League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ronihun

...

Unknow
2000 felett se volt Evelyn prio ban soha. ^^ Na de mindegy XD Én azt nem szólok bele,hogy az itteniek mit csinálnak. Aki nyomonköveti a fórumot úgyis tudja,hogy pár ember szavára itt nem szabad adni, vagy sose reménykedhet normális gamekben.
ronihun
én emlékszem, hogy Evelynnt bannolták nerf elõtt high elo-n elég gyakran, az meg, hogy 1200 felett mit bannolnak nem egyezik meg 2000 feletti bannokkal, csak most, mert amit a streamer csinál az a szentírás...

...

Unknow
Tök ugyanaz a két dolog. Bár ez az account nem ér 30k-t. Bár miért is akarok én olyan emberrel vitatkozni aki szerint Evelyn ban worthy volt revive mellett XDDDD
jazzy
Nem, azok se. De azért az más, amikor valaki 5 év alatt rakott össze minden (már nem megszerezhetõ world first, realm first, stb) dolgokat, vagy fél év alatt összejátszott 1000 gamet és befizetett 15k forintot.

1200 felett pedig igenis bannolták, nem egyszer lehetett látni high elo streameken, hogy evelynn instant ban. Az a reviveos jungles korszak meg fõleg durva volt.
Oké köszi. Azért ha van olyan ismerõsötök akit érdekel, vagy valami esély rá, hogy eladjam szóljatok légyszi.
köszi. 😊

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Fabio Capello
kizárt.

Unknow
900 Elon max... 1200!!! (tehát még csak nem is high elo) felett, a kutya nem bannolta soha Evelynt. Egy oracleval üthetõ volt, és mindig volt helyette jobb pick.
Unknow
A WoWos accountok se érnek ilyen erõvel egy fityinget se. Ott is csak idõ kifarmolni valamit. 😛

Sok rúna-skin-champion egy accounton igencsak megtudja dobni az árakat. Meglepõdnél ,hogy mennyiért cserélnek gazdát ilyen cuccok.
jazzy
Hihetetlen nem? Pedig tényleg, elõtte high elon is ban volt gyakran.
böröczk
Vagy törlik ezt a két csodás csempiont : D

Kumiho #2179

Fabio Capello
mivel jaxnek egy komplett abilityje fekszik a dodgeon, sivirnek pedig a passzívja, valószínûleg reworkolik õket.

böröczk
Hogy ennyit számítson egy stun, hihetetlen. Ezek szerint a sebzését nem is nerfelték. Kíváncsi leszek, a dodge kiszedése után mi lesz az ilyen jax félékkel.

Kumiho #2179

jazzy
Én 2k-t max, de csak a szint miatt. A skin csak szép, a champion meg csak idõ. Ha meg játszol, lesz championod. Ha nem játszol, minek acc.
Fabio Capello
Senki nem fogja neked kifizetni az RP-bõl vett championokat, én egy olyan nyolcezer, jó esetben tízezer forintot számolok az accodra.

Viszont mindenképp érdemes lenne meghirdetned mondjuk elitepvp-ersen, vagy más külföldi "lolbase"-n, ott:

1. Nagyobb eséllyel megy el

2. Jobb árat is adnak érte

Hali.
Sûrgõsen eladó!

1. Akali
2. Alistar + Unchained Alistar Skin
3. Amumu
4. Annie
5. Ashe
6. Brand* + Apocalyptic Brand Skin
7. Cassiopeia + Desperade Cassiopeia Skin
8. Cho Gath
9. Dr. Mundo
10. Fiddlesticks
11. Garen
12. Jarvan IV
13. Jax*
14. Karthus + Grim Reaper Karthus Skin
15. Katarina
16. Kayle + Judgment Kayle Skin
17. Le Blanc*
18. Lee Sin* + Acolyte Lee Sin Skin
19. Lux
20. Malphite
21. Malzahar* + Djinn Malzahar Skin
22. Master Yi
23. Morgana
24. Nocturne* + Frozen Terror Nocturne + Haunting Nocturne (Limited Edition) Skin
25. Nunu
26. Olaf
27. Pantheon* + Perseus Pantheon Skin
28. Poppy
29. Rammus
30. Ryze
31. Shaco + Royal Shaco + Mad Hatter Shaco Skin
32. Singed
33. Sivir
34. Skarner
35. Soraka
36. Taric
37. Teemo*
38. Tristana + Riot Girl Tristana Skin
39. Tryndamere
40. Udyr
41. Vayne* + Aristocrat Vayne Skin
42. Veigar
43. Vladimir*
44. Warwick*
45. Wukong* + Vulcanic Wukong Skin
46. Xerath
47. Xin Zhao + Imperial Xin Zhao Skin
48. Yorick* + Pentakill Yorick Skin
49. Nasus + Galactic Nasus

A Felhasználó 48 karakter és 17 db skint tartalmaz.
2 rune oldal is van, egy AD és egy AP-s.
Az összes skint igazi pénzért lehet csak vásárolni és csillaggal jelöltem
azokat a karikat, amiket szintén pénzért vettem, amiknek az együttes értéke több mint 30.000 forint.
-- Árról alkudhatunk 😄--

Summoner name: 1300 RP-ért meglehet változtatni, ami 2500 forintnak felel meg.

A Felhasználó jelenleg tartalmaz 74 RP-t.

A karik: 9750 RP-be kerültek.
A Skinek: 12285 RP-be kerültek.
Összesen 22035 RP-vásárlás volt a felhasználón, ami több mint 30.000 Forint.
(Pontos összértéket nem tudok mondani, mert a valuta árfolyam miatt mindig más összeg
volt a fizetendõ, és nem írtam fel õket, de megközelitõleg harmincezer felett van. Tehát
ha megveszi/megveszed a Felhasználóm, több ezer, akár tízezer forintot spórol/spórolsz.)

Szóval, hogy mennyiért azt majd megvitatjuk.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Jó is volt az... rankeden 0 lost-om volt vele 😄 Azóta csak trollpick...
jazzy
Eve jól gankelt nerf elõtt, erõs volt még ping warddal is, 6-oson nagyon gyorsan befutott hátulról, a ciki az, hogy most, hogy slowja van, egy fél hpsat sem tud megölni, mert az rögtön elflashel.. stun alatt nem flashelt el -> több early game kill, erõsebb midgame, nem olyan szar late game.
böröczk
Ez így igaz, sõt utána se 😄. De nerf elõtti eve idíején még nem is játszottam 😊

Kumiho #2179

jazzy
Csak azt a stunt kéne neki visszaadni.. nem értem miért nem teszik meg és hagyják trashként.
SzirmosSzisza
Akkor te nem játszottál vele nerf elõtt 😊

Nem véletlen volt instantban minden ranked mérkõzésen.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

böröczk
Nem a stealth fixszel van a probléma Evelynnél, hanem, hogy egy rakás kupac hulladék az egész önmagában, nulla támadó -és csapatnak hasznos képességgel.

Kumiho #2179

böröczk
Végre kiszórják ezeket a tökfelesleges, ráadásul az alap szkinnél jóval góggyibban kinézõ szkineket.

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Nem tudom érdemes-e még Evehez bármit is venni, nem úgy tûnik, hogy lesz stealth fix :/

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Fabio Capello
A hétfõn, 11.28.) kivonásra kerülõ skinek listája és akciós ára (11.25-28):

Sasquatch Nunu - 130 RP
Nottingham Ezreal - 130 RP
Blacksmith Poppy - 243 RP
Masquerade Evelynn - 130 RP
Scuba Gragas - 243 RP
Spectacular Sivir - 243 RP
Mr. Mundoverse - 130 RP
Toxic Dr. Mundo - 130 RP
Swamp Master Kennen - 130 RP
Hextech Sion - 130 RP
Yellow Jacket Shen - 130 RP
Red Riding Annie - 130 RP
Leopard Nidalee - 130 RP
Dragon Knight Mordekaiser - 130 RP
Sonoran Kog'Maw - 130 RP
Kingpin Twitch - 130 RP
Professor Ryze - 243 RP
Shamrock Malphite - 130 RP
Highland Tryndamere - 130 RP
Pharaoh Amumu - 130 RP
Badger Teemo - 130 RP

Ezalatt a három nap alatt az érintett championok is akciósak lesznek. Hétfõ (11.28.) után ezek a skinek többé nem lesznek elérhetõk.

Fabio Capello
Volibear, the Thunder's Roar

Every once in a while, there comes a champions so controversial that even the executives can’t agree on what to do with them. Some might claim that the combination of two awesome elements can only yield up an even greater awesome of truly epic proportions, while others might cling to the superstition that too much awesome isolated in one particular being can only lead inevitably to disaster.

The two awesome elements that we’re talking about in this case are, of course: bears and gigantic suits of armor.

For many of you, Volibear, the Thunder’s Roar is no doubt the best news you will get in the time of your natural lives. For others, we understand the anxiety that might accompany the thought of facing down a massive, armored bear. If you’re one of those summoners afflicted by a phobia of bear armory, we’ve arranged to include the following comic to help your face down your fears.

Ursine enthusiasts everywhere rejoice! Your bear in shining armor is has nearly arrived!

Fabio Capello
Champion rota (preseason 10. hét)

Annie, Ashe, Cho'gath, Katarina, Rammus, Soraka, Renekton, Vayne, Orianna, Skarner

Beszarás a vége de érdemes végignézni az egészet. <#taps>

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

SzirmosSzisza
...

Hali srácok. Eladnám a karimat. Akit érdekel az írjon privátot.

Fec papa
Jóez az MLG érdekes teamcompok jöttek össze. 😄

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

SzirmosSzisza
Döntõ meccs, Heim és LeBlanckal 😄DD

Fec papa
Vagy vesz egy quicksilver slasht ami feloldja a CCt. Bocs hogy külön irom csak közbe rámjött a cifra. <#idiota>

SzirmosSzisza
Megy amúgy MLG most, színvonalas meccsek, kommentátorok se rosszak!

Fec papa
Fel vannak egymás alá sorolva a hõsök, és mellette jobb esetben 3 másik hõs ami kontrázza az adott hõst, valamilyen skillel, mellette a skill mechanizmusa maivel kontrázza illetve vannak még itemek amivel szintén lehet counterelni az adott hõst, magyarul ha valaki beválaszt egy Malzahart akkor jó ha valaki választ egy olyan hõst ami ki tudja ütni az ultijából, pl Alistar a fejeléssel, vagy ilyesmi.

Zsolek123
kérem valaki magyarázza el, mi ez a counter pick lista <#nemtudom>

jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu

LestatVenom
igen

hu hu hu huuuuuuuuu

Atwa
Tribunalozás közbe nektek is gyakran elõfordul hogy nem látjátok a chat logot ?

böröczk
Irtó ratyi.

Kumiho #2179

Fabio Capello
Blood Lord Vladimir

NagyiBMX
dat Ryze

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

lolSL

Már 9gag-en is 😄

http://9gag.com/gag/645212
Fabio Capello
Néha posztolja õket Rara a fórumra, néha nem, általában akkor rakják ki, ha valami monumentálisabb leállással jár, az amerikai szerver tegnap hat órát állt kapacitásbõvítés miatt, amellett volt ez a hotfix.

Belenéztem régi patch-ekbe...eszembe jutott, hogy hiányzik az Inntervating Locket a veigar buildembe 😞
Arnoux
Itt is csak a nagy patch-eket látom amiket az oldalon is részleteznek. Azok érdekelnének amiben 1-2 bugfix vagy változtatás van és 3-4 naponta kijön belõle egy.

UnknownAsshole
Arnoux
Hol lehet megnézni ezeknek a mikro patcheknek a patch note-ját? Offical oldalon nincs fent és forumban sem találtam 😞

SzirmosSzisza
<#idiota>

SzirmosSzisza
Viszlát dodge 😊