League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Spanyolokat ki ne felejtsd.

jazzy
Francia német se jobb 😞
Balintrial
mióta átjöttem westre nem láttam oroszt :d
SzirmosSzisza
Ez, ha tényleg Westriceé.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

böröczk
Akkor mi kõ Akalinak, írjátok már le légyszi, kezdõ itemek, midgame, és finálé

Kumiho #2179

ronihun
ja és én haltam legkevesebbszer trololo

...

ronihun
most komolyan 4 orosz van a csapatomban mindenki feedel, mivel brandjük oneshotol ezért énis szánalmas 0-7be vagyok de nem adják fel, hanem oroszul beszélgetnek...

...

ronihun
elegem van az ukrán-orosz bánat tudja milyen agresszív hülye béna premadekbõl...

...

jazzy
Elég lesz, legalább gondold át az oltást mielõtt marhaságokat írsz.
Unknow
Figyelj, engem õ tanított játszani, akkor csak vágja a témát ^^
Különc
"Pályán kívül" lehetnek jó barátok, sok sportágra jellemzõ

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

daemonervosa
En biztosan beleorulnek ha napi 6-8 orat kellene csak loloznom

Trolling is a art.

tommyknockers
Igen, én is nézem, hogy az "ellenséges" csapatok milyen jól elvannak egymással. Külön vicces lehet, hogy Háj elón, egymással játszanak szinte mindig.

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."

ronihun
Most néztem Dyrus youtube videóit, MLG-n kamerázott, jó lehet azért ezeknek a top teameknek/playereknek, hogy fizetnek nekik hotelt, pénzt is keresnek, jóba is vannak és csak játszaniuk kell, esténként meg berúgnak együtt

...

Jockey
scepter szerintem siman elfer akalinal, a tobbivel meg egyet is ertek, bar lattam mar ad akalit is nem szerepelt rosszul az sem, de en ap parti vagyok

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Jockey
lol szoval ugy magyarazol bele akaliba hogy fingod nics mi a jo, csak mutogatsz valaki masra aki jol tudja, de te nem...
onallo velemenyed is van vagy csak a cimbide?

ronihun
Voyboy #1 megelõzte jijit <#eljen>

...

Köszönöm a tanácsokat!! 😊)

Aion: Telemachus - Cleric - Bogyo LOL: EU West - Morfonz

ronihun
lol

...

ronihun
Ashe:doran's blade ebbõl minimum kettõt szoktam venni, mivel ad early game sustaint az AD meg lifesteal mellé, cipõbõl Merc's Treads, Berserker Greaves azért nem jó, mert AS meg lesz késõbb a Phantomból, szóval még ha nincs is sok cc és sok az ad inkább egy ninja tabi, vagy a swiftness de én kb mindig Mercuryt veszek. Ha jól megy a farmolás és nem kell hamar visszamenni, akkor dorans és cipõ mellé veszek egy BF swordot InfEdge-hez, ha nem olyan jól megy akkor 3xdorans blade,kiscipõ,zeal és ezután építem az infinityt.

Infinity Edge-Phantom Dancer-Banshee-Bloodthirster nagyjából ezek a legjobb itemek Ashenak és mondjuk más carrynél meggondolandó az IE de Asheval nagyon könnyû farmolni és õ nélküle nem olyan erõs, szal musthave.

...

Unknow
Milyen kifigurázás? Én tisztellek
crackyS
imádom vaynet, q skillel early game jól tudsz sebezni nagy távolságból, de skillshotok kikerülésére is használhatod

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

jazzy
Agyadra ment valami? Azt írtam Trinity fölösleges, mert az is. Semmi más itemrõl nem írtam. Ki a tököm vesz neki trinityt? Mutass 1 embert és nem vagy buta most ezzel a "kifigurázásoddal", bár elég gyenge volt.
Alistar :
Rúnák : MR, HP , Armor
Masterik : Sok sok utility, defen annyi hogy a magasabb MR és Armor meglegyen.
Itemek : Heart of gold, 1-es cipõ, Philosophers stone -2-es cipõ, közben ward ward ward x 5 ->senkinek nem kell wardot venni a csapatból, supportként az a TE dolgod. Clairvoyance talentelve természetesen és folyamatosan használni. Ha megvannak ezek a cuccok és még mindíg nincs vége, akkor lehet egy spirit's visage felé elmenni - cooldown reduction + magadra erõsebb heal.. késõbb ( ha még mindíg nincs vége ) Frozen heart.

Cipõ : ha sok az ellenségnél az AP akkor Mercury's tread, ha nem annyira akkor a cooldown reduction-os is nagyon jó.
Ha még mindíg megy a csata, akkor egye fene vehetsz egy sheent hadd dübörögjön a damage hahaha 😊
De úgysem lesz rá pénzed az irgalmatlan mennyiségû ward miatt amit ki fogsz rakni, meg természetesen te veszed az oracle-t is amivel leveszed az ellenség wardjait, szóval ne számíts túl sok zsozsóra.
Ha még mindíg van pénz, akkor Randuin's oment lehet csinálni a Heart of Goldból, meg Trinity-t a sheenbõl, de idáig én még soha nem jutottam el, mert vége lett a meccseknek 😉

Győri Devi
máshol is a top guidekban ezek vannak akkor mindenki noob

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Unknow
Amennyiben Jazzy megerõsíti,hogy ez a build életképes, akkor talán elhiszem. Amúgy sztem Westrice < Jazzy
pluhi
http://solomid.net/guides.php?g=8

Westrice noob Akali, ma is tanultam valamit.
Hogy hogy a héten nem volt új champion? Vagy majd most jön a Dominion patch , esetleg a spectator mód?

Unknow
Pedig gunbladet, triforcet, rage bladet, guardian angelt, rylai's sceptert nem szabad neki venni. Ezeket az itemeket nagyban el kell kerülni akalin mert rohadtul noob dolog ilyenek venni. Egyértelmûen ^^ Jazzy is megmondta és õ tudja, szóval szerintem nem kéne itt az okoskodás 😛
pluhi
Csak damage-re Ash-nél az elején. Semmi értelme az attack speednek, a lassitást elég hosszan fel tudod tenni anélkül is. Last hitnél is jobb a nagy damage. A run speed jó, de nem létfontosságú olyan korán. Infinity rush, az ad mindent, ami kell.
Doran's Blade kiváltására Boots+3pot

Ashe-nek, meg bármilyen carrynek fölösleges igazából a gp10, egyszerûen mert, ha jól csinálod lesz 632467347476264 cs-ed -> máni,máni,máni

Alistar buildnek pedig én személy szerint sima support build + sheen/triforce-t ajánlanék, elég tanky az ultijával.

tommyknockers
Én úgy buildeltem Ashe-t, hogy: Phantom Dancer, Infinity edge, Black Clever, Berserker boots, vagy mi a neve, tehát attack speed, és attack damage. Szerintem a Hawk shot, afféle Ward, fel tudod deríteni vele a területet, de lehet jó farmolásra is, nem tudom, kezdõ vagyok. 😄

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."

Sziasztok, Alaistar build érdekelne, különösen az itemek. + ha van jó ötlet Tristanara, amivel a dolan's blade-t ki tudnám váltani az elején (nem vampiric cuccal), azt megköszönném. További kérdés az, hogy Ashe-nél van értelme rámászni az avarice blade-ra + kimaxolni a hawk shotot lvl 7-11-ig, vagy nem ad annyi + pénzt?

Köszi..😊

Aion: Telemachus - Cleric - Bogyo LOL: EU West - Morfonz

Annie, Veigar. Azt hiszem olcsók is és jók is.

pluhi
Gunblade-del semmi baj nincs, én nem rusholom sosem, de ha van zséd a végén a revolert simán lehet upgradelni.
Unknow
Én nem értek hozzá mert noob vagyok. Jazzyt kell kérdezni, rajta látszik ,hogy vágja az Akalit!!44
Jockey
akkor te mit tennél?

Unknow
Nem jó neki a triforce, ahogy a hextech gunbladet sem szabad neki kirakni. Még VÉLETLENÜL se rakd ezt a két itemet Akalinak XD
pluhi
A silver bolts százalékos true sebzése durva. Jó carry, még a legmagasabb szinten is használják.
Amúgy Akalival a fõ baj, hogy egy Oracle simán countereli. Illetve némi MR meg HP és már elõbb hal meg teamfightban, mint a carry, akire rámászott (persze csak ha fókuszálják, ahogy illik).
böröczk
Más: Vayne-rõl mi a véleményetek? Néztem videókat vele, és elég brutálisnak tûnik skilljei alapján. Mivel egy hete, ha játszom, még egyszer se találkoztam vele játékokban, nem nagyon kedvelik? Vagy gyengítethették azóta?
Az a helyzet, hogy igencsak bejönnek az assassin vagy stealth-es karakterek a játékban, de nem ártana valami más stílusra is váltani, beletanulni.
Mágusok közül meg Malzahar tetszett, már amit meccsen láttam, de õ is 6300-as. Morgana annyira nem nyûgözött le, pedig Akali helyett még õt akartam megvenni, aztán leszólták, szóval Akali maradt.

Kumiho #2179

böröczk
ehhez mondjuk az is hozzájárul, hogy 6. akali játékom kb : D

Kumiho #2179

böröczk
jáh, azt eltosztam, tudom, általában rylai scepter+lich persze a cipellõ után, és ha még tart a játék, rabadon, hextech, ilyesfélék, függõen az ellenféltõl is.

Jaja, ott elkezdtem a lichbane-t, csak nem adtam még el a trinityt, ha már összepakoltam rá a cuccost.. De még egy akalimmal se raktam amúgy ki, korán van még : D

Kumiho #2179

Győri Devi
jah igazad van nem is figyeltem 😄

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

jazzy
A trinity teljesen fölösleges, lichbanet kell építeni neki.
Győri Devi
a sheen-nek nem látom értelmét trinity force után mert a 2 nem stackel se a lichbane ha arra építettél (tudomásom szerint)

böröczk
soha többet nem játszom randomokkal..
rögtön az elején kiléptek ketten egy halál után, meg miután rögtön ledöntötték a középsõ tornyot.
végig 5vs3, kb 5x próbálkoztam surrenderrel, de persze, hogy nem.

ja és hozzáteszem, hogy az utolsó fél percben sikerült legyakniuk öten, gratuláltam is : D..

Kumiho #2179

böröczk
Lecsaptam Akalival többször is : D
És váó, 14-0-sok volt a meccs végére, nyertünk is 2x egymás után, mindkétszer 0-szor haltam, borzasztóan bejön ez a karakter, már sikerült megtanulnom Katarinával játszani, de az harmat Akalihoz képest. Alig várom, hogy elérjem a 30-as szintet (egy jó ezer év még), és rúnákat pakolászhassak neki. : )

Kumiho #2179

: )

ronihun
nagyon szórakoztató champion én is nagyon megszerettem

...

Sceleton
Lee Sin tetszetõs kari. Eddig még nem volt alkalmam kipróbálni, de most sikerült.

Est Sularus oth Mithas!