League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Parasite Eve 2, best game EVER!
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Parasite Eve 2, best game EVER!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Gondoltam spoilerbe teszem, de nem tudom miért 😄
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."
...
TSM Gaming House part 2
Már kb. 1 hónapja ott vannak, és játszanak napi tíz órákat. Valamelyik blogban mondta valamelyik tag, hogy a Razer támogatta õket a billentyûzettel, meg az egérrel, meg headsettel azt hiszem.
...
Csak telepítsd újra, nekem az segített.
És más akkontjával be tudok lépni, valamint más is be tud az én akkontomba lépni, csak a sajátomnál jön ez a bájos Logging onto chat service örökkévalóságig tartó kis töltõkarikája.. ?! <#confused>#confused>
Kumiho #2179
Kumiho #2179
Más:
Suliban szoktunk játszani a LoL-al, ma valamiért a chatbe nem engedett be (Llogging into chat servicet), minden mást behozott. Másik gépen mûködött. Haverom belépett az én gépemen, neki mûködött. Csak nekem nem. Végül újra telepítettem a LoL-t, és megoldódott a probléma. Csak azért írtam le, hátha valakinek segít.
Kumiho #2179
-Jönnek a klánok, hivatalosan is be lett jelentve, a közeljövõben (Soon
-A solo queue új neve Solo/Duo queue lesz.
Amumu, Fiddlesticks, Kayle, Nasus, Teemo, Veigar, Warwick, Shen, Olaf, Caitlyn
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
やられたらやり返す。倍返しだ!
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
JÉZUSOM BAZDMEG MEKKORA RETARDÁLTAK VANNAK EBBEN A JÁTÉKBAN.
" Flash will now have both reduced range and an increased cooldown to make summoners feel less obligated to select it. Clairvoyance will also be receiving an increased cooldown and reduced duration to make it require more tactical use and be less punishing to junglers. "

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
Kumiho #2179
Letöröltem újra letöltöttem. A letöltés elején a Pando Media Booster-rel volt a gond. Azt kellett külön leszedni hozzá.
\"A jellem olyan, mint a fa, a hírnév pedig az árnyéka. Az árnyékra gondolunk, pedig a fa lényeg.\" ~ Abraham Lincoln
\"A jellem olyan, mint a fa, a hírnév pedig az árnyéka. Az árnyékra gondolunk, pedig a fa lényeg.\" ~ Abraham Lincoln
A support fórumot akkor meglesem. Köszi.
Ma olyan hajnali 1 óra körül jöttem le LoL-ról.
Amúgy mikor játszottál utoljára? 😄

<#szeret>#szeret>