League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Győri Devi
jarvannal is összerakták 😄

やられたらやり返す。倍返しだ!

SzirmosSzisza
Mi a franc ez 😄

vladdal 😄

Amúgy hav van, de hóesés nincs.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

csak a classicon lesz hó nem? addig át vonolunk a dominionra 😄

Zsolek123
nekem teamfightoknál 2-3 körüli fps a legjobb, olyankor csak random kattintgatok, általában bejön. csináltam már így pentakillt
persze ez alap mapon, ha bejön a havas akkor inkább nem is játszok

jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu

éreztem én, hát akkor én télen nem fogok játszani 😊

ronihun
nekem bedobta, és olyan fps lagom volt, hogy nem tudtam játszani

...

Fec papa
Amíg nincs spotlight nemhiszem hogy lesz új hõs is.

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

mikor lesz bent?

bedobhatná nekem is random : D

Fabio Capello
nincsenek még bent, csak a téli pályát dobálja random

jó nálam se új hõs, se hó, se skinek, le van maradva a patchem vagy mivan bazd? 😄

SzirmosSzisza
Olyat olvastam, hogy random dobálja.

Amúgy elvileg Baron megkapja a mikulás sapit, valamiért kihagyták =D

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Benntvan már.

ronihun
egy dolog érdekel, mikor jön a téli map?

...

avengir
Mert mostmár 1xre jön US/EU/Korea serverekre

https://hotshu.wordpress.com/

Az új champet miért nem lehet még megvenni?

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Ez vagy Ez

Mydgard
Az melyik is? 😛

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

SzirmosSzisza
A solomides build nem jött be ? 😊

Mydgard
Igen pont erre lennék kíváncsi, egy gyorsan felépíthetõ és hatékony equip setre. Hatodik itemnek célszerû berakni egy csizmát gondolom, mondjuk Mercuryt vagy Swiftnesst.

Tudnátok adni még set ötleteket?

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

bye my fps -20 or - 40 .

SzirmosSzisza

Fec papa
Rageblade felesleges.

RedDevilsza
ehh, ez az itembuild fura. Inkább: Gunblade-Rylai-Deathcap-Guardian angel/Lichbane-Guardian angel/Lichbane (értelem szerûen)

Mydgard
Ezt ma találtam egy fórumon, vélemény?

"itemek: hextech revolver - ryjai - gunblade - trinity - rageblade - frozen mallet - meg egy akármilyen 2es cipõ
taktika: 6oson kezdesz el öldökölni, méghozzá úgy, hogy w - q - r - ütés - e - r - q - ütés
nagyjából ennyi egy ember
flash-t meg ignite-t szoktam neki vinni
miden vagyok ált."

Köszi
Fec papa
S betû megállsz egyhelybe nem támad nem csinál semmit. a másik változat ha lasthit miatt akarod a kattingatás hogy ne álljon meg a karakter. 😊

Az auto attackot ki lehet kapcsolni, hogy csak akkor tamadja a karakter a miniont, ha en akarom?
Fabio Capello
Az új Ninja Tabi:

+30 Armor UNIQUE Passive: Ignores Unit Collision UNIQUE Passive: Enhanced Movement 2

Fõleg hogy Morgana minden spell után kap spell vampot. U mad? 😄

SzirmosSzisza
Végül is csak teljesen új mechanikája van a passzívjának és ami a legfontosabb van halálsugara ! <#idiota>

sivirnél nem írják hogy remove ad scale, szal sztem az mellé lesz, lux buff meg.. ez böff ?

böröczk
Egy újabb unalmas és fantáziátlan hõs, legalább megmarad az ip.

Kumiho #2179

UnknownAsshole
XD
Fabio Capello
ez a hex core dolog érdekesnek tûnik

Fec papa
Viktor, the President. 😄

SzirmosSzisza
Raktak be még egy hõst a patchel, gondolom késõbb jelentik be.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

This information is also hidden inside the files.
Chaos Storm - Viktor conjures a singularity at the target location, dealing @Effect2Amount@ (+@CharAbilityPower@) magic damage and silencing enemies in the area for @Effect5Amount@ seconds. As it churns, it deals @Effect1Amount@ (+@CharAbilityPower2@) magic damage every second to nearby enemies for @Effect4Amount@ seconds. The storm moves faster the closer it is to Viktor. Activating this ability again while the singularity is active will redirect it.
Storm Control - Relocate the singularity to your cursor position.
Death Ray - Viktor uses his robotic arm to fire a chaos beam that cuts across the field in a line, dealing @Effect1Amount@ (+@CharAbilityPower@) magic damage to every enemy in its path.
Gravity Field - Viktor conjures a gravitational imprisonment device, slowing all enemies by @Effect4Amount@% of their Movement Speed and stacks every @Effect1Amount@ seconds. At @Effect3Amount@ stacks the target will be stunned for @Effect2Amount@ seconds.
Gravity Field - Viktor conjures a gravitational imprisonment device, slowing all enemies by @Effect4Amount@% of their Movement Speed and stacks every 0.5 seconds. At 3 stacks the target will be stunned for 1.5 seconds.
Power Transfer - Viktor blasts an enemy unit for @Effect1Amount@ (+@CharAbilityPower@) magic damage, returning @Effect3Amount@% of the damage dealt as a shield.
Not sure why it has two different versions of Gravity Field--one with real numbers and one without.
EDIT: "Viktor starts with a Hex Core that provides him with stats and can be upgraded in the store to augment one of his abilities. The Hex Core can only be upgraded once, and cannot be sold back to the store."
The Hex Core (Can Not Be Sold) +3 Ability Power per level (Current Bonus: @f1@) This item can be upgraded into one of three augments that enhance Viktor's basic abilities. Click the item in the store to discover its upgrades.
Augment: Power (Cannot Be Sold) +3 Ability Power per level (Current Bonus: @f1@) +220 Health, +6 Health Regen per 5 seconds
Ability Augment: Power Transfer Increases Viktor's Movement Speed by 30% for 3 seconds
Augment: Graviton (Cannot Be Sold) +3 Ability Power per level (Current Bonus: @f1@) +200 Mana, +10% Cooldown Reduction, +5 Mana Regen per 5 seconds
Ability Augment: Gravity Field has an additional 30% cast range.
Augment: Death (Cannot Be Sold) +3 Ability Power per level (Current Bonus: @f1@) +45 Ability Power
Ability Augment: Death Ray Sets fire to enemies, dealing 30% additional magic damage over 4 seconds.
Make what you will of this information. I did not alter it, except to make remove the formatting (e.g. "<fontcolor=#FF9900>")
MORE EDITTING
Viktor Tips: Death Ray is a powerful poke and a strong area of denial tool. Use it in combination with Graviton Field to control your enemy's position. Make sure you choose the right augment. Each augment serves to boost specific strengths in Viktor and can only be purchased once a game.
Skin names are Full Machine Viktor and Prototype Viktor

képek: http://imgur.com/a/2iOHO

SzirmosSzisza
"So...
.35ap ratio on frost shot for ashe that also applies to volleys?
Ap ashe needs love 😊"

ez remélem kamu o.O

Győri Devi
Udyrnak is adhatnának a dodge helyére mondjuk armort nem csak szimplán kivenni

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

jazzy
Szerintem pluszba kéne, elég balfaszság lenne csak apra scaleltetni.
SzirmosSzisza
LeBlanc skin <3

Amúgy ez a Lux buff eléggé meh lett 😄

Pedig a korábbi patchben direkt átrakták ad-ra, hogy buffolják 😄
Sivir
Boomerang Blade
Now scales with ability power at a 0.5 ratio

/facepalm <#falbav>
Fabio Capello
UnknownAsshole
Értem köszi, csak mióta játszok ez a két champion volt amit beraktak 😊
Ettõl függetlenül a róka is wtb azonnal 😄
Fabio Capello
mindig is így volt, két héttel a release után free lesz az adott champ

Ez nem új, mindig is így volt.

UnknownAsshole
szépen bedobtak jó pár nerfet az új patch-be.
Amúgy az új trend ha behoznak egy hõst akkor rá 2 hétre a többi gagyi free champion mellé berakják azt is ? Fizz és Voli is (mind2õt megvettem)
Fec papa
<#idiota>

böröczk
Könnyen hal? Akkor valamit rosszul csinálsz, Akali nem véletlen ban szinte minden meccsen. Ma nyertem is egyet vele. -.-"

Kumiho #2179