League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Grr1234

böröczk
Pff, de ha megállsz buffal az út közepén, cska a lámák fogják bevenni, hogy az a decoyod.

Kumiho #2179

Grr1234
Westen over 20k queue.

Mert lámák voltak.

Why so serious?

Fabio Capello
azért énis hány csilliárdszor etettem be az ellenfelet decoy wukonggal drága brigi... 😄

Lámák azok vannak. Most volt szerencsém két idiótához, akik rögtön a játék elején leléptek, azt 3v1-ben produkáljam magam.
böröczk
Rettentõ lámák a free weekses graves-brand-xerathok, nocturnehez még nem volt szerencsém, de ne is legyen. Mondjuk eddig akkor is a kedvencem a frozen mallet*atmas caitlyn volt még múltkor. Meg a mai játék során egy revolveres xerath (magyar játékostárs).

Wukongoshoz még: Nem, csak a lámákat tudja így átvágni. Ez ilyen berögzült dolog, hogy ha egy Wukong megáll, akkor tovább fut az ellenfél, nade, ha egy buffos Wukong áll meg, úgy még egyszerûbb a dolog, mert meg tudod különböztetni a Decoytól.

Kumiho #2179

Zickler
Ez a hét most nekem is tetszik, fõleg Brand, Graves és Cait miatt.

Battletag: Muhee#2716

UnknownAsshole
egész jók most az ingyenesek.
Maokai nagyon OP jungelre, haver 1 hete vette de az a spammelhetõ knockback meg hogy rootolni tud amikor bejön az bizony erõs.
Fabio Capello
Free championok: Alistar, Master Yi, Zilean, Garen, Caitlyn, Maokai, Nocturne, Brand, Xerath, Graves

Persze, de nem ismerek minden Championt 😄

Most esett le. Eddig azért nem értettem, mert kicsit összemosódott a fejemben a videó, azt hittem õ bement a bokorba és utána mentek el mellette. Így már világos, megállt egy helyben, az ellen meg azt hitte Decoy. Cseles, mondjuk ezzel csak a félprofikat tudná becsapni 😄

Egy profi a buff miatt leleplezné, egy amatõrnek meg gõze sincs a skilljeirõl, és ugyanúgy püföli tovább 😄
Fec papa
Te amúgy játszol ezzel a játékkal? 😄

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Grr1234
másodpercig*

Grr1234
Az igazi néhány percig láthatatlan.
0:40-hez tekerj.

Tehát... azt hitték, hogy elsütött egy klónozós skillt, anélkül, hogy látták volna a klónt, mivel hogy nem is sütötte el? Komolyan, mint a keresztények... olyanokat hisznek, amit nem látnak.
Grr1234
Épp ez az. Ha használta volna a klónos skillét, akkor a képmásán, ami ott marad, nem lesz buff. Volt buff -> nem használta a skillét -> még is mentek tovább az ellenfelek.

lehet, hogy vak vagyok, de én nem láttam semmilyen klónt 😄
Grr1234
Ha elnyomod azt a skillt, akkor a klónon nem lesz buff.

Fec papa
+még Nocturne Q-ja se megy tovább vele... 😄

Fec papa
😄 Fasza valamelyik héten volt a plays of the week címû videóban hasonló, ez miatt muszáj megvennem wukongot. 😄😄

Baj, ha nem értem mirõl beszélsz? 😄
Fec papa
Hát szerintem Westen magasabb a színvonal mint Easten, és értelmesebb játékosokat is kapok, kivéve ha premadelek <#idiota> legalábbis rankeden eddig jobbak a tapasztalatok. Amúgy a transfer ingyenes ha június/július nemtudom melyik elõtt regisztráltál. szóval még a split elõtt. Másrészt lehet kommunikálni az emberekkel, persze van akivel hiába. Nekem megérte hogy átjöttem, nem került semmibe, azóta kevesebb agyvérzést is kapok. <#idiota>

böröczk
És nem vették észre, hogy a buff rajtamaradt a másán? : D Mekkora lámák, te jó ég

Kumiho #2179

Drága 😄
mi a véleményetek eddig Viktorról?

Grr1234

Unknow
Kb ugyanaz a west / east. Na meg, aki easten nem éri el a magasabb elo-t , az westen se fogja. Aki eddig átment tõlünk 5-6 ember, azt mondja nincs különbség, tök ua. Õk is a que miatt mentek át,hogy ne legyen olyan hosszú.

Egyébként minden kedves Reddawn TS felhasználónak búék az admin csapat nevében 😊 További kellemes LoLozást!
RedDevilsza
1 transfer ingyenes, de valóban nem sokkal jobb a helyzet, de ezis csak azért van mert a trollok egy része is átjött westre.

böröczk
Ez megnyugtató : D Akkor még csak el sem gondolkozom azon, honnan csalhatnék össze ennyi rp-t. <#idiota>
Csakhogy egyesek szerint könnyítene a lelkünkön, ha átmennénk westre (ugye Don?) , még hasonló meggyõzõ érveket az ellenkezõjérõl szívesen fogadok. : D

Kumiho #2179

Gubberx
Engem tegnap összedobott 4 törökkel west-en az érzés ilyesmi volt az elsõ 2 perc után velük:

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

böröczk
2600 rp a transfer EU-Westre, tényleg ennyivel kevesebb a retardált, hogy vannak, akik kiadnak ennyit épelméjûségük megtartására?
mert én õszintén kétlem, hogy westen annyival kevesebb legyen a fogyatékos, az meg nem ér meg 2600 rp-t, hogy ruskimentesen játsszak.

Kumiho #2179

ronihun
West?

...

Jó, de morde benyomta a megállíthatattlan buildet 😄
TGF lol klán 😊

valaki aki legalább egy nap be tud pár játékot iktatni az életébe, bár nem feltétlen muszáj,de azért még is ..
ingame:davidWolf

TS3 meg ilyenek alapok szerintem ..

Grr1234
<#idiota>

Fec papa
IGen csak az volt a gond hogy 1 exhaustunk volt csak, azt is nunu hozta mert graves baszott hozni, és igy is 4 hitelt, szóval elég volt õt megölni, hát még a morde milyen erõs volt... A statok meg csak azért lettek olyan jók, mert a végén jobbak voltunk, de nem annyival hogy megfordítsuk.

böröczk
Ismerõs képernyõ.
Pedig még a Tryndájuk is kaka volt. Biztos együtt mozogtak, volt push-uk.

Kumiho #2179

Fec papa
Amumu, 47 perc alatt ha eltalált kb 5 embert skillshottal, Nunu viszonylag jóvolt csak gyorsan bedarálták, Graves meg egy akkora lófasz volt hogy az nemigaz,ne tévsszen meg senkit a statja. van amikor hiába adod a legjobbat az sem elég.

Győri Devi

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

böröczk
ja és NEM kell neki RoA. Mindenki azzal kezdi a buildet, de szerintem nem kell. HP-s itemnek ott a Rylai, ami szerintem jobb item a rodnál, több hp-t és ap-t ad, Ahrinak nem szükséges a catalyst, pláne nem earlyben, mert a mides squishyt úgyis megöli egy burst-tel + ignite, mielõtt kifogyna manából. Harassra meg ott a q-ja, nem eszik sok manát.

Kumiho #2179

böröczk
Jó is. Az elsõ olyan csampion, amióta játszom, akirõl úgy gondolom, hogy balanceoltan adták ki.
Én amióta megjelent így buildelem: dorans->hextech revolver->rylai->wota->rabadon/hourglass->lich bane->valami magic penetrationös cucc
cipellõnek cooldownos többnyire.
És eddig bevállt.
Sokan buildelnek neki morellot, de szerintem nem kell. cd rednek elég szerintem a cipõ, szerintem a nagyobb burst miatt jobb neki a több ap-s cucc.

Kumiho #2179

jazzy
Ez az Ahri tetszik, bár még nem alakult ki bennem teljesen hogy kéne buildelni.
böröczk
Kennent kicserélném Rumble-re, úgy már zsír : D

Kumiho #2179

ronihun
elfelejtettem, level 1 E lvl 2 Q lvl 3 W aztán Q-t maxold

...

ronihun
vampiric scepter, farkasok, aztán kék, ezután rögtön megyek gankelni valamelyik lanere

...

RedDevilsza
Nem akarok kötekedni de ez 5 yordle. A cím csak trollkodás.

Czdano
Nem akarok kötekedni de ez elég gyér felállás 😄 ha én dreamteamet csinálnék akkor az a következõ lenne : amumu annie irelia sona ashe (5 stun, jó ganker, nuke, tanky dps, carry). Max vaynet raknék ashe helyére mert op

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Grr1234
Jungle Lee Sin-t hogy kezditek?

Maak

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

UnknownAsshole
2 ratedet is nyertünk egymás után ezzel a felállással : Teemo Annie Kennen Tristana Amumu. 😄 Nagyon fun volt alig látszódunk ki a földbõl de nyomulunk bátran elõre 😊 (low rating ofc)