53877
-
#50698 Nem tudom hogy az-e a rosszabb, amit atelsz, vagy mikor diamondban radobbensz hogy ugyanez megy, csak meg arrogansak is melle. -
#50697 Engem speciel nem is az zavar, hogy bronzban vagyok, hanem az ezen a szinten mukodo gyerekes, komolytalan mentalitas es az, hogy ez milyen szinten megneheziti, hogy kitorjon innen az ember.
Szivesen csatlakoznek hozzad / hozzatok csapatba (ha van ilyen), jo lenne mas oldalrol megkozeliteni a jatekot. -
#50696 Sokat kell játszani, előbb utóbb kijutsz, ha tényleg jobb vagy (az meg, hogy kinek van kedve kijutni bronze 5-ből jó kérdés :D) -
#50695 Ki lehet jutni, csak sokszor nem rajtad mulik, hanem az emlitett tipusu csapattarsakon. -
#50694 Ingyen? Legalább 2 ezer -
#50693 +1, de szvsz ezt meg soha elo ember masik elo embernek nem tudta elmagyarazni
aki bronz felett van, azt a kiscica huzta ki biztos ;)
mydgard:
- legendas teljesitmeny lcshez kell, illetve az lcsn valo kiemelkedo teljesitmenyhez (pl mikor backdoor move-ot neveznek el rolad, na az legendas)
- bronzbol valo kijutashoz internet kell, szamitogep, egy kis ido, meg 2 mukodo vegtag
- attol hogy elkerriz egy csapat, soloqban ugyanott maradsz ahol most vagy
- ha gondolod en kihuzlak par het alatt silverbe / goldba / platba (ingyen), de annak semmi ertelme nincs, vissza fogsz esni
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2015.02.25. 12:15:20 -
#50692 Bronzból a legkönnyebb kijutni, ha nem tudsz, akkor oda való vagy. Ennyi. -
#50691 Barcsak mar enis bronzba lehetnek :( Olyan messze van meg a lvl30, sose lesz meg -
#50690 Hogy ki a retardalt es ki nem, annak meg egy kivalo fokmeroje van a teljesitmenyem. Szoval gtfo. -
#50689 Sajnos latnod kellene ezeket a merkozeseket Bronz szinten, amikor mar a jatek elott a chaten megkezdodik a siras meg trollkodas, hogy ki melyik lanen menjen, o afk lesz,, feedel, mert nem ugy alakul ahogy szeretne stb. Amikor sokszor minden tudasodat es koncentraciodat latba teve egyedul probalod meg lehozni a meccseket, az ehhez hasonlo idiotak miatt. Lehet neked errol fogalmad sincs, de en tudom mirol beszelek, gondolom mas is tapasztalt mar ilyet.
Na az ebbol valo kitoresre lett volna esely (gondoltam en), ha nyomok egy jo selejtezo sorozatot es hatha felsobb kategoriaba kezdhetem a seasont. Sajnos tevedtem. A Riot Games csinal egy tokeletesen ertelmetlen selejtezot.
Az hogy Bronze 5 aljabol csak Silver 5-ig feljuss, ilyen korulmenyek kozott, gyakorlatilag legendas teljesitmeny szukseges. Vagy egy komoly csapat kellene. -
gihihihi -
#50687 ez a másik ami természetes, hogy mindig a másik a retardált
spoiler: gondolj bele milyen fasza kis anomália, amikor mind a 10 játékos így gondolkozik :)
pro tipp: mind a 10 játékos így gondolkozik
pro tipp 2: amelyik hajlandó lenne nem így gondolkozni, az kijutna a többi "retardált" mellől
persze ez csak az én véleményem, nem értek a lovakhoz -
#50686 Akkor meg mi ertelme van a selejtezonek... :D
Pont ezert nem tudok feljebb jutni Bronze-bol, mert hiaba jatszom jol, ha retardaltakkal van tele...
Ennel fogva keresnek egy jo kis ranked teamet, ha valaki szamitana ram, pm me.
http://eune.op.gg/summoner/userName=Mydgard
-
#50685 igen, de csak mert nem lett már 394329432x leírva, hogy a tavalyi elod számít, a besorolók ~0 -
#50684 Es ha mondjuk 10 win - 0 loss, akkor Bronze 6 lenne? -
#50683 nekem ok -
#50682 Csao!
Lenyomtam a 10 selejtezo meccset (ranked, EUNE), 8 win - 2 loss = Bronze 5. Ez igy oke?! -
#50681 pben az új hős -
#50680 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#50679 ez kamu nincs benn morgana fiddle nerf -
#50678 5.4 patch notes ----- hivatalos oldalról ------ -
#50677 mindenképp érdekes koncepció.
am kíváncsi leszek h a riot most is azt fogja e csinálni h mint a legutóbbi két alkalommal hogy jön egy hős, és rá bő egy hónapra egy másik. -
#50676 Szép gyerek -
#50675 Van pár érdekes skillja, a portál és a passzív kifejezetten tetszenek. :) -
#50674 Az idei év első új championja:
Bard, the Wandering Caretaker
És holnap érkezik az 5.4-es patch (benne a DJ Sona skinnel).
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.02.24. 20:16:18 -
#50673 -
Fletley9 #50672 ez a transzi janna még mindig.... -
#50671 Katarina pengéi:
-
#50670 -
#50669 mindkettő, wombo teamet akartunk összerakni, de olyanokból amikkel legalább valamennyire tudunk játszani -
#50668 lb ban és ahri firstpick után szerinted? -
#50667 Amúgy reagáltatok ellenfél pickjére vagy mindenki lockolta a kedvenc hősét?
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2015.02.21. 20:42:05 -
zozoalma #50666 Egyszer egy "bokszzsák" fun meccsbe benne lennék :)
Edzőmeccseket is az önbizalom miatt játsszák :)
-
#50665 itt visszanézhető a stomp -
#50664 silverben én sem értettem, hogy a diamondos miért pickel zyrát
jó az -
#50663 Most is stomp megy, várható volt hogy a challenger teamek tovább mennek. Majd jövő szombaton jobb lesz! -
#50662 Twitch chatet nem kell komolyan venni. -
#50661 A First Blood mondjuk szép volt.
De a végén: Almási Kristóf Istenszabású!
Disznószabású volt és nem Isten.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.02.21. 19:00:44 -
#50660 nézzétek a jó oldalát: bírtuk 26 percig meg volt 7 killünk meg 1 sari! -
#50659 Maga a csapat is kapta rendesen a Twitch chat felületén az oltást, bár ezen nem csodálkozom, hisz ez a hazai színvonal.
Mindenki okosabb a másiknál egy chat felületen, játék közbe pedig mégis elverik, mint a szart, ezért is nem mer versenyre menni, mert mégjobban beégne.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.02.21. 18:58:37