League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
ugyhogy én a digire gyanakodtam, de ezekszerint riotnál szar valami
zeros, nem digi net, INVITEL 😄
\"A jellem olyan, mint a fa, a hírnév pedig az árnyéka. Az árnyékra gondolunk, pedig a fa lényeg.\" ~ Abraham Lincoln
やられたらやり返す。倍返しだ!
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."
Mellesleg én is most pont Lee-re hajtok és sanszos, hogy az lesz free-be. Úgyhogy most csakazért sem veszem meg.
\"A jellem olyan, mint a fa, a hírnév pedig az árnyéka. Az árnyékra gondolunk, pedig a fa lényeg.\" ~ Abraham Lincoln
Kumiho #2179
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Más: Magma Chamber release-rõl még mindig nincs semmi hír?
Scientia potentia est.
Páran még mindig nem kapták meg a búnusz rp-t amúgy.
Kumiho #2179
...
Kumiho #2179
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Perzse velünk lévõ Janna is megcsinálta azt a trükköt, hogy ellenséges csapat bejött inhibitor turret alá értünk, rájuk ultiztam gangplank-el, meg társam morganával, halt is volna mind, de okos Jannánk beultizott és kilökte õket turret alól, meg persze az ultijainkból is. És ott ezzel el is vesztettük a meccset...
Why so serious?
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
Egyszer volt ellenem miden egy ad Gragas, módfelett mókás volt, ivással együtt valami 100 fölötti ad-val kezdett.
Kumiho #2179
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
A végsõ poén az volt, hogy miután nyertünk azt mondta hogy ez szar volt és lehetett volna sokkal jobban is csinálni.
Mit mondott volna ha veszítünk?????????
3v3 meccs, már töltõképernyõnél éreztem, hogy ez tökszorongató lesz, ellenfélnél Twitch akinek még RP-s avatarja is van, mondom ez tuti profi.
Ennek ellenére a meccs eleje eléggé a mi javunkra dõlt el, Twitch koma rögtön 2 halállal nyitott, seperc alatt lehúztuk az elsõ tornyukat. Majd a másodikat, Bot-ban az inhibitornál tartottunk, amikor ellentámadásba kezdtek, vissza kellett térni. Nekem itt volt egy 8/0-s arányom. Amíg a két társam védett én kikerülve az ellenséges creepeket elsunnyogtam az inhibitorig, majd leszedtem. a gyõzelem már közel volt. Egy újabb ellenséges támadás során megindultam a másik lanen, leszedtem a második tornyot+inhibitort, amikor is az egyik társam enyhén rám ír, hogy mégis mi a faszt csinálok, jöjjek vissza. Inhibitor lent, mindkét oldalon mennek a Super Minionok, namondom nyertünk. És ekkor jött az, amire nem számítottam. A társaim az elkövetkezõ 10-15 percben ha nem haltak meg ötször fejenként, akkor egyszer sem. AZ ellenség lassan szedte a tornyainkat, nekünk meg mindössze egy összefogott támadás kellett volna, hogy nyerjünk. De ezek mennek fel-alá, össze vissza, le se szarják mit mondok. Az ellen még az inhibitorunknál se tartott, mikor ezek már szavaztak a megadásra. Mondom mi a faszom, egy támadás kéne a bázisuknak és vége, ezek meg szavazgatnak?! És végül, a gyõzelemtõl egy sarokra, kikaptunk. KIKAPTUNK! És van pofája a gyökér társamnak engem basztatni, holott én voltam az egyetlen aki csinált is valamit. Alistar 0/7, az rendben van, nekem volt egy 9/3 a végén (ezek a gyökerek felfeedelték az ellent a végén, azt mi ilyen lvl 14-15-al voltunk, õk meg 18-asok már).
Ilyenkor úgy szétcsapnák köztük, õk basszák el a meccset, úgy, hogy az hihetetlen, azt még nekem szólogatnak be.
Végig 4v5-ben nyomjuk, miután a kezdéskor dc-zett a Shenünk, Vayne-nel 26-10-ben végeztem, még a baronnál is megfogtuk õket 4v5-ben, több, mint egy órás volt a meccs, végül kikaptunk, és beírják, hogy easy noobs, ilyenkor mi van? És utána még tovább húzzák az agyunkat, valamitn a 3-18-as Xerathunk toszogat engem, hogy nyomorék voltam, bár nem értem mire föl, talán mert fészcsekkelt minden retkes bokrot egyedül, én meg mentem utána menteni a seggét, és kétszer emiatt meghaltam, õ meg elfelsselt, és eszébe sem jutott volna segíteni.
De hogy a végén még beírják, hogy reportolnak harassmenttért, mivel én is az egész enemy teamet, az már túltesz mindenen. Az ilyen retardált dagadt, élettelen, fogyatékos 10éveseket miért nem banolják az idõk végezetéig?
Minden redvás kölyköt kibanolnék, aki a végén beírja, hogy easy vagy noobs, pláne egy másfél órás játék után, amit 5v4-ben nyertek meg nagy nehezen.
Kumiho #2179