League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Streamelek solo queue-t nem tudom kit mennyire érdekel, gondoltam megpróbálom natán lesz érdeklõdõ)
Twitter: http://twitter.com/#!/Essenciaa95
Hát ez muhaha, eddig azt se vettem észre, hogy lennének kígyók a mapon.
Bájdövéj Fizz rejtett passzívja állítólag, ha az ultijával öl meg valakit, nem marad ott a hullája. Még nem figyeltem erre.
Kumiho #2179
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Amúgy meg commando skinek csökkentik leona ulti sebzését 1-gyel 😄
Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
Kumiho #2179
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
Ettõl senki nem lesz erõsebb és nem válik hasznára, hogy kék taric helyett rózsaszínnel megy.
Akinek van kedve/pénze az támogathatja õket.
Ha megtehetném én is elcsapkodnák több ezret havonta C:
De Brandet is sokat banolják, még Gravest is.
Kumiho #2179
Amit leírtak azokból válassz, hozzáadnám még a yorickot és gg.
Aion: Telemachus - Cleric - Bogyo LOL: EU West - Morfonz
minden champion, 128 skin, 20 runepage, ~170k huf donation
http://bugi.ph33r.hu/runes.jpg
http://bugi.ph33r.hu/donation2.jpg
Enjoy ur FREE game... 😄😄😄
ezek az instabanok mostanában
-kassadin
-morgana
-akali
-amumu
-lee sin
De pl ha tudod hogy karthust pickelsz a meccsen, akkor bannolod sorakát mert ha van az ellenfél csapatában, akkor baszhatod az ultidat. Mielõtt rankedezel, játssz pár draft modeot és próbáld counterelni az ellenfél pickjeit.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Thx.
Aion: Telemachus - Cleric - Bogyo LOL: EU West - Morfonz
csak hogy a sok kis nyomi fel legyen világositva leirom hogy mi volt evelynnel:
mindneki egy useless szarnak tartotta, mert onnantol kezdve hogy vettek egy oracle-t és emelett még pár pinket is sikerült lerakni a mapra az ellenfél csapatának elvesztette a legnagyobb elõnyét egy idõben evelyn belépett a trollpickek sorába és ha valaki evelynt pickelt akkor onnantol kezdve az már trollvolt. Majd jött Blacksteel és csinált egy smurfot Sorakabot néven és jungle evelynt játszott smite revive al ez olyan szinte bejött hogy rank 1 ig megsem állt vele, ez pedig annakv olt köszönhetõ hogy evelyn közel fél éves kispadon való ücsörgése után az emberek elfelejtették hogy mit is kell ellene csinálni (igen oracle és pink) revivenak köszönhetõen blacksteel jungle routjaval lvl 3 as evelyn redbuffal ment gankelni 1100 hp val ha volt valamelyik lanen egy stun az 100% kill volt ha csak slow még többnyire az is de cc nélkül is megfelelõõ burstel elég succesfull gankeket lehetett vele tolni
ezután elég sokan ráálltak az evelyn junglere a smite revivval, mivel igen nagy sláger lett belõle és soloq rol beszélünk tehát elég jo kis nubstomper kari volt, ebbõl az egynletbõl következett az is hogy feliratkozott a bannlistára ám ekkora már nem csak a smite revive os agymenés ment hanem a roaming/counterjungle/normal jungle revive nélkül
utána jött a csodás stealth nerf 10 seces stealthel már joval nehezebb volt ganeklni mert a nuboknak nem igazán sikerül megtalálniuk a megfelelõ pillanatot gankelesére semmivel még egy 10 seces stealthel se, ekkora már leszokott róla a nép és felváltotta más a bannlistán, de még mindig maradtak olyan playerek akik jol tudták használni
ezután jött a riot nagy bejelentése hogy akkor evelyn rework de azért elõtte még a stunját kiszedjük (bár ezt bejelentették egy párszor igy nemvagyok benne biztos hogy ekkor volt az elsö announce errõl a dologrol) és a stun kivéetelével evelynnek kb vége is lett
és igen 2k + ba is bannolták és tudom mert abban abracketben játszottam, mert geci jóvagyok ti meg szarok vagytok
nesztek lehet nyammogni rajta
önök kérték cimû rovatunkat láthatták
De én nem merek már hozzászólni, mert jön Zeros és mindenkit beolt megint
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
azt hiszem feladom ezt a ranked faszsagot
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
milyen jó má !
...