League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
-A jungleben szerezhetõ xp 5%-al megnövelve, kompenzálandó az új masteryket
-Javítottak egy bugot, ahol a spectator kliense crashelt, ha egy champion nem úgy ment stealthbe, hogy a spectator is látta
-Javítottak egy bugot, ahol a Shift+Enter (all chat) kombináció bizonyos nyelvek esetén nem mûködött
-Javítottak egy bugot, ahol Vayne Condemn-je (E) nem proccolta megfelelõen a Silver Boltot (W)
Why so serious?
firefoxon is és google chromrén is egyaránt ...!
(Amúgy nem, Hamis volt az, az ad carrynk -.-", és lelopta a Morgánám pentadik killjét. Majd távozott. : D)
Kumiho #2179
Kumiho #2179
Kumiho #2179
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
egy lb nek nem kell meele rangebe lennie
probáltam többféle képpen buildelni legjobban bruisernek jött be,de nem attack speedre... top lanen atlagosan 3x annyi cs-t lehet szedni vele mint az enemy ha nincs selég survije mert nagyon nagy terrort rak és gankelni se lehet normálisan
shyvana singed ellen viszont esélytelen, nemtudsz dmg et tradelni velük ugy hogy jól gyere ki belõle , sionnal megfogtam egy mid ap-s fizzt az se volt tul nehez az elso halala utan
Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.
Próbáltam mindkettõt, igen 1v1ben jobb, bár mindent nem vertem vele (low vagyok), teamfightban eldobtam a cápát és mentem a squishykre, azokat ki lehet szedni vele, szerintem ez a dolga.
Kumiho #2179
2. Nem tudjátok esetleg, nincsen valami Lol-hoz hasonló játék de MMOBAN? Kicsit pörgõsebb, nem a klasszikus wsad+1-2-3 típusú?
két olyan dolog ami kurva messze van egymástól
1v1 be majdhogynem mindent versz vele, teamfightban pedig semmit nem tudsz vele csinalni, pont ez a balance fogalma nálam is...
Alapból szánalmas és röhögtetõ, amikor minden új champ megjelenése után sorra nyílnak a fórumtopicok, hogy így op meg úgy op a hõs.
Amúgy Fizz szerintem is jól balanceolt lett.
Kumiho #2179
-mostantól 20 rúnalap lehet az eddigi tíz helyett. Ajándék lapot nem kapunk ofkorsz, szokás szerint shopban lehet gyilkos mennyiségû IP-ért megvenni
nyugodtan meg lehet nezni match historymat,ha kételkedtek abban hogy elég jó vagyok-e : D
Egyelõre csak AP buildel próbáltam, de sokan írogatják a hybrid/AD-val is próbálták.
OPnak semmiképp nem nevezném de megérte a vételt mert el leszek vele most egy ideig 😊
amin pedig felnevettem az a /taunt emote 😊
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
mennyi lesz?
Közben fordítgatom amúgy a masteryket, ez azért egy kicsit keményebb dió, de estére meglesz ez is 😊
...
...