League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

leho94
azt hiszem most jött el az az idõ hogy szüneteltetem... rankeden kellett elmagyaráznom egy tryndának és egy rammusnak hogy mit jelent az ss...na meg persze miden egy attack speedes lux...

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Czdano
A közeljövõben lesz valami nagyobb verseny közvetítéssel?

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

jazzy
Természetesen van büntetés, tribunal -> ban. Sokan nem veszik komolyan, aztán nagyot koppannak, találkoztam már saját magam által reportolt emberrel.
leho94
egyébként a reportokkak valamire lehet menni? pl. van egy határ ami felett büntetés vagy valami jár? vagy csak fenyegetésképp van?

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

RedDevilsza
Report. Sajnos mást nem lehet tenni.

Grr1234
De istenem... bejön Gankplank, rögtön beírja, hogy "troll game hehe" és 7 percnél hatszor halt meg, akkor mi a f*szt csináljunk?

Czdano
Utóbbi patchek óta talán a legerõsebb AD carry..idegesítõen sokat üt a bumerángja 😄

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

SzirmosSzisza
Chaox nyomatta vele mostanában, eléggé power volt. Pajzsához jó reflexek kellenek.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

böröczk
Elhiszem.

De, ha hozok egy Nasust, akkor úgy hiszem, mindenki jobban jár a csapatban, ha én megyek solora q-t farmolni. Ha meg nincs az ellenségnél jungler, akkor így is úgy is toronyölelés és szívás.
Amúgy meg nem az volt a lényeg. : D

Kumiho #2179

Czdano
No offense, de ryze a legjobb counter minden melee solo top championra

Grr1234
Sivir-rõl vélemények?

böröczk
A mondat végén a lényeg. Elismertük, hogy hibáztunk (leszámítva a publicot, õ tojt rá telibe), bocsánatot kértünk, ahogy kell, megesik az ilyen, elõfordul normalon efféle baki, de ettõl még lehet nyerni meccset. Nem a first blood-on dõl el egy meccs ugyebár -.-". És igen, oylan is elõfordul, hogy lelopják a redet, a bluet, van ilyen. Nyertünk már így meccset, ráadásul olyat is, hogy first blood után nem tudott az ellenfél ölni, 20. percben feladni viszont annál inkább, miután megköszöntük a játékot, és megdicsértük a first-bloodjukat.
De õ amilyen modorban elõadta, arra nincs mentség, ahogy arra se, hogy ott hagyott minket fél percnél a kakiban. Ez csak egy játék, mi viszont a barátlistájának elemeit képeztük elvileg, de úgy tûnik, ez valakinél nem sokat jelent. Én olyanokat veszek fel barátnak, akiket érdemesnek tartok az együtt játszásra, mert jó csapatjákos, kommunikál, stb.

Kumiho #2179

jazzy
Természetesen feltételezve, hogy pl a top veszekedés miatt nem volt figyelve a junglera, etc, ha volt védve akkor persze nem baj, megesik a gank.. de ha ott van hagyva egyedül más hülyeségek miatt, akkor "jogos", egy bizonyos stíluson belül.
jazzy
Más a véleményünk, fõleg ha premadeben vagyunk és begankelnek lvl1en az erdõben mert a (fõleg premade) csapatom baszott odafigyelni, akkor kurvára felhúznám magam. Nem leavelnék, de biztos lebasznám õket mint a szart. Bezzeg ha a jungler nem gankel akkor mehet a picsába és béna, de ha nem védik akkor az is a jungler hibája nyilván.
Panzeradler
Nem😄, de most komolyan vettem neki egy pd-t infit kezdtem vele bt-be erre egész meccs alatt szidtak pedig nem volt szar statom, 600as crittek ugyan úgy pörögtek mint mondjuk egy tryndánál és ugye ulti meg bb kap ad bónuszt, szóval nem értem mért ekkora gond. Meg kéne tanuljak játszani ADval is, de egyik se tetszik igazán, wukong az egyetlen de az meg mesze van még mire meglesz, vayne-el meg nem tudok játszani:/
böröczk
Nem lehet, hogy amiatt banoltak? 😄

Kumiho #2179

Panzeradler
Beletörõdtem már a dolgokba, lehet jogos, de azért nem esik jól az embernek, szerintem senkinek se esne 😊 de inkább arra válaszoljatok hogy mi a gond az ADra buildelt katarinával?😄
böröczk
sosem líveltem még szándékosan. ez az egy eset fordult elõ netproblémák miatt.
ranked lobbiból már léptem ki, de onnan is tán kétszer.

Kumiho #2179

böröczk
Ez annyira tipikus.

Múlt héten töröltem egy magyar srácot a friendlistemrõl.
4-en voltunk premadeben, sima normál játék, nyilván lazára fogjuk a figurát, kijelentettem a páblikunknak az elején, hogy topszólozni kívánok, erre uccsó pillanatban rámpikkelt egy teleportot, hogy õ akar szólozni, gyengeelméjû. Duplateleport, duplaszóló, nagyon szép (hozzáteszem Ryze-t hozott : D).

Míg azon ment a vita, ki szólózzon (már el is indultam botra), a dzsungeles "barátomat" begankelték és kaptak egy first bloodot. Mire ts-en bõgött egy sor,t hogy õ ezek után nem játszik, SEMMI ÉRTELME, majd kilépett,ts-rõl is.
Hiába ecseteltem neki a primitív, óvodás hozzáállását, a végén már csak annyival hagytam az egészet, persze miután letöröltem illedelmesen, hogy tipikus magyar játékos.
És remélem, örökre kibanolják, bár akkor is ugyanolyan rosszul járunk, mert csinál egy újabb akkontot. Ilyen viselkedés, ráadásul normálon ennyire rédzselni egy szutykos level1 gank + figyelmetlenség miatt egyenesen szánni való, pláne, hogy ismerõseivel csinálja. Oké, ilyen szedett-vetett, valahonnan összekapart játékos, de nem volt eddig vele gond.

Szóval lehet, hogy a lengyelek bénák, trollok, de a magyarok többsége meg paraszt és primitív. Ja, és ugyanúgy rengeteg a retardált közöttük, úgyhogy ha normál premade-ben belefutunk egy magyar csapatba, az rendszerint ki is kap. És nem azért, mert olyan prõk vagyunk, csak mert azzal töltik az egész játékidõt, hogy nekünk szólogatnak be, irogatnak, trollkodnak, vérszemet kapva honfitársaik láttán.

Kumiho #2179

Unknow
Egyesek kibírják...akkor talán neked is kikéne. Szerintem jogos,hogy nem kaptál RP-t. Sõt, ha rajtam múlna (egyetértve az elõttem szólóval), senki nem kapna aki volt már bannolva.
Panzeradler
Trollkodás, káromkodás nem tehetek róla, hogy néha már nem lehet bírni a lengyel játékosok profi játékát<#idiota>
Unknow
1 leavért senkit nem bannolnak 😛
böröczk
Dehogy jár. <#idiota>
Van egy csomó pléjer, akikhez személyesen is ellátogatnék, és összetörném a gépüket a ban mellett. Annyi a retardált, hogy többször megfogadom, nem játszom a játékkal egy darabig, aztán csak nem sikerül megállni.
Nekem még az is csoda, hogy csak 2 hónapos határt szabott a riot, nem adnék azoknak, akik valaha is voltak banolva. Viszont tény, hogy netszakadásról nem tehet az ember, nekem is van amiatt egy leave-m, de összesen annyi.

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Aki nem volt banolva (idén talán) az kap.
Én tavaly voltam pár órára mert megszakadt a zinternet, de kaptam.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Én is ki voltam bannolva, csak én valamiféle tranzakció félreértés miatt. Bár lehet ez nem olyan ban volt, mert nekem a Riot tiltotta le az account-omat. De én szerintem mindenki kap RP-t.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

jazzy
Miért Bannoltak? Trollkodás, afkolás, trágár szóhasználat?
jazzy
Esélye van, csak 24 órára bannolták, illetve majd jövõre kap ha nem lesz bannolva 2 hónapon keresztül.
Mindenkinek jár egy második esély !

Unknow
Szerintem meg az nem jogos,hogy visszaengedik azokat akik bannolva voltak ^^ Az se jobb 😛
Győri Devi
Mi az hogy nem jogos? Mikor is volt kötelességük rpt adni? Ha meg valamiért bannoltak nem gondolod, hogy az a te hibád?

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Fec papa
Persze hogy nem tartod jogosnak, mert nem kapsz, de ha vétettél és banoltak teljesen jogos. Lehet sírni a Riotnak, legközelebb majd nem teszel olyat hogy banoljanak.

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Panzeradler
Végül is nem lényeg, Sandstorm kata skinért úgyis úgyis fizetnem kell, de én akkor se tartom jogosnak.
[Rush]
😄

hTTp://ror.hu/

ronihun
rossz gyerekeknek nem ad a mikulás rp-t

...

Panzeradler
Azért mert ki voltam bannolva 24órára azért már nem érdemlem meg a 450rp-t?
Grr1234
Ezt tudom. De miért gáz? Teljesen jogos.

Panzeradler
Ha 2hónapon belül voltál bannolva nem jár.
Grr1234
Miért is? 😊

Panzeradler
Elég gáz, hogy nem mindenki kap RP-t....
SzirmosSzisza
Úgy 30 percnél 5v4 lett, aztán nunu is itt hagyott minket 😄
Azért húztuk eddig mert legtöbb embert 1 shotoltam, csak, ha Veigar közel ért, akkor végem volt :C

Na ez a tipikus eset amikor jól játszol, de így se tudsz nyerni mert 9v1-be elég nehézkes.

SzirmosSzisza
<3

RedDevilsza
Zsinórba 150 ratinget buktak 90%ban olyan agyhalott emberek miatt hogy az nemigaz. Nem is az zavar hogy valaki hibázik, hanem a játéktõl függettlen cselekedeteikbõl kiderül hogy mentális problémákkal küzdenek. Én meg vagyok olyan hülye hogy azt hiszem hogy majd a következõ játékban nem lesznek.... és mindez EU west tele oroszokkal és mindezt 1590 ratingrõl 1415re. És az egészben az a szomorú hogy 1590ig is úgy jutottam el folyamat az ellenflél csapatában volt mindig valami akkora troll hogy nemigaz. Nem tudom miért van ez a win streak-loe streak dolog solo q-ban, de vlami irdatlan nagy marhaság.

SzirmosSzisza
A lustáknak: link#1, link#2.

Link1-et letöltitek, telepít telefonra, link2-t behozzátok, a kódot beírjátok a telefonban az appban és a telefonról tudtok váltogatni a streamek között, nem kell felkelni se az ágyból 😊

SzirmosSzisza
Nekem van most 900 RP, szóval ... 😊

Panzeradler
Fél áras skinhez elég a 430rp😊
Grr1234
Még nekem se, de végül is miindegy, mert #14239... 😄

West 😊

SzirmosSzisza
West/East ? Nekem semmi nem jött :c

énis kaptam rpt! BOLDOG KARÁCSONYT! 😊