League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I decide when I'm done.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
I decide when I'm done.
Múltkor mentem egyet 2 challenger volt velem, kb ugyanezt csinálták.. heimer (!) adc és thresh supporttal 2v5ben szétalázták az enemyt.
Ellenben sok olyan uzit, hogy altlam reportolt jatekosokat banoltak.
Nem hiszem, hogy a rendszerben a hiba 😉
Kumiho #2179
Van pár darab előre elkészített (ezeket nem engedi törölni vagy módosítani), de csak két újat enged csinálni. Illetve, az előre elkészítetteket csak akkor engedi módosítani ha nincs két általam készített oldal, de a módosítás után a 2 szabad helyből elvesz egyet, az előre elkészített meg változatlan marad :S
A gyári rúna oldalak nem tetszenek, a 2db custom meg kevés :S
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Nekem ma sikerült szintet lépni , mivel nekem a championok fele kb hiányzik igy rengeteg blue essence kellene még .
Szintlépéses kapszulába 5 darab 90 blue essencet érő champet kaptam amit csak lebontani lehet mert mind megvan 😊
I decide when I'm done.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Csodálom még senki sem írt semmit erről az új blue essences Ip helyetti megoldásról, hogy miszerint meccsek után nem kapunk semmi rewardot csak az expet és szintlépésnél esik némi blu essence meg hős töredék de az meg tiszta lutri. Redditten írt valaki 30-ról felment 32-re és ashe meg karthus darabok estek amiket betörve meg ami esett összvissz 560 essencet kapott cirka 20 meccs után!!
Szóval mások szerint ez nem a real money felé próbálná terelni a népeket?
Köszönöm 😄 Valamiért úgy gondoltam hogy automatikusan megkapom :S
Nem kaptam túl sokat, de egy championt tudtam venni.
A küldetést megcsináltam (el is tűnt a quest logbol) de nem kaptam semmit 😞
I decide when I'm done.
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
I decide when I'm done.
Kumiho #2179
Na ezek után folyamatosan láttam hogy németül beszélnek és minden második mondatban ottvolt h Miss/mf/adc 😄
Ha magyar lett volna lehet elmagyaráztam volna hogy miért is kérem meg ilyenre, de mivel németül nemtudok kitudja mit beszéltek😛
(kicsit más téma de ehez csatlakozik, nagyon sokan szidják a fiatalok(14-18éveseket) hogy menynire szarul játszanak. hát én saját tapasztalatbol mondom hogy 15-18 éves korom között WoW pvpben vagy bármilyen fps játékkal jobban játszottam😄 szal se a magyarokat se a fiatalokat nem kell szerintem beskatujázni)
Utoljára szerkesztette: Jani Hun, 2017.11.02. 17:52:12
gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"
Sok éve játszom már a játékkal,de még sosem voltam büntetve,sosem érdekel hogy mit vinnyog akár a csapat akár az ellenfél,nem szoktam csúnyát válaszolni senkinek.Ha nagyon szid az ellenség azt meg élvezem.Ha a csapat azt meg magasról letojom,igaz sosem rankedeztem,sosem érdekelt.Ha valamelyik csapattárs nagyon vartyog de nem értem max megkérem hogy legyen szíves emberi nyelven beszélni mert klingonul nem tudok.<#lookaround>#lookaround>
De általában magyarokkal szokott baj lenni,szerencsére sosem veszik észre hogy én az vagyok.
Magyarral már azért is volt veszekedés,mert meg köszöntem a meccset.<#hehe>#hehe>

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"