League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jazzy
Lehet warwick?
jazzy
Mi az a hiéna? A spotlightban nem volt olyan volibear skin.
böröczk
Azt még nem is néztem, az új champ annyira nem mozgat, de akkor rálesek a spotlightra.

3d modellek amúgy:

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Picit fura az új GP, spotlightban 5 perctõl van kb.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

böröczk
SzirmosSzisza
Már direkt mondja <#idiota>

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Különc
"Tons of damage"-ig néztem

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

ronihun
ez tetszik

...

böröczk
közben megtaláltam ezt is <#idiota>

Kumiho #2179

SzirmosSzisza

böröczk

Kumiho #2179

Fabio Capello
Free championok (Season 2, 1. hét):

Heimerdinger, Kassadin, Master Yi, Morgana, Singed, Urgot, Miss Fortune, Leona, Talon, Fizz

Fec papa
Ez miez? Ezért videót felvenni hát gratulálok...

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

SzirmosSzisza
Tegnap nekem se, de ma pl volt, hogy felugrott 2000re :/

Unknow
A lagoknál ugye nem ugrik a latency fel, csak szimplán észreveszed,hogy lag volt? Csak mert nekem ez van, de azt hittem én vagyok a hülye ^^

Ez kajak béna xDDD

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Az addig ok, de pl ma este easten is geci nagy laggok vannak... szerintem mindkét állítás igaz.
daemonervosa
Egyszer, még '95 nyarán.

Trolling is a art.

Köszönöm!

Morrdecai vagyok ingame, most jöttem át EUW-re, kevés kispajtás van akivel játszani tudnék *sadface* 😄 Ha gondoljátok vegyetek fel.
1850-es main, 1700-as szmörf, kocka-e vagy ? 😄
nem bántás, ha lenne idõm én is nyomnám ennyit 😊

SzirmosSzisza
Egyik, másik, természetesen van átfedés a kettõ között, mivel ezek csak gyûjtõoldalak, ahol egy helyen vannak a jobb játékosok streamjei.

Hali!

Most kezdtem el olvasni a fórumot kb. a 10. oldaltól és láttam hogy streamrõl beszéltek. Hol találom meg az oldalt v programot?
Szerintem inkabb az lehet az oka a problemaknak, hogy aki eddig easten volt, es huzta magara a free elot, az most mar mind ugy gondolta, hogy atjon westre, es egybol topelo baro lesz. Igy igazabol majdnem ugyanott tartunk, mint split elott.

Ezeket a feltetelezeseimet arra alapozom, hogy mikor nem ment west, gondoltam nyomom east smurfon, majd eleg elkeserito volt, hogy 15+ perc Q utan kaptam egy gamet 1500-1600as arcokkal (1850-en).
Nem baj, "1850 biztos nagyon high" azert nincsenek, jojjon az 1700-as smurf, majd 10+ perc queue utan semmi, toltam egy exitet, es neztem filmet inkabb...

Szerintem most jött el az az idõ, amirõl split elött volt szó, hogy csak ideiglenes megoldás... annyira megnõtt a játékosok száma, hogy ugyanott fogunk tartani mint korábban, laggok+que 😄
Köszi a választ!
De most nyomtam javítást, annyit értem el hogy hol jó, hol nem. Ez azóta kezdõdött mióta újra raktam a Windowst és lett router. Portokat hogy érted amúgy?

SzirmosSzisza
East meg lagol néha rendesen :/

Czdano
Nem, nekem is 1 óra + délután volt egy félseces késés..

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Tippre tûzfal blokkol, nézd meg a portokat. És próbáld meg a lol.launcher.admin-nal elindítani, hátha.

csak nekem van login queue WEST-en?

ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |

böröczk
Én meg heal-teleporttal, na : D OP lett a heal és menõ. <#eplus2>

Kumiho #2179

jazzy
Wickd régen is ireliázott heallel, néha láttam legalábbis.. de elég jó lett a heal.
Czdano
Sokat buffoltak a healen? wickd ghost-heallel ireliázik..

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Fabio Capello
hátha végre lehet majd meccset nyerni három ruszki csapattárssal <#idiota>

[Rush]
pár napja😉

hTTp://ror.hu/

Lehet klánt csinálni 😊
Sziasztok!
Olyan gondom lenne hogy mikor kiválasztod a hõst, és mikor be adná töltést akkor fekete lesz a kép, utána hiába indítom újra a játékot akkor is újra csatlakozás után megint csak fekete a kép , ha újra rakom akkor meg szûnik addig amíg ki nem lépek ki meg vissza, valamilyen hibát néha ki ír.
Ha valaki tud erre megoldást akkor nagyon hálás lennék.
Elõre is Köszönöm!
[/url][/img]

noob friendly gameplay change n+1 ....

Czdano
Vicc

RedDevilsza

Fabio Capello
Abilities

» Rolling Thunder: Volibear drops to all fours and runs faster if chasing an enemy champion. The first enemy he attacks is knocked into the air.

» Frenzy: Volibear's repeated attacks grant him additional attack speed. Once Volibear has repeatedly attacked four times, he can perform a vicious bite on his target.

» Majestic Roar: Volibear lets out a powerful roar that damages and slows enemies. Minions and monsters are feared as well.

» Thunder Claws (Ultimate): Volibear channels the power of the storm causing his attacks to blast his targets with lightning that bounces to other nearby enemies.

» Chosen of the Storm (passive): Volibear heals rapidly for a few seconds when his health drops to a critical level.

Czdano
Ez a fórum egyre jobban kezd leépülni, gratu <#eljen>, vesszetek össze a skineken 😄DD

UnknownAsshole
:> igaz
Arnoux
Na jó tudni, h elindult a LoL a Pay2Win kategória felé. Még ha -1 dmg kevésnek tûnhet, ez lehet csak a kezdés. 😊

Különc
Egyetértek, csak a "nák" a végére ne jött volna

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

A skyrim topicban 😄
SzirmosSzisza

lolSL

Btw a soult trap varázslatot merre találom?
Fabio Capello
Elindult a nagy skin/champion sale, lehet mazsolázgatni. Ne feledjétek, a leakciózott skinek (lásd #13714) hétfõtõl nem lesznek többet megvehetõk a játékban/storeban!