League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

böröczk
jópofa, bár eltartott egy darabig, mire leesett : D

Mi egyszer úgy nyomultunk tök véletlenül, a skinek is úgy adták, hogy egyforma beállásban, pozicióban volt négyünk csempionja.

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

böröczk
Igen, mert Don elárult minket.

Kumiho #2179

[Rush]
😉

hTTp://ror.hu/

SzirmosSzisza
Teemo meg AP, szóval kvittek vagytok.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

[Rush]
jaaaaa<#idiota>

böröczk
Oh, de a Shaco melee, az nem ér : D

Kumiho #2179

[Rush]
Az, hogy az ellenfélnél mindenki ad carry volt, de õk persze nem nyertek😉

böröczk
Ebben nem értem, mi a hasonló : D

Megcsináltuk AP carrykkel is, teleport+revive, nyertünk. Tankokkal nem.

Kumiho #2179

[Rush]
Hasonló...bár, hogy 23. percnél még 1es cipõje se volt 2nek az is klafa😄

ha 8 percet még kibír az ellenfél csapata bukjátok a meccsett
böröczk
trolls for the win

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Dyrus most játszik vele, eléggé noobnak tûnik 😄

Czdano
Ez kurvajó. Tud teamfightot kezdeni, és még van egy spellje ami üt + shieldel egybõl.

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

SzirmosSzisza
😄DD

Panzeradler
Nem arról volt szó, hogy ezzel a patchel jön a sandstorm kata skin? Végül megkaptam az rp-t is.<#pias>
SzirmosSzisza

ronihun
jungle kezdés: farkasokra dps(nem pull), 1.55ig végez vele, kéket behúzza mid és ennyi, Doran's Blade meg a könnyített jungle mellett simán jó

...

Könnyû, csak miután bejelentette hogy segítsünk neki a farkasokkal, utána meg gólemet is kezdje el neki valaki, majd közölte hogy nincs full rune page-e, mindemellé kezdésnek egy doran's blade-et tudott venni.
A gólemnél meg botról feljött vayne+blitz és faszrahúzták, mivel én tankoltam neki a farkasokat sokat segíteni se tudtam. Persze a hátsó mid turret alá vissza tudott volna futni mert addigra volt stealth-je, de az utolsó pillanatba visszafordult és odaadta nekik a kék buffot... Ezek után nem volt sok jövõje a játéknak.
RedDevilsza
Jungle twitch teljesen jó. Az új erdõ könnyû és twitch egyik legjobb ganker.

Fec papa
Szimplán le kell szarni az ilyet nem foglalkozni vele, megesik, de felhúzni magad nem éri meg, én általában jót röhögök az ilyen szánalmasokon. 😊

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

ronihun
hát reportold aki lelépett, vagy ugatott, meg Kassadin creepeljen, Lee Sin tanuljon meg játszani és ennyi, nem lehet mit csinálni 3v5be

...

böröczk
Na most ilyenkor mit lehet tenni? És egy újabb veszteség egy lvl 0-ás leave miatt, majd egy újabb leave miatt. Pedig 4v5-ben simán vertük õket, aztán kilépett Tristana, és 3v5-ben még így is fel kellett adni.
Aztán az óvodás Trynda beszólogatott, lehetett vagy 2 éves, az ilyet csípõbõl reportolom a fenébe, remélem, kibanolják az ilyen kis élettelen lúzereket, akiknek egy órás meccs után nyílik ki a csipája, miután 3v5ben sikerült megverniük, ráadusul úgy, hogy õ volt az egyik leggyökerebb.

Kumiho #2179

hajnali 3kor jungle twitch-ek róják az erdõt
nice
ne taposs az érzékeny lelkivilágomba mert a végén még megsértõdök
mindig is tudtam hogy szarok vagytok... de hogy ennyire... <#taps>
taric, janna, soraka, ahri, shyvanna
egy ilyen troll csapat ellen kaptunk ki...
ennyi
SzirmosSzisza
Ma voltam egy CsillámFaszLáma ellen mid-en és megdicsért miután megöltem ! Nem hittem a szememnek 😄

Grr1234
jazzy
Tudom, de legalább tudod, hogy balfasz lesz, rosszabb amikor bejön, i will carry és feedel, vagy pickel csapatnak megfelelõen, skinje is van, jó summonerek és feedel mint a disznó, itt legalább nem táplálsz reményt sem 😄
Grr1234

Mókás egy hét lesz, az biztos. 😊

Why so serious?

böröczk
Persze, de legalább lehet számítani az ellenfélnél is free weekes álomchampikra, így célszerû blind picknél jó kis countereket hozni.
Most nézem, hogy Irelia meg Twitch is free, óatyám, mi lesz itt : D

Kumiho #2179

Kihagytad, hogy közben 3 percenként beírja, hogy "noob team"...

Why so serious?

böröczk
* rosszabb->jobb

Kumiho #2179

böröczk
Ugyan már, tudjátok, hogy megy ez, belépsz egy public lobbiba 1-2 pajtival, az idegen instalockolja az új csampit, beírja, hogy 'i are mid', majd feleteti az ellenfelet, és rosszabb esetben csak ez történik : D.

Kumiho #2179

jazzy
Nem értem a problémát, valahol el kell kezdeni, egyébként 2 hete van kint, kétlem hogy sokan vérprofik vele 😊
Én ma játszottam egy TW SHACO TEEMO EVE+AHRI 5-öst 😊 Elpicsáztuk az enemy-t, szerencsére nem húzták ki lategame-ig...ott már cumi let volna. Amúgy szerintem a játék legynagyobb hibája az Warmatmas nem a trollok...amikor 5-bõl 3karin azt látom már sírok.
SzirmosSzisza
Mi haverral szoktunk nyomni Twitch + Eve botlanet 😄

RedDevilsza
Az hagyján de milyen Twitchek lesznek majd<#idiota>

böröczk
Annie,jeeee.
Jajj, free week ahrik, te jó ég :/

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Yeeeeeeee, Ahri \o/

NagyiBMX
Heti Freek : Ahri, Annie, Blitzcrank, Cho'Gath, Irelia, Janna, Miss Fortune, Shen, Skarner, Twitch

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

ronihun
nekem is azt mondta egyik barátom, hogy nem érez különbséget

...

RedDevilsza
Teljesen ugyanaz mint East

angyal2232
sziasztok! haverom arra próbál rebeszélni már napok óta hogy transferoljak át nordicrol west-re! nektek mi a véleményetek errõl? érdemesebb ott szerencsét próbálni?😊 a válaszokat elõre is köszönöm!

ronihun
igen egy pár hete AL-ben volt Wickd meg Froggen, de mivel elég szar volt a csapat kommunikációja így végül szerintem nem az alakult át CLG-vé, vagy ha mégis akkor kidobták wewillfailert(support)+ Lyumit(carry) akik elég sokszor vesztettek botlanen, de Froggen szvsz a legjobb ap carry player most EU-ban, Snoopeh is a legjobb junglerek közé tartozik, Krepot láttam párszor játszani Froggennel duoba, jól supportolt, yellowstart meg ugye aAa-ból lehet ismerni, szóval szerintem marha erõs csapatuk van.

SK meg most nem csak bruiserüket bukta el, hanem a junglert is, szóval nem nagyon fog labdágba rúgni

...

SzirmosSzisza
Valami AbsoluteLegendsbõl alakultak.

Amúgy tegnap próbáltuk duo junglet Nunu+Karthusszal, nem lett új meta 😄DDD

ronihun
mármint nem épp most alakult, csak aki nem hallott volna róla

...

ronihun
1. Snoopeh, Wickd, Froggen, Yellowstar, Krepo - ez a most alakult CLG EU csapat, elég jónak tûnik
2. Snoopeh ugye jungler, múltkor láttam, hogy jungle Corkizott solo q-ba és nyertek, most épp jungle Karthusozik 7-1-6-tal végzett, nagyon komoly 😄

...