League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok! http://www.own3d.tv/Essencia#/live/158756

Streamelek solo queue-t nem tudom kit mennyire érdekel, gondoltam megpróbálom natán lesz érdeklõdõ)

Twitter: http://twitter.com/#!/Essenciaa95
böröczk
Cassiopeia's hidden passive removes all snakes on the map, and it is the one only passive that alters the game field.

Hát ez muhaha, eddig azt se vettem észre, hogy lennének kígyók a mapon.

Bájdövéj Fizz rejtett passzívja állítólag, ha az ultijával öl meg valakit, nem marad ott a hullája. Még nem figyeltem erre.

Kumiho #2179

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Kolbász kerítésböl OMNOMNOM<#idiota>
Amúgy meg commando skinek csökkentik leona ulti sebzését 1-gyel 😄

Saccard
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy gravesrõl mi a tapasztalatotok? Ha kitanulja az ember jóféle?😛

Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.

SzirmosSzisza
Nem tudtom miért sír emiatt mindenki, OPCIONÁLISAN lehet venni skint ami játékmenetet semennyire nem befolyásolja. Ha pedig tetszik a játék, akkor vehetsz RP-t és ezzel támogatod a fejlesztõket és még skint is tudsz venni. Még magyar szemmel se olyan vészes szerintem évente 1-2 skint hátmég külföldi szemmel, ahol még a kolbász is kerítésbõl van.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Mydgard
És szerinted engem, hol a loofaszban érdekel?! <#vigyor2>

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

jazzy
Demonblade trynda és az enemy nexus magától felrobban!
böröczk
Amikor elkezdtem ezt a játékot , és betértem ide megkérdezni, milyen karit érdemes venni, vagy egyáltalán mit érdemes venni, csak azt tudom mondani, amit nekem akkor írtak: Próbálgasd az aktuális free championokat, és amelyik megtetszik, arra gyûjthetsz esetleg, és késõbb megveszed, hogy bármikor tudj vele játszani.

Kumiho #2179

böröczk
Szerinted különb és jobb lesz valaki egy szkintõl?

<#levele>

Kumiho #2179

Mydgard
Az szívás, akkor nincs rúna. :-)

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

Fec papa
Rúnát csak IPért lehet venni.

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Mydgard
7

ronihun
rúnát csak 20as szint felett érdemes, nem tudom hányas vagy

...

leho94
rúna az nem árt 😄 inkább azt vegyél

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Mydgard
A runák adnak elõnyt, nemde? Harci pontért azt lehet venni? Most tartok 2000 pontnál és gyûjtögetek valami táp karira, van valami javaslatotok? :-)

jazzy
Nem, itt arról van szó, hogy megcsinálták a játékot, elérhetõvé teszik mindenkinek, de bizonyos dolgokat vehetsz, amivel támogatod õket, mert játszod a játékukat, ha akarod, és ezért kapsz valamit ami szép, de nem ad elõnyt.
UnknownAsshole
Szerintem teljesen rendben van hogy pénzért runepaget meg skineket árulnak.
Ettõl senki nem lesz erõsebb és nem válik hasznára, hogy kék taric helyett rózsaszínnel megy.
Akinek van kedve/pénze az támogathatja õket.
Ha megtehetném én is elcsapkodnák több ezret havonta C:
Mydgard
Az emberi egóra és mohóságra alapoznak, mindenki különb és jobb akar lenni a másiknál, hiába ingyenes a játék, ok ezért hajlandók fizetni is. Hát fizessenek. :-)

jazzy
Rájöttél, hogy ha már csináltak egy ingyenes játékot valamibõl fent kell tartaniuk magukat?😊
Mydgard
Áh ja, menet közben rájöttem, "Riot Games"... :-)

Fabio Capello
Jó kérdés, a pletykák szerint Pantheon aegis protectionjéhez (passzívja) hasonló módon fogja majd megkapni a stun lehetõségét, egy másik szerint critenként, egy harmadik szerint meg maga az ability elnyomása fog stunolni, és jócskán megemelik rajta a cd-t, hogy ne tudjon öt másodpercenként stunolni, és szétkapálni közben.

jaxel mi lesz ?

Fabio Capello
storeban lehet vásárolni pénzért

Mydgard
Egy kérdés, riot pontot hogy lehet szerezni?

Fabio Capello
Aki vette dodge rúnákat, azoknak visszaadják a teljes árát tekintve, hogy rövid idõn belül a dodge kikerül a játékból. A rúnák egy darabig még elérhetõek lesznek a shopban, ha valakinek kell még, megveheti, és lesz egy újabb kör refund amikor végleg kikerül a játékból.

jazzy
Miniszter vagy?
böröczk
Én siont, jaxet és egy jó nasust is. Egy q-t rongyossá farmolt nasusnál nincs nagyobb gégé.
De Brandet is sokat banolják, még Gravest is.

Kumiho #2179

UnknownAsshole
háttõõõ, adok érte egy ezrest 😄
128 skin omg
jazzy
Azt kell bannolnod, aki odamegy és szétcsapja a csapatodat egyedül, vagy akkora elõnyt ad a másik csapatnak, hogy nem, vagy NAGYON nehezen tudnátok nyerni. Ez nem agymûtét.

Amit leírtak azokból válassz, hozzáadnám még a yorickot és gg.
Köszi. Tehát ha pl. Nunut pickelem, akkor az ultija miatt szinte minden championt bannolnom kéne, vagy nem Nunut választani 😊

Aion: Telemachus - Cleric - Bogyo LOL: EU West - Morfonz

Surgosen elado acc:
minden champion, 128 skin, 20 runepage, ~170k huf donation

http://bugi.ph33r.hu/runes.jpg
http://bugi.ph33r.hu/donation2.jpg

Enjoy ur FREE game... 😄😄😄

Czdano
OP karikat érdemes bannolni, vagy szimplán olyanokat amik counterelnek.
ezek az instabanok mostanában
-kassadin
-morgana
-akali
-amumu
-lee sin

De pl ha tudod hogy karthust pickelsz a meccsen, akkor bannolod sorakát mert ha van az ellenfél csapatában, akkor baszhatod az ultidat. Mielõtt rankedezel, játssz pár draft modeot és próbáld counterelni az ellenfél pickjeit.

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Az indokolhat bant, hogy valamely champ túl erös, arra meg majd útközben rájössz. Most pl.: Morgana, Lee, Kassa meg talán még Sion is.

Sziasztok, sokat emlegetítek ezt az isntaban, meg ban dolgot rankeden. Valaki tudna adni egy linket arról, hogy mi indokolhat ban-t? Így lvl 29 felé lassan jó lenne képbe kerülni ^^^

Thx.

Aion: Telemachus - Cleric - Bogyo LOL: EU West - Morfonz

lolnubwtf

csak hogy a sok kis nyomi fel legyen világositva leirom hogy mi volt evelynnel:

mindneki egy useless szarnak tartotta, mert onnantol kezdve hogy vettek egy oracle-t és emelett még pár pinket is sikerült lerakni a mapra az ellenfél csapatának elvesztette a legnagyobb elõnyét egy idõben evelyn belépett a trollpickek sorába és ha valaki evelynt pickelt akkor onnantol kezdve az már trollvolt. Majd jött Blacksteel és csinált egy smurfot Sorakabot néven és jungle evelynt játszott smite revive al ez olyan szinte bejött hogy rank 1 ig megsem állt vele, ez pedig annakv olt köszönhetõ hogy evelyn közel fél éves kispadon való ücsörgése után az emberek elfelejtették hogy mit is kell ellene csinálni (igen oracle és pink) revivenak köszönhetõen blacksteel jungle routjaval lvl 3 as evelyn redbuffal ment gankelni 1100 hp val ha volt valamelyik lanen egy stun az 100% kill volt ha csak slow még többnyire az is de cc nélkül is megfelelõõ burstel elég succesfull gankeket lehetett vele tolni
ezután elég sokan ráálltak az evelyn junglere a smite revivval, mivel igen nagy sláger lett belõle és soloq rol beszélünk tehát elég jo kis nubstomper kari volt, ebbõl az egynletbõl következett az is hogy feliratkozott a bannlistára ám ekkora már nem csak a smite revive os agymenés ment hanem a roaming/counterjungle/normal jungle revive nélkül

utána jött a csodás stealth nerf 10 seces stealthel már joval nehezebb volt ganeklni mert a nuboknak nem igazán sikerül megtalálniuk a megfelelõ pillanatot gankelesére semmivel még egy 10 seces stealthel se, ekkora már leszokott róla a nép és felváltotta más a bannlistán, de még mindig maradtak olyan playerek akik jol tudták használni

ezután jött a riot nagy bejelentése hogy akkor evelyn rework de azért elõtte még a stunját kiszedjük (bár ezt bejelentették egy párszor igy nemvagyok benne biztos hogy ekkor volt az elsö announce errõl a dologrol) és a stun kivéetelével evelynnek kb vége is lett

és igen 2k + ba is bannolták és tudom mert abban abracketben játszottam, mert geci jóvagyok ti meg szarok vagytok

nesztek lehet nyammogni rajta

önök kérték cimû rovatunkat láthatták
Különc
Ez hogy jön ide, hogy aki Hotshotot néz az olyan lesz, mint õ? Van (köztük én is) aki szereti nézni õket, én pl szeretem nézni a Real Madridot is, de sose gondoltam hogy attól jó(jobb) focista leszek. Egyébként tényleg ban volt mindig is, mert jó kezekben a stunja szinte free killt hozott közepen például, biztos azért is vették el tõle és lett hasztalan mert elõtte is totál béna volt, nem?

De én nem merek már hozzászólni, mert jön Zeros és mindenkit beolt megint

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Jockey
1280rol mostmar 1124en vagyok...ugy csinal 2-9-3as statot tristana, hogz sona-l supportolom bottom lane-n..😊
azt hiszem feladom ezt a ranked faszsagot

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

jazzy
Az ajánlatom áll, adok TS címet.
SzirmosSzisza
Ja, 9en lehetnek majd benne talán.

vagy is gondolom lesz, a hírekbe van 😄

van ilyen klán rendszer vagy micsoda 😄
milyen jó má !

Unknow
Bocs, elfelejtettem,hogy ha hotshotot néztek akkor ti hotshotok is vagytok XD Istenem ... nem csoda ,hogy ott tartotok ebben a játékban ahol.
ronihun
meg bigfatjiji,saintvicious, colbycheeze stb, de hagyd is, nincs értelme magyarázni, õ úgy is jobban tudja

...

SzirmosSzisza

SzirmosSzisza
Én Hotshotot néztem régen sokat, nála minden meccsen instant ban volt 😊

jazzy
Beírtam magam játékos listába, vegyél fel, adok tst, beszélgethetünk ha akarsz, elmondhatod a bajod, ha már nincs kivel megosztanod, most is 3an állítjuk és te egyedül vagy helikopter aki mindenkinél mindent jobban tudsz. Vissza tudnék olvasni, tudnám linkelni múltkor is hányan röhögtek ki téged a buta stílusod miatt. Az, hogy valaki beírkálja, hogy low vagyok, meg elo hell, attól szerinted ott vagyok? Annyi nincs benned, arra is lusta disznó vagy, hogy megnézd hány játékom van és milyen elon vagyok, kikkel játszok itt a fórumról, kivel vagyok jóban, kit ismerek, buta kisgyerek vagy aki földhöz baszkodja itt magát.
Unknow
Hülyét csináltam magamból? Elmentem? Eddig is írkáltam ide, max nem szóltam hozzád meg a hozzád hasonlókhoz. Most azért szóltam csak, hogy nehogy valaki elhigyje, hogy azt, hogy Evelyn omg omg op champ volt valaha is. Sose volt... Egy oracle mindig counterelte. Bár persze, tudom én...kemény 400 játékoddal osztod itt az észt meg elo hellbõl. Igaz, hogy itt mindig te voltál oltva a topicba,hogy noob vagy, csak abba maradt közös megegyezésre, mert már unalmas volt elmagyarázni neked,hogy hogyan mûködik ez a játék. Nem tudom hány meccsed lehet azóta...de ha van kb 1000 gamed, akkor illene már abbahagyni a hülyeségeket. Annyit már csak összeszedtél. Pedig nem sok.
jazzy
Örülök, hogy visszatértél ugyanazzal a gyökér szmájlis "oltós" stílussal amivel elmentél, hurray! Igaz, akkor is hülyét csináltál magadból, mindegy, mind hülyék vagyunk, neked van igazad!
ronihun
errõl a mondatodról ez jutott eszembe <#gonosz1>

...