League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ronihun
Veigar OP?

...

tommyknockers
Hihetetlen. Kb. 40 perces játékmenet, Xin DC-zett, így haverral maradtunk 2v3-ba. Ellenfél: Udyr, Rammus, Annie. Mi volt a fájdalmas? Kb 10el több killel vezettünk, de így is betolták. Én Brand, haver Warwick.

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."

A tapasztaltabbaktól kérdezem, hogy Vayne hogy domborít komolyabb meccseken? Van létjogosultsága vagy mindent visznek a "tankosabb" champ-ok?

Gubberx
westen vagyok, vegyél fel 😊

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Ezt nem lehet egyertelmuen kijelenteni.
Eastes tapasztalataim: keves az ember, sokszor rak ossze 1700+ on 1400-1500as emberekkel, akik nem trollkodnak, csak szimplan szarok, ha non-stop play againre nyomok, rengetegszer legalabb 4 jatekos ugyanaz 5+ perc queue utan, mint elotte.

West: vannak elegen, legalabb a sajat elo bracketemben jatszok, es nem mint easten, viszont itt rengeteg a troll.

A legvegen ugyanannyira szar mindket oldal, es a win vagy lose az nem a tudas alapjan dol el.

Jobb a west?

más téma: Veigar elképesztõ OP, szerintem akárki elér vele olyan jó statokat : )

Jaja jó

sok orosz játszik rajta. Tegnap kb 7 meccset veszítettem mert kb azt se tudják az oroszok, hogy milyen játékkal játszanak... Persze rankeden...
pedig szerintem jó az east szerver 😊

Sziasztok!

Olyan embereket keresnék rankedezés céljából akik EU:West-en játszanak és tapasztalt játékosok.
Vagy esetleg olyan klánt akik Westen vannak.

Rólam annyit hogy:

1000+(normal)Win
1300+(elo)

Aki tud ilyenrõl írjon PM-ben!

Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"

Ami igazolja, hogy kevesen vannak east-en, hogy egy nap 4 idõpontban, 4x-er rakott össze ugyanazzal a játékossal...
Szólóban én mostanában minden meccsemben taktikai öngyilkosokat kapok. Mi történt? Pár hete még lehetett jókat játszani, de mostanában kíméletlenül s*ar.
Fpocok
<#hehe>

Parasite Eve 2, best game EVER!

statreset? errõl még nem hallotam : )

RedDevilsza
Sajnos ez van igen. Ranked értelmetlen. Talán statreset után kell megpróbálni gyorsan kijutni az elohellbõl.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
elohell flém

Jockey
hat, elkezdtem ranked meccseket tolni, egyenlore csak solo-t, de 5 meccsbol 4et feladtak 1et nem azt meg is nyertuk...:p
ez normalis?
azt kell mondjam, rosszabb playerekkel talalkozom a sajat oldalalom, mint egy sima normal 5v5-re..hiheltetlen

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

FuRiONight
Miss Fortune és Garen a favoritom még Ryze ami bejön és tudok vele harcolni. Többit nem igazán próbáltam még hosszabb távon.

[PC GAMING]

tommyknockers
Gyakorolni kell vele. Én Custom Game-ben tapasztaltam ki, és 5v5-ben jól jött a gyakorlás. De még így se nagyon értem a karaktert, de ölni, azért öltem vele. Lehet olyan volt neked Lee Sin-el a játék, mint nekem legelõször Mordekaiser-el. Folyamatosan haltam, azt se tudom mi, mire van, mit tudnak a skilljei, csak azt látom, hogy rendesen feedelem az ellenfelet. Majd rájöttem, mi, mire van, de néha ez sem elég, mert így is megesznek reggelire 😄

ronihun
nem is könnyû vele<#ravasz1>

...

FuRiONight
Pont most nyomtam le shin-el, de hogy azzal semmit nem tudtam kezdeni, komolyan röhögtem, hogy ezzel a karival mit lehetne és guide alapján csináltam. Az biztos, hogy az elsõ és utolsó játékom volt vele.

[PC GAMING]

ronihun
én most egyet játszottam és ilyen jó teammel már nagyon rég rakott össze, fõleg easten, egy nagyon jó Akali(1600 elo) meg Amumu volt a teamembe, ritkán látni ilyen jó/jobb játékosokat 😊 Többivel se volt kivételesen most probléma, sõt õk is jók voltak, én meg lee sinnel soloztam nasus ellen, és az a vicc, hogy nem voltak bénák az ellenfelek se, csak most valahogy jó team jött össze és így eléggé leownoltuk õket, Lee Sin legkirályabb champion <#worship><#vigyor5>

...

eu east szenny, este 9kor 1700+ on nonstop 1400-1500as jatekosokkal dobal ossze, mert nincs player easten

transfer west FTW

RedDevilsza
Hálisten. Komolyan mondom tribunal alatt kevesebb volt az AFK, troll, és leaver ember. ÉS remélem nem csak belemagyaráztam.

Balintrial
Van újra tribunal.<#smile>
FuRiONight
Pl. klánlogó, ranglista a klánokról stb.

[PC GAMING]

ronihun
lehet olyat hogy pénzért átírjátok a neveteket és elé írjátok a klán nevet, lehet együtt játszani bármikor, nem tudom mire gondolsz amihez frissítés kellene

...

Fpocok
Amikor verseny van, akkor a pro csapatok külön szerveren játszanak, ott lehet nevet állítani.
Nem igazán versenyjáték ez. Legalább is elméletben.

FuRiONight
Egy ilyen versenyjátéknál szerintem ez alapfunkcióként kéne ha szerepeljen benne.

[PC GAMING]

FuRiONight
Várható esetleg, hogy egy frissítés során létre lehet majd hozni klánt?

[PC GAMING]

Fpocok
Tudtommal nem lehet klánt, meg klán elõtagot csinálni... még.

FuRiONight
A Lol-ban létre lehet hozni klánt? Ha igen hogyan?

Más: akik még kisszintûek (5-15) és szívesen játszanának csapatban, kérem írjanak, összehozhatnánk egy klánt! 😊

[PC GAMING]

Czdano
Blitzhez odaírtam volna hogy AP-t pakolva neki baszott nagy területnukeja van, de am fasza kis leírás <#eljen>

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Dyrus-nak a stream-je is szörnyû, olyan mint akinek megalszik a tej a szájában, nagyon monotonul beszél, mint aki 24 órában be van tépve...

SzirmosSzisza
hey aren't coming next patch, but we are testing changes for Sivir currently and they look pretty good!

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Fabio Capello

tommyknockers
Dyrus az érzelmek összes színskáláját felhasználja. PS: Ezt a csajt kellene alkalmaznia a Riotnak.

Győri Devi
mint ez? enemy Swainnek elég nagy volt az arca és miután a luxunk beownolta párszor ragequit, utána meg elszabadult a pokol XD

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Grr1234
Grr1234
Ez a Nasus tényleg nagyon durva.

RedDevilsza
ehh... látszik kezdõ vagy, ennél milliószor idiótább buildeket képesek kirakni az emberek.

NagyiBMX
win?<#idiota>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

rhazid

mondanom sem kell a meccs végeredményét...

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

mekkora,sona zongorázó macska, ok xd

<#eljen>

Különc
<#eljen>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

pluhi
Ez régi, én linkeltem lentebb a v2-õt.
Amúgy Westrice guide-ja 30-ra van kitalálva, olyan rúnázással, hogy lvl2-õn meglegyen mindkét passziv, szal az a része nem fog menni...
De a többi dolog nyilván hasznos.
ok, remélem azért le lehet belõle a szûrni a lényeget , csapat nélkül, solo ranked, egy fostalicska : )

Fec papa
öngól

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

RedDevilsza
szóval mióta carryznek<#idiota>

HotshotGG az unokám.

900 elom volt 2-3 napja, és mióta csapat van mögöttem 1300 körül van, na sziasztok xd

Különc
Ha valami durvábbat tudsz beszállok flamelni, de ez elég vérszegény idáig

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403