53877
0MWkPbn.jpg
  • zozoalma
    Újra visszatért a kedvem Tristanaval játszani :)
    E skill toronyra brutál , azt hitték cheatelek
  • sadface #50737
    Minél többet játszok a dj sonával annál inkább azt hiszem, hogy az első szám egyik része nagyon hasonlít arra, amire pooksie vetkőzik :o
  • vegicsek
    Nem tudom, hogy negydik vagy ötödik nekifutásra, de csak összejött végre ez a Gold promo :)
  • szkript
    :( gonosz vagy:D
  • Különc
    5 ignite
  • j0nNyKa
    vlad ban -> insta win
  • szkript
    sok sikert:D poén lenne 1 más ellen kerülni:P
  • Különc
    Böff
  • Jani Hun
    Nana, mikor kinnvoltam angliába elkövettem ilyen hülyeséget, blackcleaver zed anno instabuy volt. mára megbántam :D
  • j0nNyKa
    lol? ő, nem
  • zozoalma
    Oké igazad van, de mivel sokat látják az imba karikat biztos sokan meg is veszik RP-ből :)
  • j0nNyKa
    sgnúbz: délután indulunk a versenyen, funolunk egyet megint, legyetek elérhetőek
  • SzirmosSzisza
    Csak grindelni kell egy picit
  • j0nNyKa
    dehát mindegyik karakter ingyen van
  • zozoalma
    Az rendben van ,de a mentalitás szerintem ami a "cikkbe" van az reális .
    Ki a fene venne drága karaktereket ha az olcsóbb karakterekkel is simán lelehetne hozni egy meccset :)
    Mondjuk nem azért mert spur vagyok ,de például nekem teljesen mindegy hogy néz ki a kari :)
  • SzirmosSzisza
    Oh, mielőtt valaki komolyan venné, ez hírcsárda szintű oldal (nevéből is adódik :D)
  • zozoalma
    Jó hogy nem már azt találják ki ,ha azt a skint megveszed akkor buffolva lesz a kari .

Utoljára szerkesztette: zozoalma, 2015.02.27. 22:48:51
  • SzirmosSzisza
    http://esportsexpress.com/2015/02/riot-increases-diversity-in-j4-lee-sin-vi-skins/ S3-as idézet megfogta a lényeget :D
  • j0nNyKa
    +1 bro, ez a jo hozzaallas
  • vegicsek
    Egyébként szarjátok le a többieket, inkább azt kérdőjelezzétek, vajon ti jól játszottatok-e, és hol lehetett volna jobban. Szpektételjetek pár high elo meccset, olvassatok guideokat, aztán hajrá. Úgy is lesznek olyan dolgok, amikre 2 év játék után jöttök rá, hogy geci de alap hibákat követtél el.
  • mima1017
    Teljes mértékben igazad van, én nem vagyok egy nagy flamelős típus, de legfőképp AD Carryt játszom, ott pedig muszáj kommunikálni, ha nem páros meccset megyünk , és idegent kapok magammellé akkor főleg fontos hogy figyeljünk egymásra. Na itt szokott bukni a dolog. Csak egy általános példa,
    Leona - Tristana.
    Én low hp-n lasthitelgetek, Leona bokorból nyom egy Q-t mert akkor eltudja találni az adc-t, belelövök egyet, kapom a focust, kiugrok, és elküld a jó ... ba mert nem öltem meg. Jah és nem említettem h kb 10 minionnal több van nekik mint nekünk. Ez mindennapos dolog.
  • MitsuMishi
    Tudom milyen a helyzett ott lent, én Bronz 4-ben kezdtem. Először én is így gondolkodtam.
    Aztán kitanultam minden lanet, hogy legalább eggyel kevesebb ember flameljen champselectben a lanekről (ez hatalmas előny!), és kicarryztem magam belőle.
    A második amit muszáj megtanulni, az a mute gomb használata. Flamelnek? Szard le. Inkább a játékra koncentrálj, mint arra, hogy visszaflamelj.
  • mima1017
    Ebben teljesen egyetértek veled, és tisztában is vagyok ezzel.
    Csak itt Bronz5-ben ahol az ember már annyira leszarja, pedig pont itt kellene nyomni mindenkinek hogy kikerüljön belőle (szerintem) itt nagyon sok a szopórolleres kör :)
    Sajnos.
  • MitsuMishi
    Ilyen mindig is volt, és mindig is lesz. Tegnap Yasuo meghalt a 3. percben. Beírta hogy bye, és kilépett. Ezúttal szerencsére az ellenfél oldalán volt. Igazából senki nem tudta, hogy mi a gyerek baja, nem flamelt, semmi, fogta magát és kilépett. És ez Goldban történt. Hozzá kell szokni, hogy néha a szopórolleren ülsz, néha meg jön a freewin.
  • mima1017
    Hát srácok, tegnap elgurult a gyógyszer...
    Promoban voltunk, és 3-3 loose egymás után. Minden arcosságot félretéve, nem rajtunk ment el a meccs. Mi próbáltuk terelgetni az embereket hogy mikor hova kellene menni, dragonozni, vagy egy jól kivitelezett ganket véghez vinni... A csávó fogta 1. percben beszaladt torony alá mert hogy fun, csak nem vette észre teemo-t aki belelőtt.. first blood.. a jungeles kb 11. percben jött le botra, és mi voltunk az elsők.
    Vicc kategória ez a bronz... szánalom.

Persze itt is vannak kivételek akik ki szeretnének jutni, de mikor majdnem minden meccsen van egy olyan aki beirja hogy leszarja mert csak funol, és ha nem akkor kap segitséget amikor akar és úgy ahogyan akar akkor elkezd freekillt adogatni az enemynek az már igen csak csúnya dolog :(

Utoljára szerkesztette: mima1017, 2015.02.27. 09:19:22
  • j0nNyKa
  • zozoalma
    Szerintem ez mindenhol van , mert ugye léteznek netharcosok akiknek életük célja hogy minden karijával pentakillt toljon :)
    Mondjuk ha tényleg komolyan akarod venni a rankokat akkor érdemes 2-3 emberrel (voice melett ) játszani akikről tudod hogy érdekük hogy nyerjenek !
    Én 3 hónap játék után még mindig nem érzem hogy egyáltalán bronzba való vagyok , múltkor volt szerencsém játszani Evaine és Elorynnel (igaz csak aramba ) ami nagy megtiszteltetés volt !
    Ráadásul még a fejemet se üvöltötték le :)

Utoljára szerkesztette: zozoalma, 2015.02.26. 21:22:27
  • sadface #50711

jóféle
  • TBTPumpa
    Here comes the Money...

#destroyed
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.02.26. 18:43:51
  • mima1017
    Mydgard,
    Én tavaly kezdtem el rankedezni, és 6-4 es win aránnyal S4-ben kezdtem a szezont. Elég hamar eljutottam...Bronze5-be. Nagyon sokszor van az hogy a rajtad kívülálló okok miatt bukjuk a meccset, még mindig utálom a bronze játékosokat, de ők is ezt gondolhatják... Én is jobbnak tartom magam mint B5.
    DE, mindenkinek el kell gondolkoznia ha egyedül nem megy, akkor próbálni kell változtatni. Én főleg AD Carryt játszom, kisebb nagyobb sikerekkel, de elkezdtem erőltetni olyan lane-t is ahol nem kell másra hagyatkoznom, kivéve persze a teamfightokat illetve a gank-eléseket.

Ha gondolod tolhatunk együtt pár meccset, igazából én az élvezet miatt játszom, aki rage-el mostmár mute-tal kezdem.. pár perc alatt úgyis megnyugszik.

*szerk:
    Nekem is kell keresni segítséget aki legalább S5-ig feljön velem, mert az idegrendszeremre káros hatással vannak sok esetben a LoL-os játékosok, és itt nem a játékos képességeire utalok, hanem a mentalitásra.

Ingame: zomgzje

Utoljára szerkesztette: mima1017, 2015.02.26. 14:23:44
  • BEAST #50708
    Egyre szimpatikusabb lesz Bard. Az invade is mennyivel kényelmesebb lehetne így. :D

• j0nNyKa
  • sadface #50706
    4 gift FTFY
  • j0nNyKa
    az má úgy 2000
  • sadface #50704
    *challanger

Nem buzdítod eléggé.
  • j0nNyKa
    Grat ;)
    Diamond keretik meg se allj, ha meg masters vagy, szolj, ahhoz meg nem csinaltam keretet :D
  • RainForest
    Lásd az én példámat!
    Én 5 win és 5 lose után bronz 3-ba tett a játék.
    Kb. 1 hónap alatt kijöttem bronz 3-ból silver 5-be, úgy hogy ugyanannyi esélyem van kifogni hülyéket. (magamon kívül )
    EUNE-n játszom.
    Szóval ha annyira jó vagy kijutsz bronz 5-ből nagyon simán.

U.i: Egyébként nem a staton múlik milyen jól játszik valaki.
    U.i: Végre van keretem!
    Utoljára szerkesztette: RainForest, 2015.02.25. 15:58:12
  • zeli
    Tedd fel magadnak a kérdést, hogy érdemes-e azon idegeskedni, hogy a csapattársaid mit csinálnak. Teljesen felesleges, mert az ő tetteiket te nem tudod kontrollálni, amit tudsz, az a sajátod, ha konzisztensen jól játszol, akkor feljebb fogsz jutni hosszú távon. Nyilván vannak meccsek, amiket nem lehet megnyerni, de gondolj bele abba, hogy ha ugyanolyan valószínűséggel adja a hülyéket mindkét csapatba, és feltételezed, hogy te nem vagy az, akkor az ellenfélnél nagyobb valószínűséggel lesz hülye.
  • szkript
    fogadni mernék h ha az accodon tolnék 10 meccset legalább 8 at nyernék:D
    ismerem az elodat, énis onnan kezdtem, voltam is ott 1 jó ideig:D változtass a hozzáállásodon mert így ott is maradsz még 1 jó ideig
    Utoljára szerkesztette: szkript, 2015.02.25. 14:40:32
  • sadface #50699
    illetve a 0/13 cait flameli a supportot, hogy boosted