League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
De, ha hozok egy Nasust, akkor úgy hiszem, mindenki jobban jár a csapatban, ha én megyek solora q-t farmolni. Ha meg nincs az ellenségnél jungler, akkor így is úgy is toronyölelés és szívás.
Amúgy meg nem az volt a lényeg. : D
Kumiho #2179
De õ amilyen modorban elõadta, arra nincs mentség, ahogy arra se, hogy ott hagyott minket fél percnél a kakiban. Ez csak egy játék, mi viszont a barátlistájának elemeit képeztük elvileg, de úgy tûnik, ez valakinél nem sokat jelent. Én olyanokat veszek fel barátnak, akiket érdemesnek tartok az együtt játszásra, mert jó csapatjákos, kommunikál, stb.
Kumiho #2179
ranked lobbiból már léptem ki, de onnan is tán kétszer.
Kumiho #2179
Múlt héten töröltem egy magyar srácot a friendlistemrõl.
4-en voltunk premadeben, sima normál játék, nyilván lazára fogjuk a figurát, kijelentettem a páblikunknak az elején, hogy topszólozni kívánok, erre uccsó pillanatban rámpikkelt egy teleportot, hogy õ akar szólozni, gyengeelméjû. Duplateleport, duplaszóló, nagyon szép (hozzáteszem Ryze-t hozott : D).
Míg azon ment a vita, ki szólózzon (már el is indultam botra), a dzsungeles "barátomat" begankelték és kaptak egy first bloodot. Mire ts-en bõgött egy sor,t hogy õ ezek után nem játszik, SEMMI ÉRTELME, majd kilépett,ts-rõl is.
Hiába ecseteltem neki a primitív, óvodás hozzáállását, a végén már csak annyival hagytam az egészet, persze miután letöröltem illedelmesen, hogy tipikus magyar játékos.
És remélem, örökre kibanolják, bár akkor is ugyanolyan rosszul járunk, mert csinál egy újabb akkontot. Ilyen viselkedés, ráadásul normálon ennyire rédzselni egy szutykos level1 gank + figyelmetlenség miatt egyenesen szánni való, pláne, hogy ismerõseivel csinálja. Oké, ilyen szedett-vetett, valahonnan összekapart játékos, de nem volt eddig vele gond.
Szóval lehet, hogy a lengyelek bénák, trollok, de a magyarok többsége meg paraszt és primitív. Ja, és ugyanúgy rengeteg a retardált közöttük, úgyhogy ha normál premade-ben belefutunk egy magyar csapatba, az rendszerint ki is kap. És nem azért, mert olyan prõk vagyunk, csak mert azzal töltik az egész játékidõt, hogy nekünk szólogatnak be, irogatnak, trollkodnak, vérszemet kapva honfitársaik láttán.
Kumiho #2179
Van egy csomó pléjer, akikhez személyesen is ellátogatnék, és összetörném a gépüket a ban mellett. Annyi a retardált, hogy többször megfogadom, nem játszom a játékkal egy darabig, aztán csak nem sikerül megállni.
Nekem még az is csoda, hogy csak 2 hónapos határt szabott a riot, nem adnék azoknak, akik valaha is voltak banolva. Viszont tény, hogy netszakadásról nem tehet az ember, nekem is van amiatt egy leave-m, de összesen annyi.
Kumiho #2179
Én tavaly voltam pár órára mert megszakadt a zinternet, de kaptam.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
やられたらやり返す。倍返しだ!
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
Azért húztuk eddig mert legtöbb embert 1 shotoltam, csak, ha Veigar közel ért, akkor végem volt :C
Link1-et letöltitek, telepít telefonra, link2-t behozzátok, a kódot beírjátok a telefonban az appban és a telefonról tudtok váltogatni a streamek között, nem kell felkelni se az ágyból 😊