League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Szép lassan teljesen használhatatlanná válik... A videó alapján pont az erõsségét veszik el, és már-már pofánkúrás közelségbe kell menni hogy eldobd a szaros labdát...
valami troll faces kép volt kint neki, de gyûlöltem azt a gyereket istenem : S
Összefoglalván; ne nézzük le a másikat, mindenki volt kezdõ. De, persze hiába mondom, mert az empátia folyamatosan elveszik, minél próbb lesz az ember.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Trolling is a art.
Kumiho #2179
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Reddevil pedig gondolom akkora cár hogy már bese hivja a ranked és nem talál neki ellenfelet, mert 3 perc alatt ugy megtanult Q zni karthussal hogy megbasz mindenkit mindenhol.
Jöhet az oltás csak kb pont leszarom, kéthetente egyszer ha felnézek ide hogy röhögjek rajtatok hogy mekkora noskill emberek vagytok, na pá <#mf2>#mf2>
( hextechbõl ízlés szerint +N darab )
( single playerre 1xxx-eseket üt a Q-ja, a spell wampból nyer valamelyest védelmet ha pörgeti magán a w-t illetve a siphonnal több ellenfélt sebez. )
Szerintem squishy, borzasztó agresszívan kell vele játszani, én segg voltam hozzá.
2. build
Force of Nature rush , de egy level1 cipõt beszúrni, utána sunfire cape rylai scepter. igazából itt vége szokott lenni a meccsnek, de ha megy tovább akkor lehet venni máguskalapot és spell vampot hab a tortán gyanánt.
ebbõl a buildból van olyan is hogy beszúr az elejénre egy hextech pisztolyt, csak hogy a skillek visszahozzák a hp-ben mért árukat, természetesen ettõl lassul kicsit a kibontakozás, de ha nagyon megy a szekér, akkor meg lehet lépni.
Nagyjából ezeket a buildeket ismerem mordéhoz.
Mordet prauk nem tanknak szokták buildelni, hanem valami tanky AP carry félének.
Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.
Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Hello Summoners,
Our release team has confirmed that an extra 24 hours is needed to ensure quality release. There will be no downtime tonight for the Riven patch. We are sorry for any inconvenience and thank you for your patience.
Ezekbõl az infókból én úgy gondolom igen. Illetve reménykedek 😊
szal akkor megváltoztatták, vagy nem zavarja õket hogy 30 napnál régebbi hõst akarsz eladni vagy ti hogy adtatok el hõst?