League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

másik topikból
Zickler
A dodge azt jelentette, hogy az adott auto-attacket amit dodgeoltál, egyáltalán nem sebzett, de tudomásom szerint az on-hit effekteket aktiválta, mint pl. a Black Cleaver. Javítsatok ki ha tévedek.

Battletag: Muhee#2716

Leírná nekem valaki, hogy a dodge mit is csinált pontosan?
ráfért a nerf bõven
Különc
Váltsatok témát, ebbõl nem tudok tanulni tõletek hogy olyan jó legyek mint ti

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Unknow
Másnál is van hasonló, vagy csak nálam csinál furcsaságokat a kliens? Remélem nem esett megint hacker támadás áldozatává szegény LoL.

WUT?!
jazzy
Gondolod? <#idiota>
böröczk
<#eljen>

Kumiho #2179

böröczk
Neked ez a smite nélküliség a nemesised. <#eplus2>

Kumiho #2179

ronihun
semmi gond a változtatással szvsz, ráfér, nem fogja annyira összetörni Rivent, nem normális ,hogy a stunjával mennyit sebez

...

UnknownAsshole
hp regen meg ki burst nerf, de broken wings buff ahogy én hallom nem ?
mert ez így overall azért nem egy szar válroztatás
jazzy
Smite nélküli junglerként gondolom 😊
Unknow
High elon sem Riven a top ban, különben nem jutna be a lanekre megnyerni õket. Elõször azokhoz kéne hozzá nyúlni amik default bannok általában 😊
Unknow
A helyzet az ami miatt mostmár Evelyn és Twitch is használhatatlan. Sok ember lusta akár egy itemet is megvenni. (Lásd oracle.) Ez van... Én már azzal is kibékülnék ha Riven skinjét kijavítanák cserébe az eredetileg bejelentett színûre 😄
RedDevilsza
Olvasni tudsz?<#idiota> Mondom hogy én szoktam Rivenezni. A másik meg az hogy riot nem normalokra meg low ELOra balanceol hanem a kompetitv scene-nek. Ezt kéne felfogni, nem olyanokkal példálózni hogy 1100as ELOn elpicsázod a Riveneket.

ronihun
én

...

böröczk
Szerintem azt senki nem akarja tudni.

Kumiho #2179

böröczk
Téged is elpcsázott egy Riven ezek szerint. Nem megy Riven ellen? Vigyél Wukongot, Yorickot, csókolom. Ja, hogy dzsungelezik, vigyél Shacot, Lee Sint. És folytathatnám. Ez a játék arról szól kb draftban, hogy tudj counterpickelni a csampionokra, meg persze az sem árt, ha tudsz játszani. Trynda ultijához pl miért nem nyúlnak még mindig hozzá, pedig ha nem olvastam 1000.. posztot errõl a hivatalos fórumokon, akkor egyet se.? Pont azért, amit André lejebb is írt.

Kumiho #2179

HI all
hogy tudok átmenni eu west re
Czdano
Nem, mert pont most mentem egy jungle xint és csak 2-3 gank kellett hogy elõjöjjön a csapattársaim jobbik "arca"

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

ronihun
általában szerdán jön a patch

...

mikor rakják be a jax rework patchet ? info valaki ? 😊

ronihun
Zeros mit gondolsz Rivenrõl?

...

Unknow
Egyedül nem lehet meccset nyerni, sajnos ez egy csapatjáték. Mikor azt hiszed egyedül hoztad le a meccset, akkor megy át a dolog szánalmasba 😛
Például?
Riven? Kb. ezezrszer aláztunk rommá "OP" Riveneket. Vannak sokkal inkább OP karik csak azokat nem szabad nerfelni mert a sok 10 éves Pistike akik csak OP szemetekkel bírna nyerni akkor átmenne Dotázni és csökkenne az X milliós játékosbázis.

Why so serious?

ronihun
azzal, hogy azt állítod te egyedül hoztad le a meccset az nem azt jelenti h a másik négy useless fos volt?

...

Czdano
Nem várom el senkitõl se hogy veregesse a vállam mert nem vagyok jó. De szerintem az még mindig szánalmasabb mikor valaki a másik 4 csapattársát szidja..

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Unknow
Azért még most se értem,hogy minek kell ide linkelgetni a hasonló képeket és várni,hogy majd mindenki elismeri milyen kurva jó vagy. Szerintem ez gáz...fõleg ha ilyen gyenge game után linkelgetsz ilyeneket. Ez persze csak az én véleményem.
RedDevilsza
Riven OP. Ez nem sírás kérdése. Ha nyerni akartam Rivent pickeltem és garantáltam megnyertem a lanem (1500 ELO), de ha nézel 2000+os streameket ott is ugyanez volt a helyzet: Riven=Free Win.

ronihun
értem, kíváncsi lennék a replayre de nem tudom letölteni szóval mindegy

...

Czdano
Nem, csak carryztem és elismerték a csapattársak

ronihun
akkor a lényeg a lényeg pro vagy igaz?

...

Czdano
Jax <#idiota>

böröczk
nc -.-"
De Tryndát hagyják békén.
Jax undorítóan gusztustalanul erõs, kiszedik a dodge-ot a játékból, de jax egyik abilityje a dodge! Nahát!
Riven nerf mi a fostaligának? Legalább annyira kellett, mint a Fizz nerf, mert a sok nyomorékot hátsón rúgta 1 Riven, vagy elfídelték, majd mindenkit széttoszott, OP, NERFET NEKI! Minden csampion op, ha a nyomorultak elfídelik, a majom Riotosok meg vakon teljesítik a sok pisis nyûgjét 1-2 sírós poszt után, szánalmas.

Kumiho #2179

Fec papa
Elfogyott az armor a boltban? <#ravasz1> Csak kissírták hogy le legyen nerfelve.

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Fabio Capello
Riven nerf a Sejuani patchben, hue.

Fec papa
és akkor 2 videó 😊 hátha nem látták még páran:

Fec papa
Kérdés, muszáj beregisztrálnom lolreplayre, majd bejelentkezni a kliensben hogy felvegye a kibaszott meccseket? 😊

Czdano
Valószínûleg ezért írta be 4 ember a csapatomból hogy pro ww..am fogadjunk meg se nézted a replayt =)

az hogy nincs sok dmg-m nem jelenti azt hogy nem én vittem a meccset mert mindig tudtam hogy az adott szituban kin legyen a focus..

Különc
Jazzykecica, nézzed meg a Match historymat és ámulj

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

böröczk
Akkor last hitelte az enemyt. Tök mindegy, nem az õ érdeme a gyõzelem, ezzel csak arra akartam utalni.

Kumiho #2179

RedDevilsza
Az nem tûnik fel senkinek se hogy sebzésbe beleszámolja a creepelést is? Egyáltalán nem mérvadó adat a bevitt DMG...

Grr1234
Csak úgy halkan megjegyzem, hogy full tank Maokai-val nem egyszer volt 160K+ sebzésem 40 perc után. =)

Czdano
Egyik se volt KS 😄 de nempara

böröczk
20 kill 130ezer damage, nagyon szépeket ks-elt az illetõ.

Kumiho #2179

Czdano

Skyrim mindenhol van már? 😊)))

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

ronihun

...

ronihun
Olaf+ Shyvanna + Leona + Volibear = Sejuani

...