League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzirmosSzisza
Monday Night Combat ? Bár az FPS.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Fabio Capello
11/18 bugfix patch:

-A jungleben szerezhetõ xp 5%-al megnövelve, kompenzálandó az új masteryket

-Javítottak egy bugot, ahol a spectator kliense crashelt, ha egy champion nem úgy ment stealthbe, hogy a spectator is látta

-Javítottak egy bugot, ahol a Shift+Enter (all chat) kombináció bizonyos nyelvek esetén nem mûködött

-Javítottak egy bugot, ahol Vayne Condemn-je (E) nem proccolta megfelelõen a Silver Boltot (W)

Na ilyenkor örülök, hogy dolgozni kellett mennem. 😊

Why so serious?

mi a szarért akadozik a clg live?
firefoxon is és google chromrén is egyaránt ...!

böröczk
<#eljen><#taps>

(Amúgy nem, Hamis volt az, az ad carrynk -.-", és lelopta a Morgánám pentadik killjét. Majd távozott. : D)

Kumiho #2179

Fabio Capello
Marci? 😄

jazzy
Megbeszéltük a többiekkel, hogy csak azért is elindítjuk, hogy reportolhassuk, ha nyerünk ha vesztünk.. jó csapat volt és az enemy is reportolta. Megérte volna még a vesztünk is.
böröczk
Az istenes, ha kaja után visszatér és mondjuk nem 10 szint különbséggel😄, de azért a játékok nagy része többnyire bukó emberhiányban (ha nem gyopár az ellenfél) : /

Kumiho #2179

jazzy
Épp most benyögte a srác, hogy megy ebédelni 😊 de még pick közepén.. nem ranked.. nem leavelt.. úgyhogy elindítottuk, megnyertük és reportoltuk..
böröczk
Rohadt unalmas már , hogy minden játékot 4v5ben, utóbbit 3v5ben kell játszanom, ráadásul az egyik afkzó pont egy barát, aki miatt kikapunk egy gyõztes meccsen, elképesztõ. Azt hiszem, hanyagolom a játékot kis idõre -.-"

Kumiho #2179

Fec papa
Lehet, meg ne sértõdj de 1800 felett is néha olyan mintha 1300on lennél kb...

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

1900+ba már csak ilyen nyomik vannak 😊

egy lb nek nem kell meele rangebe lennie

probáltam többféle képpen buildelni legjobban bruisernek jött be,de nem attack speedre... top lanen atlagosan 3x annyi cs-t lehet szedni vele mint az enemy ha nincs selég survije mert nagyon nagy terrort rak és gankelni se lehet normálisan

shyvana singed ellen viszont esélytelen, nemtudsz dmg et tradelni velük ugy hogy jól gyere ki belõle , sionnal megfogtam egy mid ap-s fizzt az se volt tul nehez az elso halala utan

Saccard
😄 kéne lol mmo😄 folyamatos open pvp worlddel xD

Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.

jazzy
Ilyen felsõnézetes MMOk vannak, fõleg ezek a kínai stílusúak, de kb csak a nézet egyezik, amúgy tök más 😊
Saccard
mondjuk nézet és hasonló irányítás, csak MMO játékmenettel. Szóval akár több minion ellen is harcolsz egyszerre, meg pakolászod le a cuccokat rohangálsz vmi ilyesmi 😄

jazzy
Ezt nem értem, LOLhoz hasonló MMOban? Grafikára hasonló? Játékstílusra nem lehet hasonló, mert akkor az nem MMO.
jazzy
Mire buildeled, attack speed bruiser vagy ap?

Próbáltam mindkettõt, igen 1v1ben jobb, bár mindent nem vertem vele (low vagyok), teamfightban eldobtam a cápát és mentem a squishykre, azokat ki lehet szedni vele, szerintem ez a dolga.
böröczk
Akkor nagyon nyomik ellen játszhattál, vagy nagyon nyomikkal játszhattál együtt. Miért, egy LB mit csinál teamfightban?

Kumiho #2179

Saccard
1. HOGY LEHET ENNYIRE FOS FREE CHAMP ROTÁT CSINÁLNI???!!!!
2. Nem tudjátok esetleg, nincsen valami Lol-hoz hasonló játék de MMOBAN? Kicsit pörgõsebb, nem a klasszikus wsad+1-2-3 típusú?

fizz meg a balance? 😄DD

két olyan dolog ami kurva messze van egymástól

1v1 be majdhogynem mindent versz vele, teamfightban pedig semmit nem tudsz vele csinalni, pont ez a balance fogalma nálam is...
jazzy
Szerintem is balanceolt, nem mondanám opnak.
böröczk
Tanuld meg counterelni, játszani ellene.
Alapból szánalmas és röhögtetõ, amikor minden új champ megjelenése után sorra nyílnak a fórumtopicok, hogy így op meg úgy op a hõs.
Amúgy Fizz szerintem is jól balanceolt lett.

Kumiho #2179

böröczk
Pff, Legendary buffot nem?

Kumiho #2179

UnknownAsshole
Akkor ahhoz gratulálok neked 😄
Fabio Capello
-Vlad Legendary skint kap

-mostantól 20 rúnalap lehet az eddigi tíz helyett. Ajándék lapot nem kapunk ofkorsz, szokás szerint shopban lehet gyilkos mennyiségû IP-ért megvenni

azt 3 mat lehet bannolni ! 😄

valaki jöhetne velem ranked duo, az még úgyis soloba számít, +20 a nyerésre 😊 ingame : davidWolf

nyugodtan meg lehet nezni match historymat,ha kételkedtek abban hogy elég jó vagyok-e : D

Fehercsoki
Ááá kicsit se op, csak tank buildel jobb klikket rámnyomta és instant meghaltam.(1v1 volt)

UnknownAsshole
Jó volt vele játszani, utlival lehet szépen burstolni és CCzni szóval jó.
Egyelõre csak AP buildel próbáltam, de sokan írogatják a hybrid/AD-val is próbálták.
OPnak semmiképp nem nevezném de megérte a vételt mert el leszek vele most egy ideig 😊
amin pedig felnevettem az a /taunt emote 😊
Atwa
Na,és milyen az új champ ?^^

daemonervosa
ügyes vagy

Trolling is a art.

UnknownAsshole
Streameltem meg felvettem 2 meccs erejéig Fizz gameplay-t és végig néztek 6an :-D Mennyire menõ
Czdano

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Czdano
Minden új hõs 6,3k...

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

böröczk
Hm, tegnapról mára váltott a csempion rota, érdekes : D

Kumiho #2179

NagyiBMX
Reggel : 5-12

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Fabio Capello
ha pörgetik mint a legutóbb, már hajnali ötkor menni fog, de legkésõbb hét-nyolc felé mindenképpen.

reggel allat mit értesz ? 😄

Grr1234
Némá, nem úgy kezdõdik, hogy tónsz of demídzs. Meg se veszem... <#idiota>

Fabio Capello
ma éjszaka, szokás szerint hajnali egykor kezdik, reggel már játszható.

6300 lesz biztos !😄

KOMOLYAN? 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

UnknownAsshole
450...
nekem kell fizz ! 😄
mennyi lesz?

mikorra várható a patch?

Fabio Capello
wtf <#idiota> 😄

Közben fordítgatom amúgy a masteryket, ez azért egy kicsit keményebb dió, de estére meglesz ez is 😊

ronihun
AP herok meg junglerek nagyon megerõsödnek a masteryk meg summonerek miatt

...

ronihun
bocs a dupla posztért, de azért ez a Caitlyn NERF nem semmi... játszhatatlanná tették<#levele>

...

ronihun
Azt hittem AD-s lesz, na mindegy én látom benne a tanky ad meg a jungler lehetõséget szóval én csak úgy fogom játszani <#eplus2>

...

jazzy
Esetleg Trinity? Skarnernek is AP-t építenek meg trinityt.