League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Különc
Most nagyon erõs ez a manga-DD csöcsök-semmi páncél vonal a játékban

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Fabio Capello

Jóféle lesz ez, Leona fagyos ellentettje 😊

Különc
Me want valami új support nao

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

FrostBite
Lehetséges következõ champ.

FrostBite
Eléggé érdekes...

FrostBite
duo közbe vettük észre hogy mindekettönknek digi netje volt és egyszerre álltunk be folyamatosan, team be is volt hogy beálltunk 3 an mind3unknak digi net másik2 nek nem

ugyhogy én a digire gyanakodtam, de ezekszerint riotnál szar valami
egy normál 30 perces menetbe ilyen laggok miatt van +6 halálom minimum, és ezt a laggos dolgot 1-2 napja csinálja, firefox meg minden rendesen pörög ..

igen, skillbõl ki akartam szedni a gyereket a turret alól persze meg áll a karakterem, és látom ahogy az élet csíkom szépen múlik ....

zeros, nem digi net, INVITEL 😄

digi net?
UnknownAsshole
3v3 ratedet úgy buktuk el hogy az ellenféltõl 1 ember meghalt majd torony alatt ment a poke és amikor épp tower rangbe értem megállt a karakterem és nemtudtam mozogni, megöltek közben az õ emberük feléledt és bejöttek... épp csak egy kicsit csapott szét az ideg. Netemmel semmi probléma nem volt mert TSen halottak meg amúgy se szokott vele gond lenni
Borzgy
Szintén ez a probléma áll fent nálam is.

\"A jellem olyan, mint a fa, a hírnév pedig az árnyéka. Az árnyékra gondolunk, pedig a fa lényeg.\" ~ Abraham Lincoln

Győri Devi
az utóbbi idõben nekem is meg a haverjaimnak is szokott ilyen lenni és természetesen pont olyankor amikor nem kéne....

やられたらやり返す。倍返しだ!

csak nekem laggol annyira hogy sokszor megáll és nem bírok mozdulni? nemtudom most az internetel van a gond vagy maga lol megint ..

Fabio Capello
lógsz öt ronggyal 😄

-Amum(u)

tommyknockers
Hét hõsei: Amum, Gangplank, Heimerdinger, Nasus, Singed, Sivir, Taric, Pantheon, Kogmaw, Viktor

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."

hát igen, de mondjuk ha már 6k ip felett vagytok érdemes megvárni a rotát aztán shoppolni. én jártam úgy nem egyszer ,hogy vasárnap/hétfõn lett meg a 6K mao meg galio közt vaciláltam galio ingyenes lett másnap így megvettem mao-t amíg meg ingynenes volt galio játszottam õt is
Grr1234
Velem pont most volt Maokai-val. 😄

Borzgy
Pontosan ugyanez játszódik le velem is egyfolytában. Megveszem a kiszemelt championt és a rákövetkezõ héten egybõl kint van free-be. Ez már velem zsinórban (!) négyszer történt meg. Teljesen véletlen az egész.
Mellesleg én is most pont Lee-re hajtok és sanszos, hogy az lesz free-be. Úgyhogy most csakazért sem veszem meg.

\"A jellem olyan, mint a fa, a hírnév pedig az árnyéka. Az árnyékra gondolunk, pedig a fa lényeg.\" ~ Abraham Lincoln

böröczk
Ha Caitlynt vagy MF-et vetted meg, akkor ebben semmi meglepõ nincs <#idiota>

Kumiho #2179

Nagy rá a valószínüség mert rég volt már ingyenes 😊

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Kly
Valahányszor megveszek "vakon" egy 6,3k-s championt, következõ héten sicher, hogy ingyenes lesz. 5 rongyba, hogy holnaptól Lee Sin ftp.

Más: Magma Chamber release-rõl még mindig nincs semmi hír?

Scientia potentia est.

Unknow
Mármint, csak szimplán Vincent XD Valentine a Ponyvaregényben volt, my bad 😛 Azért elég hc lenne a Final Fantasyban az olasz maffiózó 😄
Unknow
Vincent Valentine Talone <#eljen>
ronihun
Lee Skint akarom

...

böröczk
Valaki akarja azt a Talon szkint.

Páran még mindig nem kapták meg a búnusz rp-t amúgy.

Kumiho #2179

ronihun
ha jól látom akkor a bonus rp az már 9-én éjfélkor lejárt, pedig most akartam rp-t venni....

...

Panzeradler
Tess csak ezt te láttod más nem, meg sokszor bugosak.
Panzeradler
Én valami fasza lux skinre várok
jazzy
Tetszik a majom, de már van egy skinem hozzá, cry. WTB EZREAL SKIN és nem azt a rondát. Szekszi csaj ezrealt kérünk, mert férfinek buzi.
böröczk
ja, szekszifiú

Kumiho #2179

Panzeradler
Talon elég jól nézki
böröczk

Kumiho #2179

Fabio Capello
egyszeri

NagyiBMX
Január 10-ig minden RP-vásárlásnál +300RP vagy csak egyszeri alkalomra?

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Volt már hogy enemy Gragas az ultijával megmentette 2 társunkat is mert kilökte egy másik utliból és a másik 4 enemy elõl.
Perzse velünk lévõ Janna is megcsinálta azt a trükköt, hogy ellenséges csapat bejött inhibitor turret alá értünk, rájuk ultiztam gangplank-el, meg társam morganával, halt is volna mind, de okos Jannánk beultizott és kilökte õket turret alól, meg persze az ultijainkból is. És ott ezzel el is vesztettük a meccset...

Why so serious?

Fec papa
Tudom, azért szoktam általában vele menni, hogy ne adjam meg a lehetõséget az ilyenre. 😄

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

böröczk
Tudod, baromi kevés Gragas tudja helyesen használni az ultiját, olyanok, mint a Jannák.
Egyszer volt ellenem miden egy ad Gragas, módfelett mókás volt, ivással együtt valami 100 fölötti ad-val kezdett.

Kumiho #2179

Fec papa
Annyira bírom Gragast, csak odaguritok egy hordót meg vele együtemben elindítom az ultimat, és amikor megérkeznek nem marad élõ ember a területen, mint valami atombomba. <#idiota> Elkezdem felvenni a meccseket és csinálok egy 15 perces videót tele Gragas ultikkal. <#idiota>

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

az egész elo rendszer egy akkora egy fos talicska hogy már fáj 😊

Ez semmi! 😊 Én egy kedves honfitársammal keveredtem véletlen össze summonerben! Már az elején okoskodott de a poén az volt, hogy nyomtuk a pusht miden mikor õ supermennek érezve magát bement egyedül 3 AD-s ütûgép közé és insta killt halt 0.0001 sec alatt! eztán elküldött minket a búsba hogy mekkora gyíkok vagyunk mert nem segítünk és õ már megy is és inkább soloban öli a minionokat.
A végsõ poén az volt, hogy miután nyertünk azt mondta hogy ez szar volt és lehetett volna sokkal jobban is csinálni.
Mit mondott volna ha veszítünk?????????
Te vagy a helyi Grammar Nazi? 😄
Grr1234
szétcsapnék

Na ilyenem se volt még...
3v3 meccs, már töltõképernyõnél éreztem, hogy ez tökszorongató lesz, ellenfélnél Twitch akinek még RP-s avatarja is van, mondom ez tuti profi.
Ennek ellenére a meccs eleje eléggé a mi javunkra dõlt el, Twitch koma rögtön 2 halállal nyitott, seperc alatt lehúztuk az elsõ tornyukat. Majd a másodikat, Bot-ban az inhibitornál tartottunk, amikor ellentámadásba kezdtek, vissza kellett térni. Nekem itt volt egy 8/0-s arányom. Amíg a két társam védett én kikerülve az ellenséges creepeket elsunnyogtam az inhibitorig, majd leszedtem. a gyõzelem már közel volt. Egy újabb ellenséges támadás során megindultam a másik lanen, leszedtem a második tornyot+inhibitort, amikor is az egyik társam enyhén rám ír, hogy mégis mi a faszt csinálok, jöjjek vissza. Inhibitor lent, mindkét oldalon mennek a Super Minionok, namondom nyertünk. És ekkor jött az, amire nem számítottam. A társaim az elkövetkezõ 10-15 percben ha nem haltak meg ötször fejenként, akkor egyszer sem. AZ ellenség lassan szedte a tornyainkat, nekünk meg mindössze egy összefogott támadás kellett volna, hogy nyerjünk. De ezek mennek fel-alá, össze vissza, le se szarják mit mondok. Az ellen még az inhibitorunknál se tartott, mikor ezek már szavaztak a megadásra. Mondom mi a faszom, egy támadás kéne a bázisuknak és vége, ezek meg szavazgatnak?! És végül, a gyõzelemtõl egy sarokra, kikaptunk. KIKAPTUNK! És van pofája a gyökér társamnak engem basztatni, holott én voltam az egyetlen aki csinált is valamit. Alistar 0/7, az rendben van, nekem volt egy 9/3 a végén (ezek a gyökerek felfeedelték az ellent a végén, azt mi ilyen lvl 14-15-al voltunk, õk meg 18-asok már).

Ilyenkor úgy szétcsapnák köztük, õk basszák el a meccset, úgy, hogy az hihetetlen, azt még nekem szólogatnak be.
Fabio Capello
szintén

Csattanjon a report, már bannolnak azért, ha valaki beirja hogy easy bg/gg noobs/easy noobs etc.

jazzy
<#eljen> Mindenkit reportolok aki beírja, hogy noobs, vagy easy, vagy szinonímákat, ha enemy, ha csapattárs.
böröczk
Najó, fejbelövöm magam, retkesül felhúzott a játék.
Végig 4v5-ben nyomjuk, miután a kezdéskor dc-zett a Shenünk, Vayne-nel 26-10-ben végeztem, még a baronnál is megfogtuk õket 4v5-ben, több, mint egy órás volt a meccs, végül kikaptunk, és beírják, hogy easy noobs, ilyenkor mi van? És utána még tovább húzzák az agyunkat, valamitn a 3-18-as Xerathunk toszogat engem, hogy nyomorék voltam, bár nem értem mire föl, talán mert fészcsekkelt minden retkes bokrot egyedül, én meg mentem utána menteni a seggét, és kétszer emiatt meghaltam, õ meg elfelsselt, és eszébe sem jutott volna segíteni.
De hogy a végén még beírják, hogy reportolnak harassmenttért, mivel én is az egész enemy teamet, az már túltesz mindenen. Az ilyen retardált dagadt, élettelen, fogyatékos 10éveseket miért nem banolják az idõk végezetéig?
Minden redvás kölyköt kibanolnék, aki a végén beírja, hogy easy vagy noobs, pláne egy másfél órás játék után, amit 5v4-ben nyertek meg nagy nehezen.

Kumiho #2179

Ez.. elég érdekes 😄