ártana valami más stílusra is váltani, beletanulni.
Mágusok közül meg Malzahar tetszett, már amit meccsen láttam, de õ is 6300-as. Morgana annyira nem nyûgözött le, pedig Akali helyett még õt akartam megvenni, aztán leszólták, szóval Akali maradt.
Kumiho #2179
Jaja, ott elkezdtem a lichbane-t, csak nem adtam még el a trinityt, ha már összepakoltam rá a cuccost.. De még egy akalimmal se raktam amúgy ki, korán van még : D
Kumiho #2179
やられたらやり返す。倍返しだ!
やられたらやり返す。倍返しだ!
rögtön az elején kiléptek ketten egy halál után, meg miután rögtön ledöntötték a középsõ tornyot.
végig 5vs3, kb 5x próbálkoztam surrenderrel, de persze, hogy nem.
ja és hozzáteszem, hogy az utolsó fél percben sikerült legyakniuk öten, gratuláltam is : D..

Kumiho #2179
És váó, 14-0-sok volt a meccs végére, nyertünk is 2x egymás után, mindkétszer 0-szor haltam, borzasztóan bejön ez a karakter, már sikerült megtanulnom Katarinával játszani, de az harmat Akalihoz képest. Alig várom, hogy elérjem a 30-as szintet (egy jó ezer év még), és rúnákat pakolászhassak neki. : )
Kumiho #2179