League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem mind1 hogy szemét telep van ott vagy csak simán szemét a dombon? ;D
Sokszor voltam úgy miért nem használom a lol replayt..
akkor tudnád mirõl beszélek.
Különc : Gondoltam hogy nem fogod szó nélkül állni, szerintem se okozz nekem csalódást 😊
Megy a west és senki sem szólna
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
+ csapat társaimról NEM is beszélnék .
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Amit egyébként teljesen feleslegesen bizonygatnak itt az emberek (valószinûleg csak a maguk nyugtatása/önámítása miatt írnak le), egy bizonyos idõ után úgyis rájönnek, hogy ottis megtalálható a játékosállomány színes skálája és az, hogy mikor kikkel kerül össze nem rajta vagy a szerveren múlik.
Amikor valaki szervert választ azt az alapján tegye, hogy hol vannak az ismerõsei akikkel együtt szeretne játszani. Ha nincsenek akkor meg olyan mind1.
Szerintem.
Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.
...
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
de ne keljen már megmagyaráznom 😊
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
átmentem westre, ott meg 6 match amit folyamatosan nyertem, normalba, persze azóta vesztettem is,(az azért volt mert mi is erõsek voltunk, de a másik csapat erõsebb volt) + setup is jobban kijött late gameba.
Olyanra se volt még példa a westen hogy 5-10 percben az állás,0/20 enemy javára v épp 30 és én meg miden lanon 0/0/0 akkor most ne afkzak?.. na mind1
West sokkal jobb! : )
TISZTELET A KIVÉTELEKNEK ! : )
Majd valaki nyögjön már ide valamit ha megy a west 😊
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
+ nem is patchel, meg semmi.
...
Nem értem ,miért van még mindig csend a Dominion körül amikor azt mondták, hogy Pax után jönni fog majd a patch.
2. Amerikában most indul a patch, ami azt jelenti (valószínûleg), hogy nálunk ma éjjel teszik be, bár rioték sok baromságot csináltak már, az is lehet hogy lelövik délutánra a szervert, és berakják most.
3.Egész jó skinjei lesznek:
Crimson Elite Riven
Redeemed Riven

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX