League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Eastes tapasztalataim: keves az ember, sokszor rak ossze 1700+ on 1400-1500as emberekkel, akik nem trollkodnak, csak szimplan szarok, ha non-stop play againre nyomok, rengetegszer legalabb 4 jatekos ugyanaz 5+ perc queue utan, mint elotte.
West: vannak elegen, legalabb a sajat elo bracketemben jatszok, es nem mint easten, viszont itt rengeteg a troll.
A legvegen ugyanannyira szar mindket oldal, es a win vagy lose az nem a tudas alapjan dol el.
más téma: Veigar elképesztõ OP, szerintem akárki elér vele olyan jó statokat : )
sok orosz játszik rajta. Tegnap kb 7 meccset veszítettem mert kb azt se tudják az oroszok, hogy milyen játékkal játszanak... Persze rankeden...
Olyan embereket keresnék rankedezés céljából akik EU:West-en játszanak és tapasztalt játékosok.
Vagy esetleg olyan klánt akik Westen vannak.
Rólam annyit hogy:
1000+(normal)Win
1300+(elo)
Aki tud ilyenrõl írjon PM-ben!
Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ez normalis?
azt kell mondjam, rosszabb playerekkel talalkozom a sajat oldalalom, mint egy sima normal 5v5-re..hiheltetlen
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
[PC GAMING]
[PC GAMING]
...
transfer west FTW
...
Nem igazán versenyjáték ez. Legalább is elméletben.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Más: akik még kisszintûek (5-15) és szívesen játszanának csapatban, kérem írjanak, összehozhatnánk egy klánt! 😊
[PC GAMING]
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

やられたらやり返す。倍返しだ!
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
mondanom sem kell a meccs végeredményét...
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
<#eljen>#eljen>

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Amúgy Westrice guide-ja 30-ra van kitalálva, olyan rúnázással, hogy lvl2-õn meglegyen mindkét passziv, szal az a része nem fog menni...
De a többi dolog nyilván hasznos.
900 elom volt 2-3 napja, és mióta csapat van mögöttem 1300 körül van, na sziasztok xd